IOST-prisforutsigelse (IOST) for 2021, 2023 og 2025.

Hvis du nylig har blitt kjent med denne lille tingen som kalles ‘desentralisering’, har du kanskje hørt om navnet ‘IOST’ knyttet til den. IOST er blant de heteste blokkjedene der ute, med en kryptovaluta for å drive et desentralisert Internet-of-Services-økosystem bygget på virkelig desentralisert styring, høy gjennomstrømningshastighet og stor skalerbarhet.

Gitt hvor mye potensial for vekst og masseadopsjon det er for tjenester som DeFi, og den bredere distribusjonen av dApps for å styrke dine daglige behov, spår vår IOST-prisforutsigelse en lovende fremtid.

Desentraliseringen av alle ting har begynt og vokser allerede raskt inn i alle aspekter av våre liv; gjennom finansielle tjenester, sosiale medier, blogging, spill, markedsplasser og til og med gambling.

Imidlertid, når vi begynner å se disse vokse seg stadig større sammen med en utvidende brukerbase, har vi trukket oss mot den eldgamle fienden til blokkjeder; transaksjonshastighet, høye gassavgifter og skalerbarhet. IOSTs blockchain løser alt dette og mer, så les videre i vår IOST-prisforutsigelse for å finne ut hvorfor vi har festet så gode forhåpninger for dette unge prosjektet.

IOST-prisforutsigelse

IOST historisk prisanalyse.

IOST-er innfødt kryptovaluta er IOST-token, en forkortelse av ‘Internet-of-Services Token.’ IOST holdt et privat salg 3. januar 2018, som bare deltok av store institusjonelle investorer. Den solgte 40% av den totale forsyningen til disse investorene, etter å ha samlet inn eter (ETH) på 35 millioner dollar for å fortsette å finansiere IOST-blockchain-utviklingen..

I henhold til historiske handelsdata fra Messari og CoinMarketCap begynte det å handle offentlig rundt midten av januar 2018. Nesten umiddelbart nådde det en heltidshøyde på $ 0.136500 den 24. januar 2018. Den korrigerte senere ned igjen i mars 2018 før den steg oppover i mai 2018. Siden den andre toppen i mai har IOST imidlertid for det meste vært handelsområde-bundet, før den deretter bunker til et heltidsnivå på $ 0,001562 den 13. mars 2020.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer.

I følge Messaris volatilitetsindeks måling for kryptokurver, IOST er relativt mer volatil enn andre tokens gitt sin størrelse og markedsverdi. Som sådan bør du være forsiktig når du går inn i dette markedet. I skrivende stund (19. januar 2021) blir IOST verdsatt til $ 0,019434, et tap på 6,07% i 24-timers handel. Til sammenligning ville dette redusere IOST med 85,76% fra all-time high og opp 1114,17% fra all-time lav.

CoinMarketCaps data viser at du ville ha markert et tap på 17,36% på avkastningen din hvis du hadde deltatt i IOSTs private token-salg. IOST har en begrenset totalforsyning på 22.306.434.689 IOST, med en sirkulerende forsyning på 16.374.175.762 IOST. Med en markedsverdi på $ 318 222 387 er IOST den 76. største kryptovalutaen på markedet. Interessant nok viser Messaris beregninger at 31,30% av symbolene i omløp (3,760,798,379,00 IOST) blir satset, med et gjennomsnittlig årlig innsatsutbytte på 12,65%.

iostokenIOST (IOST)

Rangering: 80$ 0,044843 Pris (BTC) Ƀ0,00000100 Markedskap$ 830,09 MVolum$ 243,75 M24h Endring0,66% Total forsyning22,40 B IOST

IOST (IOST) Prediksjoner for fremtidig prisvarsel.

IOSTs tilbud om en allsidig og utviklervennlig blockchain-as-a-service (BaaS) plattform gjør det utrolig enkelt å bygge fremtiden for et desentralisert og kraftig Internet-of-Services-økosystem. Du kan sjekke ut nettsteder som DappRadar eller DappReview for å finne hele økosystemet til IOST.

Dens blockchain kan skape desentraliserte applikasjoner og plattformer fra en ny tid, sammen med smarte kontrakter, med høy gjennomstrømning og svært skalerbar arkitektur som kan støtte masseadopsjon og høy vekst uten belastende avgifter. Som sådan er vår IOST-prisforutsigelse ganske bullish på utsiktene.

