Napoved omrežnih cen OMG za leta 2021, 2022, 2025

OMG Network, prej znan kot OmiseGo, želi postati javno decentralizirano finančno omrežje, ki lahko hitro prenaša denar in sredstva po vsem svetu. OMG je potomka podjetja Omise, podjetja za plačilne storitve (primerljivo s PayPal), ki ga je leta 2013 ustanovil Jun Hasegawa. Omise deluje na Tajskem, v Singapurju in drugih azijskih državah..

Ko je kripto revolucija začela prevzeti svet, je Omise naročil Vansi Chatikavanij, po poklicu strokovnjakinjo za vodne vire, da na kodni bazi Ethereum ustvari in sodeluje z ustanoviteljem Ethereuma Vitalikom Buterinom, pametno pogodbeno platformo, ki omogoča hitro, poceni in varne transakcije v več verigah blokov.

Napovedovanje cen OMG omrežja

V primerjavi s konvencionalnimi sredstvi za finančne transakcije (pomislite na Visa, Mastercard itd.) Je tehnologija veriženja blokov počasna in neučinkovita zver. Medtem ko lahko Visa in Mastercard obdelata na tisoče transakcij na sekundo, Ethereum obdela manj kot dvajset.

Vsako kriptovalutno omrežje, ki upa, da bo konkuriralo tem uveljavljenim institucijam, mora svoje delovanje stokrat povečati, ne da bi pri tem kršilo varnost ali pridobilo neželeno centralizacijo. OMG Network je med različnimi predlaganimi sredstvi za razširitev izbrala »plazemski protokol:« mehanizem soglasja za dokazovanje deleža za potrjevanje transakcij v serijah in ne posamezno.

Omrežje OMG je sklenil številna partnerstva v regiji jugovzhodne Azije, vključno z McDonald’som na Tajskem. Genesis Block, hongkonška tvegana družba, je pred kratkim kupila mrežo OMG, da bi jo razvila v platformo za decentralizirano financiranje (DeFi).

Zgodovinska analiza cen OMG Network

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Zgodovina cen OMG je bila nestanovitna. Kmalu po uvedbi julija 2017 se je cena poleti 2018. nihala in nihala med 12 in 25 ameriškimi dolarji. Ko se je večino leta 2019 držala pod 2 dolarja, je v začetku leta 2020 strmoglavila pod prag 1 dolarja. Od decembra 2020 se je nekoliko povečal in se ustalil tik nad 3 USD.

V času pisanja tečaja je OMG zrasel za 4,25% in trguje pri 3,25 USD. Ima a tržna kapitalizacija 456,02 milijona dolarjev, v obtoku pa 140,25 milijona OMG.

omisegoOmrežje OMG (OMG)

Uvrstitev: 88$ 4,98 Cena (BTC) 0,0009900 Marketcap$ 698,29 M Volumen$ 566,29 M24h Sprememba 2,55% Skupna dobava 140,25 M OMG

o moj bog Napovedi napovedi prihodnjih cen

Z uporabo preteklih trendov kot vodila, ob upoštevanju trenutnega zgodovinskega konteksta in ob upoštevanju predvidenih dogodkov lahko analitik natančno projicira prihodnost. Za dopolnitev podatkov in ustreznih analitičnih orodij ima tukaj analitik korist od mirnega uma, ki lahko vzpostavi pravo ravnovesje med „iracionalno pretiranostjo“ na eni strani in neupravičenim pesimizmom na drugi strani..

Vendar je resnični svet neznanih neznank, nepričakovanih dogodkov in nenamernih posledic vedno zunaj odra in čaka, da zasede na projekcije našega uma; obstaja verjetnost, da bo zelo negotova prihodnost na koncu premagala analitika. Pa vendar je ob vseh teh opozorilih upravičena razumna napoved.

 Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 2,93 USD -9,00%
1 teden 2,99 USD -7.14
1 mesec 3,05 USD -5.27
1 leto 8,47 USD 163%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 8,47 USD 163%
2 leti 12,35 USD 283%
3 leta 15,55 USD 382%
5 let 24,03 USD 646%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno za izobraževalne namene in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

OMG Network Price Napoved 2021

Omrežje OMG se lahko izkaže za priljubljeno med nebančnimi državljani jugovzhodne Azije, ki se bodo z veseljem rešili pretiranih transakcijskih provizij. Za tiste neizmerne milijone je OMG morda rešitev, ki jo potrebujejo. Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena žetona OMG leta 2021 znašala približno 3,00 USD.

OMG Network Price Napoved 2022

Omrežje OMG bo imelo nekoliko obetavno prihodnost, če bo uspešno širilo partnerstva med korporacijami in doseglo vse več nebankov, tudi ob širitvi svojih zmogljivosti DeFi. Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena OMG leta 2022 znašala okoli 8,47 USD.

