Napovedovanje cen FunFair (FUN) za leta 2021, 2022 in 2025

FunFair je decentralizirana platforma za igre na srečo, ki igralnice postavlja na verigo Ethereum. Platforma je varna in pregledna alternativa spletnim igram. Funfair je centralizirano podjetje, ki se je leta 2017 začelo v Singapurju.

Trenutno imajo pisarne na Malti, v Londonu, Gibraltarju, Dublinu in Guernseyju. V tem članku Funfair Price Prediction bomo analizirali vse o projektu in vam pomagali ugotoviti, ali je to dobra naložba za vas ali ne.

Najhitrejši način za zabavo – takojšnja zamenjava spodaj

napoved cene zabave

Analiza zgodovinskih cen FunFair 

Zabavni sejem uporablja žetone FUN; FUN je žeton ERC20, ki se pri celotni zaledni infrastrukturi zanaša na verigo blokov Ethereum. ICO FunFair je potekal junija 2017 in so uspelo zbrati 26 milijonov dolarjev v 4 urah.

Žetoni FUN so bili izdani okrog 0,07 USD na žeton. Celotna industrija kriptovalut je do konca leta 2017 in do začetka leta 2018 doživela izjemno rast vrednosti, saj so številne cene valut v nebo naraščale.

Takrat je FunFair videl, da je njegova vrednost žetona dosegla najvišja najvišja vrednost 0,19106 USD na 8. januarja 2018.

Ta najvišji čas je tudi začetek hitre devalvacije žetona FunFair, saj je celoten trg kriptovalut vstopil v tisto, kar mnogi opisujejo kot najdaljši medvedji cikel v svoji zgodovini.

Takoj po parabolični rasti FunFair je prišlo do prostega padca njegove žetonske vrednosti, ki je videla svojo ceno pade pod ceno ICO. Ta cenovni trend se je nadaljeval v večini leta 2018, ko je vstopil v leto 2019. V letu 2019 je cena FUN ostala enaka in je horizontalno trgovala brez pomembnih cenovnih sprememb.

13. marca 2020 se je zabava Funfair znižala 0,00 USD 105 USD, najnižja, kar jih je kdajkoli imela.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

zabavni sejemZabavni sejem (ZABAVNO)

Uvrstitev: 172$ 0,032136Cena (BTC) 0,00,00100 Marketcap$ 193,38 M Volumen$ 7,72 M24h Sprememba 2,64% Skupna ponudba 11,00 B ZABAV

Napoved napovedi prihodnjih cen FunFair

Leto 2020 je za kriptovalute na splošno pomembno. Označuje leto, ko bo bitcoin doživel tretji dogodek, ki se prepolovi (zmanjšanje stopnje proizvodnje bitcoinov), kar običajno pomeni začetek novega bikovskega cikla za kriptovalute na splošno.

Zadnji dogodek za prepolovitev bitcoinov se je zgodil pred 4 leti, leto pred volanom bikovskega trga 2017-2018. Zdi se, da so trgi kripto že dosegli dno, se zdi, da je čas, da altcoin-i, kot je FunFair, sprejmejo svoje cenovne akcije navzgor. 

FunFair, ki je pred dvema mesecema pred kratkim dosegel najnižjo raven, ima velik potencial navzgor.

Kombinacija splošnega izboljšanja razpoloženja na trgu, obnovljenega zanimanja za kriptovalute zunaj industrije, naraščajoče regulativne jasnosti v številnih jurisdikcijah in bližajoče se nadgradnje protokola Ethereum, da bo bolj prilagodljiva, lahko služi kot katalizator za preoblikovanje bogastva FunFair.

