Golem Price Prediction (GNT) for 2021, 2022 og 2025

Den raske utviklingen innen databehandlingsteknologi og forbrukernes umettelige etterspørsel etter kraftigere enheter har skapt en situasjon der det er betydelig inaktiv datakraft i millioner av husholdninger over hele verden.

Det er uutnyttet datakraft som kan brukes i mange databehandlinger. Selv om det hadde vært mange initiativer for å utnytte denne ressursen, har den ikke fått mye støtte siden det ikke er nok insentiver for at folk kan delta i en slik innsats.

Et slikt prosjekt som kan ha nøkkelen til å takle denne utfordringen, er Golem, et blockchain-basert prosjekt som fokuserer på å bygge desentralisert infrastruktur for incentivert deling av datakraft..

Dette gjør det mulig for brukere å dele forskjellige databehandlingsressurser og bli belønnet med Golem Tokens (GNT), som igjen kan handles med andre kryptovalutaer eller fiat. Det unike bruksområdet og cloud computing-industriens forventede vekst i etterspørsel gjør det til et spennende tillegg til enhver investors portefølje.

Men hvor høyt kan GNT bli? I dette Prediksjon av Golem, vi skal analysere alt om prosjektet for å hjelpe investorer med å avgjøre om det er en god investering eller ikke.

prediksjon av golen pris

Golem historisk prisanalyse 

Golem-prosjektet var i stand til å skaffe rundt 8 millioner dollar i et GNT-token-salg de gjennomførte i november 2016, bare noen få måneder etter bitcoins andre halveringsbegivenhet..

Hver GNT ble priset til $ 0,01, noe som ga de som deltok på den tiden mye å feire, da tokenet for øyeblikket handler til $ 0,04, og gir tidlige investorer en enorm 400% avkastning hvis de har hatt helt fra begynnelsen.

Dessverre hopper noen investorer i Golem-vognen i løpet av slutten av 2017 og tidlig 2018 crypto bull run, som så at prisen på GNT nådde $ 1.

For å si det rett ut har de som kom inn på Golem-markedet i den siste kryptotyren blitt bagholdere av dette høyt potensielle prosjektet.

Prisen på GNT gjenopprettet noe da nettstedet ble lansert i april 2018, men var kortvarig, ettersom prisen begynte sin gradvise nedstigning til dagens nivå og har handlet sidelengs siden 2019.

Den langvarige, begivenhetsløse prishandlingen har gitt tid for de ivrigste tilhengerne av prosjektet å akkumulere BNT akkurat i tide til neste bitcoin-gruvedrift. Det ser ut til at GNT er klar til å gjøre noen store grep før eller senere.

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

golemGolem (GLM)

Rangering: 114$ 0,415711 Pris (BTC) Ƀ0,00000800 Markedskap$ 415,58 MVolum$ 8,23 M24h Endring3,31% Total forsyning 1000,00 M GLM

Golem (GNT) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Generelt markedssentiment

Det generelle kortsiktige markedssentimentet er bullish.

Det nåværende kryptomarkedet er i et oppsving, med prisene som klatrer høyere.

Vi opplever en altkoinsommer. GNT har hatt det bra under disse forholdene.

Markedsfølelsen på mellomlang sikt er baisse, ettersom vi ikke har brutt alle tiders høyder. Prisen ett år fra nå kan være lavere.

Det langsiktige markedssentimentet er bullish. Tilsynsmyndigheter presser på for beskatning. Dette ser ut til å love godt for fremtiden, og skaper legitimitet for hele kryptoindustrien.

Hvert kvartal bruker flere og flere selskaper enten blockchain-teknologi for sin virksomhet eller implementerer dem i sine forretningsprosesser.

Økning av verktøy og etterspørsel

En viktig faktor i denne Golem-prediksjonen er nytte og etterspørsel. Et prosjekt som ikke har noen virkelige applikasjoner, vil ikke ha en lang fremtid.

