Napoved cene valovanja (XRP) za leta 2021, 2022 in 2025

Za Ripple je bilo doslej zahtevno leto. V zadnjih nekaj mesecih se je vrednost Ripple (XRP) znižala, zanimanje vlagateljev pa je v najboljšem primeru upadlo ali žalostno, saj je njegov obseg trgovanja strmo padel. 

Ena največjih kripto borz na svetu je XRP označila za najslabše digitalno sredstvo med 3 najboljšimi kriptovalutami po tržni kapitalizaciji. Vendar drastična nihanja cen v kripto niso nič novega. 

Ukoreninjen padec cen Ripple XRP je lahko odlična priložnost za vlagatelje, da zavzamejo položaj na XRP. Oglejmo si podrobneje to digitalno sredstvo, saj z vami delimo naše napovedovanje cen Ripple za 2021, 2022 in 2025.

Najhitrejši način za pridobivanje valov (XRP) – takojšnja zamenjava spodaj

napoved cene valovanja

Analiza zgodovinskih cen Ripple XRP 

Kot mnogi altcoin-i v tej panogi je tudi cena XRP močno povezana z gibanjem cen BTC. To pomeni, da na splošno opazimo pozitivno gibanje cen za večino altcoinov, ko cene BTC narastejo, enako pa velja, če gre obratno.

Zgornji graf jasno prikazuje to povezavo. Najvišji rekord (ATH) za Ripple je bil okoli 3,40 ameriških dolarjev, istočasno, ko je veliko altcoinov zadevalo prejšnji ATH. Od takrat je zabeležil večletni upad >91% vrednosti ATH. 

Kljub temu je trenutna vrednost XRP še vedno 100-krat višja od vseh najnižjih najnižjih vrednosti 0,29233 USD, kar se je zgodilo že v zgodnji fazi otroštva 22. maja 2014. Zdi se, da je XRP pred kratkim končno prekinil svoj medvedji trend najuspešnejši altcoin v tem mesecu.

To pomeni preobrat trenda za Ripple, ki je bil večino leta 2020 slabši v primerjavi z drugimi vrhunskimi digitalnimi sredstvi, kot sta Bitcoin in Ethereum.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

xrpXRP (XRP)

Uvrstitev: 7$ 0,462488Cena (BTC) Ƀ0,00000900Tržna kap$ 21,13 B Volumen$ 2,47 B24h Sprememba 0,22% Skupna ponudba100,00 B XRP

Napovedi napovedi prihodnjih cen Ripple (XRP)

Po zelo razočaranem nastopu v prvi polovici leta 2020 smo od XRP končno dosegli nekaj odličnega gibanja cen.

Prej je zaostajal za večino najboljših kriptovalut v industriji, zlasti z bitcoini in ethereumom, ki so po hitrem padcu kripto trga marca 2020 zabeležili dvomestno rast..

Deloval je tako slabo, da je nekaj tednov izgubil mesto tretje največje kriptovalute po tržni kapitalizaciji Tether (USDT).

Na srečo se je Ripple XRP v teh nekaj dneh vrnil in postal eden največjih dobitnikov, ki mu je v zadnjem času omogočil ponovno osvojitev 3. mesta. 

Po mesecih slabega poslovanja se je Ripple XRP končno pridružil bikovskemu trendu, ki ga vodita dve vodilni kriptovaluti.

Najprej Ethereum, katerega cena se je dvignila s pojavom sektorja DeFi, ki je ustvaril uspešno tržno nišo na kripto trgu.

Nato se ponovno oživitev zanimanja za Bitcoin, saj se vlagatelji zdaj aktivno želijo zavarovati pred vse bolj mračnim pogledom na svetovno gospodarstvo, ki ga je prizadela stalna pandemija COVID-19.

Velika možnost oslabitve ameriškega dolarja (USD) zaradi neomejenega tiskanja denarja še okrepi zaskrbljenost vlagateljev. 

Pozitiven zagon Ripple XRP je spodbudil tudi vedno bolj ugoden odnos številnih tradicionalnih finančnih težkovodnikov do kripto industrije.

PayPal, VISA in Mastercard so izrazili zanimanje za zagotavljanje storitev, povezanih s kripto, za svoje stranke.

