ETHOS Voyager Price Prediction (VGX) for 2021, 2022 og 2025

Voyager har gått gjennom mange endringer siden utgivelse i 2017.

Det ble opprinnelig kalt Bitsekvens med tickersymbol BQX, derfor hvorfor du kan finne noen av børsene ved hjelp av dette tickersymbolet, spesielt Binance, som håndterer mesteparten av handelsvolumet til dette tokenet.

Senere samme år ble det omdøpt til ETHOS (med samme tickersymbol), som ble det mest fremtredende navnet på prosjektet.

Imidlertid ble det ommerket på nytt i slutten av 2019 til Voyager Token (VGX)oppkjøp av Voyager, en $ 60 millioner krypto-eiendomsmegler som har blitt offentlig på TSX Exchange i Canada.

I denne ETHOS Voyager-prisforutsigelsesartikkelen vil vi snakke om alt relatert til ETHOS for å hjelpe deg med å avgjøre om det er en god investering eller ikke.

ETHOS Voyager Historisk prisanalyse 

Å bestemme den fremtidige prisen på et aktivum kan være ganske vanskelig. Den svært volatile karakteren til kryptovalutaer gjør dem enda vanskeligere å forutsi.

Imidlertid kan vi til en viss grad forutsi den mest sannsynlige prisen på kryptovalutaer ved å se på noen viktige hendelser, utvikling, markedssykluser og prisbevegelser for en annen kryptoaktiva som har en høy priskorrelasjon med ETHOS VGX.

Som vi kan se fra grafen ovenfor, følger prisbevegelsen til VGX eller tidligere kjent som BQX prisbevegelsen til BTC.

I likhet med bitcoin eksploderte verdien av BQX da BTC begynte å øke eksponentielt. På samme måte korrigerte det også når boblen spratt. 

Under det store okseløpet ETHOS, var BQX (Voyager Token VGX) i stand til å nå en heltidshøyde (ATH) $ 12,47. Dette var 6. januar 2018.

Den nåværende prisen på $ 0,174818 er -98,6% lavere enn denne ATH, noe som kan gi en veldig attraktiv akkumulasjonspris for mange investorer. 

Det har ikke vært noen betydelig prisbevegelse fra BQX. Kanskje dette er fordi teamet konsentrerte seg om å utvikle produktet de siste to årene uten fanfare eller hype. 

Deres enorme fokus på å utvikle produktet fikk oppmerksomhet fra et annet selskap, som senere kjøpte dem, som du senere vil se i denne artikkelen.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

etosVoyager Token (VGX)

Rangering: 55$ 6.12 Pris (BTC) .0000.00012100 Markedskap$ 1,36 BVolume$ 10,73 M24h Endring4,83% Totalforsyning222,30 M VGX

ETHOS Voyager fremtidige prisvarsler

Historiske data, gjeldende pris, markedsverdi og tilbud vil gjøre det mulig for oss å forutsi den generelle retningen for prisen, og kombinere analyse av dens historiske prisbevegelser. Vi kan estimere hvilken pris den kan nå i fremtiden.

Generelt markedssentiment

Som mange kryptokurver ser ETHOS VGX-prisen ut til å ha høy affinitet mot prisbevegelsen på bitcoin.

Mange eksperter tror at prisen på Bitcoin har funnet bunnen i slutten av 2018 og har begynt å gjenvinne verdien gjennom hele 2019 med sporadiske dump og pumper underveis..

Med bitcoin-belønning som halveres i år, blir mange investorer stadig mer bullish med kryptomarkedet igjen og kan bekreftes med den økende kapitaliseringen som strømmer inn i bitcoin og altcoins som ETHOS VGX.

Dette betyr at generelle markedsforhold tilsier at prisen på ETHOS VGX sannsynligvis vil øke.  

 Økning av verktøyet & Kreve

Oppkjøpet av ETHOS av Voyager og integreringen av ETHOS-token i Voyagers økosystem betyr at ETHOS VGX effektivt økte bruken.

Dette betyr en økning i etterspørselen etter nevnte eiendel, og av den økonomiske loven om tilbud og etterspørsel vil dette sannsynligvis øke prisen.

