Enjin Coin Price Prediction (ENJ) for 2021, 2023 og 2025

Videospill har kommet langt siden Pongs dager, ikke bare visuelt og mekanisk, men også i hvordan vi har vært i stand til å skape hele virtuelle verdener som får spillere til å akseptere det som en del av deres egen virkelighet. Enjin Network leder de nye pionerene i den nye tidsalderen som ønsker å endre dette rommet, og skaper en desentralisert spillplattform som gir grunnlaget for å skape virkelig ekspansive økosystemer.

Spillere kan tilbringe hele livet inne i et spill, men vil kanskje aldri se eller utforske den sanne dybden av det hele. Ikke bare selve spillet, men Enjins viktigste unikhet i forhold til sine jevnaldrende er dets kraftige verktøy for å skape en ny digital økonomi, bygget fra ett spill til et annet. Sammenkoblingen av brukere som kjøper, selger, samler inn og bytter ut digitale varer og tjenester er allerede et kraftig og lønnsomt aspekt av spillindustrien.

Imidlertid, mens disse eiendelene normalt ville være verdiløse utenfor spillet, bruker Enjin Enjin Coin (ENJ) til å tokenisere eiendeler bygget på blockchain, og åpner dermed ytterligere det nye potensialet for digitale gjenstander å ha verdi i den fysiske verdenen. Gitt løftene om å revolusjonere den allerede ekspansive spillindustrien, både i hvordan spill utvikles og spilles, spår vår Enjin Coin-prisforutsigelse en veldig lys fremtid for dette begynnende prosjektet.

Enjin Coin Historical Price Analysis

Opprinnelig grunnlagt i 2009, flyttet Enjin senere mot å ta i bruk blockchain-teknologi i sin plattform. Enjin Coin ble først opprettet på Ethereums ERC-20-standard, men har deretter utviklet seg til sin egen mer allsidige ERC-1155-standard for bedre å lette transaksjoner på nettverket av spill, plattformer og webapplikasjoner. De holdt et første myntoffer (ICO) i 2017 som samlet inn $ 18,9 millioner for å finansiere den fremtidige utviklingen.

I følge data fra CoinMarketCap vil din potensielle avkastning, hvis du hadde kjøpt ENJ-tokens under ICO-lanseringsprisen, være en veldig imponerende 642,44% gevinst. Siden den hadde begynt å handle offentlig, nådde den bunnen til et laveste nivå ikke lenge etter lanseringen, og handlet til $ 0,01562 2. november 2017. I løpet av bare to måneder steg den raskt til en heltidshøyde på $ 0.49340 den 7. januar , 2018. ENJs handel har siden avkjølt.

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

Basert på data samlet av Messari.io, har ENJ-tokens opprettholdt ganske sterk volatilitet sammenlignet med andre kryptovalutaer, selv om dette forventes for en mindre markedsverdi som Enjin Coin. I skrivende stund (14. januar 2021) handler Enjin Coin til $ 0.18056, noe som er en gevinst på 6,97% på 24 timer. Til sammenligning er dette et 63,4% tap sammenlignet med all-time high og en mektig 1.055,96% gevinst fra all-time lav.

Enjin opprettholder en samlet forsyningstak på 1.000.000.000 ENJ-tokens for å lage en antiinflasjonsmodell som oppfordrer brukerne til å lage sine tokens i digitale blockchain-eiendeler. Enjin Coin blir tilført en eiendel bygget og drevet av Enjin gjennom ‘preging’, som gir digitale gjenstander egenverdi gjennom tokenisering, uansett om den er soppbar eller ikke-soppbar.

Prosessen kan også reverseres gjennom ‘smelting’, som i det vesentlige ødelegger en blockchain-eiendel og gjør den tilbake til ENJ, og øker knappheten på visse gjenstander. Enjin Coin’s nåværende sirkulerende forsyning er 823,130,411 ENJ, og verdsetter markedsverdien til $ 148,620,541, noe som gjør den til den 104. største kryptovalutaen.

enjincoinEnjin Coin (ENJ)

Rangering: 62$ 1,37Pris (BTC) .000,00002700 Markedskap$ 1,27 BVolume$ 866,98 M24h Endring21,29% Total forsyning 1000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Enjin har allerede hatt en veldig sunn og robust vekst siden den dreide seg mot en blockchain-modell i 2017. Det er over 20 millioner brukere for tiden, med 1 million lommebøker som er vert for Enjin Coin, 2,1 milliarder unike eiendeler opprettet og drevet av Enjin-nettverket , pluss et veldig aktivt markedsvolum verdt 8,9 millioner ENJ.

