Napoved cene palačinke (CAKE) za leta 2021, 2023 in 2025

Decentralizirano financiranje ali bolj znano kot „DeFi“ še naprej napreduje pri zagotavljanju poštenega, dostopnega, pravičnega in preglednega dostopa do denarja za vse, nedvomno pa je PancakeSwap med najbolj zanimivimi projekti, ki prihajajo iz tega prostora..

Predstavljen konec lanskega leta, Zamenjava palačink je nastajajoča decentralizirana izmenjava kriptovalut (DEX), zgrajena na blokovni verigi Binance Smart Chain, in je hitro postala ena najbolj priljubljenih decentraliziranih aplikacij (dAPP) na BSC. Kljub temu je njegovo še vedno novo stanje pomenilo, da je naša napoved cen CAKE pripravila nekaj precej zanimivih napovedi.

Njegovo edinstveno gospodarstvo pomaga ustvariti PancakeSwap svojo lastno nišo v sektorju DeFi, tako da uporabnikom nudi možnost trgovanja s pametnim algoritmom za avtomatizirano trženje (AMM), skupaj z ekspanzivnim digitalnim in decentraliziranim ekosistemom za boljše ustvarjanje in pridobivanje vrednosti iz raznolikih nabor kriptovalut.

Skupaj PancakeSwap kaže obljube. Vendar pa ta mlada platforma vstopa na zelo natrpan trg, poln drugih, bolj znanih verig blokov. Torej, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o našem predvidevanju cen CAKE in zakaj bi morali biti previdno optimistični.

Napoved cene palačinke

Analiza zgodovine cen palačink

PancakeSwap kot dokaj nov žeton še ni imel ICO za svojo domačo valuto, CAKE. Vendar je treba omeniti, da so bili drugi žetoni ustvarjeni za uporabo na decentralizirani borzi PancakeSwap, kot je npr FLIP in SIRUP. Za zdaj se bomo držali TORTE, vendar lahko več o razlikah izveste spodaj. Trenutno nezreli trg pomeni tudi, da so zgodovinski podatki o njegovi ceni minimalni.

Najzgodnejši podatki o trgovanju za CAKE, ki jih je zbral CoinMarketCap, so bili 29. septembra 2020. Kmalu po začetku trgovanja je CAKE 12. oktobra 2020 dosegel najvišjo vrednost v višini 1,170000 USD. Nato je CAKE strmo padel na najnižjo vrednost v višini 0,198000 ameriških dolarjev 3. novembra 2020 – manj kot mesec dni po tem, ko je dosegel najvišje vrednosti.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

CAKE se v času pisanja (20. januarja 2021) trguje za 0,728056 USD, kar je 2,86% izguba pri 24-urnem trgovanju. Za primerjavo bi s to ceno izgubili 38,00% v primerjavi z najvišjo vrednostjo vseh časov in uglednimi 267,70% dobičkom iz vseh najnižjih časov.

PancakeSwap je v preteklosti trgoval na dokaj nestanoviten način – kar se pričakuje od na novo uvedene kriptovalute – zato je vredno biti previden pri nakupu na tem trgu.

CAKE je dobil skupno omejitev dobave 150.908.916 CAKE, v obtoku je bilo 97.042.544 žetonov CAKE. Glede na njegovo ceno bi to tržno kapitalizacijo CAKE ocenilo na 70.652.427 USD, zaradi česar je 266. najcenejša kriptovaluta.

palačinka-žetonZamenjava palačink (TORTA)

Uvrstitev: 52$ 11,53Cena (BTC) Ƀ0,00022800Trgovinska kap$ 1,52 B Volumen$ 201,68 M24h Sprememba 4,81% Skupna ponudba0,00 TORTA

Zamenjava palačink (CAKE) Napovedi prihodnjih napovedi cen

Čeprav je vedno več decentraliziranih borz kriptovalut, je na poti še več, PancakeSwap je edinstven, saj temelji na pametni verigi Binance.

