Hvordan kjøpe Cardano (ADA) i 2021 [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

Hvis du noen gang surfer gjennom kryptovalutamarkedene og kanskje tenker å senke tennene dine i noe nytt, har du kanskje hørt om denne lille tingen som heter Cardano. Du tenker sannsynligvis på hvordan du skal kjøpe Cardano, gitt hvor mye folk har snakket om det nylig.

Allerede den sjette største kryptovalutaen har Cardano og dens opprinnelige ADA-tokens fått enorm oppmerksomhet. Det kan være overraskende, gitt de store løftene og ambisjonene. Cardano tilbyr en offentlig, desentralisert blockchain som er i stand til å kjøre store prosesser og infrastruktur.

Videre kan Cardanos blockchain lett tilpasses like lett av teknologer og hobbyister som ønsker sikkerhet, desentralisering, hastighet og skala. Så les videre for å vite mer om hvordan du kjøper Cardano, raskt og enkelt.

Hvordan kjøpe Cardano Logo Blockchain Cryptocurrency ADA

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe Cardano

1. Opprett en konto på Binance.

2. Fullfør kontooppsett, bekreftelse og angi 2-faktor autentisering (2FA).

3. Sett inn fiat-valuta eller andre kryptovalutaer i Binance-lommeboken.

4. Hvis du setter inn hos fiat, klikker du på fanen ‘Kjøp krypto’, velger din fiatvaluta og velger tilgjengelige innskuddsmuligheter for å kjøpe kryptovaluta.

5. Hvis du setter inn penger med kryptovalutaer, går du til fanen “Handel” og velger “Konverter”.

6. Konverter nå fra kryptovalutaen du har (inkludert de som er kjøpt med fiat) til Cardano (ADA).

7. Eller klikk “Handel” og deretter “Klassisk” for et mer omfattende handelsoppsett, der du kan se prisene, handelsparene og angi dine egne markedsdetaljer..

Gå til Binance

Hvor kan jeg kjøpe Cardano ADA – Topp 5 børser

Selv om det er en topp kryptovaluta, er Cardano relativt ny på markedet, og som sådan har den ikke eksponering for noen av sine jevnaldrende, for eksempel Ethereum. Følgelig mangler oppføringene i noen av de beste børsene, som Coinbase, men er lett tilgjengelige på andre store markedsplasser som Binance, Kraken, Huobi og andre steder..

Vi har listet 5 beste kryptovaluta-børser her som viser ADA for å hjelpe deg, sammen med vår hvordan du kjøper Cardano-guide. Du kan alltid bruke nettsteder som CoinMarketCap eller CoinGecko for å finne en mer omfattende liste over alle børsene som støtter Cardanos ADA eller andre kryptovaluta-token.

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Kraken

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Huobi

 • Kredittkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Krypto
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

KuCoin

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Debetkort
 • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

OKEX

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Bankoverføring
 • Debetkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

En trinnvis guide om hvordan du kjøper Cardano

Det er mange måter å kjøpe Cardano og dets ADA-kryptovalutaer. Disse trinnvise metodene avhenger helt av hvilken børs du velger, hvilke innskuddsmetoder du bruker, og så videre. Foreløpig vil vi ta Binance som et eksempel og gå gjennom trinn for trinn om hvordan du kjøper Cardanos ADA der.

Trinn 1: Opprett en konto på Binance

Selvfølgelig vil dette være det første trinnet i å kjøpe hvilken som helst kryptovaluta, på Binance eller andre steder. Det begynner ganske enkelt med å opprette en konto på Binance-børsen. Forsikre deg om at du er logget på riktig URL for Binance, da det er mange ondsinnede plattformer som prøver å etterligne legitime nettsteder.

