Loopring Price Prediction (LRC) voor 2021, 2022 en 2025

Loopring is een gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol (DEX) waarin handelaren crypto-activa kunnen verhandelen over verschillende blockchains zonder dat ze hun privésleutels hoeven in te leveren aan de bewaarders van gecentraliseerde uitwisselingen (CEX). Met andere woorden, Loopring is een niet-bewarend cryptografisch protocol dat slimme contractalgoritmen gebruikt om crypto-activa af te handelen zonder menselijke tussenkomst.

Het probeert daarmee de meest revolutionaire belofte van de blockchain-revolutie waar te maken: te weten decentralized Finance (DeFi). DeFi, dat transacties van centrale instellingen naar onpersoonlijke netwerken verplaatst, stelt handelaren in staat zichzelf te beschermen tegen kwaadwillende actoren (hackers, dieven, enz.) En foutgevoelige mensen.

Het obstakel is dat blockchain-technologie traag is. Conventionele banken verwerken transacties tweehonderd keer zo snel als Ethereum, waarop Loopring is gebouwd. In dit opzicht lijkt de visie van een supersnel DEX-protocol, maar volkomen gezuiverd van het menselijke element, een utopische illusie..

Toch heeft Loopring ver gereisd om precies deze visie te realiseren. In dit Loopring-artikel over prijsvoorspelling zullen we de geschiedenis van dit ontmoedigende project onderzoeken en toekomstige vooruitzichten beoordelen.

loopring prijsvoorspelling

Hoe werkt Loopring?

Transacties honderdvoudig opschalen met behoud van het veilige, niet-bewarende karakter van het platform, Loopring gebruikt het zogenaamde zkRollup-protocol. Net als het Plasma-protocol kan zkRollup worden gevisualiseerd als een secundaire blockchain die is gelaagd bovenop de hoofdketen van Ethereum.

De secundaire of “kind” -keten kan dan worden gebruikt om berekeningen uit te voeren, het eisen van verwerkingstaken, terwijl de hoofdketen alleen kan worden gebruikt voor het opslaan van de aldus afgeleide gegevens. Met andere woorden, in plaats van elke transactie in de hoofdketen afzonderlijk te verwerken, verwerkt zkRollup batches van de transactie, buiten de keten, en communiceert het resultaat naar de hoofdketen. Met behoud van de beveiliging op Ethereum-niveau, kan Loopring honderden transacties over verschillende blockchains bundelen.

Loopring stelt traders in staat om de volledige controle over hun fondsen te behouden. Ze mogen geld opnemen zonder aanvechtingsperioden van fraudebewijzen te hoeven ondergaan. Ze zijn op geen enkel moment verplicht om de bewaring van hun crypto-activa op te geven of om de goodwill van netwerkexploitanten of derden te vertrouwen..

Loopring kan tot 2025 transacties (doorvoersnelheden) per seconde verwerken met On-Chain Data Availability (OCDA) of tot 16400 transacties zonder. Loopring is ook goedkoop en vraagt ​​slechts een fractie van een cent per transactie (vergeleken met enkele dollars op conventionele platforms), wat het uiteindelijk kan veranderen in een standaardvoertuig voor de inzet van hoogfrequente handelsalgoritmen..

Loopring kan dus worden toegeschreven dat het een lange weg heeft afgelegd bij het oplossen van het meest uitdagende probleem van gedecentraliseerde financiering: het verbeteren van de prestaties zonder de veiligheid in gevaar te brengen. In een tijd waarin verschillende crypto-uitwisselingen het slachtoffer zijn geworden van externe hacking en terwijl andere zijn geplunderd door kwaadwillende insiders, heeft de wereld een alternatief nodig dat veilig, transparant en efficiënt is. Loopring, als het zijn doelen kan bereiken, heeft het potentieel om een ​​nieuw tijdperk in de financiële wereld in te luiden.