Dessverre går økningen i verktøy langsomt med Golem. I sitt forsvar slipper de et veldig sofistikert produkt som må fungere og konkurrere med storbedrift.

Hvis Amazon-nettjenester mislykkes i et selskap av en eller annen grunn, er oppfatningen at det er IT-avdelingen til det selskapet.

Kryptoprodukter og tjenester holdes på en høyere standard, og hvis produktet ikke leverer en større institusjon, kan ringeffekten ødelegge et desentralisert nettverks troverdighet.

Golem har tatt dette til seg med en 8-årig prosjekttidslinje som kan levere en global desentralisert konkurrent til cloud computing-bransjen.

Det nåværende cloud computing-markedets største aktører er:

 • Amazon Web Services
 • Microsoft Azure
 • IBM
 • Aliyun
 • Google Cloud Platform
 • Salesforce
 • Rackspace
 • SEVJE
 • Oracle
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Leverer forskjellige tjenester:

 • Infrastruktur som en tjeneste (IaaS)
 • Platform as a Service (PaaS)
 • Programvare som en tjeneste (SaaS)

Selv om disse er og ikke er Golems-direkte konkurrenter, konkurrerer de for tiden i samme bransje om å levere tjenester til det begrensede antallet kunder med begrensede budsjetter..

Når Golem har rullet ut Brass Golem, Clay Golem, Stone Golem og Iron Golem. Det vil konkurrere direkte med de fleste av disse selskapene på en eller annen måte om markedsandeler.

Golem Price prediksjon

Forynget offentlig kryptointeresse

Halveringen av bitcoin har gjenopprettet kryptointeresse på kort sikt. Altcoins har presset hardt for å stjele Bitcoin-dominans (Verdien av det totale markedet sammenlignet med Bitcoins-verdien uttrykt i prosent).

Jo høyere verdi for dominansprosent betyr generelt at altcoin-prisene vil være lavere ettersom investortilliten har skiftet til Bitcoin i forhold til andre altcoins.

I tillegg har Dapp gjort det utrolig bra. Både i økonomiske transaksjoner og applikasjoner bygget.

Midler strømmer inn i Ethereum-nettverket. Utviklere strømmer for å bygge på smarte kontraktblokkeringer ettersom universitetene fokuserer mer på kryptoutvikling i deres informatikk- og forretningsavdelinger.

Regulatory Clarity

Etherium er en vare og ikke en sikkerhet. Golem er et ERC20-token på Ethereum-nettverket. Dette har vært en av grunnene til at Dapp har utvidet seg i produksjon og bruk.

Ethereums DeFi (desentralisert forlovede) har hatt stor nytte av dette. Denne suksessen har ført til forhastet utvikling og edge-case sårbarheter.

DeFi trenger øyeblikkelige løsninger da deres app har hatt noen alvorlige utnyttelser nylig og gjennom hele fortiden.

Dette kan skyldes samfunnet av desentraliserte børser og brukere som trenger å prøve ut nye produkter og tjenester umiddelbart før sikkerhetseksperter tester dem effektivt..

Grunnen til har mer å gjøre med utviklingen. Det er hektisk og desentralisert. Denne desentraliserte ikke-koordinasjonen gjør det nesten umulig å sikre disse smarte kontraktblokkettene helt.

I denne forbindelse er GNT som tar tid å frigjøre et komplett fungerende produkt de har testet, mer positivt for prisforutsigelsen enn negativt.

Ethereums skaleringsproblemer er også en stor bekymring som kan føre til at dette prosjektet mislykkes. Etherium jobber aktivt med dette problemet.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag 0,0460 dollar 15%
1 uke $ 0,0416 4%
1 måned 0,0440 dollar 10%
6 måneder $ 0,0840 210%
1 år $ 1,50 3695%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 1,50 3695%
2 år $ 0,90 2217%
3 år $ 1,25 3079%
4 år $ 2,50 8170%
5 år $ 5,25 17157%

Prediksjon Golem 2020

Vi forventer å se noen spennende prisbevegelser for Golem GNT-token etter bitcoinhalveringshendelsen. Bullish følelser er høye da den ledende kryptovalutaen i bransjen forventes å gjøre noen store positive prisbevegelser etter å ha kuttet inflasjonen.

