Napoved cene napajalne knjige (POWR) za leta 2021, 2022 in 2025

Ne glede na to, ali šele sprejemate prve korake pri trgovanju s kriptovalutami ali prekaljeni strokovnjak, zagotovo iščete nove priložnosti za naložbe. Če je tako, se že zavedate dejstva, da obstaja na tisoče različnih kriptovalut in da so številne vredne zgolj penijev. Obstajajo celo žetoni, ki stanejo precej manj kot 0,01 USD. Če iščete poceni kriptovalute, ste verjetno že naleteli na žeton Power Ledger (POWR) in se sprašujete, ali je to dobra naložbena možnost. Preberite o Napovedovanje cen Power Ledger za leta 2021, 2022 & 2025. Morda vam bo morda pomagalo pri odločitvi, ali se splača vlagati.

Power Ledger Zgodovinska analiza cen

zgodovinska cena

Power Ledger je avstralsko podjetje s sedežem v blockchainu, ki želi dostop do energije narediti bolj demokratičen, cenovno ugoden in učinkovit za vse. Začetna ponudba kovancev (ICO) žetona Power Ledger je potekala konec leta 2017 in postala največji projekt množičnega financiranja v avstralski zgodovini. Po podatkih cmc.io je cena POWR med ICO znašala 0,09 USD, kovanec pa je dosegel najvišjo vrednost 7. januarja 2018 in dosegel 1,89 USD. Najnižja vrednost je bila 13. marca 2020 0,0318 USD.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Ob pisanju tega članka je v obtoku 432.229.654 žetonov Power Ledger (43% od skupne 1 milijarde žetonov). 1 POWR stane 0,3225 USD s 24-urnim obsegom trgovanja približno 68 milijonov USD in a Tržna kapitalizacija slabih 139 milijonov USD.

Napoved napovedi prihodnjih cen Power Ledger (POWR)

Seveda nihče v resnici ne more napovedati prihodnosti in, če slučajno ne tekate po prostoru in času v modrem polju, v resnici ne morete vedeti, koliko bo kak žeton vreden jutri, kaj šele čez pet let. Obstajajo pa algoritmi predvidevanja. Strokovnjaki za trgovanje so ustvarili zelo specializirano programsko opremo, ki analizira tržne trende tako za posamezen žeton kot tudi za celoten trg kriptovalut za napovedovanje prihodnjih cen. Lahko pa si ogledamo njihove napovedi cen Power Ledger, tako kratkoročne kot dolgoročne.

Kratkoročne napovedi

Po

Cena

Spremeni se

1 dan

0,364468 USD

+11,2%

1 teden

0,390583 USD

+20,2%

1 mesec

0,248614 USD

-27,5%

6 mesecev

0,525840 USD

+57,9%

1 leto

0,557745 USD

+69,73%

Dolgoročna napoved

Po

Cena

Spremeni se

1 leto

0,383745

+69,73%

2 leti

0,739989

+123,81%

3 leta

1,080057

+228,36%

4 leta

1,782721

+411,39%

5 let

2,898050

+777,46%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, ki so namenjeni izključno izobraževalnim namenom in se ne upoštevajo kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Napovedovanje cen Power Ledger 2021

Trg kriptovalut je bil leta 2019 težko leto, vendar kaže znake izboljšanja v začetku leta 2021 kljub globalni pandemiji COVID-19. Toda algoritmi za napovedovanje cen kažejo, da bi lahko bil 1 POWR konec leta vreden približno 0,3986 USD. To bi pomenilo približno 60-odstotno povečanje.

Napoved cene napajalne knjige 2022

Algoritmi ocenjujejo, da bo Power Ledger do konca leta 2022 videl skoraj 125-odstotno rast na približno 0,73 USD / POWR.

Napoved cene napotkov za leto 2025

Po algoritmu napovedovanja cen bo 1 POWR do konca leta 2025 vreden približno 2,89 USD; skoraj osemkratno zvišanje glede na trenutno ceno.

Je Power Ledger dobra naložba?

Uspeh Power Ledger je odvisen od tega, kako uspešen je demokratičen, cenovno ugoden in učinkovit energetski program podjetja. Zaenkrat se zdi, da uspevajo z 23 različnimi projekti v osmih državah. Zdi se, da to poleg algoritmov za napovedovanje cen kaže, da je Power Ledger dolgoročna dobra naložba.

Kako kupiti Power Ledger?

Če vas zanima nekaj žetonov Power Ledger, si morate najprej zastaviti vprašanje, kje jih lahko kupite. Strani, kot sta cmc.io in coincodex.com, vam lahko povedo, na katerih borzah je naveden žeton POWR in kateri trgovalni pari so na voljo. Hitro skeniranje nam pove dve pomembni stvari: prvič, nikjer ni trgovalnega para fiat / POWR, zato boste morali za nakup žetonov uporabiti kripto. Drugič, največja borza v obsegu trgovanja s POWR je Binance, kjer lahko Power Ledger kupite z žetoni Bitcoin, Ether ali Binance.

Predpostavimo, da boste z Binanceom kupili POWR z ETH. Najprej se prijavite v svoj račun Binance in če je vaš ETH v osebni denarnici (kot bi moralo biti), potem morate Ether prenesti iz osebne denarnice v svojo denarnico Binance. Ko so vaši žetoni tam, na zgornjem traku kliknite »Markets«.

napoved cene napovedne knjige - Binance

Na tej strani kliknite zavihek ALTS Markets in v iskalno polje na desni vnesite POWR. Morali bi videti trgovalni par POWR / ETH. Kliknite nanjo.

