FTX Token Price Prediction (FTT) for 2021, 2022 og 2025

Når en nykommer kommer inn i kryptomarkedet for første gang, blir man overrasket over de mange mengder børser som tilbyr en bruker å kjøpe, selge og handle kryptovalutaer, hver med sine unike funksjoner og fordeler. Ved siden av dem har futures-børser også dukket opp for å møte den økende etterspørselen etter å gi det økende antall handelsmenn som kommer inn i kryptorommet de nødvendige brukervennlige plattformene, verktøyene og informasjonen.

En av dem, FTX, kom inn i frey tilbake i midten av 2019 og har siden det gjort det bra for seg selv. Den har et innfødt token, kalt FTT, som handelsmenn kan kjøpe og få fordeler når de utfører sine handler.

Denne FTX-prisutdelingsartikkelen vil dykke ned og undersøke FTX, dens token, og hvilke funksjoner den har som gjør den attraktiv for handelsmenn. I hovedsak er det grunnleggende. Denne artikkelen vil også analysere og forutsi en prisforutsigelse for FTT-token og illustrere hvor dens overskrift både på kort og lang sikt.

prediksjon av ftx-token

FTX Token Historisk prisanalyse 

Siden lanseringen 31. juli 2019 har FTX vært en av få kryptovalutaer som ennå ikke har opplevd noen signifikante nedtendenser i prisen. Tvert imot. Det har hatt en jevn vekst siden oppstarten. Det startet med en pris på $ 1,73 i midten av 2019 ifølge CoinMarketCap. Rundt en måned etter gikk prisen litt ned, men effektene var bare i cent, ikke dollar. Like etter begynte den å klatre opp igjen og til slutt overgå den opprinnelige prisen på $ 1,73 innen midten av desember 2019.

2020 var et godt år for enhver FTT-hodler. Selv når COVID-19-pandemien traff og forårsaket at nesten hele markedet stupte ned (prisen på Bitcoin falt til og med ned til litt over $ 5000 i midten av mars!), Fortsatte FTX med sin langsomme, men jevne oppadgående trend i pris som det var ingen dårlig avtale. Jeg antar at sakte og stødig virkelig vinner løpet.

I januar 2021 eksploderte prisen praktisk talt, nesten doblet da denne artikkelen ble skrevet.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund går FTT-token for $ 10,17. Prisen har økt med + 3,46% det siste døgnet, men har sett en nedgang på -6,96% de siste 7 dagene.

Den har for øyeblikket en markedsverdi på $ 958,823,154, som rangerer den 44. plass i hele kryptomarkedet. Dens sirkulerende forsyning er 94 346 958 med en total forsyning på 345 219 294. Imidlertid har den ikke et maksimalt markedsverdi.

ftx-tokenFTX Token (FTT)

Rangering: 35$ 30.08 Pris (BTC) .0000.00059600 Markedskap$ 2,68 BVolume$ 27,07 M24h Endring2,8% Totalforsyning339,63 M FTT

FTX Token (FTT) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Selv om det alltid er vanskelig å gi en nøyaktig forutsigelse av hvor prisen på en bestemt mynt sannsynligvis vil gå, kan man ha en veldig god ide etter å ha sett på grunnleggende grunnlag, inkludert den økende populariteten til å bruke futures börser..

Når det er sagt, etter å ha gjennomgått flere kilder og tatt en titt på hva futuresbørsen gir, ser prisen for FFT-token ut til å være veldig positiv både på kort og lang sikt. Wallet Investor har skalert FTT til å være veldig bullish. Det spådde til og med en prisøkning på + 82,52% i løpet av bare ett år. Det er en pris på $ 18,56 fra den nåværende prisen på $ 10,17! I løpet av fem år kan prisen være opp til $ 50,06!

Digitalcoin har også gitt en veldig positiv prisvarsel. I løpet av et år forutsier det at prisen vil være fra $ 15,05 til $ 36,60 til ett og fem år. Selv om det er litt konservativt enn Wallet Investor, er det fremdeles henholdsvis + 32% og 359% økning på investeringen din.

Tradingbeasts prisanalyse er enda mer konservativ. Det forutsier faktisk en reduksjon i prisen for året 2021. Det er imidlertid bare kortvarig, da det da forventer at prisen vil gå opp i årene etter. Ved utgangen av 2024 beregnet det et prisgjennomsnitt på $ 16,80.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 måned 14.65 45,18%
2 måneder 16.56 64,04%
3 måneder 14.15 40,17%
6 måneder 15.74 55,92%
1 år 15.14 49,98%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år 19.96 97,78%
2 år 18.2 80,35%
3 år 29,82 195,44%
5 år 25,75 155,06%

FTX Token Price Prediction 2021

Basert på diagrammet ovenfor kan man forvente at prisen vil fortsette med sin eksplosive vekst. Det forventes å ha en gjennomsnittlig prosentvis vekstrate på + 45,01%, med en prisbalanse mellom $ 14 – $ 15,50.

FTX Token Price Prediction 2025

2022 er spådd å være et nytt positivt år for alle FTT-hodlere. Rundt denne tiden er det anslått at prisen på FTT nesten vil doble seg. Investorer kan forvente å se en pris som varierer mellom lave $ 15 til høye $ 19,50.

FTX Token Price Prediction 2025

2025 kan være året hvor enhver FTT-investor vil få US-dollartegnet ($) til å sprekke fra øynene. I år vil prisen på et FTT-token være alt fra $ 25,75 – $ 34,36. Det er en nesten + 200% gjennomsnittlig økning!

Er FTX Token en god investering?