For eksempel, hvis URL-en har en stavefeil, for eksempel “binnance.com”, vet du at dette nettstedet ikke er ekte. Du kan enkelt bruke lenkene vi har gitt ovenfor. Bare klikk på den gule ‘Registrer’ -knappen øverst til høyre, og følg deretter instruksjonene på skjermen ved hjelp av e-postadressen eller mobilnummeret ditt. Det er ganske enkelt, og husk å bruke et sterkt passord.

Du kan registrere og åpne en konto på Binance på enten deres nettside her eller ved hjelp av deres mobile applikasjon tilgjengelig for iOS eller Android. I motsetning til å opprette en bankkonto som krever at du først setter inn en liten sum penger, kan Binance eller andre kryptovaluta-børser sette opp en konto.

Hvordan kjøpe Cardano Binance Opprett Registrer konto Crypto

Trinn 2: Fullfør kontooppsettet på Binance

For å sikre maksimal sikkerhet, vil Binance kreve at du bekrefter identiteten din ved å sende en autentiseringskobling til e-postadressen din. Dette bør fullføre hovedoppsettet for kontoen din. Vi anbefaler at du går til kontoinnstillingene, har 2-faktorautentisering slått på, og har det oppsettet.

Du kan bruke mobilapper som Googles Authenticator-tjeneste for raskt å konfigurere 2-faktor-autentisering (2FA). Selv om det er et valgfritt trinn, er dette viktig for å beskytte kontoen din og låse den for å sikre at det er vanskeligere for ondsinnede aktører å bryte seg inn og stjele pengene dine. Du blir bedt om å bruke 2FA for handlinger som å logge på Binance-kontoen din, kjøpe, selge eller ta ut midler.

Dette sørger for at bare du kan godkjenne at disse handlingene finner sted. Eventuelt kan du også få kontoen din bekreftet ved å overføre personlige opplysninger, for eksempel din personlige ID eller førerkort, til Binance. Dette er et valgfritt trinn og er bare nødvendig hvis du planlegger å få mer tilgang til andre tjenester innen Binance-sentralen, eller hvis du planlegger å handle flere volum utover standardgrensen..

Trinn 3: Sett inn penger på Binance-kontoen din

Dette er like enkelt som å prøve å sette inn penger på din vanlige bankkonto. Binance tilbyr et bredt utvalg av innskuddsmuligheter, fra bankoverføringer, ved hjelp av kreditt- eller debetkort, PayPal, Western Union, eller ganske enkelt å sette inn andre kryptovalutaer. Vi ser på noen eksempler nedenfor.

Trinn 4: Deponering av fiat-valuta i Binance

I skrivende stund støtter Binance ikke direkte kjøp av Cardano’s ADA-kryptokurver ved hjelp av fiat-valutaer. Så dette betyr at du først må kjøpe en annen kryptovaluta ved hjelp av de tilgjengelige fiat-kompatible alternativene. Deretter kan du handle eller veksle de nylig kjøpte kryptovalutaene til Cardano.

Først, når du allerede har logget på Binance-kontoen din, holder du markøren over fanen ‘Kjøp krypto’ øverst til venstre. Under alternativet som sier ‘Betal med’, kan du bla mellom de forskjellige fiat-valutaene som støttes for bruk på Binance. Dette er viktig, ettersom valutatypen du velger vil avgjøre hvilke alternativer som er tilgjengelige for å sette inn den. Du kan også gjøre dette fra ‘Wallet’-siden din på Binance.

Hvis du for eksempel velger å sette inn amerikanske dollar (USD), får du alternativer som bankoverføring ved hjelp av SWIFT. Eller du kan bruke ditt VISA- eller Mastercard-kompatible kreditt- eller debetkort. Det er et utall andre alternativer. Binance letter også peer-to-peer-kryptovalutahandel. Dette betyr at du vil handle direkte med andre personer i Binance-nettverket.

Disse alternativene som er oppgitt ovenfor, vil tillate deg å bruke fiat-valutaer for å kjøpe et valgt antall kryptovaluta-tokens direkte. Dette inkluderer kjente tokens som Bitcoin, Ethereum, Binance Coin eller stablecoins som Tether. Hvis intensjonene dine er å umiddelbart bytte ut alle disse tokens mot Cardano’s ADA, er det tryggere å bruke en ikke-flyktig stablecoin som Tether (USDT).

