Hvordan kjøpe VeChain (VET) i 2021: [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

For de som er nye på kryptomarkedet, kan det være litt overveldende når du prøver å kjøpe din første kryptovaluta; ikke bare er hele utvekslingsgrensesnittet helt nytt, men med mindre du allerede har erfaring i aksjemarkedet, kan det være enda mer forvirrende når symbolet du vil kjøpe, av en eller annen grunn er paret med prisen på en annen kryptovaluta som Bitcoin , eller til en stabil mynt som Tether. Betyr dette at du først må kjøpe kryptoen den er parret med? Frustrerende, ja.

Heldigvis kan denne artikkelen bidra til å lindre noe av det stresset ved å skissere en trinnvis veiledning om hvordan du kjøper din første kryptovaluta. Denne artikkelen er spesielt for de som ønsker å kjøpe VeChains VET-token. Men guiden kan lett overføres for kjøp av andre kryptovalutaer.

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe VeChain

1. Gå til Binance-nettstedet

2. Registrer deg og få kontoen din bekreftet

3. Still inn 2FA

4. Klikk på Exchange-fanen

5. Velg paret du vil bytte med VET

6. Klikk på “Kjøp ordre” og legg inn bestillingen din, og vent til bestillingen din fylles gjennom ordrefanen

7. Du er nå den stolte eieren av noen yrkesutdanning

Gå til Binance

Hvor kan jeg kjøpe VeChain – Topp 5 børser

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Crypto.com

 • Kredittkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Krypto
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Krypto
 • Kredittkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

KuCoin

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Debetkort
 • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Atomic Wallet

 • Krypto
 • Kredittkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

1. Binance

Binance er basert på Malta, og regnes som den største kryptovalutabørs i daglig handelsvolum. Ikke minst fordi handelsmenn kan finne opptil 540 typer kryptovalutaer, inkludert VeChain.

Selv om det opprinnelig var en rent krypto-til-kryptobørs, kan det nå legge til rette for et begrenset antall fiat-valutainnskudd og uttak, enten via bankoverføringer eller visakredittkort.

Det som gjør Binance spesielt tiltalende, er de lave handelsavgiftene (0,01%). Hvis du kjøper og holder den opprinnelige token, BNB, vil du ha færre gebyrer å betale. I tillegg er det ingen KYC (Know-your-customer) nødvendig, så lenge du setter inn krypto på kontoen din. Du åpner bare en konto, setter opp tofaktorautentiseringen din, finansierer kontoen din ved å sette inn mynter eller kjøpe mynter ved hjelp av visakredittkortet eller bankoverføringen hvis vekslingsplattformen støtter din lokale valuta.

For brukere med amerikanske pass, plattformen kunngjort det ville begrense slike handelsmenn. Hovedårsaken til dette er at Binance lanserte en dedikert utveksling for amerikanske borgere som overholder alle lovkrav, kalt Binance.US.

2. Changelly

Hovedkvarteret på Malta er Changelly en anonym børs som lar brukere kjøpe og handle kryptovaluta uten å gå gjennom en KYC. Du kan få tilgang til sentralen via deres nettside, mobilapp (bare Android) eller gjennom forskjellige tredjeparts lommebøker som Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi og Edge.

Du kan kjøpe VeChain med enten en annen kryptovaluta eller ved å bruke kreditt- eller debetkortet ditt. Det er imidlertid viktig å merke seg at avgifter knyttet til kreditt- eller debetkort er betydelig høyere. Dette er fordi når systemet godtar kortet ditt, må det konvertere fiat-valutaen din til BTC og fra BTC til VET.

Handelsgebyrer er 0,5%

Når du kjøper krypto til krypto, er det ingen kjøpsgrenser. Imidlertid, når du kjøper krypto med fiat, er grensene deres, avhengig av regionen du bor i.

3. Atomic Wallet

Atomic-lommeboken er kjent for å være veldig enkel å bruke. Den kommer i både stasjonære og mobile funksjoner. Interessant, denne lommeboken kan lagre hundrevis av forskjellige typer kryptovalutaer, til og med de fra forskjellige blockchain-økosystemer. I tillegg kommer den med sin egen byttebørs. Det betyr at du kan bytte ut en krypto mot en annen uten å måtte overføre noe av det til en børs.

I tillegg kan du bruke kredittkortet ditt til å kjøpe krypto igjen, alt innenfor rammen av lommeboken din. Du må imidlertid betale gebyrer.

