Gemini VS Coinbase Pro 2021: Crypto Exchange Comparison Guide

Kryptorommet er fullt av utvekslinger. Noen store, noen små, noen er velkjente, mens andre bare brukes av noen få dusin mennesker. Noen er legitime, og andre er svindel.

Vi har allerede gjennomgått noen av de beste børsene og fortalt deg hvilke du kan stole på. Men med så mange pålitelige utvekslinger, må vi nå begynne å sammenligne dem med hverandre.

I denne artikkelen skal vi lage en Gemini vs. Coinbase Pro full sammenligning. Les videre for å få all informasjonen som vil hjelpe deg med å bestemme hvilken som er bedre for deg.

Sammenligningstabellen Gemini vs Coinbase Pro

KrakenCoinbase
Tvillingene Coinbase Pro
Lokalisert i: New York Lokalisert i: San Fransisco
Kryptos som er oppført: BTC, ETH Kryptos som er oppført: ATOM, ALGO, BTC, BCH, COMP, DAI, DASH, EOS, ETH, ETC, KNC, LTC, LINK, MKR, OMG, OXT, REP, XLM, XRP, XTZ, ZRX
Nybegynnervennlig: Ja Nybegynnervennlig: Ja
Alternativer for avanserte tradere: Ja Alternativer for avanserte tradere: Ja
Mobilapp: Ja Mobilapp: Ja
Depotforsikring: Ja Depotforsikring: Ja
Avgifter: Høy; kan gå opp til 1,99% Avgifter: 0,04% -0,05% avhengig av handelsvolum
Besøk Exchange Besøk Exchange

Hovedforskjell:

Når vi sammenligner Gemini vs Coinbase Pro, kan vi se den største forskjellen mellom Gemini og Coinbase Pro er kryptovalutaene de bytter inn. Mens begge har et begrenset utvalg av tokens, handler Gemini kun i Bitcoin og Ethereum, mens Coinbase Pro har 21 tokens tilgjengelig.

Hva er Gemini?

Gemini vs Coinbase Pro

Tvillingene er en New York-basert kryptovaluta-utveksling som ble lansert i 2015. Det er et pålitelig selskap regulert av New York State Department of Financial Services (NYSDFS) og opererer for tiden i USA, Canada, Storbritannia, Sør-Korea, Hong Kong og Singapore.

Gemini har som mål å kjøpe kryptovalutaer både sikre og greie og tilby verktøy og funksjoner både for nybegynnere og mer erfarne handelsmenn.

Tvillingefunksjoner:

 • Nybegynnere og avanserte handelsplattformer: Brukere kan velge mellom Gemini ™ -børsen, rettet mot nybegynnere av kryptohandlere, og Gemini Active Trader ™ for mer erfarne brukere.
 • Mobilapp: Tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter. Det lar brukerne lagre kryptovalutaer samt kjøpe og selge tokens mens de er på farten. Samsung-smarttelefonbrukere i USA og Canada kan koble Gemini til Samsung Blockchain Wallet.
 • Digitale samleobjekter: Gemini driver en gateway der brukere kan kjøpe og selge digitale samleobjekter (kalt “Nifties”).
 • Forvaringstjeneste: Gemini tilbyr en forsikret forvaringstjeneste for rundt 30 kryptovalutaer. De har 200 millioner USD i forsikringsdekning, mer enn noen annen krypto-forvaringstjeneste.
 • Henvisningsprogram: Brukere kan motta 10 USD i verdi av Bitcoin for henvisninger som blir med i Gemini.
 • Maskinvaresikkerhetsnøkler: Brukere kan beskytte kontoene sine med en maskinvarenøkkel via WebAuthn
 • Gemini Dollar (GUSD): Gemini’s stablecoin, knyttet til den amerikanske dollaren.
 • Gemini Pay: Ved hjelp av mobilappen kan brukere gjøre kjøp med kryptokurver i tusenvis av forhandlere i USA.

Tvillingeavgifter

Tvillingens handelsgebyrer er litt mer kompliserte enn på andre børser. For det første har de forskjellige gebyrplaner for handel på nett og mobil. Dessuten betaler brukerne to avgifter når de handler: For det første er det 0,5% “bekvemmelighetsgebyr”.

Denne avgiften fungerer på samme måte som “handelsavgiften” på andre børser. Tatt i betraktning den gjennomsnittlige handelsavgiften på de fleste kryptobørser er rundt 0,2%, er Gemini på den dyre siden. Og brukerne betaler ikke bare bekvemmelighetsgebyret, men også et transaksjonsgebyr.

For opptil 200 USD vil transaksjonsgebyret være mellom 0,99 og 2,99 USD. For handler over 200 USD vil transaksjonsgebyret være 1,49%.