Povezovanje z Binanceovim obsežnim omrežjem je velika prednost, saj lahko PancakeSwap izkoristi svojo vsestranskost hitrih transakcij, razširljivosti in nizkih provizij za transakcije. Kot pa je bilo že omenjeno, je PancakeSwap še vedno zelo mlad projekt, ki je izven maternice. Kot tak naša napoved cene CAKE kaže, da bi morali biti zelo previdni pri svojem pristopu.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,734 USD 0,82%
1 teden 0,787 USD 8,10%
1 mesec 0,680 USD -6,60%
6 mesecev 0,607 USD -16,56%
1 leto 0,468 USD -35,72%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
2022 0,468 USD -35,72%
2023 0,279 USD -61,68%
2024 0,094 USD -87,06%
2025 0,068 USD -90,56%

Napoved cene palačink 2021

Čeprav potrebujete le kratek vpogled v naše lestvice, da ugotovite, da ima CAKE napoved medvedje prihodnosti, je treba upoštevati, da lahko naša napoved cen CAKE združi samo algoritemske modele, ki temeljijo na tehničnih dejavnikih. Poleg tega sploh ni veliko tehničnih podatkov, na katerih bi lahko našli trdno podlago.

Ključni dejavnik organske rasti so dobre osnove in zagotovo se veliko obljublja, da bo platforma PancakeSwap ponudila več za potencialne udeležence DeFi-ja, zato ne vzemite teh številk samo po nominalni vrednosti.

Napoved cene palačinke 2023

PancakeSwap, čeprav ima že tako obsežno decentralizirano finančno platformo, si prizadeva z ambicioznim načrtom za izvajanje še več storitev, da bi bolje izkoristil svojo kriptovaluto CAKE, s čimer bi lahko še bolj razširil svojo vrednost.

Neposredna pozornost je nekaj spor glede revizijskega postopka PancakeSwap, navidezno razkrivajo potencialno škodljive napake v svojih pametnih pogodbah. Takšne pomisleke bi bilo treba obravnavati, da bi PancakeSwap nadaljeval z bolj upanjem v prihodnosti, skupaj z naraščanjem samozavestnejše in bolj zagnane uporabniške baze.

Napoved cene palačinke 2025.

Brez dvoma je težko videti to daleč v prihodnost, toda do zdaj bi že lahko izkusili scenarij prekinitve ali izdelave za PancakeSwap. Nobenega dvoma ni, da bo decentralizirano financiranje (DeFi) prihodnost množic za dostop do finančnih storitev.

Vprašanje je, kdaj bo ta prihodnost slej ko prej prišla in ali bi lahko platforme, kot je PancakeSwap, imele prostor v njej. Njihovi cilji so zelo ambiciozni, toda PancakeSwap bo potreboval veliko truda, da bi postavil močne temelje v že tako konkurenčnem prostoru.

Ali je zamenjava palačink dobra naložba?

Naše napovedovanje cen CAKE je na podlagi razpoložljivih tehničnih podatkov pokazalo zelo medvedje razpoloženje za svojo domačo kriptovaluto CAKE. Vendar pa študija temeljnega vidika predlaga bolj rožnate možnosti v prihodnjih mesecih in letih.

Mešani sprejem nam je omogočil, da zaključimo, da je PancakeSwap’s CAKE zanimiv žeton, v katerega lahko razmislite o vlaganju, če si želite biti zgodnji uporabnik neverjetno raznolikega ekosistema DeFi in pomagati podpirati nove projekte glede na njegove obljube in potencial.

Ne pozabite, da so bile glavne kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum, nekoč na podobnih položajih, kot je danes CAKE. Toda tudi za sezonske vlagatelje je dobro, da ste pretirano preudarni, saj veste, da stanje PancakeSwap-a še vedno dozoreva pomeni, da njegova prihodnost in dolgoročna vzdržnost še ni povsem vzdržna.

Obstaja tudi zaskrbljenost, da bi druge večje platforme z večjo izpostavljenostjo in izkušnjami na decentraliziranem trgu, kot je npr Odstrani in njegov enako vsestranski ekosistem lahko prineseta močno konkurenco novim udeležencem, kot je PancakeSwap.

Kljub temu so ljudje v PancakeSwap-u že zaposleni z načrtovanjem svojih ciljev. Trenutno je največji USP njegov edinstveni model avtomatiziranega tržnega proizvajalca (AMM), ki lahko z uporabo posebnega algoritma za določanje cen PancakeSwap zamenja z različnimi standardnimi žetoni BEP-20, ki jih poganja Binance..

Uporabniki bi lahko tudi zlahka zaslužili nagrade, tako da bi postali ponudnik likvidnosti in razširili uporabo žetonov CAKE na celotni platformi zastajanje, kmetovanje, loterijska storitev, vgrajena tržnica NFT in celo edinstveno ustvarjena platforma za zagon žetona Initial Farm Offering, ki poganja druge kriptovalute BEP-20.

Ta sinergija med PancakeSwap’s CAKE in ostalo Binance Smart Chain se bo še naprej širila, v skladu z načrtom PancakeSwap. Več začetnih ponudb kmetij (IFO) naj bi zbiralo sredstva za nove projekte, ki jih poganja CAKE.