Kortsiktig prognose.

AfterPriceChange
1 dag $ 0,020 5,9%
1 uke $ 0,028 44,59%
1 måned $ 0,019 -1,72%
6 måneder $ 0,022 16,81%
1 år $ 0,026 37,9%

Langtidsvarsel.

AfterPriceChange
2022 $ 0,026 37,9%
2023 $ 0,031 63,63%
2024 $ 0,036 87,82%
2025 $ 0,041 115,09%

IOST-prisforutsigelse 2021.

IOST har handlet på et solid grunnlag tidlig i 2021, til tross for tilbaketrekningen i 24-timers handel. Som sådan forutsier de algoritmiske modellene som vi har samlet, at det vil være flere gevinster innen 2021, sammen med en sunn tilbaketrekning underveis.

De siste nyhetene som kom ut av IOST i skrivende stund, er kunngjøringen som en av de første gruppene med offentlige blokkjeder som vil støtte den HUSD dollarfestede stabile mynten. Skulle vi fortsette å se økningen av stabile mynter slik vi har med Tether, kan dette ødelegge IOST enda lenger.

IOST-prisforutsigelse 2023.

En stor ukjent for å bestemme fremtiden for IOST er DeFi. 2020 og 2021 har hatt en eksplosiv tilstrømning av nye kontanter og brukere til desentraliserte økonomiske plattformer og tjenester, og vi forventer at dette vil vokse eksponentielt de neste årene. Det største problemet som plager masseforbrukerplattformer blir flaskehalsen av et sakte, ustabilt og restriktivt nettverk.

IOSTs løfte om å løse alt dette vil gjøre det til et fristende forslag for DeFi-plattformer. Et fortsatt press i denne sektoren vil være avgjørende for å sementere IOSTs fundament i fremtiden for det finansielle systemet og en demokratisert økonomi.

IOST-prisforutsigelse 2025.

Desentralisering ville ha nådd en bredere adopsjon innen 2025, og IOST har potensialet til å være blant de viktigste blokkene som driver denne transformasjonen for alle våre siviliserte nødvendigheter, som tilgang til bank eller til og med å drive våre sosiale medier.

Mellom ferdigstillelsen av andre fremtidige veikartoppdateringer som krysskjedekompatibilitet med ikke-IOST-nettverk og ytterligere støtte for en mangfoldig gruppe av desentraliserte applikasjoner som spill, vil IOSTs opprinnelige kryptokurrency trolig bryte forbi alle tiders høyder innen 2025.

Er IOST en god investering?

Vår IOST-prisforutsigelse har vist at det er en utmerket investeringsmulighet, enten du planlegger å bruke den innfødte kryptovalutaen din til å handle og utveksle langs de mange desentraliserte plattformene drevet av IOST og dens blockchain-as-a-service (BaaS) -plattform eller holde det for en langsiktig HODL.

Likevel vil det være forsiktig av deg å være forsiktig når du går inn i et ganske ungt marked som IOST, ettersom vi har sett hakkete handler for sent. IOST har allerede en lang liste over prestasjoner og mål under beltet for å forberede blockchain-teknologi for bred mainstream-adopsjon, uten dets samtidige feil for å oppheve den opplevelsen.

Sammenlignet med konkurrerende blokkjeder som Ethereum, NEO, EOS eller Cardano, lanserte IOST sitt opprinnelige hovednett med muligheten til å behandle 7.000-8.000 transaksjoner per sekund (TPS). Teoretisk er det lett mulig å skalere IOSTs tillatelsesløse nettverk for å behandle opptil 100.000 TPS, med en sperretid på bare 0,5 sekunder som kan forbedres ytterligere på veien og uten å pådra nettdeltakere volatiliteten til høye gassavgifter.

Som nettverket for å tilby byggesteinen i en fremtid der desentraliserte økosystemer opprettes masse, har IOST absolutt gode løfter.

De er også opptatt av å ta en mer proaktiv tilnærming for å bidra til å bygge den fremtiden. IOST er utviklervennlig ved å tilby en rask og kraftig virtuell maskin som kan hjelpe deg med utviklingsprosessen. De har også ferdige SDK-sett for enkelt å lage dApps drevet av IOST, med bekvemmeligheten ved å bruke vanlige kodingspråk.