I tillegg til å bli det primære verktøyet for et større økosystem, har Voyager avslørt at de planlegger å lansere flere verdiskapende tjenester i sin plattform som er sentrert i bruken av ETHOS VGX, som ytterligere utvider verktøyet..

Forynget offentlig kryptointeresse

De forbedrede markedsforholdene ser ut til å ha gjenopprettet den offentlige interessen for kryptovaluta igjen.

Større kryptokurver er vanligvis de første mottakerne av ny kapitalisering, da de er de som er lett tilgjengelige på handelssteder, og de er de mest gjenkjennelige av investorer..

Tokens som ETHOS VGX er unikt posisjonert for å ha ekstra eksponering siden de er tokens som er integrert med kundevendte produkter og tjenester.

Binance-mynt er et perfekt eksempel på en svært vellykket kryptovaluta som har en lignende bruk som ETHOS VGX. 

Regulatorisk klarhet

Som vi har avslørt tidligere, er Voyager et børsnotert selskap, og som sådan kan vi anta at det er veldig forsiktig med overholdelse av regelverket.

Dette er veldig viktig da det navigerer i en bransje i jurisdiksjoner som ennå ikke har oppnådd klarhet i lovgivningen, spesielt i Nord-Amerika, hvor mye av virksomheten drives.

Det nylige oppkjøpet av Circle Invest betyr mer virksomhet i USA, noe som gjør samsvar kritisk.

Selv om reguleringsklarhet fortsatt er langt borte, er det alltid håp om at en dag vil regjeringen i det mest likvide markedet i verden endelig omfavne innovasjon og akseptere krypto som juridiske, økonomiske eiendeler. 

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 0,16 -10%
1 uke $ 0,21 20%
1 måned $ 0,41 60%
6 måneder 0,74 dollar 320%
1 år $ 1,62 820%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 1,62 820%
2 år $ 2,74 1450%
3 år $ 2,21 1250%
4 år $ 8,83 4900%
5 år $ 13,28 7520%

ETHOS Voyager-prisforutsigelse 2020

 Året 2020 er et sentralt år for hele kryptovalutaindustrien. Det er et halverende gruvebelønningsår for BTC. Prisbevegelsen til nesten alle kryptovalutaer er sterkt korrelert med prisbevegelsen på bitcoin.

Det er observert at BTC-markedet har en periodisk 4-årig oksemarkedsyklus, som vanligvis oppstår etter hver gang disse halveringshendelsene skjer.

Vi tror når disse oksesyklusene begynner, vil vi se betydelige prisbevegelser for VGX.

Vi tror at på slutten av året og første kvartal 2021 kan prisen på VGX øke så høyt som 320% høyere enn den nåværende prisen, som er anslått til rundt $ 0,74.. 

Vi forventer også at dette momentet vil overføre gjennom mange deler av 2021. Det er en utmerket sjanse for at prisen på VGX kan nå prisen på $ 1,62, noe som er rundt 820% påskjønnelse fra den nåværende prisen akkurat nå.. 

ETHOS Voyager Prediksjon 2022

Innen 2022 forventer vi at prisen vil nå $ 2,74, noe som er hele 1450% mer enn den nåværende prisen.

Selv om dette kan virke litt ekstremt, er dette fortsatt langt fra $ 12,47 det var i stand til å oppnå i løpet av den siste store oksekjøringen av kryptovalutamarkedet.. 

I løpet av dette året kan vi også se en liten tilbaketrekning til $ 2,21, da noen VGX hodlers kan ta noe overskudd etter den enorme prisveksten.

Denne korreksjonen vil være bra for token når den begynner å trekke seg tilbake og forberede seg på starten av neste bull run som igjen vil bli initiert av bitcoins halveringshendelse. 

ETHOS Voyager Prediksjon 2025

Dette året er et år etter den 4. halveringshendelsen som, hvis historien gjentar seg, kan tjene igjen som katalysator for netto oksemarkedet. 

Vi tror at ved denne tiden er vanlig adopsjon godt i gang med mange nye detaljistinvestorer som dykker ned i investeringer i digitale eiendeler.

Vanlig adopsjon og klarhet i regulering, som mest sannsynlig er oppnådd hvis ikke godt i gang, vil allerede gi kryptokurver oppmerksomhet og legitimitet den ikke har sett før.

