Napovedovanje cen osnovnih žetonov pozornosti (BAT) 2021, 2023 in 2025

Če kdaj razmišljate o spremembi spletnega brskalnika, naj bo to prepočasen ali pa vam bo izpraznil preveč baterije, ste morda že slišali nekaj o Braveu. Fascinantno je, Brave je več kot le odličen spletni brskalnik, vendar ponuja edinstven in revolucionaren oglaševalski model, ki vas nagradi s svojo izvorno kriptovaluto Basic Attention Token (BAT) za varno in zasebno gledanje kuriranih oglasov..

Še več, Brave je zgradil celoten spletni ekosistem, ki s svojimi žetoni BAT povezuje milijone uporabnikov, založnikov in ustvarjalcev ter oglaševalcev. Kot takšna naša napoved cen BAT v osnovi napoveduje dobro in upljivo prihodnost, četudi tehnični dejavniki v prihodnjih letih ne dajejo čudovitih pogledov.

Brave je lahko prodrl globoko v širok tržni segment, kjer uporabniki zahtevajo večji nadzor nad tem, kar si delijo v spletu, in se varujejo pred dajanjem dragocenih podatkov za uporabo. Njena odprtokodna, decentralizirana tehnologija izkorišča trg digitalnega oglaševanja v višini 330 milijard dolarjev, kar vsem obeta scenarij, v katerem lahko vsi zmagajo..

Napoved cen BAT

Zgodovinska analiza cen osnovnih žetonov

Pogumno Osnovni žeton pozornosti (BAT) je bil v preteklosti dokaj nestanoviten, zato je vredno biti previden, če nameravate kupiti na trgu. Brave je maja 2017 organiziral ICO, da bi financiral razvoj njihove oglaševalske platforme in osnovnega žetona pozornosti, ki jo poganja. Postala je ena najhitrejših in najbolj vročih ICO-jevih prodaj doslej, saj je v samo 30 minutah prodala celotno dodelitev 1 milijarde BAT žetonov in podjetju zbrala 35 milijonov.

Od svojega začetka je zaradi nastajajočega trga družbe BAT trgovala v razburkanem vzorcu. Kmalu po lansiranju je dosegel najnižjo vrednost in dosegel 0,06621 USD 16. julija 2017.

V nekaj mesecih pa se je 9. januarja 2018 v stratosferi povzpel na novo najvišjo vrednost v višini 0,98070 ameriških dolarjev. Reli se je izkazal za nevzdržnega in je od takrat naprej tekel po znižanju do današnje cene. Kljub temu so inovacije in edinstvene rešitve BAT znotraj prostora verig blokov povzročile bikovska čustva preostale industrije.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Žetoni BAT se v času pisanja tega, 13. januarja 2021, trgujejo po ceni 0,23588 USD. Če bi žetone BAT kupili med prodajo ICO, bi vam prinesli impresivno donosnost 487,28%. Za primerjavo, BAT je od začetka trgovanja na javnih borzah padel za 75,95% od najvišje vrednosti vseh časov in za 256,26% od najnižje vrednosti v vseh časovnih obdobjih, merjeno z današnjo ceno.

Sprva je Brave načrtoval uporabo Bitcoina za svoj oglaševalski trg, ki uporabnikom in založnikom omogoča, da si zaslužijo žetone z ogledom specializiranih oglasov, ki so na voljo v njihovem brskalniku..

Vendar so pomisleki glede razširljivosti Bitcoina spodbudili razvijalce Brave, da ustvarijo svojo lastno domačo valuto, ki je bolj primerna za njene potrebe. Najboljša razpoložljiva tehnologija je omejena na skupno 1,500,000,000 BAT, trenutno pa je v obtoku 1,479,780,869 BAT. To bi mu prineslo tržno kapitalizacijo v višini 349.045.386 ameriških dolarjev, s čimer bi postala 66. največja kriptovaluta.

osnovni znak pozornostiOsnovni žeton pozornosti (BAT)

Uvrstitev: 74$ 0,688836Cena (BTC) Ƀ0,00001400Tržna kap$ 1,03 B Volumen$ 371,52 M24h Sprememba 4,17% Skupna ponudba 1,50 B BAT

Napovedi napovedi prihodnjih cen osnovnih žetonov pozornosti (BAT)

BAT ima velik potencial, če bo še naprej tako impresivno povečeval svojo uporabniško bazo kot že. Brskalnik Brave postaja vse bolj vlečen kot močna in izvedljiva alternativa drugim pomembnejšim brskalnikom, kot je Google Chrome, zaradi svoje dodane hitrosti in učinkovitosti v kombinaciji z velikim upoštevanjem varnosti in zasebnosti uporabnikov. Vendar pa ga naši modeli napovedovanja cen BAT prikazujejo v bolj razširjenem trgovanju za prihodnost.

