Loopring Price Prediction (LRC) for 2021, 2022 og 2025

Loopring er en desentralisert utvekslingsprotokoll (DEX) der handelsmenn kan overføre krypto-eiendeler på tvers av forskjellige blokkjeder uten å være pålagt å overgi sine private nøkler til forvaltere av sentraliserte børser (CEX). Loopring, med andre ord, er en ikke-frihetsberøvende kryptografisk protokoll som bruker smarte kontraktsalgoritmer for å transaktere krypto eiendeler uten menneskelig involvering.

Den prøver dermed å oppfylle blockchain-revolusjonens mest revolusjonerende løfte: To wit, decentralized Finance (DeFi). DeFi, som flytter transaksjoner fra sentrale institusjoner til upersonlige nettverk, gjør det mulig for handelsmenn å sikre seg fra ondsinnede aktører (hackere, tyver osv.) Og mennesker som er utsatt for feil..

Hindringen er at blockchain-teknologien er treg. Konvensjonelle banker behandler transaksjoner to hundre ganger så raskt som Ethereum, som Loopring er bygget på. I denne forbindelse kan visjonen om hyper-rask DEX-protokoll, men fullstendig renset for det menneskelige elementet, se ut til å være en utopisk illusjon.

Likevel har Loopring reist langt for å realisere nettopp denne visjonen. I denne Loopring-prisforutsigelsesartikkelen vil vi undersøke historien til dette skremmende prosjektet og vurdere fremtidsutsikter.

loopring pris prediksjon

Hvordan fungerer Loopring?

Å oppskalere transaksjoner hundre ganger mens du opprettholder den sikre, ikke-forvarende naturen til plattformen, Loopring bruker det som kalles zkRollup-protokollen. Som Plasma-protokollen, kan zkRollup visualiseres som en sekundær blokkjede lagdelt på toppen av Ethereum-kjeden.

Den sekundære eller “underordnede” kjeden kan deretter brukes til å utføre beregning, og det er krevende å behandle oppgaver, mens hovedkjeden bare kan brukes til å lagre data som er avledet. Med andre ord, i stedet for å behandle hver transaksjon i hovedkjeden individuelt, behandler zkRollup batcher av transaksjonen, off-chain, og kommuniserer resultatet til hovedkjeden. Mens opprettholdt sikkerhet på Ethereum-nivå, kan Loopring samle hundrevis av transaksjoner på tvers av flere blokkjeder.

Loopring tillater handelsmenn å beholde full kontroll over midlene sine. De har lov til å ta ut midler uten å måtte gjennomgå utfordringsperioder med svindelbevis. På noe tidspunkt kreves det at de ikke overgir forvaring av sine kryptoaktiva eller stoler på goodwill fra nettoperatører eller tredjeparter..

Loopring kan behandle opptil 2025 handler (gjennomstrømninger) per sekund med On-Chain Data Availability (OCDA) eller opptil 16400 handler uten. Loopring er også billig, og lader bare en liten brøkdel av en cent per handel (sammenlignet med flere dollar i konvensjonelle plattformer), som til slutt kan gjøre det til et standard kjøretøy for distribusjon av høyfrekvente handelsalgoritmer.

Loopring kan således krediteres for å gå langt med å løse det mest utfordrende problemet med desentralisert økonomi: å forbedre ytelsen uten å gå på bekostning av sikkerheten. I en tid da flere kryptoutvekslinger har vært ofre for ekstern hacking, og mens andre har blitt plyndret av ondsinnede innsidere, trenger verden et alternativ som er sikkert, gjennomsiktig og effektivt. Loopring, hvis det kan nå sine mål, har potensial til å innvie en ny tidsalder innen økonomi helt.

Loopring (LRC) Historisk prisanalyse

Etter det første mynttilbudet (ICO) i september 2017, brøt Loopring-token $ 2 i januar 2018, før det nesten krasjet til 50 cent. Etter å ha steget igjen til $ 1, forsvant tokenet, for 2019 og mye av 2020, i området 5-10 cent før det klatret til området 40-50 cent for tiden.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund selger Loopring token til 39 cent, og har steget med 0,83 prosent det siste døgnet. Mynten har en markedsverdi på 484,25 millioner, med en total forsyning på 1,37 milliarder LRC.

loopringLoopring (LRC)

Rangering: 87$ 0.568983Pris (BTC) Ƀ0.00001100 Markedskap$ 709,15 MVolum$ 55,85 M24h Endring1,99% Totalforsyning1,37 B LRC

Loopring (LRC) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Å forutsi fremtidig pris er en iboende usikker oppgave, selv om man med riktige analytiske verktøy og historisk slutning kan våge seg med en rimelig gjetning. Volatiliteten til en gitt krypto-eiendel må tas i betraktning, i likhet med miljøkonteksten til hele kryptoøkosystemet.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 0,380 -2,06%
1 uke $ 0,465 19,8%
1 måned $ 0,565 45,6%
1 år $ 0,664 71,1%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 0,664 71,1%
2 år $ 0,681 75,5%
3 år $ 0,945 143%
5 år $ 1,17 201%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon med Loopring 2021

Regissert av et erfaren og dyktig team ved roret, er Loopring satt til å holde seg stabilt gjennom hele året, selv om kryptovaluta begynner å interessere flere og flere investorer.. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Loopring Token (LPR) potensielt være rundt $ 0,581 i 2021

Loopring-prisforutsigelse 2022

Flere og flere handelsmenn, både individuelle og institusjonelle, antar sannsynligvis blockchain for å gjennomføre algoritmiske og høyfrekvente handler. Analytikere spår at Loopring, som en av få plattformer som tilbyr de nødvendige verktøyene for dette formålet, vil være i utstrakt bruk i nær fremtid. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Loopring Token potensielt være rundt $ 0,664 i 2022.