To vas bo pripeljalo do ustrezne tržne strani, kjer lahko vnesete, koliko ETH želite zapraviti, in na koncu kliknite gumb KUPI MOČ na dnu. To je to! Vaši žetoni Power Ledger bi morali biti v vaši denarnici čez nekaj minut.

Več informacij o Power Ledger

Kot smo že povedali, je Power Ledger kriptovaluta za energetski projekt Power Ledger. Nekateri morda ne veste, da je Avstralija ena izmed držav, kjer je energija dražja, zato je bila naravno rojstno mesto takšnega projekta. Projekt Power Ledger vam omogoča namestitev sončnih kolektorjev v vašem domu ali pisarni, nato pa odvečno energijo prodate drugim uporabnikom, shranite energijo v baterije za poznejšo prodajo ali celo prodate energijo prodajalcu energije..

Seveda lahko to vključuje veliko dovoljenj in predpisov, ki se lahko razlikujejo od države do države ali države, toda zanimanje za ta projekt zagotovo narašča. Za več podrobnosti o tem, kaj dosegajo, vas prosimo, da obiščete njihovo spletno stran na powerledger.io.

Ekipa

napoved cene napovedne knjige

Ekipo Power Ledger sestavljajo:

 • Jemma Green (izvršna predsednica in soustanoviteljica), ki je pred doktoratom delala za londonski JP Morgan v motnjah trga z električno energijo in je bil namestnik lordskega župana Pertha. Leta 2016 je soustanovila Power Ledger in leta 2018 prejela nagrado EY Fintech za podjetnika leta.
 • John Bulick (tehnični direktor in soustanovitelj), pionir v avstralskem razvoju blockchain-a, ki je že razvil tehnologije, ki temeljijo na blockchainu, za upravljanje fotografij, video posnetkov, dokumentov in zdravstvenih kartotek.

  Vinod Tiwari (vodja poslovnega razvoja in prodaje), diplomirani inženir elektrotehnike in elektronike in nekdanji tehnični direktor prodaje za General Electric India.

 • Caren McLaren (prodaja & Business Development Executive), s 17-letnimi izkušnjami v energetski industriji zahodne Avstralije.

  Anya Nova (kriptoekonomistka & Business Development Manager), navdušen kriptoekonomist, direktor Blockchain Australia in prejemnik avstralske nagrade za vodjo leta Blockchain 2019.

 • Dr. Bill Tai (globalni veleposlanik & Advisor), tvegani kapitalist od zgodnjih devetdesetih let, je bil v upravnem odboru sedmih javno kotirajočih podjetij, ki jim je pomagal rasti iz zagonskih podjetij. Je profesor inovacij na univerzi Curtin.
 • Profesor Peter Droege (evropski veleposlanik), direktor Liechtensteinskega inštituta za strateški razvoj, je svetovno znan strokovnjak za urbano trajnost ter napredno urbano politiko in oblikovanje.

Ekipa Power Ledger je leta 2018 zmagala na mednarodnem Extreme Tech Challengeu Richarda Bransona.

Napovedovanje cen glavne knjige: Zaključek

Power Ledger je ena tistih kriptovalut, ki so povezane z velikim projektom, ki lahko resnično spremeni svet. Če obstaja ena stvar, ki bi jo morali vsi živeti po sodobnem načinu življenja, bi to bila energija. Brez njega tega članka nikoli ne bi mogel napisati in ga ne bi mogli prebrati. Mnogi ljudje, zlasti v razvitih državah, se ne zavedajo, kako dragocena je energija (razen, morda, ko pride čas za plačilo mesečnega računa za elektriko).

Kljub temu se lahko cene energije močno razlikujejo od kraja do kraja, tudi znotraj iste države. Distribucija električne energije vključuje zapleteno mrežo proizvajalcev energije (ki uporabljajo fosilna goriva, hidroelektrarne, geotermalno jedro itd.), Trgovce z energijo (vaše lokalno elektroenergetsko podjetje) in končne uporabnike. Power Ledger bi omogočil bolj enakomeren, učinkovit in cenovno ugoden sistem, ki bi koristil vsem. Seveda je to odvisno od lokalnih predpisov in dovoljenj, še posebej, če mora biti omrežje Power Ledger priključeno na glavno omrežje. Toda številne vlade poslušajo in odpirajo svoje misli tej tehnologiji.

Prihodnost projekta se zdi svetla, zato je vrednost žetona kot dolgoročne naložbe videti zelo dobra. Nekateri pravijo, da bo POWR popolnoma brez vrednosti v manj kot letu dni, drugi pa napovedujejo ceno skoraj 2 USD do konca leta 2025. Sprejeli smo bolj konzervativne algoritme in napovedovali, da bo Power Ledger napovedal ceno 0,396 USD do konca leta 2021, 0,73 do leta 2022 in 2.899 do leta 2025. Projekcije so videti dobro, zato boste morda želeli danes skočiti na krov in dobiti nekaj žetonov POWR. Srečno trgovanje!

Poglej tudi:

 • FunFair Napovedovanje cen
 • Napovedovanje cen EOS

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me