IOST har lansert to initiativer for bedre å akselerere denne veksten. Theseus er et dedikert internt dApp-forsknings- og utviklingsteam, mens Bluehill er et akseleratorprogram på $ 50 millioner som hjelper utviklere å skape mer på plattformen.

Hvordan kjøpe IOST?

Å være den største kryptokursutvekslingen globalt etter volum, er Binance naturlig nok et godt sted å begynne å kjøpe i alle forskjellige tokens. Som sådan kan IOST lett bli funnet her, så vel som andre markedsplasser, som OKEx, Upbit, Huobi, Bithumb, MXC, KuCoin, Bittrex og mange flere. Du kan alltid bruke nettsteder som CoinMarketCap, eller CoinGecko for å finne en mer omfattende liste over alle børsene som tilbyr sammenkobling for IOST.

Mer informasjon om IOST.

IOST er den opprinnelige kryptovalutaen til den eponymous IOST-blockchain. Den kan brukes på en rekke måter i det desentraliserte økosystemet, for eksempel å brukes til betaling av varer og tjenester som byttes på en IOST-drevet markedsplass, betale for avgifter eller tjene provisjon for å kjøre smarte kontrakter, behandle transaksjoner eller bruke delte ressurser som lagringsplass, betaling som belønning for å bidra med beregningsressurser for å sikre IOST-nettverket, eller bytte mot andre tredjeparts IOST-drevne tokens.

IOSTs blockchain er i mellomtiden et høyhastighets desentralisert nettverk med mål om å bli grunnlaget for en ny digital økonomi bygget rundt desentraliserte plattformer og tjenester. Det er 401747-kontoer på hovednettet i skrivende stund, med over 552 millioner transaksjoner, med mer enn 930 smarte kontrakter og 474 noder.

Den kjører på en nyskapende, banebrytende bevis-av-troverdighet (PoB) bysantinsk konsensusalgoritme for å styre IOST-blockchain. Det understøttes av en prosess med desentralisert stemmegivning og komitédannelsesprosedyrer gjennom et spesialdesignet poengsystem kalt ‘Servi’ for å avgjøre og rotere medlemmer av styringskomiteen..

Antall blokker produsert av hvert medlem er proporsjonalt med antall mottatte stemmer, slik at blokkproduksjon forblir virkelig desentralisert, men med fordelene med dPoS-nettverk som gir høy skalerbarhet og gjennomstrømningshastigheter.

Andre innovasjoner inkluderer en ‘Micro State Block’ -mekanisme for å minimere lagringskostnadene for nodevalidatorer, ‘Efficient Distributed Sharding’ (EDS) -mekanisme som gjør at skjær er tilstrekkelig store for å kjøre flere transaksjoner i fart, samtidig som de er sterkt forspenningsbestandige, ‘TransEpoch’ som sikrer validerings-til-skjær-oppdrag under overgangsperioden mens du opprettholder nettverksoperabilitet og ‘Atomix’ som en to-trinns protokoll mellom skjær som sikrer transaksjonsatomisitet.

Konklusjon.

Avslutningsvis, som det fremgår av vår IOST-prisforutsigelse, er IOST et godt prosjekt å se på hvis du tenker å legge den til investeringsbunken din, med en god oppadgående organisk vekst å følge. IOSTs tillatelsesløse blockchain-nettverk gir ikke bare høye transaksjonshastigheter, høy skalerbarhet og lave avgifter, men det sikrer data-uforanderlighet bygget på toppen av et robust desentralisert nettverk.

Det forfølger også fortsatt utvidelse av bruken gjennom proaktive tiltak for å hjelpe utviklere med å skape et bredere økosystem av plattformer for å kjøre på IOST og komme videre inn i det modne, men ennå uutforskede territoriet Internet-of-Services, potensielt den neste store tingen etter IoT.

Dens største trussel er økt konkurranse fra andre, mer veletablerte og populære blokkjeder som Ethereum, EOS, NEO eller Cardano. Med hver blockchain som takler det samme problemet med gjennomstrømning, skalerbarhet og nettverksstabilitet, kan det gi økt press på IOST.

Imidlertid er PoB-algoritmen en enestående USP innenfor blockchain-rommet, med en styringsstruktur som er helt gjennomsiktig og desentralisert. Dette alene er nok til å skille IOST fra mengden, og helt sikkert vil dette få DeFi-plattformer, og dAPP-utviklere tenker to ganger før de velger hvilken plattform de vil bygge fremtiden på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me