Det er et allment kjent fenomen at prisene på de fleste altcoins er direkte korrelert med prisbevegelsen på bitcoin.

Derfor forventer vi på kort sikt at prisen på GNT vil oppleve noen store oppadgående bevegelser, som kan variere fra 15% -200% avhengig av ytelsen til bitcoin.

Den nåværende prisen på GNT i skrivende stund er rundt $ 0,04, noe som betyr at vi forutsier en prisbevegelse på 0,046 dollar – 0,084 dollar om seks måneder.

Vi forventer også at dette momentum vil fortsette til neste år, hvor kryptokurver historisk sett opplever en mer betydelig bullish prishandling etter en halveringshendelse.

Hvis det er bevist riktig, forventer vi at prisen på GNT vil gå opp så høyt som $ 1,50.

Golem Price Prediction 2022

Effektene av den tredje halveringshendelsen av bitcoin ville ha forsvunnet når vi når dette året. På dette tidspunktet ville en ny heltid (ATH) være nådd, og vi forventer å se noe fortjeneste.

Det er grunnen til at vi spår noe tilbaketrekning fra prisen fra en ny høyde på $ 1,50 til $ 0,90.

Det er en mulighet for at prisen på GNT kan tråkke lavere; Imidlertid vil vi tro at Golem-teamet ville ha levert mange av produktene de har lovet 6 år i prosjektets eksistens..

Vår midtsiktige GNT-prisforutsigelse varierer fra $ 0,90 til $ 1,25, og vi tror at handelsprisene på GNT vil bevege seg langs denne prisklassen.

GNT vil handle horisontalt gjennom dette området og kan oppleve noen tilfeldige stigninger og fall som generelt reagerer på prisbevegelsen til BTC.

Året 2022-2023 blir et spennende år for GNT når det går inn i utviklingsfasen 11. time og et år før den 4. bitcoin-halveringsbegivenheten.

Golem Price Prediction 2025

På dette tidspunktet ville en annen halveringshendelse av bitcoin ha skjedd, og signaliserte starten på en ny ny bransjedrevet kryptokurrency-bull run.

Enda viktigere, alle delene av Golems infrastruktur ville ha blitt frigitt hvis Golem-teamet følger sin 8-årige utviklingsramme..

Det er sannsynlig at GNT vil nå nye ATH til $ 2,50 hver GNT og kan gå parabolsk året etter. Hvis alt går bra, vil vi ikke bli overrasket over å se prisen på GNT når $ 5,25 per USD.

Prisen på GNT kan gå høyere hvis den vil være i stand til å fange til og med en brøkdel av cloud computing-industrien i år 2025.

Er Golem en god investering?

GNT er et veletablert prosjekt, med en klar til å bruke produktet. Dette produktet har interessante og praktiske bruksområder og gir forretningsmessig mening hvis de kan levere billigere enn konkurrentene. GNT fremsetter dette kravet, men dette må vurderes på grunnlag av bruk.

Det har vært komplikasjoner og forsinkelser i fullføringen av prosjektet, og markedet har mistet interessen siden 2017.

Den negative prisen siden 2017 er et direkte resultat av dette. Dette betyr ikke at de nåværende markedsaktørene har løst noen av brukssakene.

Golem må på alvor ta på seg velprøvde virksomheter for å demonstrere brukssaker og ikke bare overleve, men trives. Markedsføring er viktig i denne forbindelse.

Golems markedsføring har vært forferdelig for å få teknologien i hendene på brukere som kan ha stor nytte av dette produktet.

Kapitalutgiftene for en ny datamaskin eller server er ødeleggende for de fleste moderne og etablerte virksomheter. Bedrifter er kontinuerlig bekymret for overhead og kontantstrøm.

