Holochain Price Prediction (HOT) for 2021, 2022, 2025

Skal du kjøpe Holochain? Bør du holde det på lang sikt? Hvis du er nysgjerrig på opprinnelsen til Holochain, dens driftsmåte, og det er langsiktig og kortsiktig fremtid, har du kommet til rett sted. Tradere har lenge brukt teknisk og algoritmisk analyse for å forutsi fremtidig pris med en viss grad av nøyaktighet. I denne artikkelen om prediksjon av Holochain vil vi evaluere Holochain ved hjelp av en kombinasjon av historisk oversikt og teknisk prisanalyse.

holochain pris prediksjon

Holochain er ikke strengt tatt en standard blockchain i form av Bitcoin eller Ethereum; i stedet bruker den en helhetlig form for distribuert hovedboksteknologi. Standard blockchain-teknologi har global rekkevidde: her lagrer hver node i nettverket de samme dataene, og systemet er avhengig av visse konsensusalgoritmer (proof-of-work i bitcoin, proof-of-stake i andre) for å validere dataene.

Holochain fraskriver seg den globalistiske holdningen, og bruker verken algoritme for å oppnå konsensus. Den hevder faktisk at absolutt global konsensus verken er mulig eller nødvendig. Snarere er det “agent-sentrisk:” det gir hver node en individualisert gaffel, som deretter kan valideres på lokalt eller regionalt nivå (dvs. blant nærstående parter).

Med denne radikale omformuleringen kan Holochain ha løst det mest skjerpende problemet som har plaget blockchain helt siden det dukket opp. Dette er skalaen problemet. I standard blockchain distribueres dataene mellom utallige noder i systemet, vekk fra en sentralbørs eller til og med en enkelt eier.

Dataene holdes således beskyttet mot ondskapsfullhet eller feil fra en enkelt node. Ettersom blockchain beregner og registrerer et forbløffende antall transaksjoner, når mengden data øker eksponentielt, kan kjedens resulterende overbelastning redusere prosesseringshastigheten betydelig..

holochain pris prediksjon

Dette resulterer i lange ventetider og flere transaksjonsgebyrer for validatorer. Flere geniale forslag er fremmet for å øke kapasiteten (antall transaksjoner per sekund) og dermed redusere avfall. Et lovende firma (Loopring) oppretter et sekundært lag med blockchain på hovedkjeden, og flytter dermed de fleste databehandlingsoppgavene utenfor kjeden og bruker hovedkjeden kun for opptak (som krever mindre data).

Et annet firma (OMG Network) tilbyr en litt annen løsning: å bruke det sekundære laget til å behandle dataene i batcher av transaksjoner (i stedet for individuelt) og kommunisere dataene som er samlet inn til hovedkjeden. Ethereum skaleres i hvert tilfelle – kapasiteten økte tusen ganger – ettersom kontakten mellom hovedkjeden og barnekjeden er gjort så sjelden og minimal som mulig.

Holochain mener at hele søken etter å øke global gjennomstrømning er misvisende. Poenget er å forlate det globale rammeverket helt, ikke å forstørre det eller skalere det opp. For å forklare hvorfor det skal være slik, bør du vurdere en provoserende analogi mellom blockchain og det engelske språket. Hvor Holochain spør, lagres engelsk?

Det er ingen universell ordbok som lagrer hele det engelske språket når det endres fra øyeblikk til øyeblikk. Ingen enkeltpersoner bærer hele språket i seg selv. Snarere tar språket form i utallige samfunn over hele verden, hver bruker det av sin egen grunn, og hver fremmer et annet aspekt. Det er bare ingen grunn til å oppnå en global konsensus om tilstanden til et bestemt språk på et bestemt tidspunkt.

For å være sikker kan det være en offentlig hovedbok lagret blant et stort antall noder (akkurat som det er noe som engelsk snakkes av “alle”); samtidig kan det også være lokale eller regionale gafler som har sine egne konsensusmekanismer på plass (akkurat som det er noe som heter regional dialekt eller en profesjonell sjargong med spesialiserte regler som bare noen få kan forstå); men den offentlige kjeden, må det være tydelig, er ikke en absolutt hovedbok som registrerer alle lokale detaljer.

Forstått på denne måten er Holochain uendelig skalerbar og allsidig, på samme måte som det engelske språket, i en eller annen forstand, er det. Hvis man kan se for seg denne pluralistiske forestillingen om blockchain, blir man klar over at det ikke er behov for å bry seg med flere transaksjoner per sekund, mer enn det er behov for å spørre om antall e-postmeldinger som sendes over internett per sekund..

Holochain er dermed en bemerkelsesverdig ny avgang innen blockchain-teknologi. Det er en revolusjonerende omformulering av hva blockchain er og potensielt kan være. Hvis Holochain lykkes med oppdraget, og hvis det kan levere den uendelig skalerbare teknologien det lover, vil vi leve å se at vanlige apper (tenk sosiale medier) blir bygget på et desentralisert nettverk..

Det handler ikke bare om å bytte valuta lenger. Internett-eierskapet vil etter hvert bli fjernet fra megakorporasjoner (f.eks. Facebook, Twitter) som nå kontrollerer det. Folks data vil bli gjenopprettet til de rettmessige eierne, folket. Når blockchain trenger dypere inn i samfunnet de neste årene, vil flere og flere selskaper komme til å omfavne Holochains helhetlige, pluralistiske og til og med demokratiske visjon..

