EOS-prijsvoorspelling voor 2021, 2022 en 2025

EOS is zonder twijfel een van de meest opwindende projecten in de geschiedenis van crypto. Na meer dan $ 4 miljard (ja, je leest het goed… miljard met een “B”) te hebben opgehaald in hun ICO van een jaar, zijn ze een van de belangrijkste projecten in de crypto-ruimte. In deze EOS-prijsvoorspelling, we gaan diep in het EOS-ecosysteem duiken om u te helpen beslissen of het uw tijd waard is of niet.

EOS historische prijsanalyse 

Een essentieel onderdeel van deze prijsvoorspelling van EOS-munten is het analyseren van de prijsgrafiek. De EOS-prijsgrafiek ziet eruit alsof het betere dagen heeft gekend, maar het doet het net zo slecht of zo goed als de rest van de markt onder dergelijke omstandigheden doet.

We zijn op zoek naar lagere dieptepunten voordat we overwegen om EOS opnieuw in te voeren. We hebben het gevoel dat de longs overbelast zijn en dat de markt over het algemeen de meeste mensen straft. Dit betekent dat het kan resulteren in een scherpe piek naar beneden en een ander herstel, of dat we een langzamere, meer gecontroleerde uitval kunnen zien, en de berenmentaliteit zal aanslaan.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

EosEOS (EOS)

Rang: 26 3,78 Prijs (BTC) Ƀ 0,00007500 Marketcap 3,60 BVolume 2,79 B24h Wijziging 1,89% Totaal aanbod 0,00 EOS

EOS Coin (EOS) voorspellingen voor toekomstige prijsvoorspellingen

Als we naar de onderstaande EOS-grafiek kijken, zien we dat we handelen in een bereik tussen 4 en 5. Als de markt een beperkte zwakte vertoont, kunnen alle dips onder de 5 worden gekocht met stops op 6. Als EOS onder de 6 valt, zouden we beginnen met paniek. Als de prijs onder de 7 komt, kan hij als dood worden beschouwd en moeten we een walvis er met een stok in laten porren om tekenen van leven te zien.

EOS-prijsvoorspellingstrends

Als we nu tussen 5 en 6 aankopen doen en niet in paniek raken tijdens de verkoop, zouden we van plan zijn om een ​​deel van de posities op 3 te verplaatsen. Als het ons niet lukt om tussen 5 en 6 te kopen, zouden we koop dan bij 4, afhankelijk van hoe de prijs breekt en opnieuw test 3, kunnen we onze positie versterken. We zijn van plan om winst te nemen op 2 en 1.

We kijken altijd naar kopen op tests van waarschijnlijke ondersteuning, waarbij we stoppen met jagen als aankoopgebied in aanmerking nemen. We denken niet dat het moeilijk zou zijn om een ​​scenario te zien waarin de EOS-prijs zijn hoogste punt ooit overschrijdt. Of dit wel of niet zal gebeuren, is een andere vraag die we niet kunnen beantwoorden.

Als u een goed handelsplan ontwikkelt met meerdere entry- en exitposities, afhankelijk van waar en hoe de markt beweegt, denken we dat EOS zeer winstgevend kan zijn, zolang het 6 en 7 vermijdt..

Korte termijn voorspelling

EOS voorspelling op korte termijn

Lange termijn voorspelling

EOS prijsvoorspelling op lange termijn

EOS Prijsvoorspelling 2020

We verwachten dat EOS in 2020 veel beter zal presteren dan in 2019. Het zou niet als een schok moeten komen, aangezien veel experts voorspellen dat de hele cryptocurrency-markt het in 2020 veel beter zal presteren als gevolg van het komende halveringsevenement voor bitcoin mining-beloningen, dat zal plaatsvinden. ergens in mei van dat jaar.

Recente macro-sociaaleconomische gebeurtenissen zoals de Covid-19-pandemie en de onbeperkt afdrukken van geld van de Federal Reserve lijkt de belangstelling van het grote publiek voor cryptocurrencies nieuw leven in te blazen. 

Dit kan alleen maar goed nieuws zijn voor de prijs van EOS en ook voor andere toonaangevende cryptocurrencies. Als we gegevens van voorgaande jaren extrapoleren, ontdekken we dat EOS tussen kan handelen $ 6-12 USD aan het eind van het jaar.