Prav tako je prišlo do pomembnega napredka v regulativni jasnosti, saj banke zdaj lahko zagotavljajo skrbniške storitve kriptovalut..

To pomeni, da tradicionalnim bankam ni treba skrbeti, da bi zaradi nejasnih politik, zlasti v zvezi s skrbniškimi storitvami, naleteli na regulatorje..

Splošno razpoloženje celotne industrije je pozitivno, z veliko verjetnostjo, da bo veliko novih vlagateljev vstopilo v FOMO, ko bodo cene parabolične, kar pomeni začetek novega kripto poletja za celotno industrijo. 

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,18 USD -2%
1 teden 0,21 USD 6%
1 mesec 0,33 USD 12%
6 mesecev 0,45 USD 154%
1 leto 0,95 USD 325%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 0,95 USD 325%
2 leti 2,50 USD 854%
3 leta 2,19 USD 750%
4 leta 3,02 USD 1034%
5 let 4,60 USD 1575%

Napoved cene valovanja 2020

Verjamemo, da se bo cena Ripple XRP od tu naprej povečevala. V naslednjih mesecih bo Ripple dobival dvomestne dobičke v koraku s trenutnimi bikovskimi pogoji celotne industrije kriptovalut..

Če se bikovski zagon nadaljuje proti koncu leta, lahko vidimo, da Ripple povečuje svojo vrednost na 0,45 USD, kar je neverjetnih 154% več od trenutne vrednosti.

Čeprav je ta cena za druge lahko impresivna, je to še vedno daleč od prejšnjih rekordnih vrednosti januarja 2018.

Predvidevamo, da se bo ta bikovski trend nadaljeval proti letu 2021, kjer pričakujemo, da bo cena XRP dosegla 0,95 USD, kar je približno 325% trenutne vrednosti.

Vendar moramo vlagatelje opozoriti, da to ni zastavljeno in obstaja verjetnost, da bo cena XRP šla v nasprotno smer.

Kljub temu napovedujemo, da bo Ripple sledil gibanju cen splošnega trga kriptovalut, za katerega pričakujemo, da bo v prihodnjih mesecih in letih bolj obilen z občasnimi cenovnimi padci in črpalkami.

Napoved cene valovanja 2022

Bikovski zagon XRP, ki se je krepil od zadnjega dela leta 2020, se bo nadaljeval v letih 2021 in 2022. Predvidevamo, da bi lahko cena XRP dosegla 2,50 USD, kar je za 854% več od trenutne cene. 

Ta zagon lahko pripišemo vse večjemu sprejemanju kriptovalut, spet kot rezultat več pozitivnih premikov v prostoru od regulativne jasnosti in vstopa tradicionalnih finančnih velikanov, kot smo že omenili. 

Do leta 2022 naj bi ta razvoj najbolj vplival na celotno industrijo kriptovalut.

Zavedanje in zanimanje za ta nastajajoči razred premoženja bi zaradi teh dogodkov snežilo. 

Napoved cene valovanja 2025

2025 je za Ripple še eno razburljivo leto. Pričakujemo, da bo celotna industrija leta 2025 v boljšem položaju v primerjavi s trenutnim stanjem. 

Obstajali bodo boljši predpisi in skladnost bi bila razširjena, saj bi številne tradicionalne finančne institucije sprejele kriptovalute.

To je tudi leto po 4. dogodku bitkoinov, ki prepolovi, ki ponavadi znova začne nov bikovski cikel.

Po znatnem zvišanju cen leta 2022 pričakujemo, da se bo cena XRP leta 2023 znižala na približno 2,19 USD kot del naravnega gibanja cen kriptos. 

Pričakujemo, da se bo cena Rippleja za bočno trgovanje med letoma 2023 in 2024 začela naraščati pravočasno za naslednji dogodek prepolovitve bitcoinov.

Tudi to bo sprožilo nov bikovski cikel, pri katerem bo XRP dosegel rekord vseh časov in dosegel kar 1575% povečanje trenutne vrednosti ali 4,60 USD.

Najboljše mesto za nakup ali zamenjavo valovanja (XRP)

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Spremeni ZDAJ

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinswitch

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
Ocena: 4.