Loopring (LRC) Historische prijsanalyse

Na de Initial Coin Offering (ICO) in september 2017, overtrof het Loopring-token $ 2 in januari 2018, voordat het vrijwel onmiddellijk crashte tot 50 cent. Na opnieuw te zijn gestegen naar $ 1, kwijnde het token vervolgens weg, voor 2019 en een groot deel van 2020, rond de 5-10 cent voordat het op dit moment naar het bereik van 40-50 cent klom..

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment van schrijven wordt Loopring-token verkocht voor 39 cent, een stijging met 0,83 procent in de afgelopen 24 uur. De munt heeft een marktkapitalisatie van 484,25 miljoen, met een totaal aanbod van 1,37 miljard LRC.

loopringLoopring (LRC)

Positie: 87 0,568983 Prijs (BTC) Ƀ 0,00001100 Marketcap 709.15 MVolume 55,85 M24h Verandering 1,99% Totaal aanbod 1,37 B LRC

Loopring (LRC) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Het voorspellen van toekomstige prijzen is een inherent onzekere taak, hoewel men met de juiste analytische instrumenten en historische gevolgtrekkingen een redelijke schatting kan wagen. Er moet rekening worden gehouden met de vluchtigheid van een bepaald crypto-activum, evenals met de omgevingscontext van het hele crypto-ecosysteem.

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 0,380 -2,06%
1 week $ 0,465 19,8%
1 maand $ 0,565 45,6%
1 jaar $ 0,664 71,1%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 0,664 71,1%
2 jaar $ 0,681 75,5%
3 jaar $ 0,945 143%
5 jaar $ 1,17 201%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Loopring Prijsvoorspelling 2021

Geregisseerd door een ervaren en bekwaam team aan het roer, zal Loopring het hele jaar door stabiel blijven, zelfs nu cryptocurrency steeds meer investeerders begint te interesseren. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Loopring Token (LPR) in 2021 mogelijk rond de $ 0,581 liggen

Loopring Prijsvoorspelling 2022

Steeds meer handelaren, zowel individuele als institutionele, zullen waarschijnlijk blockchain gebruiken om algoritmische en hoogfrequente transacties uit te voeren. Analisten voorspellen dat Loopring, als een van de weinige platforms die de nodige tools voor dit doel biedt, in de nabije toekomst op grote schaal zal worden gebruikt.. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Loopring Token in 2022 mogelijk rond de $ 0,664 liggen.

Loopring Prijsvoorspelling 2025

Over een paar jaar zal blockchain-technologie een groot deel van de samenleving zijn doorgedrongen op dezelfde manier als internet in de jaren negentig of smartphones aan het einde van de jaren 2000. Decentrale financiën zullen de wereld stormenderhand hebben veroverd; veel gewone mensen zullen altcoin of stablecoin gebruiken voor gewone aankopen. Er zal nauwelijks een bank of beleggingsonderneming overblijven die geen DEX-protocol in zijn toolbox heeft.

Op middellange termijn ziet de toekomst van Loopring er rooskleurig uit. Het zal waarschijnlijk zijn concurrenten overnemen om handelaren en gewone consumenten tegen lage kosten de vereiste functionaliteiten te bieden. Analisten voorzien dat het, als het het huidige momentum handhaaft, een aanhoudende bull-run zal ondergaan gedurende meerdere jaren tot 2025 en daarna.

EENVolgens de voorspelling en algoritmische analyse zou de prijs van 1 Loopring-token in 2025 mogelijk rond de $ 1,10 kunnen liggen.

Loopring een goede investering?

Loopring bezit een degelijke conceptuele basis, geavanceerde technologie en een zeer bekwaam team (zie hieronder). Nu de blockchain-revolutie op het punt staat de financiële wereld in de nabije toekomst over te nemen, zal Loopring waarschijnlijk zijn rechtmatige positie in de DeFi-avant-garde innemen..

