Napovedovanje cen VeChain (VET) za leta 2021, 2023 in 2025.

Čeprav obstaja veliko navdušenih razvijalcev in navdušencev, ki si do kolen prizadevajo, da bi ugotovili, zakaj, kako in kje bi verigo blokov lahko vključili v njihovo vsakdanje življenje, se velika podjetja še niso ogrela.

Toda to bi se lahko z VeChainom spremenilo, saj njegov verižni blok, ki ga poganja VET, želi rešiti vprašanje sprejetja v industriji, kjer je učinkovitost, robustnost, varnost in stabilnost resna skrb. Ko vidimo, kako ključnega pomena so zapuščena podjetja, da se vkrcajo na vlak za digitalizacijo, imajo VeChainove rešitve za preoblikovanje blockchainov pred prag podjetij po vsem svetu napovedi cen VeChain, ki napovedujejo ugodne obete.

VeChain Price Napoved

To že daje močan vtis, saj je nemško podjetje TÜV nedavno VeChaina imenovalo za prvega ponudnika storitev veriženja blokov s 5 zvezdicami. VeChain je platforma, ki zagotavlja vire za podjetja vseh oblik in velikosti s končnim ciljem decentralizacije, zaščite in nadaljnjega izboljšanja učinkovitosti in vrednosti pretoka podatkov za podjetja prek svoje razdeljene knjige..

VET je domača valuta VeChainThor, močno vsestranske verige verig VeChain, ki se osredotoča na postavljanje gradnikov za nizkocenovno, hitro, enostavno in dragoceno integracijo z verigo blokov, ne glede na to, ali gre za multinacionalne korporacije, družinska podjetja ali zagonska podjetja v garaži..

Analiza zgodovinskih cen VeChain

Omeniti velja, da VeChain sprejema rešitev z dvema žetonoma v verigi VeChainThor; eno bitje VET, drugi pa je VTHO. Več razlik si lahko preberete spodaj, vendar se bo današnja napoved cen VeChain osredotočila na žeton VET “pametnega denarja”, ki je bil zasnovan za prenos vrednosti po njegovem omrežju.

V preteklosti je bila njegova cena dokaj stabilna, saj je postopoma naraščala. Po podatkih iz Messari, VeChain je bil prvotno zgrajen na vrhu Ethereuma, saj je izdal svoje standardne žetone VEN ERC-20. Toda po tem, ko je VeChain izdal lastno verigo blokov, so bili vsi žetoni VEN zamenjani z novejšim VET v razmerju 1: 100.

VeChain je avgusta 2017 organiziral ICO za prejšnje žetone VEN. Prodal je 410 milijonov VEN, vendar ga je kitajska vlada pozneje pozvala, naj kitajskim državljanom, ki so sodelovali pri prodaji, povrne približno 133 milijonov VEN. Ti žetoni so bili pozneje požgani, čeprav je preostalih 277 milijonov VEN zbralo 20 milijonov dolarjev za nadaljnji razvoj VeChaina.

Po preteklih podatkih o trgovanju se je VET 13. marca 2020 spustil na najnižjo najnižjo vrednost v višini 0,001678 ameriških dolarjev, kar sovpada s takratnim širšim trkom kriptovalut. Toda od takrat je dobil močan zagon in se 6. januarja 2021 povzpel na rekordnih 0,032240 USD..

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi.

Trenutno je poklicno izobraževanje in usposabljanje še vedno na močni podlagi, ki temelji na njegovih trgovinskih in tehničnih meritvah. V času pisanja (18. januarja 2021) je cena žetonov za poklicno izobraževanje in usposabljanje VeChain ocenjena na 0,027514 USD, kar pomeni 6,66-odstotni dobiček pri 24-urnem trgovanju. Za primerjavo, to je le 14,67-odstotni padec od njegove najvišje cene v začetku leta 2021 in neverjetnih 1,540-odstotni dobiček od najnižjih najnižjih vrednosti marca 2020.