Kombinert med den økende populariteten til videospill, tydelig av den enorme økningen fra år til år av spillerbasevekst, er Enjins teknologi forberedt på å fange enda flere mennesker inn i økosystemet. Deretter har vår Enjin Coin-prisforutsigelse samlet en veldig bullish følelse for den forventede fremtiden.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag 0,197 dollar 9,11%
1 uke $ 0,189 4,67%
1 måned 0,144 dollar -20,25%
6 måneder $ 0,178 -1,42%
1 år $ 0,260 44%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 0,260 44%
2023 $ 0,334 89,96%
2024 $ 0,425 136,38%
2025 $ 0,503 178,74%

Prediksjon for Enjin-mynt 2021

Det er verdt å tenke på at Enjin Coin handler i et mer volatilt marked i forhold til andre Top-200 kryptokurver, så det er forsiktig å være forsiktig når du kjøper inn. Når det er sagt, er ENJ fremdeles forberedt på å potensielt gjøre sunne gevinster i 2021 basert på algoritmiske modeller som vi har funnet. Med spillmarkedet som grunnlag for å vokse enda lenger, ser folk etter mer innendørs underholdning, mens i Covid-19 lockdown, ville 2021 være året for å se Enjin bøye musklene sine.

Prediksjon for Enjin-mynt 2023

Enjin har to store veikartoppdateringer planlagt som gjør det mulig for spillutviklere å utvide sitt digitale økosystem ytterligere. Enjin Multiverse er en smart interoperabilitetsmekaniker som lar elementer, statistikk og andre data deles på tvers av forskjellige spill som kjører Enjins blockchain, selv om de er utviklet av forskjellige studioer.

I motsetning til vanlige spill der gjenstander bare holdes i seg selv, ville Enjins Multiverse-system forbedre en allerede kraftig opplevelse ved å la spillere ta med seg favorittverktøyene deres – som våpen, rustning, kort eller utstyr – fra ett spill til det neste. Ved å koble til Enjins markedsplass- og lommeboktjenester øker det brukervennligheten til ENJ.

Prediksjon for Enjin-mynt 2025

En av de største utfordringene for blockchain-applikasjoner er skalering. Gitt at Enjin er bygget på Ethereum, lider det mye av de samme flaskehalsproblemene som hindrer det i å behandle store datamengder. Det kan komme langt tidligere enn 2025, men Enjin prøver allerede å løse dette problemet med Efinity, deres interne skaleringsløsning.

Det tar sikte på å tillate spillutviklere å kjøre nesten et uendelig antall transaksjoner i et spill til en lav kostnad. Forbedring av brukervennligheten og bekvemmeligheten til en økonomi i spillet vil være en velsignelse for de opprinnelige ENJ-tokens, ettersom den underliggende spillerbaserte fortsetter å streve for å utvikle og utvide sine egne spilløkonomier.

Prediksjon for Enjin-mynt

Er Enjin Coin en god investering?

Selv om vi legger til side virkningen av Covid-19-pandemien og lockdowns, som har ført til en stor tilstrømning av forbrukere til innendørs underholdningstjenester og -plattformer, er spillindustrien primær for oppheving.

Store plattformer som Steam eller Epic lister opp flere og flere spill hver eneste dag, med utviklere som i økende grad tar i bruk stadig større oppslukende teknologier der du lett kan miste deg selv i sine virtuelle miljøer. Kombinert med utvikleres sterke press mot mer gjentatt inntektsgenerering av spill, setter det Enjin i en unik gunstig posisjon.

Som det fremgår av prognoseprognosene våre for Enjin Coin, er det absolutt verdt en sterk anbefaling hvis du planlegger å investere i det. Enjin Networks desentraliserte plattform lokker i stor grad både brukere og utviklere til å utveksle digitale eiendeler på en allsidig markedsplass som ikke bare kan nytes i et videospill, men som har virkelig verdi.

Utviklere kan enkelt bygge blockchain-eiendeler og hele spill mens de enkelt integreres med populære spillmotorer som Unity, uten noe eller lite behov for kompleks programmering gjennom deres kraftige og sikre API..

Her kan hvem som helst lage en rekke forskjellige soppbare eller ikke-fungible eiendeler; som tilpassede figurer, fordeler i spillet, brukbare gjenstander som våpen eller rustning, valutaer i spillet, digital kunst eller andre samlevarer, virtuelle eiendommer som eiendom og oppholdsrom, premier for online konkurranser, merkevarer, engangs eller suksessive personlige prestasjoner, og alt annet som kan være av verdi.

Med Enjin kan de enten være programmert til å være inflasjonære i naturen som vil vokse i verdi sammen med brukerbasen din, eller deflasjonsmidler som vil bli mer knappe med et voksende nettverk av spillere..

Denne oppmuntringen for lønnsmekanikk vil ikke bare tiltrekke seg nye brukere og opprettholde bedre spillretensjon, men vil oppmuntre eksisterende til å bytte mer, for eksempel å kjøpe og selge varer i spillet eller unike samleobjekter på et åpent marked. Fordelene vil også gå begge veier mot utviklerne, som lett kan tjene penger på spillene deres med potensielt større effekt enn tradisjonelt uforholdsmessige og upopulære løsninger som mikrotransaksjoner.

De kan tjene avgifter når spillerne bruker markedsplassene i spillet bygget på Enjin, hvor det allerede er over 38 000 handelsmenn og har solgt mer enn 500 000 unike eiendeler til et volum på 5,9 millioner ENJ.

