Forutsigelse av avgjort pris (DCR) for 2021, 2022 og 2025

Bør du kjøpe Decred (DCR) i dag? Hva er Decred, hvordan ble det til, og hva er fremtiden? Vil den vokse, eller vil den, som så mange andre altcoins, gå i dvale? Hvis du lurer på disse spørsmålene og ønsker et tydelig og kortfattet svar, har du snublet over den rette nettsiden. Ved å bruke algoritmisk analyse på historiske data samlet fra forskjellige kilder, kan vi gjette en rimelig gjetning på den forventede fremtiden til Decred. Uten videre, la oss så først fordype oss i opprinnelsen til denne kryptomynten og dens historiske ytelse med denne artikkelen om prediksert prediksjon.

forutsatt prisforutsigelse

Utviklet og designet av Jake Yacom-Piatt, administrerende direktør i CompanyO, Dekret takler et av de mest sta problemene som har plaget bitcoin helt siden populariseringen: problemene med sentralisering, eller bedre sagt, oligopol. Bitcoin-gruvedrift, som krever en enorm mengde energi, er utenfor rekkevidde for vanlige brukere med vanlige datamaskiner, og som en konsekvens blir det monopolisert av en håndfull bedriftsfirmaer (som Blockstream) som utøver baleful innflytelse på en hel blockchain-utvikler samfunnet.

Denne hendelsen beseiret formålet, eller rettere svik løftet, til blockchain-revolusjonen: desentralisering. Informasjon blir skapt fra hendene til sentrale forvaltere og distribuert til nettverket som helhet. Bitcoin, som startet som et opprør mot sentralbankene og deres bedriftsmottakere, var i ferd med å forsøke å ødelegge.

I et forsøk på å reformere bitcoin, og å gjenopprette sitt opprinnelige løfte, lanserte Yacom-Piatt, sammen med en anonym utvikler ved navn _ingsoc, i 2016 en ny valuta kalt Decred, som står for desentralisert kreditt; Målet var å revidere hele styringsmodellen for bitcoin slik at voksende oligopolier kunne bli nippet i knoppen.

Hvordan fungerer Decred?

Decred har kunngjort sin egen konstitusjon, som blant annet lister opp prinsippet om “Multi-Stakeholder Inclusivity.” Det betyr, i rent språk, en balanse mellom interessene til oligarkene og samfunnet generelt. Med andre ord, respekter minearbeidere (som utøver, i en hvilken som helst blockchain, en innflytelse som er i samsvar med deres multimillion-dollar ASIC-utstyr) og brukerne som bare kjøper og bruker.

Decred er avhengig av en konsensusmekanisme som verken er ren POW (proof-of-work, som favoriserer gruvearbeidere) eller POS (proof-of-stake, som eliminerer gruvedrift helt), men snarere noe som blander de to. Akkurat hvordan denne hybridmekanismen er strukturert er for komplisert til å bli forklart i en innledende artikkel som denne. Det er imidlertid genialt nok til å sikre at ingen interessegrupper kan overstyre andre når de tar beslutninger.

Denne unike mekanismen styres i en offentlig plattform kalt Politeia, som ble lansert i 2018. Politeia tillater hvem som helst å sende inn forslag om den fremtidige utviklingen av Decred. Når forslaget er levert, screenet for søppelpost og kontrollert av administratorer, blir det lagt opp til avstemning. Forslaget kan redigeres etter tilbakemeldinger fra brukerne, og når samfunnet stemmer på det, kan arbeidet begynne. Siden Politeia er en åpen kildekode-plattform, kan ethvert kryptonettverk adopteres som ønsker å utvide brukerinngangen i deres styring.

Dekred oppstår således på grunn av dyp skuffelse over bitcoin og svarer på et reelt behov. Den ønsker å injisere en form for demokratisk konsensus i en offentlig sfære som en håndfull oligarker har truet med å konsumere. Det er fortsatt et åpent spørsmål om den kan levere på sin ambisiøse agenda. Er Politeias arkitektur, sofistikert som den er, stabil og robust nok til å balansere interessene til de forskjellige gruppene? Vil det beholde sin stabilitet når det begynner å oppnå vanlig adopsjon?

Vil den kunne inneholde ondsinnede spillere? Dette er dype og flerårige spørsmål som politiske filosofer, som begynner med Aristoteles, har overvekt i to årtusener. Decred kan ikke forventes å løse dem med et slag. Vi kan imidlertid applaudere det oppriktig for å våge å heve dem for første gang i kryptorommet.

Dekret Historisk prisanalyse

Etter ICO i februar 2016 samlet Decred seg fra under $ 1 til $ 2,39. Den sank deretter i området 70-80 cent før kryptotyren i 2017 og 2018, da den skalerte de enestående høydene på $ 110 til $ 120. Det krasjet deretter til et mer bærekraftig utvalg på $ 20 – $ 30, men har siden steget til høye 50-tallet. Samlet sett har prisbanen (innledende økning, sløvende gjennomsøking, sprudlende bull-run, krasj og sen vekkelse) blitt observert i mange andre valutaer som ble lansert de siste fem årene..