Pojdite na Nakup

Kraken

 • Elektronski prenos sredstev
 • Bančno nakazilo (SEPA)
 • Bančno nakazilo
 • Skrbništvo Ethane
Ocena: 4.

Pojdite na Nakup

Najboljše denarnice za shranjevanje Ripple (XRP)

NameTypeBuy
TREZOR Ena

trezor ena

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano X

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Atomska denarnica

Namizni odjemalec Ocena: 4.

Vzemi denarnico

Je Ripple (XRP) dobra naložba?

XRP je tretja največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji. To kaže na zaupanje mnogih ljudi v ta projekt in to z dobrim razlogom.

Ripple je večinoma izpolnil obljubo, da bo zagotovil infrastrukturo za hitrejše, cenejše in bolj zeleno omrežje za prenos vrednosti.

Poleg tega lahko Ripple prodre v številne tradicionalne finančne institucije zaradi bolj pragmatičnega pristopa do slednjih.

Pomemben premik od pripovedi o motnjah ali eksistencialni grožnji kriptovalut k tradicionalnim financam. 

Zaradi te strategije so lahko pridobili številna bančna partnerstva po vsem svetu in se v očeh tradicionalnih financ utrdili kot eno najuglednejših kriptografskih podjetij..

Tako zelo, da so ga regulativni nadzorni organi pred kratkim navedli kot odličen primer, kako lahko kripto reši nekatere prevladujoče probleme trenutnih finančnih sistemov.

Verjamemo, da je XRP odličen dodatek k vsakomur. Z več sto partnerskimi odnosi z bančnim sektorjem je Ripple v edinstvenem položaju, da služi kot most med tradicionalnimi financami in sedanjo finančno revolucijo. 

Kako kupiti XRP Ripple

XRP je na voljo za nakup in prodajo na več kot 500 sekundarnih trgih po vsem svetu.

Sem spadajo številne najbolj spoštovane in ugledne centralizirane borze na svetu, kot npr Binance, Upbit, Bithumb, OKEx, Coinbase, Kraken in drugi. 

Drugi bodo morda želeli uporabiti enostavnejšo metodo z uporabo takojšnjih izmenjav, kot je Spremeni ZDAJ, CoinSwitch, in Changelly. Oglejte si druge možnosti tukaj.

Ti trgovcem omogočajo nakup Ripplea, ne da bi se morali ukvarjati z naročili. Poleg tega večina od njih svojim strankam omogoča, da s fiatom kupujejo XRP s kreditnimi karticami.

Več informacij o valovanju (XRP)

Kaj je valovanje (XRP)?

Ripple je tretja največja kripto v industriji kriptovalut s tržno kapitalizacijo. Za razliko od mnogih kriptovalut, Ripple ne uporablja verige blokov, temveč uporablja lastniško tehnologijo, ki so jo razvili, imenovano algoritem soglasja protokola Ripple (RPCA). 

S tem lahko opravi veliko hitrejše transakcije z delčkom energije, potrebne za delovanje njegovega omrežja, v primerjavi z Bitcoinom in Ethereumom.

Vendar to stori tako, da žrtvuje vidik decentralizacije svoje tehnologije porazdeljene knjige. 

Prav tako se razlikuje po pristopu do tradicionalnih finančnih institucij. Namesto da bi se predstavljali kot eksistencialno tveganje, so kot ponudnik tehnologije porazdeljene knjige uporabili bolj pragmatičen pristop, ki jim omogoča, da izkoristijo tehnologijo, podobno blockchainu. 

Ekipa

Ripple Labs inc. Ali podjetje stoji za razvojem Ripplea; ustanovila sta ga Chris Larsen in Jed McCaleb. To ameriško podjetje trenutno vodi Brad Garlinghouse kot izvršni direktor s sedežem v San Franciscu v Kaliforniji v ZDA.

Trenutno je v njegovem seznamu več kot 350 zaposlenih v 9 globalnih pisarnah. Njeni voditelji imajo desetletne izkušnje na področju tehnologije, finančnih storitev in skladnosti. Če si želite ogledati ekipo vodstvenega kadra za polnjenje laboratorija Ripple, boste morda želeli to odpreti strani.

