Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i? [2021 OPPDATERT]

Kryptovaluta er fremtiden for penger, og mange mennesker begynner å fange trenden. Som du sikkert har sett i markedet i det siste, har Crypto eksplodert i verdi igjen. Men hva er den beste kryptovalutaen å investere i? Svaret kan variere avhengig av hva du ønsker å oppnå.

De fleste tror at Bitcoin er beste kryptovaluta å investere i, men det er mange andre altcoins på markedet det er verdt å investere i for å legge til porteføljen din. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære om de forskjellige alternativene, slik at du ikke går glipp av dette flotte fremvoksende markedet!

Beste sammenligningstabell for kryptovaluta

BitcoinLitecoinEthereumBinance Coin
Vår vurdering: 5 Vår vurdering: 4 Vår vurdering: 4 Vår vurdering: 5
Genesis Dato: 3. januar 2009 Genesis Dato: 8. oktober 2011 Genesis Dato: 30. juli 2015 Genesis Dato:  8. juli 2017
Total forsyning: 21.000.000 Total forsyning: 84.000.000 Total forsyning: Uendelig Total forsyning: 179,883,948
Hele tiden: $ 19,665.39 Hele tiden: $ 360 Hele tiden: $ 1,448,18 Hele tiden: $ 39,68
Høyeste likviditet Lavere transaksjonsgebyrer Krefter dApp Ecosystem Høy hastighet på transaksjoner
Mest stabil kryptovaluta Raskere bekreftelsestider Kongen av smarte kontrakter Lavt transaksjonsgebyr
Kjøp Bitcoin Kjøp Litecoin Kjøp Ethereum Kjøp BNB

Hva er den beste Cryptocurrency å investere i?

Per nå er det over 5000 kryptovalutaer å investere i 2020. Men vi vil gi deg de 4 beste kryptovalutaene du kan investere i 2020, og utover det, vil det sikkert gi deg fortjeneste. Å investere i kryptovaluta er risikabelt, men det å investere i bare en er risikabelt. Så sørg for å diversifisere kryptoporteføljen din og invester bare det du har råd til å tape.

#1: Bitcoin (BTC)

Beste kryptovaluta å investere i

Når du diskuterer hvor du skal investere i krypto, fører alle samtaler vanligvis til Bitcoin. Hvorfor skulle det være? Alt i betraktning er dette fordi Bitcoin er de mest brukte kryptografiske pengene hittil. Den har også et robust og sterkt blockchain-nettverk som aldri har vært nede eller blitt kompromittert.

Bitcoin er digitale kontanter som ble laget i 2009 av en uklar person som bruker pseudonymet Satoshi Nakamoto. Transaksjoner ble gjort uten behov for sentral myndighet – som betyr at ingen banker!

Bitcoin kan brukes til å bestille vertshus på Expedia, se etter møbler på Overstock og kjøpe Xbox-spill. Likevel er en betydelig del av kampanjen knyttet til å bli rik ved å bytte den. Kostnaden for bitcoin stiger i stort antall i 2017, og har de siste ukene klart å overstige sin høyeste tid etter flere hausseutviklinger i kryptovalutamarkedet..

Bitcoin er en god investering på grunn av markedsandelen. Bitcoin representerer over 60% av markedsverdien for digital valuta. Dette antyder sterkt at den har en gigantisk kraft, noe som gjør det til de beste kryptografiske pengene for å sette ressurser inn i 2020 i tilfelle du er en nybegynner eller i tilfelle du egentlig ikke bytter mye.

Bitcoin Pros

 • Høyeste likviditet
 • Mest berømte kryptovaluta
 • Bitcoin kjører på et ekstremt sikkert PoW-system (Proof-of-Work)

Bitcoin Cons

 • Veldig ustabil pris
 • Bitcoin er ikke skalerbar
 • Høye transaksjonsgebyrer

Kjøp Bitcoin

# 2: Litecoin (LTC)

invester i litecoin

Litecoin er en desentralisert, delt digital valuta som ble lansert 7. oktober 2011, og gikk i drift den 13. oktober 2011. Det er som Bitcoin, men likevel med flere mynter tilgjengelig for bruk, raskere bekreftelsestid og en særegen hashingalgoritme.

Hva gjør det til en god investering? Litecoin er sølvet til Bitcoins gull. Det er en av de første altcoins og har en enorm markedsverdi når det står i motsetning til forskjellige altcoins. Den har verktøy, den er raskere og billigere enn Bitcoin.

Det er en av de mest etablerte altcoins i bransjen, og flytter den opp som en av de beste kryptoene å kjøpe i 2020. Uavhengig av bratt konkurranse er Litecoin en av de mest pålitelige og utnyttede digitale valutaene i dag..

Litecoin Pros

 • Litecoin er veldig flytende.

 • Litecoin er mer pålitelig av et tak i motsetning til mynter med høyere fare med mer beskjedne markedsdekk og nettverk.
 • Transaksjoner bekrefter mye raskere enn Bitcoin.
 • Lavere avgifter enn andre kryptovalutaer.
 • Har et mangeårig rykte i kryptomarkedet topp ti.
 • Eksplosiv retur er mulig under oppadgående trender.