Zgodovinsko gledano je kripto trg vedno zavzemal svojo ceno za bitcoin in verjamemo, da to ostaja resnično in v bližnji prihodnosti. To je razlog, zakaj je naša kratkoročna in dolgoročna napoved na splošno bikova.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,00289 USD 8%
1 teden 0,00335 USD 25%
1 mesec 0,00456 USD 70%
6 mesecev 0,01394 USD 520%
1 leto 0,0897 $ 3350%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 0,0897 $ 3,350%
2 leti 0.20100 USD 7.500%
3 leta 0,15584 USD 5,815%
4 leta 0,17286 USD 6,450%
5 let 0,32830 USD 12.250%

** Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, ki so namenjeni izključno izobraževalnim namenom in se ne upoštevajo kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred naložbo opraviti lastne raziskave **

Napovedovanje cen FunFair 2020

Leto 2020 je pomembno leto za celotno kriptovalutno industrijo. Je leto tretjega prepolovitve bitcoinov, ki običajno označuje začetek novega cikla bikovih trgov.

Po tem dogodku naj bi Bitcoin naredil nekaj pomembnih gibanj navzgor, altcoini, kot je FunFair, pa naj bi jim sledili..

Korelacija gibanja cen bitcoinov z altcoin-i je zelo znan pojav, pričakujemo, da se bo gibanje teh cen in njegovi učinki nadaljevali 1-2 leti navzdol.

Cena FunFair je v začetku letošnjega leta dosegla najnižjo raven, vendar verjamemo, da bomo od zdaj naprej videli višje vzpone v letu 2021.

Funfair bi lahko do konca leta 2020 dosegel ceno 0,01394 USD in bo še naprej dobival pozitiven zagon eno leto po dogodku prepolovitve bitcoinov. 

FunFair Napovedovanje cen 2022

Pričakovana pozitivna energija celotne industrije kriptovalut v naslednjih mesecih bo pomagala obnoviti zanimanje širše javnosti. To lahko uvede novo generacijo kripto uporabnikov, ki bodo pomagali spodbuditi tek kripto bull, ki ga je sprva sprožil dogodek prepolovitve bitcoinov leta 2020.

To je poleg vse večjega sprejemanja kriptovalut in večja regulativna jasnost bo še povečala vrednost tega nastajajočega razreda sredstev. Pričakujemo, da bi bil Ethereum 2.0 izdan že takrat, ko bi se lotil problema razširljivosti, ki muči ekosistem Ethereum, katerega del je FunFair.

Izboljšanje temeljnih in makroekonomskih sprememb v panogi, ki jo skuša motiti, bi lahko pomagalo FunFairu doseči novo, vedno visoko ceno Do leta 2022 0.201 USD.

Pričakuje se, da bo ta nova najvišja vrednost vseh časov kratkotrajna, saj pričakujemo nekaj dobička. Kljub temu ne pričakujemo, da se bo cena sejma Funfair spustila pod ICO cene.

FunFair Napovedovanje cen 2025

Pet let po prihodnosti pričakujemo, da bo industrija dosegla raven zrelosti, ki bi ji dala več možnosti za množično posvojitev. Dosežena bi bila regulativna jasnost in rešeni bi bili številni problemi razširljivosti.

Razširjenost kriptovalut in storitev in izdelkov, ki temeljijo na tehnologiji blockchain, in poznavanje množic s to tehnologijo bi porušilo oviro za vstop. 

Poleg tega bi bilo leto 2025 še leto po drugem dogodku prepolovitve bitcoinov, ki kripto trg postavi na svoj periodični bikovski tržni cikel.

Z visoko kakovostnimi projekti, kot je FunFair, se znatno poveča parabolično povečanje cen kripto. Verjamemo v ta bikovski cikel in FunFair bi lahko dosegel količino 0,3283 USD na žeton.

Najboljše mesto za nakup ali zamenjavo FunFair

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Spremeni ZDAJ

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinswitch

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
Ocena: 4.

Pojdite na Nakup

Najboljše denarnice za shranjevanje zabave

NameTypeBuy
TREZOR Ena

trezor ena

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano X

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Atomska denarnica

Namizni odjemalec Ocena: 4.

Vzemi denarnico

Je FunFair dobra naložba?

Pri trenutnih ravneh cen se FunFair lahko izkaže za odlično naložbo za vlagatelje, ki iščejo podcenjene visoko potencialne projekte

Trenutna cena FunFair zagotovo ne odraža kakovosti projekta in njegove potencialne vrednosti v prihodnosti. Glede na trenutno pandemijo COVID-19 se bo igralniška industrija bolj verjetno preusmerila na spletne igre na srečo in lahko dostopna infrastruktura, kot je FunFair, bi se lahko izkazala za dragoceno pri tem prehodu.