Loopring Prisforutsigelse 2025

I løpet av få år vil blockchain-teknologi ha trengt inn i mye av samfunnet på samme måte som internett gjorde på nittitallet eller smarttelefoner gjorde på slutten av 2000-tallet. Desentralisert finans vil ha tatt verden med storm; mange vanlige mennesker vil bruke altcoin eller stablecoin til ordinære kjøp. Knapt en bank eller et verdipapirforetak vil være igjen som ikke har en DEX-protokoll i verktøykassen.

På mellomlang sikt er fremtiden til Loopring lys. Det vil sannsynligvis overta konkurrentene for å tilby handelsmenn og vanlige forbrukere de nødvendige funksjonene til en billig pris. Analytikere forutser at hvis den opprettholder den nåværende fremdriften, vil den gjennomgå en vedvarende okseløp i flere år frem til 2025 og utover.

ENper prognose og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Loopring-token potensielt være rundt $ 1,10 i 2025.

Er Loopring en god investering?

Loopring eier sunne konseptuelle grunnlag, banebrytende teknologi og et høyt dyktig team (se nedenfor). Med blockchain-revolusjonen som er klar til å overta finansverdenen i nær fremtid, vil Loopring sannsynligvis innta sin rettmessige posisjon i DeFi avantgarde..

I motsetning til andre plattformer tillater Loopring “ring-matching”, hvor flere ordrer fra flere handelsmenn samles i form av virtuelle ringer. Dette gjør at ordrer kan deles fra hverandre slik at hvis en ordre ikke kan oppfylles i en enkelt transaksjon, kan den behandles av en påfølgende ring til ordren til slutt blir fylt.

Konkurransen er imidlertid hard, skal ikke rivaler avvises rett ut av hånden. Vil Loopring konkurrere med andre Ethereum-baserte DEX-protokoller som Kyber, Bancor eller 0x protokoll?

Disse plattformene lover alle øyeblikkelig utveksling av token til en liten kostnad, selv om ingen unntatt Loopring kan skryte av den innovative teknologien “ring matching”. Investorer vil være lurt å følge hver av disse plattformenes sammenlignende bane de neste månedene og årene.

Hvordan kjøpe Loopring?

Loopring er tilgjengelig i børser som Bithumb, DragonEX og Binance. Du må først åpne en konto i disse børsene og sikre dem med tofaktorautentisering. Loopring, i disse børsene, kan bare byttes mot andre kryptovalutaer som bitcoin. Derfor, hvis du ikke allerede har krypto, må du først gå over til Coinbase for å kjøpe din første gruppe krypto med fiat-valuta som USD.

Mer informasjon om Loopring

Siden starten i juni 2017 har Loopring lagt frem fire hovedversjoner av plattformen, kalt versjon 1.0, 1.5, 2.0 og 3.0, hver mer innovativ enn den forrige.

Den første versjonen tilbød funksjonen “ring-matching” diskutert ovenfor; den andre versjonen (1.5) kom med en ekstra funksjon for å eliminere front-running under handler; den tredje versjonen tillot handelsmenn å bruke ethvert ERC20-token, ikke bare LRC, som et gebyr til videresendere (selv om bruk av LRC fortsatt er det billigste alternativet); og den siste versjonen inkluderer den nevnte zkRollup-protokollen som forbedrer hastigheten uten å ofre sikkerheten.

Teamet

Grunnlegger og administrerende direktør for Loopring er Daniel Wang, en programvareingeniør fra Kina. Han hadde lederstillinger i Boston Scientific og Google før han grunnla Coinport, en sentralisert kryptokursutveksling. Han prøvde å tilby “enestående åpenhet” i denne utvekslingen før han flyttet til Loopring DEX, det ultimate gjennomsiktige nettverket.

Jay Zhou jobbet i Ernst and Young og Paypal før han gikk over til kryptovaluta. Han var med på å skrive den originale whitepaper for Loopring. Han er nå mentor i Stanford, hvor han gir råd til studenter om kryptovaluta og desentraliserte apper.

Konklusjon

Loopring er en ambisiøs ankomst til DeFi-scenen og en av de beste utøverne. Med sin raske gjennomstrømning og sikre arkitektur, tar det sikte på å gjennomføre billige, friksjonsløse handler over flere blokkjeder uten skadelig eller ellers feilbar menneskelig inngripen..

Sammenlignet med konkurrentene, tilbyr den tre unike funksjoner: “ring-matching” (der ordrer på tvers av blockchain-nettverk er gruppert som ringer, slik at enhver ordre som ikke kan oppfylles i en transaksjon blir delt fra hverandre og utført separat); “Dual Authoring (som forhindrer frontløpere i å løpe foran ordren og stjele handelen før den blir avgjort; og til slutt,“ Any Token as Fee ”(som tillater handelsmenn å ikke bare bruke LRC, men ethvert ETH20-token på plattformen).

Dette muliggjør jevn drift på tvers av blokkjeder, ettersom handelsmenn på en gitt plattform kan bruke sitt eget foretrukne token. Med gode grunnleggende forhold, robust arkitektur og unike grunnleggende, er Loopring klar til å ta finansverdenen med storm de neste årene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me