Litecoin Cons

 • Grunnleggerens eiendomsalg sverte rykte hos tidlige investorer.
 • Den nylige følelsen har blitt litt bearish.
 • Halvering av eiendelen har ikke samme innvirkning som Bitcoin.

Kjøp Litecoin

# 3: Ethereum (ETH)

invester i ethereum

Ethereum er den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi. Den utvider Bitcoins utvikling. Hvis bitcoin var programmerbare penger, er det verdens første programmerbare blockchain med innføring av smarte kontrakter. Dette utvider anvendelsen av blockchain-teknologi betydelig utover det økonomiske området.

Ethereum leder for tiden den smarte kontraktplattformen. Det store antallet applikasjoner som kan bygges på Ethereum og antall blockchain-utviklere som bygger på toppen av Ethereum, gjør det til et av de beste valgene å kjøpe i 2020.

Det må bemerkes at i sin nåværende form er skalerbarhet og transaksjonskostnader fortsatt en utfordring. En protokolloppgradering like utenfor horisonten prøver imidlertid spesifikt å løse disse problemene.

Ethereum Pros

 • Ethereum er også veldig flytende, generelt rangert # 2 eller # 3 rett under Bitcoin.
 • Ethereum har et trofast nettverk og gruppe.
 • Ethereum driver dApp-økosystemet.

Ethereum Cons

 • Ethereum sliter med skalering
 • Ethereum bruker et komplisert programmeringsspråk
 • Eter er mer som gass
 • Investering i Ethereum kan være risikabelt

Kjøp Ethereum

# 4: BNB (Binance Coin)

binance-mynt

Binance Coin er verktøymynten til Binance. en av de største og mest vellykkede børsene i verden. Navnet “Binance” kom fra ordet binær og finans, den tidligere henviste til ordparet, mens sistnevnte beskriver bransjen det driver forretninger.

Er Binance Coin en god investering? I stedet for de fleste verktøytegn, har Binance oppdaget mange brukssaker for BNB-tokens (og de fortsetter å legge til nye brukssaker rutinemessig), som burde skape interesse for tokenet – og på denne måten kostnadene.

Binance er en av verdens raskeste blockchain. Siden Binance Coin brukes til å betale for børser i handelen og mange forskjellige formål, er BNB en av de raskest utviklende digitale valutaene i 2020 så langt som byttevolum..

Hvis du håper å differensiere din digitale valutaportefølje ved å legge til et verktøy-token gitt av en organisasjon med en sterk forretningshistorie og en dyktig gruppe, tenk Binance-mynt. Binance er en av verdens raskeste bransjer som utvikler seg.

Siden Binance Coin brukes til å betale for børser i handelen og mange forskjellige formål, er BNB en av de raskest utviklende digitale valutaene i 2020 så langt som byttevolum..

Hvis du håper å differensiere din digitale valutaportefølje ved å legge til et verktøy-token gitt av en organisasjon med en sterk forretningshistorie og en dyktig gruppe, tenk Binance-mynt.

Binance Coin Pros

 • Binance Coin er en av de mest flytende kryptovalutaene akkurat nå
 • Kostnaden har vist bemerkelsesverdig sikkerhet (i motsetning til forskjellige digitale valutaer), sammen med jevn utvikling.
 • Kostnaden ble utvilsomt økt med x3 i midten av 2019, under bjørnemarkedet.
 • BNB stammer fra omdømme fra Binance Exchange
 • Høy hastighet på transaksjoner

Binance Coin Cons

 • Begrenset til Binance Exchange
 • Lavt transaksjonsgebyr
 • Virkningen av kinesiske regelverk
 • Binance-brukere får rabatter med BNB-mynter

Kjøp BNB

Konklusjon

Forhåpentligvis har du nå en grunnleggende forståelse av hvilke kryptovalutaer som er best å investere i. Kryptovaluta-investering er spekulativ. Kostnadene er veldig uforutsigbare, og farene er umiskjennelige ved å sette ressurser i vanlige ressurser. For eksempel blir kontanter normalt lagt i en datastyrt lommebok – og det innebærer at adroit-programmerere kan ta det.

Viktigst av alt er at myntene fremhevet i de beste kryptografiske pengene for å bidra med 2020-guiden, er våre favoriserte datastyrte monetære standarder. Markedet for digital valuta er foreløpig overveldet av høy uforutsigbarhet, så du må forvente noen her og der svinger i porteføljen din.

Før du kjøper kryptografiske former for penger, må du sørge for at du undersøker den digitale valutaen ved å lese papirboken og sjekke at den flyter fleksibelt og koster.

Her er våre beste digitale valutaer å kjøpe nå og inn i fremtiden (uten spesiell forespørsel):

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og Binance Coin (BNB)

Kryptovaluta kan fortsatt betraktes som spekulative investeringer, men de gir også muligheten for massiv avkastning. Mengden investeringer som allerede er gjort i bransjen, betyr at innovasjoner er nesten sikre, og en ny type økonomi vil sannsynligvis dukke opp.

I det minste er dette en aktivaklasse det er verdt å lære om, selv om investorer bør være forsiktige og unngå å ta for mye risiko.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me