Med andre ord, hvis du vil kjøpe mer enn 200 USD i Bitcoin (eller noe annet symbol som er oppført på Gemini), betaler du en total avgift på 1,99% (0,5 Convenience + 1,49 Transaction). Dette er usedvanlig høyt.

Tvillingesikkerhet

Gemini ble bygget med sikkerhet i tankene, med sikte på å gjøre innkjøp av kryptokurver både komfortable og trygge. De er i samsvar med SOC1 Type 1 og SOC2 Type 1 og Type 2.

Brukere kan også velge å beskytte kontoene sine med en maskinvaresikkerhetsnøkkel via WebAuthn. Fra et sikkerhetsmessig synspunkt er Gemini på nivå med de beste kryptobørser.

Tvillingbekreftelse:

Gemini krever full ID-bekreftelse for å ha full tilgang til handel. Brukere fra USA må fremlegge legitimasjon via gyldig ID, førerkort eller pass. Internasjonale brukere vil vanligvis måtte fremlegge både bevis på identitet og bevis på opphold (en skanning av en kontoutskrift eller en tjenesteavgift til brukerens hjemmeadresse).

Det har kommet flere brukerklager over at bekreftelsesprosessen tar for lang tid; i noen tilfeller over en måned.

Er Gemini Legit?

Gemini er regulert som et tillitselskap av NYSDFS, så de er så legitime som du kan få.

Tvillingeanmeldelse

New York-basert kryptovalutautveksling Gemini ble bygget med ideen om å gjøre kryptovalutaoppkjøp både enkle og sikre. Og det har de absolutt levert.

Nybegynnere kan kjøpe sine første tokens enkelt på Gemini ™ -børsen, mens Gemini Active Trader ™ -plattformen er tilgjengelig for de som ønsker mer avanserte funksjoner. De har også en utmerket mobilapp og tilbyr forsikret varetekt for 30 kryptovalutaer.

På ulemper er tokens tilgjengelig for kjøp og handel begrenset til Bitcoin, og Ether og gebyrer kan være veldig høye.

Tvillingeprosesser

 • Brukervennlig grensesnitt for nybegynnere
 • Avanserte plattformer tilgjengelig for eksperter
 • Rask og sikker
 • God mobilapp
 • Gemini Pay gjør bruk av krypto i den virkelige verden mye enklere
 • Forsikret kryptotjenestetjeneste
 • Henvisningprogram

Gemini Cons

 • Bare tilgjengelig i noen få land
 • Begrenset token-utvalg
 • Ingen finansiering via kredittkort; bare bankoverføringer og kryptoinnskudd
 • Avgiftene kan være veldig høye
 • Langsom bekreftelsesprosess
 • Treg kundesupport

Besøk Exchange

Hva er Coinbase Pro?

Gemini vs Coinbase Pro

Med mindre du er ekstremt ny i kryptoverdenen, har du sannsynligvis hørt om Coinbase.

Det du kanskje ikke vet er at Coinbase har to forskjellige plattformer: Coinbase selv (rettet mot nybegynnere og tilbyr en enkel måte å begynne å kjøpe kryptovalutaer) og Coinbase Pro, designet for eksperthandlere, og tilbyr dem avanserte funksjoner med lavere avgifter.

Så Coinbase er en brukervennlig plattform som lar deg kjøpe kryptovaluta. Men det er liten eller ingen kryptohandel på Coinbase.

Coinbase innså at det var mye uutnyttet potensial i kryptovalutaer, og lanserte GDAX (Global Digital Asset Exchange) i 2015 for å tilby mer avanserte alternativer til eksperthandlere..

Senere, i mai 2018, kunngjorde Coinbase at de ville legge til noen nye funksjoner og merke GDAX til Coinbase Pro.

Coinbase Pro-funksjoner:

 • Coinbase API: APIen inneholder både et nettuttak som kan få sanntids tilgang til markedsdata og tillater programmering av handelsroboter for automatisering av transaksjoner.
 • Mobilapp: For praktisk handel på farten. Tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.
 • Forsikret depot: Alle saldoer dekkes av FDIC-forsikring, opptil 250.000 USD per kunde.
 • Avanserte handelsalternativer: Coinbase Pro tillater både stopp og begrensninger. Marginhandel er også tilgjengelig, men ikke for alle brukere.

Coinbase Pro-avgifter:

Coinbase Pro fungerer ikke med en eneste, fast handelsavgift. Brukerne er plassert i “Pricing tiers” i henhold til handelsvolumet de siste 30 dagene.

