Monero Price Prediction (XMR) for 2021, 2022 og 2025

Er du en av Moneros støttespillere, eller vil du finne ut mer om det? Tenker du å investere i Monero-mynten? Fortsett å lese denne artikkelen for å lære mer om Monero-prisforutsigelsen!

Hva skjer med Monero? Først og fremst er det privat. Monero er en sikker, privat og usporbar digital valuta. Det er åpen kildekode, desentralisert og fritt tilgjengelig for alle. Denne mynten ligger på topp 20 på CoinMarketCap, noe som gjør den til en av de mest populære myntene på markedet.

monero pris prediksjon

Monero historisk prisanalyse 

Monero ble lansert i 2014 som en Bytecoin-gaffel. Den opprinnelige prisen på Monero var ca $ 2,47 da den ble tilgjengelig for handel på en børs. XMR nådde sin heltid på $ 495,84 for rundt 3 år siden, i januar 2018. Monero-prisen nådde den laveste på $ 0,2130 i januar 2015.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund er XMR-prisen $ 148. Handelsvolumet til Monero er $ 1.263.533.987,95. For tiden er markedsverdi av XMR er $ 2,632,886,108, noe som gjør mynten 16. i rangeringen av kryptovalutaer. En viktig indikator som er nyttig for investeringsbeslutninger er avkastningen på investeringen (ROI).

Moneros avkastning er omtrent 5887%. Dette betyr at hvis du hadde kjøpt XMR til den opprinnelige prisen i dag, ville du ha fått 5887% mer i dollar USD. For øyeblikket er det 17 806 932 XMR på markedet. 

På den annen side er Monero en helt privat blockchain som ikke alltid er så fantastisk. For noen dager siden kunngjorde en kjent børs, Bittrex, beslutningen om å fjerner Monero, sammen med noen andre private valutaer, som Zcash og Dash. Årsaken til en slik beslutning er ikke kunngjort, men dette kan skyldes forskrifter i kryptosfæren og presset fra FATF.

Etter denne kunngjøringen har XMR-prisen falt fra $ 169 til $ 95. Fra det vi kan se nå, får XMR-prisen allerede styrke. 

moneroMonero (XMR)

Rangering: 22$ Pris (BTC) .000,00407900 Markedskap$ 3,67 BVolume$ 635,01 M24h Endring1,33% Totalforsyning0,00 XMR

Monero (XMR) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Hva vil skje med XMR-prisen om en uke? Om en måned? Om 10 år? Vel, vi er ikke tryllekunstnere (ennå), men det er noen spådommer vi kan komme med i betraktning den nåværende markedssituasjonen, Monero-prisutviklingen, kommende utviklingsoppdateringer og andre.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 151,513 2,50%
1 uke $ 151,090 2.22%
1 måned $ 120,768 -18,30%
6 måneder $ 130,147 -11,90%
1 år $ 141,050 -4,60%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 141,05 -4,60%
2023 $ 173,8 17,60%
2024 $ 208,6 41,10%
2025 400 dollar 170,60%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Monero Price Prediction 2021

Takket være noen matematiske formler og teknisk analyse er det mulig å lage en Monero-prisforutsigelse. Kortsiktige spådommer er ikke super bullish – snarere tvert imot. I følge Gov Capital-estimatene vil XMR-prisen gå ned med 4,6% og bli omtrent 141 $ innen utgangen av dette året..

Monero Price Prediction 2022

Et år etter dette vil prisen gå opp til 17% og være nær $ 174.

Monero Price Prediction 2025

XMR-mynten anslås å nå nesten $ 400 i løpet av fire år fra nå. Dette betyr at prisen vil vokse opp med mer enn 170%.

Du kan se at langsiktige spådommer er mye mer positive. Dette kan også være relatert til mangelen på korte markedssvingninger. Selv om disse spådommene bare gjøres basert på teknisk analyse, er det også verdt å vurdere de tekniske innovasjonene og utviklingsoppdateringene som skal finne sted i Monero-nettverket..

Å ha markedsdominansraten på omtrent 25%, er XMR-prisen relatert / avhengig av kryptomarkedsbevegelsene. Likevel kan vi også si at myntprisen på XMR i betydelig grad bestemmer markedets bevegelser.

Takket være CryptoNote-protokollen som brukes av Monero, skal ikke prisen på mynten være superfølsom for gruvedrift. Akkurat som med Bitcoin, blir gruvearbeidere belønnet når de legger til nye blokkeringer av transaksjoner i blockchain. Men CryptoNotes trinnvise utslippskurve, som er typisk for Bitcoin, har blitt erstattet med en jevn en: belønningen avtar med hver blokk. Dette gjøres slik at en plutselig endring i utstedelsesgraden for mynter ikke har en sjokkerende effekt på markedsverdien av myntene.

Et annet interessant aspekt av dette er at XMR-utviklerne understreker at prisen på Monero ikke er så viktig. Det meste av oppmerksomheten bør rettes mot selve teknologien, men ikke til prisudsvingene. Diskusjoner om XMR-prisen på Reddit er ikke tillatt.

Er Monero en god investering?

