MaidSafeCoin Price Prediction (MAID) for 2021, 2023 og 2025

Midt i denne pandemien var folk nå inne i en digital investering for mindre kontakt med noen. Folk hadde også blitt mer digitalisert. I tråd med det, med bare noen få klikk, kan du investere og tjene renter online uten å risikere livet ditt, og det er problemfritt!

Siden det var mye kryptoplattform i markedet i dag, er MaidSafeCoin en av de online investeringsplattformene du kan stole på. Med sine ubestridelige tjenester er det også et investeringsselskap som ikke vil kaste bort myntene dine fordi SafeCoin kan resirkuleres når handelsmenn bytter dem mot nettverkstjenester. Det lar brukerne også ha det verdt å returnere og generere interesse som ikke er urettferdig for deres side. Det er også en kryptovaluta som er fri for transaksjonsgebyrer.

Sett deg stille og gjør deg klar til å bla ned denne MaidSafeCoin-prisforutsigelsesartikkelen, ettersom vi vil utdype fremtiden til MaidSafeCoin (MAID) ved å vise prognosen, hvordan den eksisterer i markedet i dag, hvor kompetent MaidSafeCoin er, og dens overlevelse siden første dag..

prisforutsigelse for maidsafecoin

MaidSafeCoin (MAID) Historisk prisanalyse

MaidSafeCoin (MAID) har handlet i 42 måneder (4 år) nå. Det begynte å handle 7. august 2017 for den første prisen på $ 0,3631. Siden den første handelen hadde MaidSafeCoin omtrent 67,00% vinnermåneder. MAIDs heltidshøyde var $ 1,30. Akkurat nå er MaidSafeCoin priset til $ 0,2813, 78,34% lavere enn rekorden. Dette var et stort fall i prisen på MAID-myntene.

MaidSafeCoins pris varierte imidlertid mellom $ 0,1067 og $ 0,2805 de siste 3 månedene, noe som betyr at den hadde en sammensatt månedlig rate på 38,03%, og en ekstrapolert sammensatt årlig vekstrate på 46,82%. I løpet av de siste 6 månedene varierte prisen på MaidSafeCoin mellom $ 0,0891 og% 0,2805, noe som gir en sammensatt månedlig vekstrate på 21,07% og en ekstrapolert sammensatt årlig vekstrate på 8,92%. Litt etter litt inneholder MAID-myntene sin verdi igjen og konkurrerer igjen med de andre myntene i markedet.

Går du lenger tilbake, ble MaidSafeCoin priset til 0,0888 for et år siden, noe som gir en sammensatt månedlig vekstrate på 10,05% og en sammensatt årlig vekstrate på 2,16% siden den gang. Det er ingen stor forandring, men det var et godt tegn å begynne med.

Gjeldende pris, markedsverdi, forsyningsdetaljer

MaidSafeCoin er et digitalt token som for øyeblikket er priset til $ 0,3172 med en MAID-pris på 10,03321632% opp i dag. De markedsverdi av MaidSafeCoin er USD 143,530,466 med 452,552,412 MAID som sirkulerer for øyeblikket. Prisbevegelsestabellen 24 timer i døgnet indikerer at MAID for $ 873,113 handlet. Prisen nådde en topp på $ 0,3326 det siste døgnet, mens den laveste prisen var $ 0,2881.

maidsafecoinMaidSafeCoin (MAID)

Rangering: 155$ 0.473441 Pris (BTC) Ƀ0.00000900 Markedskap$ 214,26 MVolum$ 1,12 M24h Endring 2,44% Total forsyning 452,55 M STJERNE

MaidSafeCoin (MAID) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Hvis du vil investere i en digital eiendel på grunn av den enorme avkastningen, hvor prisen har en enorm positiv økning, er MaidSafeCoin plattformen du lette etter! Med innsatsen til digitaliseringen av eiendeler økende og bevisstheten om kryptovalutaaktiva også økende, har MaidSafeCoin mye potensial fremover. De implementerer strategier slik at prisen på tokens deres vil øke de neste dagene, de neste månedene og de neste årene.

Hvis du investerte $ 100 nå, kan den nåværende investeringen være verdt $ 70,014 i 2022, som er ett år fra nå. Således er investering på lang sikt mye effektivt på MaidSafeCoin fordi som spådd, i $ 2026, vil $ 100 dollar som du har investert verdt $ 150 eller sannsynligvis høyere enn det.