In tegenstelling tot andere platforms staat Loopring “ring-matching” toe, waarbij verschillende orders van verschillende handelaren worden samengevoegd in de vorm van virtuele ringen. Hierdoor kunnen bestellingen worden opgesplitst, zodat als een bestelling niet in een enkele transactie kan worden uitgevoerd, deze kan worden verwerkt door een volgende ring totdat de bestelling uiteindelijk wordt uitgevoerd.

De concurrentie is echter hevig, rivalen mogen niet uit de hand worden gelaten. Zal Loopring concurreren met andere op Ethereum gebaseerde DEX-protocollen, zoals het Kyber-, Bancor- of 0x-protocol?

Deze platforms beloven allemaal onmiddellijke uitwisseling van token tegen lage kosten, hoewel geen enkele, behalve Loopring, kan bogen op de innovatieve technologie van “ring matching”. Investeerders doen er verstandig aan om de komende maanden en jaren het vergelijkende traject van elk van deze platforms te volgen.

Hoe Loopring te kopen?

Loopring is beschikbaar in beurzen zoals Bithumb, DragonEX en Binance. U moet eerst een account openen bij deze uitwisselingen en ze beveiligen met tweefactorauthenticatie. Loopring kan bij deze beurzen alleen worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies zoals bitcoin. Daarom, als je nog geen crypto hebt, moet je eerst naar Coinbase gaan om je eerste batch crypto te kopen met fiat-valuta zoals USD.

Meer informatie over Loopring

Sinds de start in juni 2017 heeft Loopring vier belangrijke versies van het platform uitgebracht, genaamd versie 1.0, 1.5, 2.0 en 3.0, elk innovatiever dan de vorige.

De eerste versie bood de hierboven besproken “ring-matching” -functie; de tweede versie (1.5) kwam met een extra functie om front-running tijdens transacties te elimineren; de derde versie stond handelaren toe om elk ERC20-token te gebruiken, niet alleen LRC, als vergoeding voor relayers (hoewel het gebruik van LRC nog steeds de goedkoopste optie is); en de nieuwste versie bevat het eerder genoemde zkRollup-protocol dat de snelheid verhoogt zonder aan beveiliging in te boeten.

Het team

De oprichter en CEO van Loopring is Daniel Wang, een software-engineer uit China. Hij bekleedde leidende posities in Boston Scientific en Google voordat hij Coinport oprichtte, een gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling. Hij probeerde “ongekende transparantie” te bieden in deze uitwisseling voordat hij overstapte naar Loopring DEX, het ultieme transparante netwerk.

Jay Zhou werkte bij Ernst and Young en Paypal voordat hij zich tot cryptocurrency wendde. Hij schreef mee aan de originele whitepaper voor Loopring. Hij is nu mentor bij Stanford, waar hij studenten adviseert over cryptocurrency en gedecentraliseerde apps.

Gevolgtrekking

Loopring is een ambitieuze nieuwkomer in de DeFi-scene en een van de beste beoefenaars. Met zijn snelle doorvoer en veilige architectuur wil het goedkope, wrijvingsloze transacties over verschillende blockchains afhandelen zonder kwaadwillende of anderszins feilbare menselijke tussenkomst..

In vergelijking met zijn concurrenten biedt het drie unieke kenmerken: “ring-matching” (waarbij bestellingen over blockchain-netwerken worden gegroepeerd als ringen, zodat elke bestelling die niet in één transactie kan worden uitgevoerd, opgesplitst en afzonderlijk wordt uitgevoerd); ‘Dual Authoring’ (waarmee wordt voorkomen dat koplopers voorlopen op de order en de transactie stelen voordat deze is afgehandeld; en ten slotte ‘Any Token as Fee’ (waarmee traders niet alleen LRC maar elke ETH20-token op het platform kunnen gebruiken).

Dit maakt een soepele werking tussen blockchains mogelijk, aangezien handelaren op een bepaald platform hun eigen voorkeurstoken kunnen gebruiken. Met solide basisprincipes, robuuste architectuur en unieke fundamenten staat Loopring klaar om de financiële wereld de komende jaren stormenderhand te veroveren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me