I tilfelle du vil ha et garantert overskudd fra kryptoene dine, bør du vurdere kryptostaking eller DeFi-tjenester, noe som gir deg 100% garantert fortjeneste. Det eneste er at fortjenesten potensielt vil være mye lavere enn fortjenesten du kan få ved å investere i kryptovalutaer med store prissvingninger. 

Uansett bør du alltid huske på at investeringer alltid er risikable. Det eneste er at risikograden er forskjellig for forskjellige eiendeler.

I henhold til forutsetningene om prisene nevnt i denne artikkelen, kan Monero virkelig være en god langsiktig investering. For eksempel, hvis du investerer $ 1000 i XMR i dag, vil du få ca $ 3618 om 5 år fra nå. Ser bra ut, ikke sant? Men når du tar investeringsbeslutninger, bør du alltid vurdere inflasjon. Justert for inflasjon vil gevinsten være lavere.

Hvordan kjøpe Monero?

XMR er en av de mest populære myntene på markedet, noe som gjør det ganske enkelt å kjøpe. Hvis du allerede har en konto på børser, kan du enkelt kjøpe XMR på en av de mest populære børsene, som OKEx, Binance, Kraken, Bitfinex, Changelly og andre.

Du kan også se veiledningen om hvordan du kjøper Monero her

Mer informasjon om Monero

Hva er Monero?

Monero, eller XMR, er en kryptovaluta bygget på CryptoNote-protokollen, en applikasjonslagsprotokoll. Denne protokollen distribuerer engangssignaler for å gi anonymitet. For det meste er denne protokollen rettet mot økningen av personvern.

Hva er så spesielt med XMR? Vel, Monero er en blockchain-fokusert på personvern og sensurresistente transaksjoner. For det meste bruker kryptokurver gjennomsiktige blokkjeder, så all informasjon om transaksjoner er åpen og tilgjengelig for alle på internett. Monero blockchain fungerer annerledes.

For Monero er transaksjonsbeløpene og alle adressene skjult. Alle transaksjonene er alltid private, noe som betyr at andre ikke kan fortelle hvor du har mottatt Monero fra, hvor du har sendt det, eller beløpet som er involvert.

Dette er også flott fordi du ikke trenger å tenke på hvor din Monero ble brukt før du kom i din besittelse; du trenger ikke tenke på om det var knyttet til noen ulovlige kilder eller ikke. Moneros utganger er skapt på en slik måte at bare den tiltenkte mottakeren vil gjenkjenne dem. 

Hvis du går til XMR block explorer, vil du kanskje legge merke til at det eneste du kan se er transaksjonshash eller operasjonen. Du vil ikke kunne se adresser eller transaksjonsbeløp. Du kan se eksemplet på dataene som er tilgjengelige via en blokkutforsker nedenfor:

Moneros historie

Bitmonero dukket opp som en Bytecoin-gaffel 18. april 2014. Kunngjøringen ble gjort den Bitcointalk av noen som heter thankful_for_today. Det ble kunngjort at mynten brukte Bytecoin (BCN) / CryptoNote-kodebase og ble startet fra genese-blokken. Etter en tid utviklet 7 personer en gaffel Bitmonero – Monero.

For en stund jobbet Bitmonero og Monero parallelt som implementeringer av samme kjede. Men etter en stund forsvant thankful_for_today og sluttet å oppdatere koden, hvorpå Monero faktisk ble hovedimplementeringen. For tiden har XMR et stort samfunn og mange støttespillere fra hele verden.

Planer

Noen mennesker viser bekymring for størrelsen på Monero-transaksjoner – det er mye større enn de fra de fleste blockchains på grunn av ringsignaturene. Ifølge teamet er dette noe som skal utarbeides. Teamet tenker på hvordan de skal finne en måte å optimalisere det på.

Dette vil trolig bli løst ved introduksjonen til Layer 2-løsninger, men dette vil bli bestemt. Imidlertid har Monero en såkalt dynamisk blokkstørrelse, så for tiden treffer de fleste blokkene ikke engang den minste blokkstørrelsen.

Teamet

Monero er et open source-prosjekt som ikke drives av noen sentraliserte enheter. Enhver utvikler som er villig til å hjelpe, kan enkelt gjøre det. Mer enn 500 utviklere bidro til Monero, inkludert kjerneutviklerne, som er omtrent 30. Vi kjenner bare to utviklere fra de 7 av de som opprettet Monero – David Latapie og Riccardo Spagni.

Konklusjon 

XMR er en fascinerende mynt når det gjelder teknologi, oppdrag og skaperes tro. Teamet jobber kontinuerlig med utvikling. En flott ting med utviklingen er at alle kan delta og hjelpe, foreslå nye kjedeaktiviteter eller endringer.

Imidlertid kan mynten møte vanskeligheter med adopsjon. Det kan skyldes kompleksiteten ved integrering av XMR når det gjelder for eksempel lommebokstøtte, noe som gjør det litt vanskeligere å ta i bruk. Dette kan også være ved regulering. Men jeg er sikker på at Monero fortsatt vil ha sine støttespillere fordi de elsker XMR for teknologien og oppdraget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me