MaidSafeCoin (MAID) kortsiktig prognosetabell

AfterPriceChange
1 dag $ 0,287 -9,394%
1 uke $ 0,347 9,413%
1 måned $ 0,238 -24,968%
6 måneder $ 0,327 3,152%
1 år $ 1,321 54,855%

MaidSafeCoin (MAID) Langtidsvarselstabell

AfterPriceChange
2022 $ 0,506 59,71%
2023 $ 0,657 107,22%
2024 $ 0,877 176,67%
2025 $ 1.250 294,07%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke er tatt som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon av MaidSafeCoin i 2021

Dette året er ikke et produktivt år for MAID, men det var utgangspunktet der prisen på MAID-myntene vil øke og vil påvirke de påfølgende årene. Det er bare en liten økning i prisen, men det er et godt tegn på at MaidSafeCoin-mynter igjen vil dominere markedsverdenen. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse ble prisen på MAID ved slutten av året 2021 spådd til $ 0,4173, som har en endring på 31,56% sammenlignet med den nåværende prisen som er $$ 0,3172.

Prediksjon av MaidSafeCoin i 2023

Da MAID-mynten fortsetter å øke, var muligheten for god avkastning høy. MaidSafe, som de mest kommende myntene, har sett en betydelig del av verdien utslettet av Cryptocurrency-bjørnemarkedet i år. Det ble spådd gjennom algoritmisk analyse at i 2023 var prisen på 1 MAID $ 0,6573. I år vil prisen på MaidSafe være mer eller mindre stabilisert. Dette betyr at ytterligere nedgang i dette året i det minste er usannsynlig. Som sådan forutser nettsteder som Walletinvestor.com en gradvis økning de neste årene.

MaidSafeCoin Prediksjon i 2025

Med en jevn prisøkning hvert år ble MAID sagt å være en av de tøffeste konkurrentene på markedet, spesielt den nåværende langsiktige trenden som driver MAID-prisen til å fortsette oppover. Prediksjon av MaidSafeCoin antyder at MAID-prisen er oppe for en langsiktig 286,243225% i MAID-prisverdien med en 4-5 års investering. I år 2025 vil MAID-prisen være $ 1,2500, som har en endring på 294,07% fra prisen nå. Prisen kan alltid endres, overvåking gjennom nyhetsbrevet og sosiale medier er et must for investorene å vite om det er den beste tiden å investere.

Er MAID en god investering?

Å spørre om evnen og godheten til investeringen er ikke nytt, da det vil oppmuntre deg som investor til å kjøpe eller investere i MaidSafeCoin. Så er MAID en god investering? Svaret er ja. Hvorfor? Fordi behovet for datalagring uunngåelig vil vokse. Og MAID var alltid på utkikk etter fremtiden som får dem til å generere et desentralisert, billig og raskt alternativ som brukerne måtte ønske seg.

Bortsett fra det, fortsetter MAID-prisene gjennom årene å øke, og investeringen din vil få bedre avkastning i fremtiden. MAID-tjenesten betalte også brukerne for å bruke nettverkstokenet som er Safecoin, noe som er sant, et stort poeng at MAID er en god investering. Videre hadde MAID blitt et øye for allmennhetens interesse da det ble en av de mest solgte kryptovalutaene på Poloniex, sannheten skal fortelles, at den til og med overgikk ETC og ETH som ble ansett som giganter for 2 år siden i handelsvolum.

MAID gir også en plattform for sikkerhet og personvern på nettet. Faktisk står navnet MaidSafe for Massive Array of Internet Disks, Secure Access for Everyone. Du investerte sikkert og MAID risikerer ikke identiteten din. MAID gjennomgår også mange tester for å være en effektiv online investeringsplattform og utviklet en rekke algoritmer som inkluderer sikrere tilgang til investorene.

Det var også fordeler du vil ha ved å investere med MaidSafeCoin, akkurat som lave avgifter for transaksjoner, internasjonal aksept, uforanderlig rekord, trygg havn fra valutarisiko, pseudonymitet, ingen avslag på kredittkort og personlige data som ikke er utsatt. Selv om det til tross for alt dette, å veie først de positive og negative effektene av investeringen, er et must for at du skal få vite det mulige resultatet av pengene dine. Det er opp til deg, til slutt, din beslutning og hvordan vil du håndtere og ta vare på ansvaret når du kommer inn i MaidSafeCoin-verdenen.

Hvordan kjøpe MaidSafeCoin (MAID)?