Seveda je treba omeniti, da lahko naši algoritemski modeli merijo le tehnične dejavnike.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,234 USD -0,67%
1 teden 0,232 USD -1,52%
1 mesec 0,183 USD -22,32%
6 mesecev 0,197 USD -16,38%
1 leto 0,237 USD 0,60%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
2022 0,237 USD 0,60%
2023 0,221 USD -6,19%
2024 0,210 USD -10,86%
2025 0,175 USD -16,38%

Napoved cen BAT 2021

Od danes naprej se zdi, kot da lahko naši modeli napovedujejo le nekoliko vsakdanjo prihodnost cene osnovnega pozornega žetona. Kot pri vsaki naložbi pa tudi vedno priporočamo, da upoštevate tudi druge dejavnike, na primer osnove sredstva.

Glede na to, da več uporabnikov, ki skrbijo za zasebnost in varnost, išče boljše alternative kot priljubljeni brskalnik Google Chrome, lahko vidimo, da Brave postopoma raste.

Napoved cen BAT 2023

Brave v svoj brskalnik že uvaja dodatne storitve za nadaljnje povečanje zadrževanja uporabnikov v svojem ekosistemu, ki jih poganja enaka struktura, kot je njen decentralizirani model oglaševanja. Imajo naročnino Premium Firewall + VPN, ki bolje ščiti in zagotavlja uporabnikovo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega bi uvedba zasebno urejenega vira novic Brave Today in nakupovalne izkušnje Brave Offers z e-poslovanjem lahko privabila več uporabnikov..

Napoved cen BAT 2025

Ni lahko predvideti, kako bi lahko pogumni in njihovi osnovni žetoni pozornosti uspeli do leta 2025. Največja nevarnost za njihovo platformo je, če večja, dobro financirana in uveljavljena oglaševalska podjetja v podobne funkcije vpeljejo svoja že tako obsežna omrežja z nešteto milijoni spletnih mest in uporabnikov. Brave bo moral nadaljevati z inovacijami v tem prostoru in zunaj njegovega oglaševalskega sistema, tako da ga bo uporabil za ustvarjanje širšega digitalnega gospodarstva, ki ga poganja BAT.

Je osnovni znak pozornosti dobra naložba?

S tehničnega vidika se zdi, da naši modeli napovedovanja cen BAT ne morejo združiti bolj optimističnih napovedi za Bravine BAT. Toda na podlagi temeljnih dejavnikov, kot sta že tako hitra rast uporabnikov BAT in širitev lastnega digitalnega gospodarstva samo v zadnjih nekaj letih, lahko pred nami vidimo zelo obetavno prihodnost..

Kot dolgoročno naložbo, ki jo v svoj portfelj vključite poleg zlata ali bitcoinov, je vsekakor vredno razmisliti. Vendar menimo, da najboljšo vrednost BAT dosežemo z njeno uporabo znotraj ekosistema kot likvidne valute med uporabniki, založniki, ustvarjalci in oglaševalci.

Ker več časa preživimo na spletu, je uporaba BAT vedno večja, saj vidimo, kako daleč smo prišli. Že velja za eno najuspešnejših blockchain inovacij doslej, s svojimi edinstvenimi predlogi znotraj sektorja, ki so v celotni industriji povzročili precej bikovska čustva.

Potiskanje v 330 milijard dolarjev vredno industrijo za digitalno oglaševanje nikoli ne bi bilo enostavno. Kljub temu je spletna platforma za oglaševanje, ki jo poganja BAT, doslej zabeležila 22,2 milijona mesečno aktivnih uporabnikov, 7,4 milijona dnevno aktivnih uporabnikov, milijon preverjenih ustvarjalcev, ki sprejemajo prispevke BAT, več kot 2,5 tisoč oglaševalskih kampanj z večjimi blagovnimi znamkami, več kot 400 oglaševalcev od takrat lansiranje in se uporablja v 190 državah.

Uporabnike v spletu bolj kot kdaj koli prej zasipajo z oglasi, ki invazivno ciljajo na vas, napolnjeni z nešteto negotovih neodvisnih sledilcev in lahko vbrizgajo škodljivo zlonamerno programsko opremo. Prelomna obljuba Bravea, da bo rešil to težavo, je velik korak naprej. Za uporabnike lokalizirani algoritmi strojnega učenja v napravi varno in zasebno spremljajo vaše navade in zgodovino brskanja po internetu ter tako prilagodijo vsak oglas bolje kot tradicionalne rešitve.

Nobena podatkovna sled drugim ne omogoča, da bi si ogledali vaše podrobnosti brskanja, saj so vse informacije shranjene v razdeljeni knjigi. V zameno, uporabniki dobijo tudi 70% deleža v žetonih BAT za nagrado pozornost do teh novih oglasov.

Za partnerske založnike in posamezne ustvarjalce, ki gostijo te oglase, ne samo, da dobijo znižanje nagrad BAT, temveč lahko prejmejo tudi enkratne ali samodejne mesečne prispevke in nasvete podpornih uporabnikov. Priljubljena spletna mesta, kot so Twitter, YouTube in Twitch, sodelujejo s podjetjem Brave, kar še povečuje interakcijo med uporabniki in njihovimi najljubšimi ustvarjalci..