Med hensyn til VeChain støtter lommeboken den, du kan tjene Vtho bare ved å holde den.

4. Crypto.com

Crypto.com er en kryptovalutaplattform. Den består av mange tilkoblede produkter og tjenester, og har i hovedsak sitt eget økosystem. Den har sin egen app, bytte, Defi-bytte og lommebok, staking, utlån og mye mer. Viktigst, det selger VET-tokens.

Den har også sine egne to native tokens, MCO og CRO, som gir brukeren rabatter og tilbud.

Alle som ønsker å delta mye, går gjennom en KYC. Handelsgebyrer er 0,04-0,20% for produsenter og 0,10-0,20% takere. Når du kjøper krypto med debet- eller kredittkort, påløper det et gebyr på 3,5% + $ 10. Innskudd og uttak er gratis.

Du trenger bare å laste ned appen fra crypto.com nettsted. Gå til appbutikk-lenken eller skann QR-koden på hjemmesiden. Last deretter ned appen fra telefonen din.

Når den er lastet ned, start appen og følg prosessen for å få identiteten din bekreftet.

5. KuCoin

KuCoin er en Hong Kong-basert kryptokursutveksling kjent for sitt brede utvalg av kryptokurver. Brukere kan ha sitt opprinnelige token, KCS, for å motta rabatter og andre tilbud. Likevel, selv uten rabatter, er gebyrene ganske konkurransedyktige.

I motsetning til andre sentraler er ingen KYC eller annen ID-verifisering nødvendig. I tillegg må du bruke tofaktorautentisering.

Brukere kan bruke enten krypto, Interac E-overføring, debet- eller kredittkort, Paypal eller bankoverføring for å finansiere kontoen sin.

Steg-for-trinn-guide om hvordan du kjøper VeChain på Binance

For enkelhets skyld vil vi bruke Binance-børsen for å illustrere hvordan du kjøper VET eller annen kryptovaluta.

Trinn 1: Opprett en konto på Binance

Hopp videre til utvekslingsplattformens hjemmeside. Når du er der, fyll ut nødvendig informasjon. Hvis du bare skal sette inn krypto for handel, trenger du bare å oppgi e-postadressen din.

Steg 2: Konfigurer tofaktorautentisering

I dette trinnet vil Binance be deg om å sette opp tofaktorautentisering eller 2FA. Dette er for å gjøre kontoen din sikrere. Du må laste ned en Google Authenticator til telefonen din. Som en konsekvens, når du logger på eller utfører en uttaksfunksjon eller andre nøkkelfunksjoner, vil det dukke opp en unik kode fra telefonen din som du må angi som bekreftelse.

Trinn 3: Sett inn mynter

Denne delen er bare for de som vil sette inn en kryptovaluta for å begynne å handle eller kjøpe et annet token.

Når du har konfigurert kontoen din, går du til toppen av skjermen og klikker på ‘Marked’. Når du er der, vil du kunne se hvilken mynt eller token VeChain er paret med. Foreløpig er VET hovedsakelig sammenkoblet med BTC, USDT, ETH og BNB, blant andre.

Når du har valgt hvilket paret token du vil bruke, kan du hoppe over til lommebokdelen som vist i diagrammet nedenfor. Rull ned myntene som Binance støtter til du fant typen mynt du vil sette inn. Du kan også bruke denne adressen til å sende pengene dine til andre utvekslingsplattformer.

Kopier den unike adressen til den aktuelle mynten, slik at du kan overføre pengene fra din private lommebok.

Trinn 4: Bytt mynten din for VeChain

Når mynten din er trygt blitt satt inn på kontoen din, kan du gå til toppen av skjermen og klikke på ‘Exchange’. Når du er der, har du toppen for å bruke enten ‘Basic’ eller ‘Advanced’ handelsplattformen. Hvis du er ny, anbefales det at du begynner med førstnevnte.

Når du har funnet det parrede tokenet med VET og kjøpt det, vil du se den nye mynten din vises på Binance-kontoen din.

Selv om børser som Binance forsøker å sikre plattformen for mynten din, anbefales det på det sterkeste at du, med mindre du planlegger å bruke det nyanskaffede fondet til videre handel, overfører dem til en privat lommebok, slik at du ikke risikerer å miste dem Binance får noen gang et angrep, eller uansett årsak, begrenser børsene brukerne fra å ta ut pengene dine. Som det gamle ordtaket sier, “ikke nøklene dine, ikke kryptoen din.”