We voorspellen dat de over het algemeen optimistische sentimenten over cryptocurrencies tegen het einde van het jaar zullen doorzetten, waardoor de prijzen van veel digitale activa, waaronder EOS, zullen stijgen..

Als de prijsbewegingen van bitcoin toevallig parabolisch worden, zal de EOS-prijsbeweging waarschijnlijk hetzelfde pad volgen; Vandaar $ 12 – $ 24 USD is heel goed mogelijk. In beide gevallen zien we de EOS-prijs hoger zijn dan die van 2019-schattingen. 

EOS Prijsvoorspelling 2022

Wij zijn van mening dat het algemene traject van cryptocurrency-prijzen zijn stijgende lijn zal voortzetten, met af en toe een stijging en daling onderweg.

Net als veel andere cryptocurrencies zal EOS de prijsbewegingen van bitcoin blijven volgen. We voorspellen dat de prijs van EOS tegen die tijd een nieuw record zou hebben bereikt, dat eerder stond $ 22,71 USD in april 2008.

De nieuwe all-time high zou in de buurt van $ 30-50 USD en zal vervolgens terugtrekken naar ongeveer $ 20 – $ 25 USD bereik. We verwachten dat de prijzen in 2022 zijwaarts zullen handelen, met een gemiddelde prijs van ongeveer $ 22 USD.

Onze EOS-prijsvoorspelling voor 2022 is gebaseerd op de aanname dat het bullish momentum, dat begon na het halveringsevenement van 2020, zijn volledige effect zal hebben tussen 2021 en 2022. Bovendien zouden EOS dApps enorm zijn gegroeid en mogelijk in de richting van of bereikt hebben massale adoptie. Het op EOS gebaseerde platform voor sociale media Stem zal hierin een leidende rol spelen.

De kans is echter groot dat Ethereum zijn geüpgradede protocol zou hebben uitgebracht, wat op zijn beurt het voordeel van EOS op het gebied van schaalbaarheid zou hebben verminderd. Dit kan een negatieve invloed hebben op de prijsbeweging en het concurrentievermogen van de EOS.

EOS Prijsvoorspelling 2025

Tegen 2025 zou bitcoin opnieuw een halveringsbeloning voor bitcoin mining hebben ondergaan. Net als de vorige halveringsgebeurtenissen, zou het meer positieve prijsbewegingen voor de hele cryptocurrency-industrie moeten signaleren. We denken dat dit een nieuwe cyclus van meer stijgende prijsbewegingen in de hele crypto-industrie zal brengen.

Als de vorige all-time high (ATH) van EOS is bereikt $ 50 USD, misschien zien we een nieuwe ATH bij $ 250-500 USD. Hoewel de spelers voor schaalbare blockchain-platforms tegen die tijd het verzadigingspunt zouden hebben bereikt, kan het first-mover-voordeel van EOS in schaalbare blockchains ervoor zorgen dat het leiderschap in het veld blijft..

ETH zou tegen die tijd ook een meer schaalbare blockchain hebben bereikt. De verbetering van de schaalbaarheid kan echter een negatief effect hebben op de decentralisatie als gevolg van de migratie van het Bewijs van werk consensusprotocol naar Bewijs van inzet.

Door dit te doen, heeft het zijn belangrijkste voordeel weggenomen en wordt het speelveld tussen EOS en ETH geëgaliseerd.

Dit zou voor EOS de kans kunnen zijn om het leidende blockchain-platform te worden, wat op zijn beurt kan resulteren in een gunstiger prijsactie van het activum..

Is EOS een goede investering?

In deze prijsvoorspelling van EOS-munten moeten we het hebben over EOS versus Ethereum, wat de vraag oproept: is EOS het Ethereum van de arme man? Of is de EOS schromelijk ondergewaardeerd? EOS en Ethereum voeren beide dezelfde taak uit door slimme contracten uit te voeren; hoe ze dit doen is enorm verschillend, zoals eerder uitgelegd.

Als we beide projecten naast elkaar vergelijken, kunnen we zien dat EOS, EOSBTC, procentueel opmerkelijk beter presteert dan Ethereum, ETHBTC. Bitcoin werd gebruikt omdat de dollarwaarde gewoon een afgeleide is van de bitcoin-waarde en meer gewicht en belang heeft. Hoewel de dollardiagram een ​​ander beeld kan laten zien, is onze analyse eerst gericht op het cryptocurrency-ecosysteem.

is EOS een goede investering?