Kriptovalute bodo v tem premiku igrale ključno vlogo kot nadomestilo za gotovinske transakcije.  

Menimo, da je FunFair dosegel dno in je trenutno zelo podcenjen. To je tudi eden redkih blockchain projektov v industriji, ki bi lahko dejansko pridobili s trenutno pandemijo, ki je ustavila svetovna gospodarstva po vsem svetu..

Ko se bo več igralnic z opeko in malto spopadlo z “novo normo”, bodo zagotovo iskali nove načine, kako nadaljevati svoje poslovanje.

Spletne igralnice so njihov naravni evolucijski korak. Uporaba kriptovalut in tehnologija veriženja blokov bo zagotovila razpoložljivost “virtualne” javne infrastrukture, ki je po funkciji podobna gotovini, zasebno in varno.

Kako kupiti zabavo?

FunFair (FUN) trenutno trguje na nekaterih vodilnih in uveljavljenih borzah v tej panogi. Tej vključujejo Binance, V redu, Bitfinex, Gate.io, in HitBTC.

Tisti, ki jih zanima to digitalno sredstvo, lahko izbirajo med temi borzami. Vendar večina uporabnikov žetonov FunFair ne bo mogla kupiti neposredno s fiatom.

Najprej bodo morali kupiti BTC ali Ethereum z uporabo fiat onrampov na teh borzah SIMPLEX nato ga zamenjajte v menjalnici, da dobite ZABAVO. 

Bolj neposreden način nakupa FUN-a s fiatom je uporaba takojšnjih izmenjav kriptovalut Spremeni ZDAJ, CoinSwitch, in Changelly.  Kupci bodo lahko s fiatom kupili FunFair z uporabo svojih bančnih kartic. 

Te borze podpirajo tudi druge kriptovalute kot možnosti plačila, pri čemer je sprejeto veliko priljubljenih digitalnih sredstev. Med različnimi možnostmi za nakup FUN so takojšnje izmenjave kriptovalut na splošno velja za najlažje izvedljive.

FUN lahko dobite tudi prek decentraliziranih borz (DEX), kot je Odstrani in ForkDelta. Opozarjamo vas, da DEX-ji zahtevajo upravljanje denarnic, ki niso skrbniške, kar je lahko preveč zapleteno za nove uporabnike.

Ta dva DEX-a sta DEX-a na osnovi Ethereuma, kar pomeni, da so samo Ethereum-osnovani žetoni edine podprte kriptovalute za transakcije. Fiatova plačila niso podprta. 

Alternativni način nakupa kovancev FunFair

Več informacij o zabavi

Kaj je FunFair?

Projekt FunFair je namenjen operaterjem igralnic, razvijalcem iger, igralcem in povezanim podjetjem. Platformo FunFair lahko uporabljajo igralniški igralci in razvijalci iger za ustvarjanje popolnoma prilagodljive izkušnje igralcev na verigi blokov za igre na srečo, kot so blackjack, igralni avtomati, baccarat, ruleta in še več.

Operaterji lahko hitro dobijo licenco FunFair in dobijo igralnico z belimi etiketami z razmeroma malo vnaprejšnjimi stroški. Tradicionalne spletne igralnice so se morale pomeriti z infrastrukturno dirko v orožju v času konic in zunaj njega ter kot vkrcani igralci.

Ta infrastruktura je tudi v prostem obdobju nedejala in ni ustvarjala prihodkov. FunFair to težavo reši z uporabo verige blokov Ethereum kot omrežne in strežniške infrastrukture.

Zaradi decentralizirane infrastrukture Ethereumov, pasovne širine strežnika in manj povračil je to odlična struktura za sodobno spletno igralnico.

Čeprav povratne bremenitve v določenih situacijah ščitijo potrošnika, v primeru igralniške platforme FunFair sredstva igralcev ostanejo v denarnicah in plačajo le na stavo..

Ko je napovedan izid, se dobitki takoj prenesejo nazaj v denarnico. Z uporabo teh metod se za igralca in igralnico zmanjša veliko število tveganj.