Det første nivået er for brukere med 30-dagers handelsvolum opptil 10.000 USD, og ​​produsentgebyret for dette nivået er 0,5% (høyere enn gjennomsnittet). For neste nivå (10.000-50.000 USD) er produsentgebyret 0,35%.

Avgiftene kan være så lave som 0,04%, men du må ha et handelsvolum på over 1 milliard USD for å få det.

Coinbase Pro Security:

Brukere kan velge en av tre metoder for å beskytte kontoene sine. Det første alternativet er å motta engangsnøkler via SMS. Den andre involverer engangsnøkler generert av 2FA (Two-Factor Authentication) -programvare som Authy eller Google Authenticator.

Til slutt kan brukerne velge en sikkerhetsnøkkel for maskinvare så lenge den støtter U2F / WebAuthN-standarden. Coinbase Pro-sikkerhet er på nivå med alle de beste kryptobørser.

Coinbase Pro-bekreftelse:

Bekreftelse for Coinbase Pro-kontoer varierer avhengig av brukerens land, men består vanligvis av en todelt prosess. En av dem vil gi en offentlig utstedt ID som pass, førerkort eller ID-kort.

Den andre kan være en annen ID eller fullføre et sett med spørsmål om identitetsbekreftelse. Prosessen er generelt rask og kan oppnås fra Coinbases mobilapp.

Er Coinbase Pro Legit?

Coinbase, Coinbase Pros morselskap, er en av de mest pålitelige kryptovaluta-børsene, og har eksistert siden 2012.

Brukerkontoer er forsikret for opptil 250 000 USD av FDIC-forsikring, og de er registrert hos FinCEN (US Treasury Department’s Financial Crimes Enforcement Network). Så ja. De er legitime.

Coinbase Pro gjennomgang

Hvis du er ny i kryptovalutaverdenen og bare ønsker å kjøpe litt Bitcoin eller Ether for å holde enten for å beskytte pengene dine, eller håper prisen vil skyte i været, er Coinbase Pro sannsynligvis ikke det beste alternativet for deg.

Tross alt er Coinbase Pros målgruppe ekspert, høyt volum kryptohandlere. Denne typen brukere får fordelen av avanserte alternativer, men mange kan finne myntevalget veldig begrenset.

Selv om Coinbase Pros 21 kryptovalutaer er mye mer enn Geminis to, er det børser der ute som viser hundrevis av kryptovalutaer.

Også, hvis du er en handelsmann med lite volum, tilbyr andre børser avgifter som er lavere enn Coinbase Pros. Men hvis du tilfeldigvis er blant de tiltenkte brukerne, er Coinbase Pro verdt å sjekke ut.

Coinbase Pro ‘fordeler

 • Rask og sikker
 • Avanserte alternativer for eksperthandlere
 • Robust API
 • God mobilapp
 • Forsikret kryptovalutaoppbevaring

Coinbasse Pro Cons

 • Et begrenset antall tilgjengelige mynter
 • Ingen finansiering via kredittkort; bare bankoverføring
 • Avgifter for tradere med høyt volum er høyere enn gjennomsnittet

Besøk Exchange

Gemini vs Coinbase Pro … Pakk den opp

Vi har sett på to gode kryptokursutvekslinger: Gemini og Coinbase Pro. Imidlertid tilbyr hvert selskap to separate plattformer: en for nybegynnere (Gemini ™ og Coinbase) og en med avanserte funksjoner for erfarne handelsmenn (Gemini Active Trader ™ og Coinbase Pro).

Hvis du er en nybegynner som tar dine første skritt i krypto, vil du sannsynligvis sette pris på de mange funksjonene Gemini tilbyr, og Gemini Pay-programmet er et utmerket eksempel på et selskap som gjør kryptovalutaer brukbare i den virkelige verden..

Coinbase kan være enklere for å kjøpe dine første tokens, men Gemini lar deg gjøre mer med dem. Coinbase har også høye innskudds- og uttaksgebyrer, noe som kan bety mye penger i det lange løp.

Så for nybegynnere tar Gemini kanten. Ting er forskjellige for aktive, erfarne handelsmenn. Disse brukerne er litt mindre interessert i den daglige, virkelige bruken av kryptotokener og mer i å handle dem for å tjene penger.

For dem kan Coinbase Pro være et bedre alternativ enn Gemini Active Trader ™ på grunn av to hovedårsaker: Coinbase Pro har et bredere utvalg av tokens og generelt lavere avgifter, spesielt hvis de er store volumhandlere.

Hva med deg? Hva slags kryptohandler er du nå, eller vil du sannsynligvis være i fremtiden? Nå som du har lest denne sammenligningen Gemini vs Coinbase Pro, har du den informasjonen du trenger for å velge hvilken utvekslingsplattform som passer deg best.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me