Holochain (HOT) Historisk prisanalyse 

Historien til Holochain har vært preget av ustabile prissvingninger. Holochain hadde en vellykket ICO i april 2018, med $ 0,0001 per token. Prisen økte til nesten $ 0,10 per token i mai 2018, før den krasjet mot slutten av året til $ 0,002. Det har siden da opprettholdt området mellom $ 0,005 og $ 0,003.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund er Holochain nede på 3,03% til 0,007 dollar. Den har en markedsverdi på 124 millioner, med 177,62 milliarder HOT-tokens.

holotokenHolo (HOT)

Rangering: 100$ 0,003053 Pris (BTC) Ƀ0,00000000 Markedskap$ 542,24 MVolum$ 112,68 M24h Endring3,09% Totalforsyning177,62 B VARMT

Holochain (HOT) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Prisforutsigelse, som allerede er antydet, er en usikker oppgave og krever mye visdom. Den er avhengig av en nøye observasjon av historiske data og en teknisk sofistikert projeksjon av nåværende trender mot fremtiden. Følgende prognose er laget med akkurat en slik kombinasjon.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 0,000731 4,13%
1 uke $ 0,000759 8,11%
1 måned 0,00151 dollar 115%
1 år 0,00529 dollar 653%

H3: Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år 0,00529 dollar 653%
2 år 0,00788 dollar 1038%
3 år 0,00685 dollar 875%
5 år $ 0,0105 1395%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon Holochain 2021

Holochain har gått gjennom vekstsmerter, og utviklingen har gått tregere enn forventet. Allikevel forventes det å holde seg stabilt gjennom hele året.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Holochain-token (HOT) potensielt være rundt $ 0,000731 i 2021.

Prediksjon Holochain 2022

Nåværende utviklingshinder forventes å være ryddet innen denne datoen. Etter hvert som flere og flere utviklere omfavner Holochains visjon, vil den oppleve en vedvarende økning.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Holochain Token (HOT) potensielt være rundt $ 0,00529 i 2022.

Holochain Price Prediction 2025

Dette vil trolig være et bøyepunkt for Holochain, ettersom det er støtte for global adopsjon. Etter hvert som blockchain tar over verden, vil den innovative og svært skalerbare plattformen tiltrekke seg mange brukere og utviklere. Det forventes at Holochain vil oppleve et vedvarende okseløp.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Holochain Token (HOT) potensielt være rundt $ 0,00855 i 2025.

Er Holochain en god investering?

Holochain kan endre ansiktet på internett slik vi kjenner det.

For å gi et eksempel: for øyeblikket når vi bruker internett, overfører vi våre personlige data (alt fra våre bilder til vår interesse som gjenspeiles i vårt valg av bøker, blader og shoppingvaner) gjennom selskaper som Facebook, som gledelig utnytter slike data for å tjene penger på vår bekostning.

Holochain vil muliggjøre oppretting av sosiale medier (blant andre applikasjoner) der slike mellommenn ikke lenger kontrollerer vår personlige informasjon, som vil bli distribuert i kryptert form sammen med et desentralisert nettverk. Dette vil, unødvendig å si, vise seg å være svært populært blant et stort antall mennesker som er oppgitt av bedriftens dårlig oppførsel.

Men vil det lykkes? Er Holochain i stand til å realisere denne ambisiøse visjonen? Forsinkelser i utviklingen har gitt oss en grunn til å stoppe. Så mange måneder etter ICO er det ingen alfa-testnett i sikte. På den lyse siden kan Holochain skryte av et dyktig team (se nedenfor) og et lidenskapelig fellesskap av utviklere. Hvis det er noen grunn til å håpe, er dette det.

Hvordan kjøpe Holochain

Holochain-token er tilgjengelig i Binance, Bitrue, Bilaxy og andre børser. Du må åpne en konto i disse børsene, sikre kontoen med tofaktorautentisering og sette inn penger for å kjøpe et tilsvarende beløp av tokenet. Disse midlene må foreløpig være i andre kryptovalutaer i stedet for i fiat-valuta som USD. Hvis du vil bytte fiat-valuta for krypto, må du gå til Coinbase, som tilbyr denne tjenesten.

Mer informasjon om Holochain

Teamet

Sjefarkitekt for Holochain er David Brock, som har jobbet som AI-utvikler for et bredt spekter av kunder siden 1986. Han har et bredt spekter av erfaring innen p2p-applikasjoner, i likhet med Eric Harris Braun, Executive Engineer. Det er også et titalls utviklere tilknyttet prosjektet.

Konklusjon

Holochain lover å overskride blockchain-teknologiens begrensninger og gjøre den mer allsidig. Blokkjeder som Ethereum har slitt med relativt sakte og ineffektive databehandlingstider. Arbeidet med å øke ytelsen har blitt hemmet av behovet for å holde en global hovedbok på tvers av utallige noder som registrerer og validerer hver transaksjon i blockchain.

Holochain, i et innovativt trekk, fjerner de globale konsensuskravene og tillater validering i regionale og lokale omgivelser. Selv om dette gjør kjeden mer skalerbar, muliggjør den også opprettelsen av en rekke apper (ikke bare valutaveksling, men også sosiale medier) som nå har vært under bedriftsmonopol. Dette er en enorm utvikling og har potensialet til å skape en helt ny type internett. Spørsmålet er imidlertid om det vil lykkes i denne satsingen. Fremgangen har gått sakte, men det er foreløpig ingen grunn til å forlate håpet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me