Po razmerju distribucije 1: 100 so bili prvotno izdani 1-milijardni žetoni VEN nato pretvorjeni v 100-milijardno poklicno izobraževanje in usposabljanje kot njegova celotna zgornja meja ponudbe. Vendar pa se je po porabi 13,3% celotne ponudbe VEN (približno 133 milijonov VEN = 13,3 milijarde poklicnega izobraževanja in usposabljanja) trenutna skupna ponudba poklicnega izobraževanja in usposabljanja zmanjšala s 100.000.000.000 VET na 86.712.634.466 PIU. S krožno ponudbo 64.315.576.989 poklicnega izobraževanja in usposabljanja mu je to omogočilo tržno kapitalizacijo v višini 1.769.557.211 ameriških dolarjev, s čimer je postala 25. največja kriptovaluta.

vechainVeChain (VET)

Uvrstitev: 25$ 0,055639Cena (BTC) .000,00000100Tržna kap$ 3,61 B Volumen$ 811,68 M24h Sprememba 7,13% Skupna ponudba86,71 B PIU

Napovedi napovedi prihodnjih cen VeChain (VET).

VeChainInovativne in edinstvene rešitve skrbijo za raznoliko skupino velikih več milijard dolarjev vrednih podjetij, spretna in prilagodljiva MSP, ambiciozna start-up podjetja pa predstavljajo nov projekt, ki ga lahko iščejo in v katerega lahko vlagajo.

VeChain svojo tehnologijo veriženja blokov ponuja tudi kot naročnino za podjetja, pri čemer je njen blockchain-as-a-service (BaaS) prebojni zagon k večjemu množičnemu sprejemanju. Z obljubo optimizacije stabilnega upravljanja v verigi, enostavne skladnosti z zakonodajo, nizkih provizij za transakcije in interoperabilnosti z omrežji, ki niso verižne verige, naša napoved cen VeChain združuje zelo bikovsko razpoloženje.

Kratkoročne napovedi.

AfterPriceChange
1 dan 0,028 $ 4,31%
1 teden 0,030 $ 12,12%
1 mesec 0,026 $ -2,96%
6 mesecev 0,037 $ 35,57%
1 leto 0,040 $ 46,47%

Dolgoročna napoved.

AfterPriceChange
2022 0,040 USD 46,47%
2023 0,053 USD 94,45%
2024 0,066 USD 142,06%
2025 0,079 USD 189,31%

VeChain Price Napoved 2021.

Algoritemski modeli, ki smo jih povzeli, so napovedovali, da bomo lahko kmalu začeli preizkušati najvišje vrednosti VET, saj obstaja velika verjetnost, da bomo le to presegli že leta 2021. Leta 2021 so množični institucionalni vlagatelji nabirali denar v kriptovalute in to bi lahko imelo močan valovalni učinek, ko bi osredotočili na sprejetje verige blokov, zlasti za podjetja, ki jih zanima optimizacija njihovega upravljanja podatkov, kot so dobavne verige življenjskih ciklov izdelkov, s tehnologijo veriženja blokov..

Napovedovanje cen VeChain 2023.

VeChain že zagotavlja gradnike večjim podjetjem v različnih panogah in poklicih, da na vrhu verige blokov ustvarijo svojo digitalno infrastrukturo.

Trenutno ima VeChain več kot 30 velikih korporativnih partnerjev. Ta seznam se bo do leta 2023 zagotovo še povečal, saj vidimo več podjetij, tako velikih kot majhnih, ki si želijo digitalne preobrazbe, ki bo tako podjetjem kot potrošnikom prinesla vrednost, preglednost in inovacije. Posledično bi morali videti, da žetoni VET, ki to poganjajo, rastejo organsko skupaj z njim.

VeChain Price Napoved 2025.

Do leta 2025 naj bi se večina večjih podjetij vključila v verigo blokov v svojem ekosistemu, ne glede na to, ali gre za upravljanje zaposlenih, pripravo koristnih povratnih informacij strank ali za optimizacijo pretoka blaga in storitev. VeChain namerava v prihodnji prihodnosti povečati vsestranskost svoje verige blokov, s čimer bo podjetjem in razvijalcem omogočil večjo povezljivost in moč nad svojimi že tako ekspanzivnimi rešitvami interneta stvari (IoT)..