Leie er det logiske valget, da dette reduserer tomgangstiden der maskinen ikke fungerer og genererer inntekter.

Golem jobber med markedsføring, men ikke raskt nok da teamet er stablet med utviklere. De har en outsourcet dedikert markedsavdeling.

Golems valg om ikke å markedsføre så tungt kan være av strategiske årsaker. De kunne vente på riktig tidspunkt for å komme i kontakt med bedrifter og sluttbrukere.

Vi føler at Golem trenger mye utvikling før den er klar til å konkurrere med globale cloud computing-spillere. Golem brukes aktivt for CGI gjengivelse.

Potensialet for prisvolatilitet snart er veldig høyt. Golem har høyt likviditetsnivå og kan enkelt handles mot Etherium (ETH), Bitcoin (BTC) og stabile mynter (USD).

Golem overlevde bjørnemarkedene i 2018, og i 2019 falt prisen dramatisk. Men utviklerne jobber hardt. Dette ble lagt ut som et 8-årig prosjekt.

Quantum computing kan være en alvorlig trussel de neste 10 til 20 årene. Dette vil bare påvirke markedet for delte ressurser minimalt ettersom forsknings- og utviklingskostnadene er astronomiske.

Det første produktet som blir markedsført, vil være dyrt å leie tid på, og kan i utgangspunktet bare brukes av regjeringer og mega-selskaper.

Hvis kostnadsreduksjonene følger den generelle kurven for adopsjon av teknologi, kan kvantedatamaskiner være like offentlig tilgjengelige som stasjonære datamaskiner om 40 til 60 år.

Dette vil ikke påvirke modellen for GNT, da kvantecomputere kan integreres hvis utviklingen fortsetter så lenge.

Hvordan kjøpe Golem?

Interesserte investorer kan kjøpe Golem i mange av de ledende sentraliserte børsene (CEX) over hele verden. Det er notert i mer enn 90 markeder og kan lett kjøpes ved hjelp av de forskjellige betalingsalternativene som er tilgjengelige i disse handelsstedene.

Noen av de mest fremtredende børsene der handelsmenn kan kjøpe og selge Golem inkluderer Binance, Coinbase Pro style = ”font-weight: 400;”>, Bitfinex, Bittrex, Huobi, Poloniex, og OKEx.

Alle disse børsene har relativt høy tillitsgrad, og vi anbefaler å bruke dem til å kjøpe denne digitale eiendelen.

Alternativt kan de som ikke er opptatt av å kjøpe Golem i sentraliserte børser, bruke Ethereum-baserte desentraliserte børser (DEX) som IDEX, en av de ledende desentraliserte børsene for ERC-20 tokens.

Handlere kan også kjøpe GNT i Uniswap og Kyberswap, som er kategorisert som øyeblikkelig likviditets-DEX.

Det må bemerkes at den eneste måten å kjøpe på disse handelsstedene er ved bruk av ikke-frihetsberøvende lommebøker som bruker Ether eller andre ERC-20-tokens..

En annen måte å kjøpe Golem-tokens er gjennom øyeblikkelig kryptoutveksling som Shapeshift, ChangeNow, og Changelly.

Kjøpere kan bruke crypto og fiat til å kjøpe GNT i disse børsene; alt de trenger å gjøre er å indikere hvor de vil motta GNT.

I motsetning til desentraliserte sentraler, krever det ikke lommebøker uten forvaring. Lommebøker fra børser og lommebokleverandører er helt fine, men er mindre sikre sammenlignet med ikke-frihetsberøvede lommebøker.

Mer informasjon om Golem

Hva er Golem?

Golem (GNT) er et Ethereum-basert prosjekt, fokusert på å dele datamaskinkraft. Deres visjon er å lage en desentralisert global superdatamaskin.

Dette lar brukere leie ut sine inaktive datamaskiner, bærbare datamaskiner og serverressurser. Disse inkluderer forskjellige datakomponenter, inkludert CPUer, harddisker, RAM og GPUer (grafikkort).