Trinn 5: Trekke ut VeChain-tokens

Hopp tilbake til lommeboken og klikk på ‘Trekk ut’. Som angitt i diagrammet nedenfor, skriv inn forkortelsen eller det fulle navnet på VeChain.

Kopier den offentlige adressen fra din private lommebok og lim den inn i mottakerens VeChain-adresse. Vær oppmerksom på at du må ta ut minst 200 VET-tokens. Uttaksgebyret er 100 VET-tokens.

Deretter angir du uttaksbeløpet. Systemet beregner automatisk ekspedisjonsgebyret og gir det faktiske ankomstbeløpet: faktisk ankomstbeløp = uttaksbeløp – uttaksgebyr. Trykk bare på ‘send’.

Beste lommebøker for å holde VeChain VET

NameTypeGet
Ledger Nano X

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Exodus Wallet

 • Mobil
Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

 • Desktop-klient
 • Mobil
Vurdering: 5

Få lommebok

Stol på lommeboken

 • Mobil
Vurdering: 5

Få lommebok

1. VeChainThor mobil lommebok

VeChainThor Mobile Wallet er den offisielle VeChainThor ikke-forvaringslommeboken – kompatibel med lagring av VET, Vtho eller andre verktøy-tokens (VIP-180) og NFT (VIP-181) som kjører på VeChain-blockchain. Dette betyr at du ikke kan lagre andre tokens som ikke er standardtokener – dvs. Ethereum, Algorand osv..

Den har et robust sikkerhetsbeskyttelsessystem samtidig som det er veldig enkelt å bruke. For ikke å nevne at de estetiske funksjonene gjør at det ser profesjonelt og pent ut. Den er kompatibel med IOS- og Android-mobiltelefoner. Det må imidlertid understrekes at det er en varm lommebok. Det betyr at du trenger internett for å administrere kryptoen din, med mindre du bruker observasjonslommebokfunksjonen.

Foreløpig er den bare tilgjengelig som en mobilfunksjon, men en stasjonær funksjon er under utvikling. Som de fleste lommebøker er det privat, noe som betyr at ingen Know-Your-Customer (KYC) kreves. Og ja, å holde på VET genererer Vtho-tokens rett inn i lommeboken. Du kan også kreve Vtho-belønninger fra lommeboken selv fra konkurranser om nodeprogrammet vårt.

Det er unikt fordi det har en byttetjeneste som gjør det mulig for brukere å bytte ut gamle VEN (ERC20) mot VET (VIP-180) -tegn. Det har også et Node-program som lar brukere binde en node, forutsatt at de har den nødvendige mengden VET-er. I tillegg dukker det alltid opp en advarsel før du overfører noen tokens, som informerer brukerne om aldri å overføre VIP-180 standard tokens til noen annen blockchain bortsett fra dens egne. Du mister dem! Den har også en ‘Observer wallet’ -funksjon, slik at du kan se dine VET-midler som er lagret i en annen lommebok!

En annen kul ting er at den lar deg opprette flere lommebokontoer, hver med sine egne private nøkler. Den har også en dapps-nettleser, som lar deg legge inn alle VeChain-dapps fra selve lommeboken.

Du kan også lagre en brukers mottakeradresse, i likhet med en kontaktliste.

2. Atomic Wallet

Atomic-lommeboken er en ikke-forvarende lommebok med flere valutaer, slik at den kan støtte hundrevis av mynter og poletter. Det har vært kjent for å være så enkelt å bruke. Den har også gode sikkerhetsfunksjoner som fingeravtrykkssikkerhet. Imidlertid er det en hot storage lommebok, noe som betyr at du trenger internett for å tillate deg å administrere kryptoene dine. Men det er privat, så ingen Know-Your-Customer (KYC) kreves.

Siden det er en lommebok med flere valutaer, lar den deg lagre et bredt utvalg av tokens, både ERC20 og ikke-ERC20-tokens fra andre økosystemer som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, VeChain, Algorand, etc. Det kan imidlertid ikke lagres ERC-721 tokens (ikke-soppbare tokens).

Det som er kult med denne lommeboken er at den har sin egen bytteutveksling, slik at fleksible atombytter mellom tokens blir mulig. Den er integrert med Changellys prisstrømmer, noe som gjør den utsatt for eventuelle prisglidninger som kan oppstå på Changelly.

