Napoved napovedane cene (DCR) za leta 2021, 2022 in 2025

Bi morali danes kupiti Decred (DCR)? Kaj je Decred, kako je nastal in kakšna je njegova prihodnost? Ali bo zrasel ali pa bo, tako kot mnogi drugi altcoini, prešel v zimsko spanje? Če se sprašujete o teh vprašanjih in želite jasen in kratek odgovor, ste naleteli na pravo spletno stran. Z uporabo algoritemske analize zgodovinskih podatkov, zbranih iz različnih virov, lahko razumno ugibamo o predvideni prihodnosti Decreda. Brez nadaljnjega odlašanja se najprej poglobimo v izvor tega kriptokovanca in njegovo zgodovinsko uspešnost s tem člankom o napovedovanju cen Decred.

napovedana napovedana cena

Zasnoval in oblikoval Jake Yacom-Piatt, izvršni direktor podjetja CompanyO, Decred se loteva ene najbolj trdovratnih težav, ki pestijo bitcoin že od njegove popularizacije: problemov centralizacije ali bolje rečeno oligopola. Bitcoin rudarstvo, ki zahteva ogromno energije, je za navadne uporabnike z običajnimi računalniki nedosegljivo, zato ga peščica podjetij (kot je Blockstream) monopolizira monopolno podjetje, ki izvaja grozljiv vpliv na celotnega razvijalca verig blokov. skupnosti.

Ta razvoj dogodkov je premagal namen ali bolje rečeno izdal obljubo blockchain revolucije: decentralizacijo. Informacije se oskubijo iz osrednjih skrbnikov in se razdelijo v celotno mrežo. Bitcoin, ki se je začel kot upor proti centralnim bankam in njihovim upravičencem do podjetij, se je spremenil v svojo željo po uničenju.

V želji po reformi bitcoinov in ponovni vzpostavitvi prvotne obljube je Yacom-Piatt skupaj z anonimnim razvijalcem z imenom _ingsoc leta 2016 uvedel novo valuto Decred, ki pomeni decentralizirano posojilo; njegov cilj je bil prenoviti celoten model upravljanja bitcoinov, tako da bi lahko nastajajoči oligopoli bili zataknjeni v brsti.

Kako deluje Decred?

Decred je objavil svojo ustavo, ki med drugim navaja načelo “Vključenost več zainteresiranih strani.” To v preprostem jeziku pomeni ravnovesje med interesi oligarhov in širše skupnosti. Z drugimi besedami, spoštujte želje rudarjev (ki v katerem koli blockchainu vplivajo sorazmerno z njihovo večmilijonsko opremo ASIC) in uporabnikov, ki zgolj kupujejo in trošijo.

Decred se opira na mehanizem soglasja, ki ni niti izključno POW (dokaz o delu, ki daje prednost rudarjem) niti POS (dokaz o vložku, ki v celoti odpravlja rudarstvo), temveč nekaj, kar združuje oba. Kako natančno je strukturiran ta hibridni mehanizem, je preveč zapleteno, da bi ga razložili v uvodnem članku, kot je ta. Vendar je dovolj iznajdljivo, da nobena interesna skupina ne more nadvladati drugih pri sprejemanju odločitev.

Ta edinstveni mehanizem upravlja javna platforma, imenovana Politeia, ki je bila uvedena leta 2018. Politeia vsem omogoča, da predložijo predloge glede prihodnjega razvoja Decred. Ko je predlog oddan, preverjen zaradi neželene pošte in preverjen s strani skrbnikov, je postavljen na glasovanje. Predlog lahko uredite po povratnih informacijah uporabnikov in ko bo skupnost zanj glasovala, se lahko začne delo. Ker je Politeia odprtokodna platforma, je mogoče sprejeti katero koli kripto omrežje, ki želi razširiti uporabniški vnos pri njihovem upravljanju.

Decred tako izhaja iz globokih razočaranj bitcoinov in se odziva na resnične potrebe. V javno sfero želi vnesti obliko demokratičnega konsenza, ki jo je peščica oligarhov grozila, da jo bo zaužila. Še vedno ostaja odprto vprašanje, ali lahko izpolni svoje ambiciozne cilje. Je arhitektura Politeie, takšna, kot je dovršena, dovolj stabilna in trdna, da lahko uravnoteži interese različnih skupin? Ali bo ohranil svojo stabilnost, ko bo začel pridobivati ​​splošno sprejetost?

Ali bo lahko vseboval zlonamerne igralce? To so globoka in trajna vprašanja, ki so jih politični filozofi, začenši z Aristotelom, premišljevali dve tisočletji. Ne moremo pričakovati, da jih bo Decred rešil z možgansko kapjo. Lahko pa mu iskreno zaploskamo, ker smo si jih upali prvič dvigniti v kripto prostoru.