Percentagewaarden laten zien hoe markten samenwerken en welke cryptocurrency heeft gewonnen of verloren ten opzichte van de andere. EOS is het grootste deel van zijn leven een betere investering geweest.

Kijkend naar de onderstaande grafiek, is EOS in paars en boven Etherium. Dit betekent dat het meer waarde heeft gekregen en in de loop van de tijd minder waarde heeft verloren. Deze markten lijken niet samen te bewegen en hebben hun traject.

Er is een argument dat een goede, uitgebalanceerde portefeuille EOS zou moeten bevatten. Het toegekende percentage moet zorgvuldig worden onderzocht en individueel gevalideerd.

Een blik werpen op de dapp.com 2019 jaarlijks app-marktrapport, we kunnen zien dat EOS het tweede toonaangevende Dapp-platform is. De Dapp-markt groeit en zou moeten blijven groeien naarmate het Dapp-ecosysteem zich ontwikkelt. Tegelijkertijd kunnen we niet zien dat EOS Etherium inhaalt op basis van marktkapitalisatie, en we konden een scenario zien waarin een EOS-investering beter zou presteren dan een Ethereum-investering.

EOS-muntprijsvoorspelling

Hoe EOS te kopen?

Er zijn veel manieren waarop beleggers EOS kunnen kopen. Wij hebben Gecentraliseerde uitwisselingen (CEX)gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX)Instant Crypto-uitwisselingen, en Peer-2-Peer (P2P) uitwisselingen.

Velen van hen stellen gebruikers in staat om cryptocurrencies zoals EOS te kopen met behulp van fiat via bankpassen en bankoverschrijvingen. De kosten variëren; Daarom raden we kopers ten zeerste aan om eerst de verschillende handelsplatforms te verkennen voordat ze een aankoop doen. Houd ook rekening met de technische vaardigheidsvereisten van elke markt, sommige vereisen mogelijk een meer technische vaardigheid in het omgaan met digitale activa.

Om veiligheidsredenen adviseren we kopers om te kopen bij gevestigde en vertrouwde marktplaatsen. Coinbase en Binance zijn enkele van de grootste en meest succesvolle CEX in de branche, die EOS ondersteunt.

Omgekeerd, Newdex en WalvisEx zijn twee van de grootste DEX voor EOS, en kopers zouden geen probleem moeten hebben om te kopen bij deze twee toonaangevende gedecentraliseerde beurzen. Voor Instant Crypto Exchanges raden we aan Shapeshift en Changelly. Ten slotte raden we aan voor Peer-to-Peer Exchange CryptoLocally.

Alternatieve manier om EOS-munten te kopen

Meer informatie over EOS

Wat is EOS?

De EOS-blockchain kan worden gezien als een gedecentraliseerd besturingssysteem en een supercomputer die allemaal in één zijn samengevoegd. Slimme EOS-contracten worden uitgevoerd op basis van een eigendomsmodel, vergelijkbaar met een besturingssysteem. Om een ​​EOS smart contract uit te voeren, moet je EOS bezitten, door EOS bezit je een deel van het netwerk en hoef je geen transactiekosten te betalen om het deel van het netwerk dat je bezit te gebruiken, dit is hoe EOS transactiekosten elimineert.

EOS probeert het schaalprobleem op te lossen waarmee alle blockchains worden geconfronteerd. Hun platform kan gedecentraliseerde applicaties op industriële schaal ondersteunen.

Dit probleem is niet uniek voor blockchain, alle online betalingssystemen zoals PayPal en alle creditcardmaatschappijen zoals Visa staan ​​voor dezelfde uitdagingen. EOS beweert dat ze miljoenen transacties per seconde kunnen uitvoeren, terwijl ze tegelijkertijd geen transactiekosten hoeven te betalen.

Het plan van EOS om dit te doen, draait om gedelegeerd bewijs van inzet DPOS, die minder elektriciteit verbruikt dan mijnbouw, veel sneller en minder gecentraliseerd is.

DPOS omvat stemmen, dit kan geweldig zijn voor het verwijderen van slechte acteurs, maar rampzalig omdat niet-technische gebruikers in grote aantallen technische gebruikers overtreffen en kan resulteren in een vertekening op korte termijn in plaats van een langetermijnvisie.