Binance Account Exchange Deposit Fiat Kjøp kryptovalutaer

Trinn 5: Deponering av kryptovalutaer i Binance

I stedet for å bruke fiat-valutaer, vil du kanskje i stedet kjøpe Cardanos ADA-tokens ved hjelp av andre kryptovalutaer i stedet. Siden Binance ikke tillater direkte kjøp av ADA med fiat, er dette en mindre kompleks løsning. Når du har logget på Binance-kontoen din, blar du til ‘Wallet’ -fanen øverst til høyre og klikker på ‘Oversikt’. Dette viser deg det generelle utseendet på lommeboken din.

Øverst ser du kanskje en gul fane som sier ‘Innskudd’. Klikk på den, og den vil be deg om å velge hvilken kryptovaluta du kanskje vil sette inn i lommeboken din. Du kan også sette inn via fiat-kompatible alternativer her også. Det er et par ting å merke seg her mens du setter inn; typen kryptovaluta, adresse og tilleggskoder. La oss si at vi tar Bitcoin som et eksempel.

Hvis du vil sette inn Bitcoin i Binance-lommeboken din, må du velge ‘Bitcoin’ under alternativene for valutaer. Vennligst dobbeltsjekk dette. For å motta et Bitcoin-innskudd til Binance-kontoen din, må du ta ut Bitcoin fra en annen lommebok andre steder. Hvis du for eksempel trekker ut Ethereum og setter det inn på en Bitcoin-adresse, kan Ethereum gå tapt og ikke bli hentet.

Deretter må du få adressen riktig. Du kan enkelt kopiere og lime inn innskuddsadressen på Binance til uttaksprosessen din andre steder. Kryptovaluta-adresser er alltid lange og består av en blanding av bokstaver, tall og symboler. Dobbeltsjekk når du har kopiert adressen, da et enkelt manglende tegn kan risikere at du mister overføringen.

Du kan si at for å spare tid, velger du bare å sjekke de første og siste 5 tegnene. Eller for å gjøre ting enklere kan du bruke QR-koden. For eksempel, hvis du prøver å sette inn Bitcoin ved hjelp av en mobil lommebok-app på telefonen din, velger du bare å trekke deg ved hjelp av en QR-kode og skanne den du ser på Binance. Du kan også velge hvilket nettverk du kanskje vil overføre for å skje, og det vil variere med hensyn til hvor mye avgifter du må betale, avhengig av overbelastning i disse nettverkene..

Det er litt annen informasjon du trenger for å få riktig, også. Avhengig av kryptovaluta-token, trenger du kanskje flere koder, for eksempel en ‘MEMO’ eller betalings-ID. Når du prøver å trekke den nevnte kryptovalutaen fra en annen lommebok, vil den, like godt som Binance, be deg om innskuddsprosessen. Det samme gjelder; bare kopier over tilsvarende informasjon og dobbeltsjekk. Vent nå til transaksjonen er bekreftet.

Binance Exchange Cryptocurrency Wallet Oversikt Binance Exchange Cryptocurrency Wallet Oversikt Innskudd

Trinn 6: Kjøpe Cardano ved hjelp av kryptovalutaer

Akkurat, så nå har du allerede hatt noen kryptovalutaer på Binance-kontoen din og planlegger å kjøpe litt ADA. Prosessen her er enkel nok, og det er flere alternativer for deg å gjøre det. Gå tilbake til Binance-hjemmesiden når du har logget deg på, og hold markøren over fanen “Handel” øverst til venstre. Du kan se fem forskjellige alternativer; Konverter, Classic, Advanced, Margin og P2P.