Flertallet av MAID-myntene finnes på børser som Hit BTC, Poloniex og Bittrex. Fra og med juli 2018 er den tilgjengelig på 6 børser rundt på nettet. Det kan primært byttes ut ved hjelp av BTC. En bruker må overføre sin BTC til de børsnoterte børsene, hvor de kan legge inn en handelsordre for å kjøpe MAID mot sin eide BTC. Brukeren må da opprette en BTC-adresse, og deretter trekke sine MAID-mynter fra sentralen for å sende til den opprettet BTC-adressen..

Hvis du foretrekker en enklere måte å kjøpe MAID på, kan du alltid bruke den Changelly eller ChangeNOW!

Mer informasjon om MAID

Hva er MaidSafeCoin (MAID)?

MaidSafe-selskapet opprettet MAID for å ha lett tilgang for folket til å lagre dataene sine og revolusjonere den vanlige måten å lagre dataene på. MaidSafeCoin er ryggraden i SAFE-nettverket. Det tar sikte på å sertifisere at alle brukere vil ha gevinst eller belønning med verdien de har investert. Det nevnte selskapet lagret dataene på en sirkulert måte for å hindre blockchain.

SAFE-nettverket (Safe Access for Everyone) er sikkert og har et lagringssystem som hadde blitt desentralisert og delt ut fra de forskjellige brukerne av systemet. På den annen side har MaidSafeCoin denne kalt “oppdrett” -prosessen der den har en gitt og tar fremgangsmåte for investorene, noe som betyr at de gir ressurser, men samtidig mottar handelsmennene også sikre mynter.

Du har sannsynligvis møtt noen online kryptoplattformer som ikke kan garantere sikkerheten til investeringen din. Vel, i motsetning til dem, er MaidSafeCoin topprioritet sikkerheten til investeringen din. Du, investoren har direkte tilgang til det du har lagret, og du vil være oppmerksom og oppdatert om eiendelen din. Også innskyteren kan bruke nettverket anonymt.

Teamet

MaidSafe ble konseptualisert i 2002 av den skotske ingeniøren David Irvine, administrerende direktør i selskapet og en tidligere IT-konsulent. MaidSafe er et lite team bestående av tenkere, investorer, tinkere, doktorgradsstudenter, ingeniører og designere. Selv om MaidSafe er basert i Ayr, Skottland, har hun hentet talenter fra mange forskjellige kulturer og land.

MaidSafe ble grunnlagt av fire ikke-administrerende direktører. Først var David Allan, en bedriftsadvokat med 35 års erfaring innen fusjoner og oppkjøp. Han har også vært direktør i flere tekniske oppstart. Det er også en mann ved navn Andy Laverty som er kvalifisert regnskapsfører og har hatt stillinger som midlertidig tidligere økonomidirektør i Sun Microsystems og konsernsjef i FNZ, en formuesadministrasjonsprogramvare som en tjeneste..

Videre er David Cosh også en av de ikke-direktørene, siden han har 40 års erfaring fra å jobbe på regissørnivå, ha en voksen drikkevirksomhet til $ 40 millioner og sysselsette 350 personer. Til slutt var Fraser Hutschion. Fraser har 26 års tjeneste som operasjonspilot i Royal Navy. Han var også seniorleder hos AA og var eier og operatør av en familiebedrift.

De nevnte navnene ovenfor var bare noen av de mest høydepunktene i MaidSafe-teamet, men det var fortsatt mange tenkere og innovatører som komponerte MaidSafe. De er det hemmelige våpenet som MaidSafe har for å overleve og fortsatt eksistere i markedsverdenen.

Konklusjon

Ser vi på de økende datahastighetene og brukernes behov, vil lagring snart være en stor bekymring. Med den uendelige konkurransen i markedet i dag, gir MaidSafe en desentralisert løsning som fungerer som et stort insentiv til å utnytte de ekstra ressursene ved hjelp av SAFE-nettverket.

Fremfor alt er det bare meningsfullt å lage en informert MaidSafe-prisforutsigelse hvis du følger markedstrendene nøye. Til tross for alt fallet og problemene som er knyttet til STJENTEN, tror mange mennesker fremdeles på potensialet til STJENTEN å stige i fremtiden. Med den medfølgende innsatsen fra MAID-teamet garanterer de at investeringen din ikke vil være verdiløs, og du, investorene kan velge hvor mye lagringsplass du vil levere til MAID-nettverket, eller du kan velge å bruke systemet mens du ikke gir noe i det hele tatt. Så det er ingen grunn til at MaidSafeCoin (MAID) ikke er ditt valg for å investere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me