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

Decred er opp med 15,47% i skrivende stund, med prisen på $ 58,58 per token. Altcoin har en markedsverdi på $ 752,75 millioner, en total forsyning på 21,00 millioner DCR.

avsloDekret (DCR)

Rangering: 49$ 150,42 Pris (BTC) .000,00298000 Markedskap$ 1,91 BVolume$ 36,34 M24h Endring0,7% Totalforsyning21,00 M DCR

Dekret Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Prisforutsigelse er avhengig av nøye bruk av algoritmiske teknikker for analyse av historiske data og en projeksjon av disse dataene på kort og lang sikt. Nylig har analytikere brukt dyplæring eller maskinlæringsverktøy for å identifisere trendene som tradisjonelle teknikker sannsynligvis vil savne. I alle fall har kunstig intelligens vært et stadig mer populært verktøy for å analysere store datablokker, inkludert historiske data om kryptovalutaer.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag 59.1 1,35%
1 uke 62.3 6,84%
1 måned 77.5 32,9%
1 år 109,9 88,5%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år 109,9 88,5%
2 år 105,7 81,3%
3 år 125,2 114%
5 år 150,6 158%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon for redusert pris 2021

Decred har et enormt vekstpotensial. Med gode grunnleggende grunnlag og et lidenskapelig utviklermiljø, vil Decred sannsynligvis oppgradere seg kontinuerlig og møte milepæler etter milepæler i sin søken etter å oppnå gullstandarden i kryptovaluta..

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Decred token (DCR) potensielt være rundt $ 59,1 i 2021.

Dekret Prisforutsigelse 2022

Mens Bitcoin og Ethereum fremdeles sannsynligvis vil forbli de ubestridte doble monarkene i kryptorommet, vil Decred sikkert få fart med sin inkluderende styringsfilosofi og dens stadig mer sofistikerte teknologiske innovasjoner.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Decred token (DCR) potensielt være rundt $ 109,9 i 2022.

Dekret Prisforutsigelse 2025

Dette året vil være et vendepunkt ikke bare for Decred, men for kryptovalutaer som helhet. For dette er året der blockchain sannsynligvis vil bli vanlig i samfunnet, med hver mor-og-pop-investor med sin egen kryptoportefølje. Dette året vil også avgjøre hvilke mynter som skal overleve og hvilke som skal gå i stykker. Decred er sannsynligvis ikke bare for å overleve, men også for å trives.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Decred token (DCR) potensielt være rundt $ 133,7 i 2025.

Er dekreterte en god investering?

Spørsmålet er et teknisk spørsmål om fremtidig pris og et filosofisk spørsmål som går inn i selve hjertet av betydningen av demokratisk kontroll. Decred er stolt av sin sofistikerte styringsstruktur som tar sikte på å inkludere interessenter fra hvert hjørne. Men det er lettere å opprettholde demokrati i en bystat enn i et transnasjonalt imperium, og Decred er foreløpig en bystat, liten, homogen og knyttet til fellesskapsbånd.

Vil det være i stand til å opprettholde sin styringsarkitektur når den begynner å tiltrekke seg hundretusenvis av vanlige brukere som søker å høre stemmen sin? Vil det være i stand til å gi alle sine skyld? Hvordan vil motstridende interesser balanseres? Det er ikke noe svar på dette spørsmålet. Det er et flerårig puslespill, og bare tiden vil vise hvordan alt vil bli.

 Hvordan kjøpe Decred

Decred er tilgjengelig i slike ordinære børser som Binance eller Bittrex. For å kjøpe Decred, må du først åpne en konto og sikre den kontoen med tofaktorautentisering. Decred kan kjøpes med Bitcoin eller Ethereum i disse børsene. Hvis du ønsker å bruke fiat-valuta, kan det være bedre å gå til Coinbase for først å bytte litt bitcoin for fiat og bruke bitcoin til å kjøpe valuta i Binance.

Det skal sies at DCR, som ble bygget på bitcoin-kodebase, ikke er et ERC-20-token, som er bygget på Ethereum. Dekred kan derfor ikke lagres i noen ERC-20-kompatible lommebøker. DCR-kompatible lommebøker kan lastes ned fra Decred-nettstedet.

Mer informasjon om Decred

Teamet

Decred er avhengig av en ny vekstmodell der bidragsytere godtgjøres for sitt arbeid. Skryter av en rekke entreprenører som har bidratt til prosjektet. Jake Yacom-Piatt er prosjektleder, mens Jonathan Zeppettini leder internasjonale operasjoner.

Konklusjon 

Decred er et svar på en rekke alvorlige mangler som har plaget kryptovalutaer som bitcoin helt siden oppstarten. Disse feilene – sentralisering, oligarkisk kontroll, uansvarlig styring – truer med å undergrave selve målet med desentralisert styring som blockchain er oppfunnet for. For å få tak i disse sykdommene, søker Decred å injisere et mål for demokratisk kontroll i systemet. Det gjenstår å se om dette prosjektet vil lykkes.

Det er ingen tvil om det teknologiske kaliberet til Decred-teamet, eller den interne sammenheng og den intellektuelle ambisjonen til dets langsiktige agenda. Men mens menneskets natur er hva den er, kan prisen på demokrati være for bratt til å bære.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me