Etter å ha analysert flere diagrammer og tatt i betraktning at vi nettopp kom inn på et oksemarked, er det alvorlig tvil om å antyde at investering i FTX ikke er en god investering. Faktisk er det bare å holde på FTT-tokens uten å utnytte fordelene til handel, nesten garantere et overskudd. For de som driver med futures og leverage trading, kan formuen som kan genereres være enorm, selv om det ikke er uten alvorlige risikoer.

Hvordan kjøpe FTX-token?

En potensiell ulempe med FTX er at det bare er et begrenset antall sentraler som viser FTT-token med begrenset volum. Den første som kommer til å tenke på er FTX futures exchange selv. Andre kjente er Binance, BitMax, Bitfinex, CoinEx og Huobi Global. For en fullstendig liste over børser, vennligst fortsett til CoinMarkCap eller CoinGecko.

Mer informasjon om FTX Token

Hva er FTX?

FTX er en futures handelsplattform som ble grunnlagt tilbake i mai 2019. Den eies av FTX Trading LTD, et selskap som er registrert i Antigua og Barbuda, men med kontorer i Hong Kong. Deres opprinnelige token er FTT.

Teamet & Partnere

Grunnlegger og administrerende direktør i FTX er ingen ringere enn Sam Bankman-Fried aka, SBF. For de som ikke er kjent, er SBF den samme personen som tok over og hjalp til med å redde den desentraliserte Sushiswap-plattformen etter at grunnleggeren, Chef Nomi, trakk av en utgangssvindel som truet med å bringe prosjektet ned. SBF har mange års erfaring som både handelsmann og oppstart av andre selskaper, nemlig Alameda Research, det samme selskapet som inkuberte FTX. Han ble uteksaminert fra MIT og har en grad i fysikk.

FTXs CTO og medstifter er Gary Wang, en programvareingeniør fra Google som også grunnla Alameda Research. En annen utdannet fra MIT, Gary har en grad i matematikk med informatikk.

Resten av teammedlemmene består av veletablerte fagpersoner fra forskjellige felt.

FTX er også godt støttet av partnere fra mange kjente eksterne virksomheter. Bedrifter som Binance, Circle, Bitfinex, Paxos Pax osv. Har gitt FTX opptil $ 8 millioner i midler.

Sikkerhet

For å gi enhver FTX-handelsmann trygghet, gir FTX flere lag med sikkerhetsegenskaper.  Disse inkluderer en passordkonto og 2-faktorautentisering for både å angi kontoen din, og også ta ut penger. FTX gir også sikkerhet underkontoer. Dette er hvor brukere kan sette opp sine egne tilpassede pålogginger hvis de ønsker å la andre personer bruke kontoen sin med konfigurerbare tillatelser.

I tillegg kan brukere konfigurere for å godkjenne IP-adressene og lommebokadressene. Hvitliste er en cybersikkerhetsstrategi der en bruker bare kan utføre handlinger på datamaskinen som en administrator eksplisitt har tillatt på forhånd..

I tillegg til å legge til ytterligere sikkerhetstiltak, ifølge deres nettside, har FTX nylig samarbeidet med Chainalysis for å overvåke mistenkelige transaksjonsaktiviteter..

Som et siste sikkerhetsmål gir FTX et forsikringsfond. Gitt at FTX er en leverage-handelsplattform, er de viktigste risikohandlerne å kjempe med er markedsrisiko. For de som blir avviklet uten å motta tilstrekkelig advarsel, ble dette forsikringsfondet opprettet for å hjelpe til med å gjenvinne noen om ikke alle eiendelene sine. I skrivende stund har FTX cirka 21,5 millioner dollar i USA.

Avgifter

I motsetning til andre futures-børser som har standardiserte avgifter, er FTX litt mer spesialisert. De har en standard produsent- og takeravgift, bortsett fra at avgiftene er basert på volum. De som har høyere volum får lavere avgifter.

En annen måte å redusere disse avgiftene på er å holde på FTT-tokens. Du kan se på diagrammet nedenfor for å se hvor mye rabatt en FTT-innehaver kan få.

FTX tar også avgifter på 0,02% på handler med 50x gearing for alle markeder bortsett fra BTC-PERP- og ETH-PERP-par.

En viktig årsak til at handelsplattformens suksess har gått med sine forskjellige handelsprodukter og instrumenter.

Produkter

FTX tilbyr et bredt spekter av produkter. Det gir futures (både evigvarende og normale futures), Spot, Aksjer, Leveraged Tokens, Volatility assessment, OTC (Over counter) tjenester, prediksjonsverktøy og Fiat trading. For å lette handel, tilbyr FTX brede paringsalternativer mellom kryptovalutaer og stabile mynter.

FTT-token

Og til slutt, dette bringer meg til deres opprinnelige token, FTT, ryggraden i plattformens økosystem. Som allerede nevnt, kan handelsmenn som holder FTT-tokens motta gebyrrabatt. Imidlertid kan de også få andre fordeler. Dette inkluderer å sette FTT-tokens, inkludert høyere henvisningshastigheter, rabatter på produsentgebyr, bonusstemmer og økte airdrop-belønninger.

I tillegg har de buy and burn-tjenester, der FTX tilbakekjøper og brenner tokens som tilsvarer:

  • 33% av avgiftene generert på FTX-markeder
  • 10% av nettotilskudd i forsikringsfondet (‘Socialized Gains’)
  • 5% av avgifter opptjent ved annen bruk av FTX-plattformen

Konklusjon

Ved å gjennomgå de mange fordelaktige funksjonene som FTX tilbyr, er det ikke rart hvorfor det opprinnelige tokenet har vært økende siden lanseringen, selv under bjørnemarkedet i 2020. Ettersom flere og flere detaljistinvestorer, handelsmenn og institusjoner fortsetter å strømme ut i kryptomarkedet, kan det forventes at prisen for FTT vil fortsette med sin meteoriske økning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me