Poleg tega nameravamo ustvariti storitev posojanja in izposoje, trgovanje z maržami z drugimi žetoni, ki jih poganja BSC, razširitev njihovega trga NFT za tokenizacijo digitalnih sredstev s CAKE za doseganje realne vrednosti, vložki za določen čas in celo binarne možnosti.

Kako kupiti zamenjavo palačink (TORTA)?

Tržne možnosti za nakup žetonov CAKE so za zdaj zelo nova kriptovaluta, zaenkrat pa so zelo omejene. PancakeSwap je zasnovan na blokovni verigi BSC, zato so njegovi žetoni CAKE uvrščeni na borzo Binance, s trgovalnim parom za BNB in ​​BUSD. PancakeSwap ponuja CAKE z več BEP-20 standardnimi trgovalnimi pari.

Med tujimi borzami so Hotbit, BKEX in Bithumb. Vedno lahko uporabite spletno mesto, kot je CoinMarketCap, ali CoinGecko najti obsežnejši seznam, kadar koli se razširi na nove borze.

Več informacij o zamenjavi palačink.

Zamenjava palačink je decentralizirana borza (DEX), zgrajena na pametni verigi Binance. Glavna storitev platforme je avtomatizirani tržni proizvajalec (AMM), ki s pametnimi pogodbami ustvari trgovalni par s kriptovalutami – v bistvu trg – ne da bi za to potreboval drugo nasprotno stranko, kot je to v običajni menjavi knjig naročil.

Z AMM algoritmi za oblikovanje cen lahko ustvarijo potrebne trgovalne pare, ki jih lahko zamenjate na način brez zaupanja, z uporabo žetonov, rezerviranih v likvidnostnih skladih. V bistvu namesto da trgujete proti drugi osebi, trgujete proti likvidnostnemu parku.

Kot trgovec to pomeni, da lahko trgujete po pošteni ceni, ne da bi se bilo treba ujemati s ceno, ki jo določi knjiga naročil na milost in nemilost drugega trgovca. To je velika skrb za trgovanje z pari z majhnim obsegom, saj špekulanti lahko izkoristijo njegovo nestanovitnost.

Kot vlagatelj lahko na PancakeSwap enostavno postanete tržni posrednik ali ponudnik likvidnosti (LP). Če izbrane žetone daste v likvidnostne baze na borzi, ste nagrajeni z žetoni.

Obstajajo 3 vrste žetonov, ki jih je izdelal PancakeSwap in se uporabljajo za različne funkcije na borzi. FLIP žetone prislužijo ponudniki likvidnosti (LP) za vstavljanje izbranih žetonov v likvidnostne sklade na borzi, ki je potrebna, ali za poganjanje poslov..

Žetoni CAKE – poudarek na tej napovedi cen CAKE – so zasluženi kot nagrada za vložitev žetonov FLIP in so tudi glavna valuta transakcije za druge storitve na borzi. Žetoni SYRUP se prislužijo z vložkom CAKE v bazen SYRUP, kjer lahko imetniki zaslužijo 25% vsake nagrade za blok CAKE in jim omogočijo dostop do novih žetonov, zagnanih na BSC.

Zaključek

Stara doktrina tveganja proti nagradi še vedno ostaja resnična z našo napovedjo cene CAKE – v PancakeSwap bi morali vlagati le tisto, kar ste pripravljeni izgubiti, vendar z enako zdravim odmerkom optimizma.

Čeprav je PancakeSwap skočil na zelo konkurenčen trg, prinaša nekaj veselega in zanimivega v sektor DeFi z decentralizirano izmenjavo, ki temelji na obljubi o hitri, obsežni in nizkoplačniški strukturi Binanceove pametne verige, za razliko od njenih konkurentov, so bili zgrajeni na drugih blockchain omrežjih, kot je Ethereum.

Uspeh PancakeSwap-a je torej v veliki meri odvisen od Binance-a in je odvisen od upanja na večjo sinergijo med njimi in povezovanje s širšim decentraliziranim ekosistemom z združljivostjo več verig. Vse se je začelo in podoben skepticizem je bil postavljen do večine prostora blockchain skozi njegovo zgodovino, zlasti med prihodom DeFi-ja. Zamenjava palačink se nič pred kratkim ne razlikuje od DeFi-ja in kljub vročemu rivalstvu je to en zanimiv projekt, ki bi ga bilo vredno, če bi si ga morali ogledati pod drobnogledom..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me