Decred Zgodovinska analiza cen

Po ICO februarja 2016 se je Decred znižal z manj kot 1 USD na 2,39 USD. Nato je oslabel v razponu od 70 do 80 centov pred kripto bull tekom leta 2017 in 2018, ko je dosegel izjemno visokih 110 do 120 dolarjev. Nato je strmoglavil na bolj trajnostni obseg od 20 do 30 dolarjev, od takrat pa se je povzpel na visokih 50-ih. Na splošno je bilo gibanje cen (začetni val, zamujajoče plazenje, razgiban bik, strmoglavljenje in pozno oživitev) opaženo v številnih drugih valutah, ki so bile uvedene v zadnjih petih letih.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Decred se je v času pisanja zvišal za 15,47% s ceno 58,58 USD na žeton. Altcoin ima tržna kapitalizacija 752,75 milijona ameriških dolarjev, skupna dobava 21,00 milijonov DCR.

decredDecred (DCR)

Uvrstitev: 49$ 150,42Cena (BTC) Ƀ0,00298000Trgovinska kap$ 1,91 B Volumen$ 36,34 M24h Sprememba 0,7% Skupna dobava 21,00 M DCR

Decred Napovedi napovedi prihodnjih cen

Napovedovanje cen temelji na skrbni uporabi algoritmičnih tehnik za analizo zgodovinskih podatkov in projekciji teh podatkov v kratkoročni in dolgoročni prihodnosti. V zadnjem času analitiki uporabljajo orodja za globoko učenje ali strojno učenje za ugotavljanje trendov, ki jih bodo tradicionalne tehnike verjetno pogrešale. Kakor koli že, umetna inteligenca je vse bolj priljubljeno orodje za analizo velikih blokov podatkov, vključno s preteklimi podatki o kriptovalutah.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 59.1 1,35%
1 teden 62.3 6,84%
1 mesec 77,5 32,9%
1 leto 109.9 88,5%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 109.9 88,5%
2 leti 105,7 81,3%
3 leta 125.2 114%
5 let 150,6 158%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno za izobraževalne namene in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Napoved napovedane cene 2021

Decred ima izjemen potencial rasti. Z dobrimi osnovami in strastno skupnostjo razvijalcev se bo Decred v svojem prizadevanju za doseganje zlatega standarda kriptovalut verjetno nenehno nadgrajeval in izpolnjeval mejnike za mejniki.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena žetona 1 Decred (DCR) leta 2021 znašala približno 59,1 USD.

Decred Napovedovanje cen 2022

Čeprav bosta Bitcoin in Ethereum še vedno verjetno nesporna dvojna monarha kripto prostora, bo Decred zagotovo dobil zagon s svojo vključujočo filozofijo upravljanja in vse bolj izpopolnjenimi tehnološkimi novostmi.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena žetona 1 Decred (DCR) leta 2022 znašala približno 109,9 USD..

Decred Napovedovanje cen 2025

Letošnje leto bo prelomno ne samo za Decred, ampak tudi za kriptovalute kot celoto. To je leto, v katerem bo blockchain verjetno postal mainstream v družbi, saj bo vsak vlagatelj mama-in-pop s svojim kripto portfeljem. Letos se bo odločalo tudi o tem, kateri kovanci bodo preživeli in kateri bodo propadli. Decred verjetno ne bo le preživel, ampak tudi uspeval.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena žetona 1 Decred (DCR) leta 2025 znašala približno 133,7 USD..

Je Decred dobra naložba?

Vprašanje je tehnično o prihodnji ceni in filozofsko, ki sega v bistvo pomena demokratičnega nadzora. Decred je ponosen na svojo prefinjeno strukturo upravljanja, katere cilj je vključiti zainteresirane strani z vseh koncev. Toda v mestni državi je lažje ohraniti demokracijo kot v nadnacionalnem imperiju, Decred pa je še vedno mestna država, majhna, homogena in vezana na vezi skupnosti.

Ali bo lahko ohranil svojo upravljavsko arhitekturo, ko bo začel privabljati stotisoče običajnih uporabnikov, ki želijo slišati svoj glas? Ali bo lahko vsem dal svoje? Kako bodo uravnoteženi nasprotujoči si interesi? Na to vprašanje ni odgovora. To je večna uganka in le čas bo pokazal, kako se bo vse skupaj izteklo.

 Kako kupiti decred

Decred je na voljo v običajnih borzah, kot sta Binance ali Bittrex. Če želite kupiti Decred, morate najprej odpreti račun in ga zavarovati z dvofaktorsko overitvijo. Decred lahko na teh borzah kupite z Bitcoinom ali Ethereumom. Če želite uporabiti fiat valuto, bi bilo morda bolje, da obiščete Coinbase, da najprej zamenjate nekaj bitcoinov za fiat in s tem bitcoinom kupite valuto v Binanceu.

Naj se pove, da DCR, ki je bil zgrajen na bitcoin kodni bazi, ni žeton ERC-20, ki je zgrajen na Ethereumu. Decred zato ni mogoče shraniti v nobeno denarnico, združljivo z ERC-20. Denarnice, združljive z DCR, lahko prenesete s spletnega mesta Decred.

Več informacij o Decred

Ekipa

Decred temelji na novem modelu rasti, v katerem sodelavci plačujejo za svoje delo. Pohvali se s številnimi izvajalci, ki so prispevali k projektu. Jake Yacom-Piatt je vodja projekta, Jonathan Zeppettini pa mednarodne operacije.

Zaključek 

Decred je odgovor na številne hude pomanjkljivosti, ki kriptovalute, kot je bitcoin, pestijo že od njihovega nastanka. Te pomanjkljivosti – napake centralizacije, oligarhičnega nadzora in neodgovornega upravljanja – grozijo, da bodo spodkopale sam cilj decentraliziranega upravljanja, za katerega je izumljena veriga blokov. Da bi se spopadel s temi težavami, si Decred prizadeva v sistem vnesti mero demokratičnega nadzora. Ali bo ta projekt uspešen, bomo še videli.

Nobenega dvoma ni o tehnološkem kalibru ekipe Decred, niti o notranji skladnosti in intelektualni ambiciji dolgoročnega programa. Toda če je človeška narava takšna, kakršna je, je cena demokracije morda prestrma, da bi jo prenesli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me