Brukssakene inkluderer, men er ikke begrenset til CGI-gjengivelse og andre VFX-prosesser (visuelle effekter) for film- og reklamebransjen, Machine Learning, Scientific computing, Video Transcoding, og mange flere. Dette lover godt for Golem-prisforutsigelsen.

Hvordan fungerer Golem (GNT)?

Forespørselen (personen som trenger arbeidet) sender oppgaven til Golem-nettverket. Deretter velger de en leverandør eller leverandører (datamaskin som er ansvarlig for å jobbe med oppgaven) basert på ressurser og deres tillitsnivå i økosystemet.

Oppgaven sendes til leverandøren eller leverandørene, som fullfører beregningene og returnerer dem til Golem-nettverket. Datapakker settes sammen og sendes tilbake til forespørselen.

Betaling sendes via smarte kontrakter til nettverket og distribueres til leverandøren eller leverandørene.

Golem-teamet

De team består av 31 medlemmer, stablet med programvareingeniører. Piotr Janiuk er fungerende administrerende direktør, CTO og medstifter. Aleksandra Skrzypczak er fungerende COO og medstifter. Begge jobbet tidligere sammen på Imapp siden 2014.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=price+prediction&atb=v184-1&ia=web

Tidslinjen for Golem-prosjektet har ikke gått som forventet. Teamet har produsert en funksjonell Messing Golem, kjører på hovednettet. Golem er klar for nedlasting og bruk.

Messing Golem er første etappe. De har også startet på Clay Golem, 2. etappe og Golem Unlimited, som nesten er produksjonsklar.

Det er fortsatt en lang vei å gå. Teamet har jobbet på Golem siden 2016.

Deres Github lever med forpliktelser (forplikter viser endringer i koden, revisjoner og oppdateringer), dette prosjektet er veldig aktivt og presser på for å endre måten komplekse databehandlingsproblemer håndteres på.

Det sterke teamet og Github forplikter seg til å presse forestillingen om at denne appen vil gjøre det bra i fremtiden, og legge til en positiv langsiktig prisforutsigelse.

Deres mangel på å overholde frister gjør det helt motsatte for prisforutsigelsen.

Forsinkelser i programutviklingen er ikke en dårlig ting hvis det ferdige produktet er stabilt og fungerer som forventet.

Økonomiske begrensninger ser ikke ut til å være et problem for Golem å oppnå sine mål til tross for forsinkelsene.

Konklusjon om Golem-prisforutsigelse

GNT gjør fremskritt med å utvikle banebrytende tjenester som fungerer i dag. Deres utvikling er ikke fullført, og den virkelige kraften til Golem kommer fra deres fullt utviklede versjon, som er år fra ferdigstillelse.

Hvor lang tid dette teamet kan trenge for å fullføre Golem er ukjent og kan løpe år forbi sitt opprinnelige mål.

Golem (GNT) hadde en ICO hver token solgt til +/- $ 0,01. Som sådan har Golem-teamet en seriøst stor reserve av ETH.

Gjennomføring av prosjektet bør ikke være et problem hvis de forvalter midlene sine klokt. Alle deltakerne i ICO har fortsatt et betydelig overskudd til tross for BNP-prisene.

Ser vi på kartene, ser prognosen dystre ut for Golem når prisen glir lavere og lavere.

Hvis Golem går under ett øre, er sjansen for å overleve liten, med bare de mest dedikerte investorene som holder på.

Den anslåtte verdien av global cloud computing innen 2025 vil være 712,83 milliarder dollar. Hvis Golem fanger 1% av dette markedet, kan hvert token verdsettes til $ 7,12. Kan GNT oppnå denne markedsandelen?

Alle langsiktige investeringer bør overføres fra din favoritt kryptovaluta utveksling og støttes av en maskinvare lommebok—En ekstra sikkerhetskopi av maskinvaren lommebok på flere steder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me