Det enkleste er å ‘konvertere’ fra en kryptovaluta til den neste gjennom en OTC-tjeneste. Dette er den enkleste måten å konvertere eller bytte tokens på Binance, selv om det bare er tilgjengelig for et utvalgt antall kryptovalutapar. Du trenger ikke å bekymre deg for handelsavgift eller samsvar med ordrebøkene. Imidlertid har du heller ingen kontroll, ettersom hele prosessen gjøres automatisk.

Alternativt tar ‘Classic’ deg til en mer tradisjonell markedsplass, der du kan se grafer, en aktiv ordrebok og en liste over alternativer du kan velge og angi. Hvis valutaparet ditt ikke er tilgjengelig via OTC-alternativet ‘Konverter’, eller hvis du vil ha mer kontroll, for eksempel å sette din foretrukne kjøpesum i forhold til markedet, er det best å bruke den ‘Klassiske’ handelsmarkedet..

Beste lommebøker å holde Cardano ADA

Akkurat, så nå hadde du funnet ut hvordan du kjøper Cardano. Du leter sannsynligvis etter måter å lagre dem tryggere i stedet for å ha dem på utvekslingslommeboken. Cardano lister offisielt to anbefalte lommebøker på nettstedet, Daedalus og Yoroi lommebøker.

Daedelus er en Cardano-lommebok med full node for skrivebordet. Det er unikt ved at det laster ned en full kopi av Cardano blockchain, og dermed kan bekrefte hver transaksjon, noe som ytterligere forbedrer sikkerheten. Eller du kan bruke Yoroi-lommeboken for mer lett databehandling og enkel installasjon. I motsetning til Daedalus kan Yoroi installeres raskt som en nettleserutvidelse, eller du kan laste den ned som en app på iOS eller Android..

Å bruke en lommebokapplikasjon har blitt spioneringen for å være en mye tryggere måte å holde kryptovalutaene dine sikre i stedet for å holde dem online på børsen. Cardanos offisielle Daedalus- og Yoroi-apper er ikke de eneste eksterne lommebøkene som støtter sikker lagring av ADA, siden du også kan bruke løsninger fra kjente lommebokleverandører som Exodus eller Ledger..

NameTypeGet
TREZOR One

trezor en

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Exodus Wallet

 • Mobil
Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

 • Desktop-klient
Vurdering: 4

Få lommebok

Daedalus

 • Desktop-klient
Vurdering: 4

Få lommebok

Mer informasjon om Cardano

Hva er ADA?

ADA er det innfødte kryptovaluta-token til Cardano blockchain. ADA kan brukes som en butikk av verdi, bli satt inn i Cardanos brede nettverk av innsatsbassenger for å tjene belønninger for å sikre og drive nettverket, eller for å delta i den fellessentriske ‘fødererte’ styringen av kjeden. ADA er oppkalt etter matematikeren Ada Lovelace fra 1800-tallet, som også har blitt kreditert som verdens første dataprogrammerer.

I skrivende stund (4. februar 2021) er ADA priset til $ 0,429130. På grunn av Cardanos voksende adopsjon er den den 6. største kryptovalutaen, med en markedsverdi på $ 13,351,291,465. Dette har ytterligere drevet institusjonell investorers appetitt for Cardanos ADA-tokens, bevist av Grayscales kommende lansering av en ny tillit for ADA, blant andre altcoins.

Cardanos ADA har en totalforsyning på 45 milliarder ADA (45.000.000.000), med rundt 31 milliarder ADA for tiden i sirkulasjonen, og resten 14 milliarder ADA blir brukt til nettinsentiver. På grunn av Ouroboros-konsensusprotokollen blir nettverksdeltakere sterkt stimulert til sunne bidrag til å drive Cardano. Det er programmert at mengden distribuerte ADA-insentiver vil øke ytterligere når nettverksbruken øker.

Cardano ADA Logo Blue Official Ada Lovelace Computer Programmer

Hva er Cardano?