Enjin har også bygget andre tjenester for å øke samspillet mellom spillskaperen og publikum. Enjin Beam er et verktøy som gir utviklere muligheten til å bygge spesielle varer eller tjenester for deres spillerbase og deretter dele dem via sosiale medier eller i spillet.

De kan lage unike innløselige blockchain-bygde eiendeler som varer i spillet, rabatter, tidlige tilgangskoder, sesongkort, kunstverk og mange flere. Som spiller er det en spennende utfordring for deg å prøve å finne dem. Så langt har Enjin allerede distribuert mer enn 186 300 eiendeler gjennom 1300 kampanjer, med over 59 700 deltakere.

Hvordan kjøpe Enjin Coin (ENJ)?

Enjin Coin (ENJ) er den primære transaksjonsvalutaen på spill, tjenester og applikasjoner som kjører på Enjins blockchain. Du kan bruke nettsteder som CoinMarketCap eller CoinGecko for å finne en omfattende liste over børser som lar deg kjøpe Enjin Coin. Å være en mindre markedsverdi-kryptovaluta, støttes ikke ENJ av så mange børser, men du kan enkelt finne dem på populære markedsplasser som Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin eller Kyber.

Mer informasjon om Enjin Coin

Enjin er en desentralisert blockchain-spillplattform som tilbyr utviklere verktøyene og tjenestene for å bygge og tjene penger på spillene sine, samtidig som de skaper en virtuell økonomi for spillere å gjøre ting i spillet. Den opprinnelige valutaen er Enjin Coin (ENJ), hvor spillere enkelt kan handle og bytte varer i et spill ved hjelp av en Enjin-drevet markedsplass.

Den mest unike egenskapen er at mens normale gjenstander innen videospill ikke holder verdi i den fysiske verden, blir Enjin-bygget spill tokenisert ved hjelp av ENJ. Dette gjør at spillere kan tjene penger på å spille videospill.

Enjins plattform gir også utviklere muligheten til å lage sine egne spesialiserte tokens som kan sammenkobles med ENJ, skreddersydd spesielt for deres individuelle spill eller applikasjoner, som passer sitt kjernepublikum..

Som vi allerede har diskutert hvordan de fungerer og distribueres mellom utvikleren og spilleren, har Enjin bygget et lommebok- og markedsgrensesnitt som en mellomting for å hente ut verdien av et digitalt opprettet aktivum ytterligere.

først, Enjin lommebok er en sikker mobilapp for iOS og Android som gir brukeren muligheten til å holde og holde styr på et uendelig antall lommebøker. På grunn av Enjins evne til å gi utviklerne verktøyene for å lage sine egne tokens, lar lommebok-appen deg bytte mellom hundrevis av forskjellige støttede tokens som er parret med ENJ.

Den fungerer også for å lagre samleobjekter som du har samlet i varelageret ditt, for eksempel sjeldne kort eller gjenstander. Det du har tjent med å spille et spill kan enkelt kjøpes, selges eller lagres.

Lommebokapplikasjonen kobles naturlig til Enjin Marketplace, som kjører på deres spesialiserte EnjinX explorer som lar spillere oppdage, kjøpe og selge de unike eiendelene som er opprettet på plattformen. Hittil har 747 500 forskjellige eiendeler allerede blitt solgt på markedet, noe som skaper et levende økosystem der spillere kan tjene til livets opphold bare ved å bruke tid i et videospill.

Individuelle skapere kan også lage sine egne butikkvinduer i spillet ved hjelp av Enjin, inkludert et enda mer allsidig verktøy for andre blockchains eller store plattformer for å bruke Enjin til å lage sin egen merkevarebutikk..

Konklusjon

Med tanke på alle Enjins potensielle og kraftige løsninger innen en industri i sterk utvikling, spår vår Enjin Coin-prisforutsigelse en ganske håpefull fremtid. Med den økende populariteten og vanviddet rundt videospill, har den økte publisiteten også gjort oppmerksom på noen av kjerneproblemene med spillindustrien og spillermiljøet i dag.

Det mest omtalte om problemet handler kanskje om bekymringene til mikrotransaksjoner og andre slike grådige inntektsgivende taktikker som plyndringskasser eller betal-for-vinn-praksis..

Vi har nå kommet til et nytt dilemma; hvordan kunne vi lage et flott og oppslukende virtuelt spillmiljø som tillater utviklere å tjene penger på dem mer effektivt, samtidig som de ikke straffer spillerens bankkonto? Enjin har søkt å løse problemet og enda mer utover det.

Den smarte løsningen gir grunnlaget for å bygge en virkelig desentralisert struktur med rettferdig inntektsgenerering til spillmiljøet. I tillegg kan både utvikleren og spilleren streve i en virtuell verden for hardt opptjente eiendeler med verdi i den virkelige verden. Selv om du ikke er en spiller, er det vanskelig å ikke bli begeistret for Enjin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me