I likhet med VeChainThor mobil lommebok, kan du generere Vtho i lommeboken din hvis du har lagret VET-tokens. Men i motsetning til VeChains offisielle lommebok, har Atomic lommebok både et mobil- og stasjonær lommebokalternativ, og det er tilgjengelig for både IOS- og Android-telefoner. Desktop-lommebokfunksjonen er kompatibel med Windows, macOS, Ubuntu, Debian og Fedora.

En annen kul ting er at Atomic-lommeboken har sitt eget innfødte token, AWC-token, som lar deg satse og tjene flere AWC-tokens, samt motta andre belønninger / rabatter. Den har 24/7 kundeservicestøtte, noe som er en stor lettelse da du nå har forsikringen om at du kan motta nesten øyeblikkelig hjelp. Du kan enten chatte med en representant online eller sende en e-post.

En av få ulemper er at den ikke har flere lommebokfunksjoner.

3. Stol på lommeboken

Trust-lommeboken er en ikke-forvarende lommebok med flere valutaer. Den kan støtte opptil 15 store kryptovalutaer og 20.000 poletter som støttes. Dette inkluderer ikke-soppbare tokens (NFT). Som de andre lommebøkene som er nevnt ovenfor, er de enkle å bruke. Og akkurat som resten er det en hot storage lommebok, så du trenger internett for å administrere kryptoene dine.

Den har sin egen innebygde desentraliserte bytteutveksling, men den er begrenset til antall poletter du kan bytte mot en annen. Det er i det minste privat, så ingen Know-Your-Customer (KYC) kreves. Den har også gode sikkerhetsfunksjoner.

I likhet med Atomic-lommeboken lar Trust-lommeboken deg lagre flere kryptovalutaer fra flere blockchain-økosystemer som Bitcoin, Litecoin, Tezos, Ethereum og VeChain. Hvis du har et VET-token, genererer det automatisk Vtho for deg rett i lommeboken.

Den har også sin egen Dapp-nettleser, slik at du får tilgang til dapps gjennom Trust lommebok uten å forlate den. Den støtter også flere lommebøker, slik at du kan lagre pengene dine i flere lommebøker innen bare en app! Det har også god lommebok-tilkoblingsfunksjon, slik at du kan koble til mange flere dapps enn andre lommebøker.

Koden er åpen kildekode, slik at alle kan sjekke for feil og oppmuntre til konstant forbedring. Imidlertid mangler det live kundeservicestøtte. Du må enten bruke telegram eller splid for å snakke med noen hvis du har problemer.

4. Exodus Wallet

En annen god lommebok er Exodus, en annen ikke-forvarende lommebok med flere valutaer. Den kan støtte mer enn 125 kryptovalutaaktiver. Dette inkluderer VET, som du kan tjene Vtho-tokens rett i lommeboken. Den er tilgjengelig for både stasjonære og mobile enheter. Med mobilfunksjonen kan den støttes på enten IOS eller Android.

Heldigvis har den 24/7 kundeservicestøtte mens den også har en innebygd kryptobørs. Men du må betale en spredning på 2% – 5% avgifter når du bruker den.

En annen fordel er at den er enkel å bruke. Men det er en hot storage lommebok, så du trenger internett for å administrere kryptoene dine.

Exodus-lommeboken har bare tilpassede transaksjonsgebyrer for Bitcoin. For Ethereum og andre setter den automatisk en pris for deg, noe som kan være dyrt hvis et bestemt nettverk er overbelastet. Men det er privat, så ingen Know-Your-Customer (KYC) kreves.

For ekstra sikkerhet er Exodus integrert med den kalde maskinvaren Trezor lommebok. Den har også en apputforsker, slik at du kan gå til en hvilken som helst dapp uten å forlate lommeboken.

5. Ledger Nano S og X

Ledger Nano S og X er fryselager, ikke-frihetsberøvende lommebøker med flere valutaer. Tokens lagres trygt og kan administreres offline. I motsetning til en mobil- eller stasjonær lommebok, er Ledger overlegen når det gjelder sikkerhet. Det er en svært teknologisk avansert enhet for sikkerhet og sikkerhet for mynter, som kan støtte over 1100 mynter. Prisen for en Ledger Nano S er $ 59, mens Ledger Nano X er $ 119, begge i amerikanske dollar.