Oglaševalci imajo tudi koristi od svojega oglaševalskega modela, saj obljublja zmanjšano oglaševalsko goljufijo in večje sodelovanje uporabnikov kot način za učinkovitejše in natančnejše oglaševanje za merjenje zanimanja, ne da bi oviral zasebnost ali odziv uporabnikov, ki sprejemajo storitve blokiranja oglasov.

Kako kupiti osnovni žeton pozornosti (BAT)?

Čeprav je osnovni žeton pozornosti kriptovaluta z manjšo tržno kapitalizacijo, jo je njegova integracija bolj pogosto uporabljala med glavnim občinstvom. Kot take je žetone BAT enostavno najti in kupiti na večini borznih platform, kot so Coinbase, Binance, Kraken, OKEx, Upbit, Huobi, Gemini, Bittrex, Crypto.com, Bitfinex itd. Lahko bi uporabil CoinMarketCap ali CoinGecko najti izčrpen seznam trgov, ki ponujajo BAT.

Več informacij o osnovnem žetonu pozornosti

Osnovni žeton pozornosti (BAT) je domača valuta za Brave, odprtokodno, decentralizirano verigo blokov na osnovi Ethereuma, ki poganja platformo za izmenjavo oglasov, ki oglaševalce, založnike in uporabnike povezuje s preglednim sistemom nagrajevanja pozornosti do spletnih oglasov..

Primarni vmesnik za zaslužek in uporabo BAT je prek specializiranega brskalnika Brave, zgrajenega na Googlovem Chromiumu. BAT temelji na standardu žetona ERC-20 in je zavarovan s soglasnim algoritmom Proof-of-Work.

Primarna uporaba BAT je kot transakcijska valuta znotraj ekosistema Brave. Na primer, oglaševalci uporabljajo BAT za nakup oglaševalskega prostora na Brave, založniki in uporabniki pa BAT prejmejo nagrade, ker so pozorni na oglase. Seveda bo brskalnik Brave blokiral vse oglase in sledilce na spletnih mestih, vendar bo to omogočil končnemu uporabniku.

To Braveu omogoča, da dopolnjuje oglaševalske igralne termine na partnerskih spletnih mestih. Trenutno ta tehnologija deluje samo z lastnim brskalnikom Brave. Kljub temu delajo na kompletu SDK, ki ga bo razvijalcem omogočil, da ga integrirajo na lastne platforme in aplikacije, kar bo še povečalo doseg osnovnega znaka pozornosti.

Uvajajo tudi nove dodatke, ki jih bodo dodali v mrežo Brave. Pogumni požarni zid + VPN je premium naročniška storitev, ki uporabnikom omogoča varno in zasebno brskanje po internetu. Vgrajen je neposredno v brskalnik kot dodatek in je že na voljo v njihovi mobilni aplikaciji iOS.

Rešitev je edinstvena, saj uporablja požarni zid, ki ustvari varnostni sloj, ki bo zaščitil uporabnika in njegove naprave pred spletno zlonamerno programsko opremo in vključuje VPN za šifriranje prometa.

Pogumno danes je kurirana platforma za branje novic, ki uporablja isto tehnologijo kot oglaševanje za varno in učinkovito merjenje interesov uporabnikov na podlagi njihove zgodovine brskanja in vzorcev. Izvorno deluje v brskalniku Brave in izbere članke iz več kot 300 različnih zaupanja vrednih medijev in založnikov.

Podobno tudi Brave Offers ponuja kurirano izkušnjo nakupovanja v e-trgovini, s čimer izkoristite svoje interese za promocijo izdelkov in storitev svojih partnerjev. Trdi, da deluje učinkoviteje pri iskanju prodaje in ponudb, ki bi jih posamezni uporabniki dejansko zanimali, tako kot njegov sistem oglaševanja.

Zaključek

Nenazadnje, čeprav naša napoved cen BAT prinaša negotovo prihodnost svoje cene, vsekakor obstaja veliko potencialov. Pogum razbija dilemo, ki nas pesti; kako najti ravnovesje, ki bi koristilo vsem udeležencem v digitalnem svetu?

Kako bi lahko oglaševalci bolje poznali učinkovitost svojih oglasov, založniki in ustvarjalci bi se lahko preživljali z gostovanjem oglasov, medtem ko bi uporabniki lahko množično zaščitili svojo zasebnost in varnost pred zbiranjem podatkov, vse to hkrati?

Čeprav je novo in nepreizkušeno ozemlje, je to zelo obetaven začetek, saj Brave še naprej širi svojo uporabniško bazo in seznam partnerstev. Njihova inovativna ideja pomeni, da bi lahko vsi rasli in pošteno izkoristili hitro rastoče spletno gospodarstvo, kjer je pozornost prav tako dragocena kot zlato.

Neprekinjena zavezanost podjetja Brave, da svojo oglaševalsko tehnologijo uvaja v širši svet virov novic in spletnega nakupovanja, je tudi optimistična zavezanost k rasti. Začenjamo videti nov digitalni ekosistem, ki nam daje veliko upanje za osnovni znak pozornosti, ki vse to poganja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me