Derfor tror vi at prisen på VGX kan nå en ny heltid på $ 13,28.

Beste stedet å kjøpe eller bytte ETHOS Voyager

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

ChangeNOW

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Myntbryter

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

Beste lommebøker å oppbevare ETHOS Voyager

NameTypeBuy
Ledger Nano X

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop-klient Vurdering: 4

Få lommebok

Er Voyager en god investering?

Til tross for å ta inn et nytt navn og ervervet av en annen forretningsenhet, er hovedmålet med ETHOS det samme.

Utviklingen av Ethos Universal Wallet vil fortsette, og Ethos Bedrock vil bli integrert med Voyagers nye applikasjon under samme navn.

Dette ble gjort mulig gjennom de to selskapenees synergistiske karakter. Voyager fokuserte på de økonomiske og handelsmessige aspektene ved kryptovaluta, samtidig som Ethos fokuserte på blockchain teknologi og abstraksjon lag protokoll utvikling.

Sammen søker de å tilby detaljister og institusjonelle investorer produkter og tjenester som løser utfordringer på likviditet, varetekt, og tilgjengelighet.

Voyager Token (VGX)

Transformasjonen av ETHOS til Voyager’s Native Broker Token (VGX) betyr at den vil ta en viktigere rolle enn det den opprinnelig var tenkt å gjøre.

ETHOS Voyager-prisforutsigelse

Det vil representere de kombinerte tilbudene til ETHOS og Voyager og vil gi verdi og nytteverdi på tvers av deres tilknyttede økosystem. ETHOS, nå kalt VGX, vil bli brukt på forskjellige måter.

Den kan brukes til billigere avgifter for uttak og handel, fastsettelse av tilbakebetalingsbelønninger, beregning av renter, og for å etablere eksklusivt medlemskap fra de forskjellige belønnings- og lojalitetsprogrammene som er planlagt i fremtiden.. 

Hvordan kjøpe Voyager (VGX)?

Den beste måten å kjøpe Voyager Tokens er gjennom prosjektets kryptomeglerøkosystem ved å bruke sin egen Voyager-app. Applikasjonen er tilgjengelig for både iOS- og Android-brukere.

Potensielle brukere av appen må registrere seg for en konto og gjennomgå KYC-bekreftelsesprosessen. Noen begrensninger kan gjelde avhengig av din jurisdiksjon.

Når det er gjort, vil brukere av appen få tilgang til de mange tjenestetilbudene til Voyager-appen.

De som ønsker å kjøpe på sekundære markeder, kan kjøpe Voyager-tokens (VGX) fra de mange sentraliserte børsene (CEX) som støtter det. Den største og mest pålitelige blant disse CEX er Binance.

Vær oppmerksom på at Binance fortsatt bruker det gamle tickernavnet til VGX, som er BQX. Den har to par i Binance, BQX / BTC og BQX / ETH.

Mer informasjon om ETHOS Voyager (VGX)

Hva er ETHOS Voyager (VGX)?

ETHOS ble grunnlagt av en 20 år gammel kandidat fra Brown University, Shingo Lavine, som sammen med fagpersoner fra produktutvikling, fondshåndtering og teknisk designutgivelse Bitsekvens (BQX).

Prosjektet var basert i USA med det primære målet å gi vanlige folk muligheten til å kontrollere og få tilgang til sine digitale eiendeler helt.

Nærmer seg utgivelsen, ommerket den til ETHOS og lanserte en Universal Wallet kalt ETHOS Universal Lommebok som teamet beskriver som en enkel å bruke og kraftig komplett plattform for digital kapitalforvaltning.

 Ethos Universal Wallet tilbyr flere innovative funksjoner som gjør den til en av de mest avanserte universelle lommebøkene for kryptovalutaer i markedet.

Den ene er Ethos SmartKey Teknologi. Dette fungerer som den universelle nøkkelen for alle digitale eiendeler som holdes inne i Ethos Universal Wallet.

I tillegg til dette tilbyr lommeboken Fiat gateway og automatisert ett-klikk-diversifiseringsfunksjon.