Ekipa

Soustanovitelj FunFair Jez San s spletnimi igrami na srečo se ukvarja od leta 1982. Ustanovil je številna spletna mesta za igre na srečo in startupe. Ima več kot 40 let izkušenj v igralniški industriji. Dodatna soustanovitelja sta Jeremy Longley in Oliver Hopton.

Ekipa FunFair ima 32 članov in 7 svetovalcev z različnim ozadjem, vključno z razvijalci programske opreme, oblikovalci iger, strokovnjaki za veriženje blokov in tržniki..

Ekipa je dobro zaokrožena in ima ustrezne izkušnje na področju iger na srečo in igralništva. Poleg tega ima FunFair odvetnika za podatke, zasebnost in kibernetsko varnost. To ustvarja zaupanje, saj je v mislih nekaj varstva potrošnikov.

Njihov 1. četrtletje 2020 posodobitev poudarja njihovo vizijo in napredek.

Razvoj

FunFair uporablja usodne kanale za zmanjšanje nezaupanja med igralnicami in igralci. Fate kanali so generatorji naključnih števil, ki temeljijo na blockchainu in jih lahko predvajalnik pregleda in pregleda.

Uporaba usodnih kanalov daje gotovost in zaupanje v številke, ki jih ustvarjajo in uporabljajo igre na srečo.

Njihov razvoj se je osredotočil tudi na hitrost z uporabo vmesnika HTML5, tehnologije WebGL in uvajanje edinstvenih 3D igralniških iger v verigo blokov.

Igralnice FunFair delujejo tako na mobilnih napravah kot na namiznih računalnikih. Hitrost igranja je bila vedno težava pri spletnih igrah na srečo za igralnico in igralca.

Njihov načrt je impresivna in objave objav iz meseca v mesec. Ena skrb se nanaša na avtentikacija predvajalnika. Trulioo in Yoti se uporabljajo za KYC, ki bo v večini primerov zažgal vašo anonimno identiteto Ethereum in bi prikazal tudi vse vaše transakcije in vso zgodovino žetonov ERC20, če je oseba ali skupina uspela priti do teh podatkov.

Uporaba FunFair bo uničila anonimnost, ki jo ponujajo verige blokov, vendar ne več kot registracija pri regulirani borzi, ki zahteva podatke KYC in financiranje izmenjave iz vaše primarne denarnice.

Blockchain Tech

FunFair se je odločil svojo platformo zgraditi na Ethereumu. Pametne pogodbe Ethereum so decentralizirane in varne. Lahko jih revidira katera koli stranka, s čimer igralec dobi dodaten vpogled v preglednost in poštenost odigranih iger.

FunFair uporablja žetone FUN za vse, od stav do razvijalcev, ki plačujejo za igre FunFair. Vse dohodne in odhodne transakcije na platformi FunFair se plačajo v FUN, podružnice pa tudi v FUN.

Razširljivost

FunFair je razvil svojo platformo na verigi blokov Ethereum, ki zagotavlja neverjetno porazdeljeno decentralizirano zaledno infrastrukturo. Ta izbira je ekipi FunFair omogočila, da se osredotoči izključno na razvoj svoje platforme.

Na žalost ima mreža Ethereum nerazrešene težave z razširljivostjo. Skupina Ethereum trdo dela pri reševanju tega problema in številne predlagane rešitve bi lahko delovale.

Glavna težava je, da jim čas morda ne bo na strani, ker se kripto trgi hitro in hitro spreminjajo.

Vzpon DeFi bi lahko to težavo tudi hitro poslabšal. Ljudje so pripravljeni dati prednost finančnim transakcijam pred vsem ostalim v blockchain omrežju.

Omrežje Ethereum bi lahko prenehalo delovati, kot je bilo predvideno, zaradi česar bi morali uporabnike plačevati pristojbine, povezane z zastoji. Omrežje Bitcoinov je odličen primer prednostnega financiranja blockchain.

Denarnice

FunFair je žeton ERC20 in ga je mogoče položiti v denarnice, ki podpirajo sredstva Ethereuma, MyEtherWallet lahko dobra izbira, če je deponirani znesek manjši od stroškov strojne denarnice.