Het team

BlockOne, het bedrijf achter de ontwikkeling van EOS, is gevestigd op de Kaaimaneilanden. Brendon Blumer is de CEO en Dan Larimer is de Chief Technology Officer. Brendon is sinds 2014 betrokken bij blockchain. Eerder was hij betrokken bij MMORPG-valutawissels en onroerend goed.

Dan, aan de andere kant, is de maker van gedelegeerde proof-of-stake en de hoofdarchitect van Bitshares en Steem.

Hoewel zij de twee meest herkenbare gezichten van de organisatie zijn, bestaat BlockOne uit een team van professionals met een bewezen staat van dienst op verschillende gebieden.

EOS-team

De waardepropositie van EOS

Er zijn veel goede dingen die EOS met zich meebrengt, een daarvan is schaalbaarheid. Dit was een van de grootste problemen van de leidende blockchain in de cryptocurrency-industrie. 

Bitcoin kan slechts tot 7 transacties per seconde, terwijl E.thereum is iets beter met veel bronnen die beweren dat het kan 25 transacties per seconde (TPS). In tegenstelling tot, EOS kan momenteel ongeveer 4.000 TPS verwerken vanwege het unieke consensusprotocol, dat theoretisch miljoenen TPS kan bereiken.

Een andere innovatie van EOS is gevoelloze transacties. Dit was een aanzienlijk pijnpunt voor zowel Bitcoin als Ethereum. Transactiekosten op deze twee toonaangevende blockchains stijgen exponentieel, vooral wanneer hun netwerk overbelast is.

Bitcoin en Ethereum hebben nog geen massale acceptatie bereikt, maar worstelen al om gebruikers op zijn netwerk te huisvesten, wat leidt tot opgeblazen transactiekosten vanwege de planningsmodel voor eerste transactie met hoogste vergoeding.

Dit werd mogelijk gemaakt door het unieke model voor toewijzing van middelen, dat EOS-middelen toewijst die worden gebruikt voor transacties.

Als resultaat van deze twee kritieke kenmerken is de EOS-blockchain het op een na grootste en geprefereerde slimme contractplatform in de dApps-ruimte geworden..

Het helpt ook dat EOS dApps kunnen worden ontwikkeld met behulp van alle programmeertalen voor algemene doeleinden die worden gecompileerd in WebAssembly (WASM), in tegenstelling tot Ethereum, dat een eigen programmeertaal moet gebruiken Solidity, schaalbaarheid, feeless-transacties en een toenemend aantal dApps maakte EOS de meest actieve blockchain in de hele crypto-ruimte volgens de bewakingssite voor blockchain-operaties Blocktivity.

EOS-prijsvoorspelling: definitief oordeel 

Kortom, we raden sterk aan om een ​​afwachtende houding aan te nemen. Hoewel de markten momenteel overbelast zijn in de neerwaartse richting, betekent dit niet dat de markten niet lager kunnen gaan. Handelen op spotbeurzen gaat over het kopen van het laagste en het verkopen van het hoogste.

Dit betekent niet alles op het spel zetten bij één bestelling, maar eerder de markt timen en zoeken naar kracht en het begin van een opwaartse trend.

Een van de belangrijkste factoren bij het overwegen van een is het daadwerkelijke gebruik van de blockchain en crypto. Het feit dat er een poging wordt gedaan om een ​​robuust ontwikkelingsecosysteem rond de EOS te bouwen, is behoorlijk bemoedigend.

Timing-dieptepunten zullen hoogstwaarschijnlijk resulteren in ernstige verliezen of erger nog, een vals gevoel van marktdominantie, wat kan resulteren in het opblazen van uw account of het aanrichten van onherstelbare schade.

Als je kort kunt komen, zoek dan het omgekeerde. Het omkeren van de grafiek doet wonderen voor een nieuw perspectief om te zien wat je zou doen onder een nieuwe reeks omstandigheden. Is uw voorkeur voor bullish of bearish bijvoorbeeld omgedraaid? Dan zou je de handel kunnen uitoefenen of anders weg kunnen lopen en op een andere dag leven om te handelen. We hopen dat deze EOS-prijsvoorspelling nuttig is geweest, laat hieronder opmerkingen of vragen achter!

Gebruik altijd een hardware wallet voor langdurige opslag en algemene opslag. 

Zie ook:

  • Power Ledger-prijsvoorspelling
  • FunFair-prijsvoorspelling

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me