Den integrerte fiat-gatewayen lar brukerne enkelt konvertere fiat til kryptovaluta uten å gå gjennom tredjeparts fiat on-ramp-tjenesteleverandør.

Diversifiseringsfunksjonen gjør det enkelt for brukere å diversifisere deres kryptobeholdninger.

Bortsett fra Ethos Universal Wallet, opprettet ETHOS også Ethos grunnfjell, som ifølge ETHOS-utviklere er en høy ytelse Blockchain Financial Services (BFS) plattform.

Hovedmålet er å gjøre kryptovalutaer og blockchain-teknologi mer tilgjengelig for både privatpersoner og institusjonelle investorer.

Som Ethos Universal Wallet, Ethos Bedrock vil bruke SmartKey Technology, som igjen utnytter allment aksepterte standarder som BIP32, BIP39 og BIP44.

Ethos Bedrock gjør det mulig for institusjoner å lage lommebokløsninger eller institusjonelle varetektprogrammer. 

Disse produktene –Ethos Universal Lommebok og Ethos grunnfjell, er kanskje de to viktigste grunnene til at Voyager kjøpte den amerikanske blockchain-oppstarten.

I følge Voyagers offisielle blogginnlegg skrevet av Stephen Enhlich, Konsernsjef og medstifter av Voyager, Shingo Lavine, blir med i Voyager som Chief Blockchain Officer.

I tillegg vil han ha et sete i Voyagers styre, hvor han kan hjelpe til med å forme fremtiden for selskapet.

Stephen uttaler det Shingo er en anerkjent ekspert og tankeleder i bransjen, og Voyager vil tjene enormt på å ha ham om bord.

Teamet

Voyager Team består av et team av finans- og teknologiveteraner som er dedikert til å styrke og betjene investorer i kryptovalutaer..

De er bransjeveteraner som kommer fra ledende organisasjoner som E * Trade, Uber, Tradeit, Lightspeed Financial og andre ledende organisasjoner innen forskjellige felt.

Stephen Ehrlich fungerer som administrerende direktør og en av grunnleggerne av Voyager. Siden kjøpet av ETHOS har Shingo Lavine sluttet seg til Voyagers team som sin sjef for Blockchain Officer.

Partnerskap og oppkjøp

Etter sammenslåingen av ETHOS og Voyager, kjøpte det nyopprettede selskapet det utkjempede selskapet Circle invest, som effektivt ombord over 40.000+ investorer i Voyages plattform. 

Konklusjon

Konsensus om prisbevegelsene til kryptoaktiva er positiv. Denne følelsen er oppmuntret av ideen om at vi i år vil oppleve en ny bitcoin-gruvebelønningshalveringshendelse, som av mange ble sett på som en av de viktigste katalysatorene til de forrige betydelige okseløpene tidligere..

På grunn av den høye korrelasjonen av prisbevegelser for de fleste altcoins til bitcoin, kan vi anta at dette sannsynligvis vil ha en positiv innvirkning på prisen på ETHOS VGX.

Utsiktene til at ETHOS VGX når en annen heltidshøyde er mulig i de kommende månedene fremover, ledet av gjenoppblussingen av interessen for krypto og ombordstigning av nye investorer.

Mens det generelle miljøet blir stadig bullish, er det også mange utviklinger innen ETHOS-prosjektet som vil akselerere denne følelsen.

Den største er fusjonen med Voyager, som effektivt utvidet markedets omfang og produktene og tjenestene det vil tilby.

Videre er Voyager en børsnotert lisensiert kryptomegler som har styrket sin oppkjøpsstrategi for krypto- og finansrelaterte selskaper, den siste er oppkjøpet av Circle Invest effektivt ombord sine 40 000+ detaljistinvestorer..

 Bare tiden vil vise om Voyager-anskaffelsesstrategien vil bære frukt. For ETHOS VGX selv, som meglertoken for nevnte selskap, vil det sannsynligvis øke prisen på grunn av økt utnyttelse forårsaket av økningen av produkter og tjenester fra Voyager, samt økningen i etterspørsel fra nye token-brukere som kommer fra de oppkjøpte selskapene.

Dette er virkelig spennende tider for ETHOS VGX-token, og for de som leter etter en fin altcoin å investere i ETHOS, bør VGX være en av toppene på listen deres. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me