Det som er kult er at du kan bytte tokens på selve Ledger Life-programvaren. I tillegg lar både Ledger Nano S og X deg lagre VET- og Vtho-tokens. Du kan imidlertid ikke lagre VET-tokens direkte på selve hovedboken. Du må laste ned Sync Desktop Browser, koble den til Ledger Nano og deretter lagre VET-tokens på selve Sync Desktop..

Ledger er integrert med andre Web3-lommebøker som metamask, som lar deg koble storboken på en sikker måte med visse defi-protokoller..

Til tross for å kunne støtte mer enn 1000 mynter, tillater Ledger Nano S deg bare å lagre noen få tokens. Dette avhenger av minneplassen for hver mynt. For eksempel er nødvendig minneplass for å laste ned appen for å holde Ethereum og alle ERC-20 og 721 tokens store.

Men med tanke på at mange tokens er ERC-20, kan du lagre så mange ERC-20-tokens som du vil. Det er bare det at det bare kan støtte noen få blockchain-økosystemer. På den annen side lar Ledger Nano X deg lagre mange flere mynter og poletter. Den har også en innebygd Bluetooth-funksjon. Imidlertid er S billigere enn X.

Til tross for sitt store rykte har begge enhetene vært kjent for å være forvirrende og tidkrevende å sette den opp. I tillegg, fordi det er en kald lommebok, er den reisebegrensende. Du ville ikke ha tilgang til midlene dine hvor som helst med mindre du tar hovedboken din med overalt, noe som gjør det risikabelt for deg å miste den.

I tillegg er svindel-e-postmeldinger med selskapets egen logo vanlig, og overbeviser brukerne om å laste ned eller oppgradere programvare, som bare er skadelig programvare. Enhver ekte oppgradering kan bli funnet på Ledger Live-programvaren, som varsler brukerne når de logger på. Brukere skal aldri laste ned noe fra e-post de mottar. Brukere oppfordres til å kontakte selskapet først før de fortsetter, bare for å bekrefte om e-posten legitimt kom fra dem.

Mer informasjon om VeChain

Hva er VeChain?

VeChain er en blockchain som et serviceselskap som har supply chain management-løsninger for bedrifter. Den bruker tingenes internett (IoT) og blockchain-teknologi for å utvikle verktøy for sporing og bevis på godkjenning for varer og produkter som handles. Den søker å eliminere milliarder av dollar som går tapt hvert år på grunn av forfalskning.

I et nøtteskall er VeChains hovedmål å merke alle varer og produkter med sin egen unike kode for å bli sporet på blockchain. Fra det øyeblikket et produkt først blir produsert til når det er i forbrukerens hender, vil VeChainThor-blockchain kunne spore hele produktets levetid, med hver eneste detalj om hvor, hvordan og når god ble laget, hvordan det var transportert, hvem eller hvilken virksomhet som var ansvarlig, når ankom den destinasjonen osv. I hovedsak alt på en helt gjennomsiktig måte. VeChain er imidlertid mye mer enn bare å effektivisere forsyningskjeden.

VeChainThor blockchain kan også brukes av en rekke andre årsaker. I likhet med Ethereum har VeChainThor-blockchain blitt spesielt bygget for å tillate utviklere og brukere å bygge sine egne dapps og økosystem på toppen av det.

Se også: VeChain Review

Er VeChain en god investering?

Ja, det er det. VeChain har stort potensiale for å lykkes på alle måter. Siden renoveringen i 2018 har det blitt anskaffet partnerskap med mange kjente virksomheter som Walmart China, Shanghai Gas, BMV Group, Mediterranean Hospital of Cyprus, H&M, bare for å nevne noen.

I tillegg kommer andre organisasjoner som Vulcanverse, et virtuelt online spill i romersk-Greco-tiden, Vimworld, en blockchain-drevet smart collectibles (Non-fungible tokens eller NFTs) plattform, og økosystem og Jur, en lovlig desentralisert plattform som tilbyr bedrifter lett tilgang og gjennomsiktige rettslige tvisteløsninger, har gjort eVeChainThor økosystemet sitt hjem.

Det bør imidlertid bemerkes at til tross for de mange partnerskap det har anskaffet, har full utnyttelse av økosystemet ennå ikke blitt fullstendig modnet. Selv om noen av produktene til disse bedriftene, som Walmart China, allerede blir sporet på blockchain, må det fortsatt gjøres mye arbeid før de kan integreres og spores fullstendig.