Partnerstva

Zaradi česar Ripple resnično izstopa med drugimi digitalnimi valutami, ki temeljijo na verigah blokov, je veliko število partnerstev, ki jih je vzpostavil skozi leta.

Trdijo, da so danes edino podjetje v verigi blokov, ki ima izdelke z resnično komercialno uporabo.

Njeni partnerji vključujejo več kot 300 finančnih institucij iz 40 držav, zaradi česar so v kripto industriji pomembne sile.

Uspeh Ripplea ni ostal neopažen, saj je skupina svetovnih finančnih voditeljev G30 Ripplea navedla, da je “preskočila” učinkovitost tradicionalnih metod nakazil.. 

To ni presenetljivo glede na število in kakovost partnerstev, ki jih je Ripple vzpostavil.

Samo preverite te finančne uteži – Bank of America, American Express, Santander, holdingi SBI, MoneyGram, National Bank of Fujairah PJSF (NBF), MoneyMatch, Standard Chartered Bank (SCB), Westpac Institution Bank in Bank of Australia, Royal Bank of Kanada, National Bank of Abu Dhabi, UBS Group AG, Canadian Imperial Bank of Commerce in drugi.

Razvoj

Glavni cilj Ripplea je ustvariti mrežo, ki učinkovito povezuje banke, ponudnike plačilnih sistemov in digitalne borze premoženja, da bi zagotovila rešitev za sprotne in stroškovno učinkovite svetovne denarne prenose.

To lahko storijo z razvojem več finančnih orodij, kot so rešitve likvidnosti xRapid na zahtevo.

Ta je bil zasnovan za finančne institucije, ki uporabljajo sredstva XRP kot premostitveno valuto med fiat valutami pri čezmejnih poravnavah.

XRP in xRapid uporabljata lastniško tehnologijo Ripple Lab, imenovano soglasni algoritem valovanja protokola ali RPCA.

Medtem ko omrežje Ripple kot osnovna tehnologija ne uporablja verige blokov, uporablja tehnologijo porazdeljene knjige, podobno kot veriga blokov, kjer jo upravlja mreža neodvisnih vozlišč za preverjanje veljavnosti, ki vedno primerjajo zapise transakcij na ravni.. 

Pred kratkim so objavili nekaj podrobnosti o prihajajoči aplikaciji, ki bo uporabnikom omogočila, da imajo in porabijo XRP, da bodo ljudje lahko njihova banka. Njihov cilj je zapraviti dolarje, evre in XRP, ne da bi morali uporabiti posrednika Xumm

Drug izdelek, ki ga ponuja Ripple, je xCurrent, ki privzeto ne uporablja kriptovalute XRP.

Rippleova poslovna rešitev je zasnovana za olajšanje takojšnje poravnave in celovitega sledenja čezmejnih plačil med člani Ripple Net. 

To nekaterim članom Ripple Net omogoča uporabo protokola med glavnimi knjigami (ILP), ki ga je Ripple zasnoval kot protokol za povezovanje različnih knjig ali plačilnih omrežij.. 

Končna sodba 

Ripple se je izkazal kot dragocen dodatek industriji kriptovalut.

Medtem ko mnogi zagovorniki kriptovalut dvomijo o njenem vidiku decentralizacije, za katerega menijo, da je glavna vrednost razdeljenih knjig, nihče ne more trditi, da je prispeval k širjenju zavesti o kriptovalutah v tradicionalnih financah.

Všeč ali ne, Ripple bo imel ključno vlogo pri množičnem sprejemanju kriptovalut.

Celotni kriptovaluti bo pomagal vzpostaviti legitimnost v vesolju s partnerstvom z najpomembnejšimi in najvplivnejšimi akterji v finančnem svetu, da ne omenjamo njenih nenehnih prizadevanj za skladnost z zakonodajo.

Kmalu bo prišlo do množičnega sprejemanja kriptovalut in XRP bo ena izmed kriptovalut, ki bo vodila to revolucijo.

Glede na to bi morali vlagatelji, ki resno iščejo položaj v kriptovalutah, razmisliti o iskanju XRP. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me