Naša najprimernejša izbira denarnic je tudi ena Ledger ali Trezor. Denarnice s strojno opremo ponujajo veliko več varnosti kot običajne denarnice za izmenjavo.

Partnerji

Vključujejo tudi partnerje zabavnih sejmov Igre s konicami, ki so ponudniki in razvijalci spletnih iger z dvajsetletnimi izkušnjami v igralniško podjetje.

Big Wave Gaming razvil in izdal Cho Han, ki bo še posebej zanimiv na Japonskem, kjer je ta igra s kockami že stoletja klasična.

Rake the Rake se je pridružil partnerskemu programu in ima dostop do sto tisoč potencialnih igralcev. CasinoFair in Crypto Casino oba uporabljata platformo FunFair in sta v živo.

Predpisi in regulatorji

FunFair je platforma B2B blockchain casino z licenco prve stopnje. Stopnja ena preprosto pomeni, da so igre pravično poštene. V nasprotju z drugimi panogami za kripto igre na srečo ni treba sprejemati zakonov, saj sedanji okvir deluje.

Večina igralniških mest in regulatorjev se že ukvarja z devizami, kriptovalute imajo isto funkcijo in delujejo kot devizni posel za igre na srečo. 

Primarni interesi regulatorjev iger na srečo so mladoletne igre na srečo, odvisnost od iger na srečo, poštena igra in igralnice, ki plačujejo igralce. FunFair obkljuka vsa ta polja.

Tekmovalci

Konkurenti iz resničnega sveta

FunFair nasprotuje številnim Caninovim, spletnim igralnicam, dappsom in igralnim platformam v blockchain prostoru. So vodilni na trgu verig blokov, trenutno imajo zanesljiv in uporaben izdelek. Globalna igralniška industrija je ocenjena na 500 milijard dolarjev.

Konkurenti na kripto trgu

Žeton FUN je zelo depresiven, prodaja se na najnižjih ravneh, precej pod začetno ceno. To bi lahko razumeli kot priložnost za nakup, vendar se mora tržna cena obrniti.

Zaključek 

Poslanstvo FunFair-ja pri ustvarjanju zabavne, poštene in pregledne platforme za igre na srečo je na dobri poti. Projekt je prijava partnerjev in nadaljnji razvoj njihove igralne platforme ob upoštevanju prispevka igralcev.

Ogromen premislek pri tem projektu je, da je bilo od skupaj zbranih 25 milijonov dolarjev 10 milijonov dolarjev v Ethereumu in 16 milijonov dolarjev v bitcoinih, ki so jih prejeli od posameznikov in institucij.

Od junija 2017 ICO FunFair je Ethereum izgubil 46% svoje vrednosti, Bitcoin je pridobil 186% svoje vrednosti, Funfair pa 95% svoje vrednosti.

To je osupljiv odstotek, toda v svetu kripto to ni neobičajno. Številne kriptovalute so izgubile 95% vrednosti in se še vedno znova vrnile na svoje visoke vrednosti.

Nato so nato dosegli stotine, v nekaterih primerih pa tudi tisoče odstotkov na svojih visokih vrednostih vseh časov

Med pomembne vlagatelje v FunFair spadajo Pantera Capital, KR1, Asymmetry Asset Management, BlockTower Capital, HyperChain Capital, Myriad Capital Management, Mutual Coin Capital, The Hive Index in Astronaut Capital.

Naše konzervativno predvidevanje cen FunFair lahko, če igra na srečo s kriptovalutami, zajame 1% svetovnih trgov iger na srečo 500 milijard dolarjev. V visoko konkurenčnem podsektorju kripto iger na srečo bi bilo treba zbrati 5 milijard dolarjev.

FunFair bi zlahka prevzel 20 – 40% trga, če je še v razvoju. S skupno tržno kapitalizacijo 1-2 milijard USD smo lahko videli, da se vsak kovanec vrne na 0,06–0,12 USD. Če kriptovalute doživijo velik bik, bi lahko bila cena veliko višja.

Preberite tudi: Napovedovanje cen Siacoin (SC)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me