OMG Network Price Napoved 2025

Do leta 2025 se pričakuje, da bo hiter napredek tehnologije veriženja blokov povzročil, da bo kriptovaluta nadaljevala s hitrim vožnjami, kakršne je mogoče primerjati le z dot-com razcvetom v poznih devetdesetih. Do takrat naj bi Ethereum in njegove različne aplikacije predstavljali bilijon milijard dolarjev. Kot sekundarno verigo Ethereuma je mogoče predvideti, da bo plazma skupaj z OMG imela koristi od trajne rasti. Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena žetona 1 OMG leta 2025 znašala približno 21,85 USD.

Ali je OMG dobra naložba?

Doba DeFi (decentraliziranih financ) je na obzorju, saj se tehnologija veriženja blokov hitro razvija. Ne gre več samo za rudarjenje bitcoinov; namesto tega na podlagi prve ali generacije blockchain kodne baze (Bitcoin in Ethereum) razvijajo na stotine novih in inovativnih alternativ, ki grozijo, da bodo tradicionalnim finančnim institucijam (banke, kreditne kartice, Paypal itd.) omogočili, da dobijo denar..

Kje se v tem vznemirljivem okolju ujema mreža OMG? Tu je resničnost težka in preprosta: konkurenca je močna, drugi pa v svojih funkcijah DeFi veliko napredujejo. V industriji se pogosto uporabljajo alternative protokolu plazme, kot je zkRollup (imunski, za razliko od plazme, za vroče ključe denarnice in kriptoekonomske napade)..

Cosmos, ki se zaračunava kot “internet verig blokov”, je na dobri poti, da ponudi razširjen in interoperabilen ekosistem, ki uporabnikom omogoča poslovanje prek verig blokov. REN z uporabo republiškega protokola trgovcem omogoča, da v skrivnostnih temnih bazenih oddajajo prikrita naročila. Da bi se OMG Network izkazala za dobro naložbo, mora hitro napredovati, da bi dosegla svoje konkurente, kot so ti.

Kako kupiti OMG?

OMG lahko kupite na večini običajnih borz, kot so Coinbase, Binance, Kraken in druge. V mnogih od teh borz morate najprej odpreti račun in ga zavarovati z dvofaktorsko avtentikacijo. Pred kakršno koli trgovino je treba kupiti bitcoin ali ethereum, ki ga lahko zamenjate za OMG, glede na tekoči tržni tečaj.

Več informacij o mreži OMG

Ekipa

Jun Hasegawa, ustanovitelj podjetja Omise, je Vansi Chatikavanij naročil, da ustvari OmiseGo, ki je bil pozneje označen kot OMG Network. Dvojec je za sodelovanje pri projektu zaposlil Vitalika Buterina, ustanovitelja podjetja Ethereum. Ekipa in Joseph Poon, razvijalec Ethereuma, sta napisala bel papir v zvezi s projektom junija 2017. Skupina je nato pripravila program na prilagojenem plazemskem protokolu. OMG je pred kratkim prevzel Genesis Block, medtem ko sta Buterin in Poon začela sodelovati pri drugih projektih.

Zaključek

Decentralizirano financiranje je pred nami in številna blockchain podjetja tekmujejo med seboj, da bi zagotovila platformo za poslovanje prek resničnih in navideznih meja. Vendar je blockchain, kot je Ethereum, v primerjavi s konvencionalnimi finančnimi institucijami počasen in neučinkovit. OMG Network poskuša razširiti Ethereum, tako da je na platformi mogoče izvesti in zabeležiti več transakcij, ne da bi pri tem žrtvovali varnost ali decentralizacijo.

OMG, tukaj ponuja iznajdljivo rešitev. S pomočjo plazme transakcije premakne v sekundarno verigo, kjer jih je mogoče brez zamašitve glavne verige posneti in preveriti v serijah. Če želite na ta način povečati Ethereum, je treba žrtvovati varnost ali decentralizacijo; razvijalci se lahko odločijo, da bodo poudarili enega nad drugim, v skladu s svojimi željami.

Omrežje OMG je zato obetavna tehnologija. Vendar, da bi ugotovili, ali je resnično prihodnost verige blokov, je treba pogledati njegove konkurente, ki želijo izvajati tudi transakcije prek verig blokov. Možnosti so na voljo Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren in še več. Ali bo OMG lahko sledil konkurenci?

Kaj ponuja, česar drugi ne? Ali ima enak prostor za rast kot drugi? To so vsa vprašanja, s katerimi se morajo spoprijeti vlagatelji, če želijo oceniti določeno nišo v vznemirljivi novi pokrajini decentraliziranih financ. Še vedno je odprto vprašanje, kaj od tega bo odprlo najširša vrata v prihodnost, ali pa vsi to počnejo v enaki meri na različne načine. To vprašanje bo vedno bolj pereče, ko kriptovalute prodirajo globlje v družbo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me