Cardano er et desentralisert, åpen kildekode og offentlig blockchain-nettverk som har som mål å bidra til å utvikle desentraliserte applikasjoner (dApps) gjennom sin flerbruksbok og med kontrollerbar smart-kontrakt-funksjonalitet. Cardano ble grunnlagt i 2015 og drives av en spesialisertOuroboros‘Proof-of-Stake (PoS) blockchain som har tatt i bruk noen Proof-of-Work-like (PoW) funksjoner. Den er bygget på en modifisert versjon av UTXO-modellen (ubrukt transaksjonsoutput) som brukes av Bitcoin, kalt ‘EUTXO.’

Cardano hevdes også å være verdens første fagfellevurderte blockchain. I stedet for å ha en whitepaper, har Cardanos teknologi blitt støttet av omfattende vitenskapelig og akademisk forskning fra universiteter over hele verden. Som sådan er Cardano’s blockchain bygget for å oppnå skalerbarhet, interoperabilitet, hastighet, sikkerhet og bærekraft som er nødvendig for styrke virkelige applikasjoner i bedrifts- og industriell skala.

Cardano regnes for å være en tredje generasjons blockchain, en oppgradering over 1. generasjons desentraliserte blokkjeder som Bitcoin, og 2. generasjon smartkontraktskompatible blokkjeder som Ethereum. I hovedsak betyr det at Cardanos blockchain-teknologi er svært skalerbar, med raske transaksjons- og behandlingshastigheter, samtidig som den er mer energieffektiv og miljømessig bærekraftig.

Cardano ADA Blockchain Network Statistics

Er Cardano en god investering?

Vi kan se at Cardanos blockchain er utrolig modulær og allsidig, og dermed kan tilpasses til en rekke forskjellige applikasjoner. Dens hastighet, skalerbarhet og sikkerhet gjør det enkelt å drive store bedriftsløsninger. Det kan skape kraftige desentraliserte apper (dApps) mens det (snart, med den kommende Goguen-oppdateringen planlagt til mars 2021), kan integrere en rekke funksjoner for smarte kontrakter i sitt ekspansive økosystem.

Den kan allerede administrere 1000 transaksjoner per sekund (TPS) med en blokkeringstid på bare 20 sekunder. Men med fremtidige oppdateringer kan dette øke stratosfærisk for å støtte muligheten til å behandle 1 000 000 TPS uten å ofre desentralisering eller nettverkssikkerhet. Videre er det svært energieffektivt, noe som gjør det mer innbydende å bli adoptert i stor skala, og hjelper verden til å bli mer bærekraftig, samtidig som det hjelper bedrifter å kutte ned på karbonavtrykket.

Selv om det fortsatt er et relativt begynnende prosjekt, kan vi si at Cardano er et veldig godt investeringsforslag. Tilsammen gir Cardano et utrolig dyktig blockchain-nettverk for både vanlige brukere og store bedrifter. Vi kan håpe at ettersom flere institusjoner begynner å akseptere ideen om blockchain og desentralisering, vil Cardano bli en nøkkelaktør i dette rommet.

Cardano ADA Blockchain Network Goals

Konklusjon

Når vi konkluderer med hvordan vi kjøper Cardano-guide, håper vi at du ikke bare har lært hvordan du kjøper Cardano, men også hvordan du trygt lagrer det og har en større forståelse av Cardanos prosjekt som helhet. Det er en utrolig spennende tid å være i live, etter å ha sett verden endelig ta hensyn til blockchain-prosjekter og akseptere verdiene til desentralisering, sammen med mylderet av rettferdige fordeler for alle.

Cardano er en av de mest effektive blockchains til dags dato, noe som også har hatt takknemlige effekter på kryptovaluta-tokens. Vi kan aldri virkelig sentralisere verden hvis de fleste av verdens styrende og kontrollerende institusjoner ikke helt aksepterer ideen om desentralisering og bringe den til massene. Med prosjekter som Cardano på vei opp, har vi tatt et stort sprang fremover.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me