For eksempel, selv om en partner siden 2018 har BMW Group ennå ikke integrert sine bildeler og karbonutslippstjeneste i blockchain. Pilotprogrammet pågår fortsatt. På grunn av dette bør investering i VeChain betraktes som en langsiktig investering.

Se også: VeChain Price Prediction

Store oppgraderinger

Når det gjelder forbedring og utvikling, har ikke VeChain vært inaktiv. I det siste året har VeChain jobbet hardt med to store og betydelige oppgraderinger av økosystemet. Den første oppgraderingen er på konsensusalgoritmen, med tittelen PoA 2.0. Den andre oppgraderingen er funksjonen Fee-Delegation as a Service (DaaS).

Med PoA 2.0-Surface er det kort for Proof-of-Authority (Secure Use-case-adaptive Relativt gaffelfri tilnærming til kjedeutvidelse). Det er en ny og forbedret konsensusalgoritme som forventes å gjøre hele transaksjonsprosessen raskere, mer kostnadseffektiv og sikrere. Det forventes å bli lansert en gang tidlig i 2021. For mer detaljert forklaring, vennligst klikk her PoA 2.0.

En av hovedårsakene til PoA 2.0 må være med en kommende storpartner som forventes å bruke blockchain en gang snart. I en tweet videre Twitter, administrerende direktør i VeChain, Sunny Lu, snakket om en ny bedrift som er klar til å være ombord. Det forventes at denne virksomheten alene skal generere millioner av transaksjoner per dag!

Når du skriver denne artikkelen, genereres bare noen få hundre tusen transaksjoner eller så per dag. I følge den tweetede videoen er VeChains nåværende skalerbarhet ikke tilstrekkelig for å dekke bedriftens behov. Dette er sannsynligvis hovedårsaken til at VeChains PoA-konsensusalgoritme forbedres til PoA 2.0.

Den andre oppgraderingen er VeChains kommende Fee-Delegation as a Service (DaaS) -funksjon, som også forventes å bli utgitt i 2021. I en artikkel publisert av lederen for denne nye oppgraderingen, CTO Dr. Peter Zhou, brukere som bruker en desentralisert applikasjon, eller dapp, trenger ikke lenger å kjøpe sitt Vtho-token for å generere en smart kontrakt eller transaksjon.

I stedet vil en DaaS-leverandør håndtere all gassutnyttelse, som den senere vil fakturere gassutgiftene til selve dappa for betaling. Kunden som bruker dapp, vil nå kunne dra nytte av å bruke hvilken som helst plattform uten å bekymre seg for transaksjonsgebyrer!

Kampen mot COVID-19

Ved å utnytte det store engasjementet i forsyningskjedesektoren, tok VeChain initiativet til å begynne å takle kampen mot COVID-19. I mai 2020 gikk VeChain sammen med I-Dante sammen for å lage E-HCart, en blockchain-basert medisinsk journalapp som tjener til å registrere alle medisinske journaler og testing, inkludert COVID-19-testing og vaksinering av en pasient rett på blockchain.

Først testet av Middelhavssykehuset på Kypros, ville pasientene ha all sin medisinske historieinformasjon direkte på telefonen. Dette letter ikke bare overføring av medisinsk informasjon fra ett sykehus til et annet, men tillater bare pasienten å ha direkte kontroll over det. Leger får ikke se dem med mindre pasienten tillater det.

I januar 2021 ble E-HCart-appen utvidet til å bli brukt av Aretaeio Hospital på Kypros.

Konklusjon

Så ja, VeChain har vært veldig opptatt de siste årene, og det viser ingen tegn til å stoppe. Mens pandemien satte stopp for mange virksomhets virksomhet og utvikling, økte VeChain, og tok til og med krisen (på en god måte) ved å vise hva den er i stand til å gjøre. Og, har virksomheten faktisk lagt merke til.

Med interesse for blockchain som blir mer og mer krevende, har VeChain posisjonert seg i en veldig god posisjon for til slutt å stoppe forfalskning og til og med hjelpe medisinsk industri når det gjelder tilgang til medisinske journaler uten å skade pasientens personvern..

Mens prosjektet fremdeles er i sin spede begynnelse, og utviklere knapt bruker blockchain sammenlignet med andre blockchain-økosystemer som Ethereum, ser fremtiden veldig lys ut for dette prosjektet å få en enorm innvirkning over hele verden..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me