Prav tako nameravajo dodati udeležence omrežja na VeChain, da bodo lansirali lastne IPO-je ali ustvarili obsežno paleto decentraliziranih aplikacij.

VeChain Price Napoved

Je VeChain dobra naložba?

Sprejetje blokčeinov hitro napreduje v življenju številnih potrošnikov in razvijalcev, vključno z mladimi podjetji, ki so od rojstva zgrajena na podlagi ideje o decentralizaciji. Vendar večina starih podjetij, ki obstajajo danes, in nekatera, ki že obstajajo stoletja, nimajo virov, znanja, zaupanja ali utemeljitve za široko uporabo blockchaina. Vendar pa želi inovacija, ki jo ponuja VeChain, to spremeniti, da omogoči hiter, enostaven in neboleč prehod v novo digitalno dobo.

Kot takšna ima naša napoved cen VeChain zelo optimistično napoved, če nameravate vlagati v poklicno izobraževanje in usposabljanje kot del svojega portfelja, čeprav z vidika običajnega potrošnika morda nima toliko primerov uporabe. Kot eno prvih podjetij, ki je ponudilo obsežno in razširljivo verigo blokov za podjetja, je VeChain lahko izkoristil svoje izkušnje in izpostavljenost pri vodenju poti naprej v tem prostoru..

Trenutno sodelujejo z znanimi blagovnimi znamkami in glavnimi igralci v industriji, kot so PricewaterhouseCoopers (PWC), BMW, Groupe Renault, BYD, LVMH, Haier, DB Schenker in drugi.

VeChain ne ponuja le svoje verige blokov, temveč tudi široko podjetje, ki ponuja svetovanja strokovnjakov po vsem svetu in prilagojeno strojno opremo, ki ustreza potrebam podjetja..

Njegove rešitve so bile uporabljene v realnem času za hiter in varen prenos in shranjevanje podatkov – ne le dokazov o konceptu ali preizkusov – v širokem naboru sektorjev; vključno z indeksiranjem emisij in razogljičenjem, ocenjevanjem in podporo potrošnikom, avtomobilizmom, maloprodajo, logistiko in velikimi dobavnimi verigami, utekočinjenimi zemeljskimi plini, izmenjavo digitalnih vsebin, elektronsko dokumentacijo in kmetijstvom.

Ena najnovejših in najbolj priljubljenih storitev je ToolChain, naročnina na blockchain-as-a-service, ki se ponuja podjetjem in razvijalcem, ki želijo integrirati omrežje VeChain z lastnim omrežjem ali ga množično uporabiti v celotnem korporacijskem imperiju. Vključuje obdelavo večjih količin informacij, kot so upravljanje življenjskega cikla izdelka, nadzor postopkov dobavne verige, deponiranje podatkov, certificiranje podatkov in certificiranje postopkov.

To ne samo, da povečuje dojemanje blagovne znamke podjetja med tehnično podkovanimi in zavestnimi potrošniki, temveč podjetjem omogoča tudi širitev v nove poslovne modele z nespremenljivimi podatki, ki jih poganja in varuje veriga VeChainThor.

ToolChain se lahko hitro prilagodi, z enostavno integracijo in kodiranjem potrebuje malo ali nič. Stroškovno učinkovit je z modelom določanja cen po zaslugi in ponuja dodatna orodja za izkoriščanje nadomestnih podatkovnih tokov – vključno s podatki, ki niso iz verige blokov – z zmogljivimi API-ji VeChain in kompleti SDK.

ToolChain povezuje verigo blokov VeChain znotraj poslovnega paketa ne samo s programsko opremo, temveč tudi s strojnimi rešitvami. Njegove namizne in mobilne aplikacije se lahko povežejo z IoT čipi in senzorji – NFC, RFID in QR kodami – in nato posredujejo informacije, na primer spremljanje blaga, ki se prevaža po podjetniškem omrežju, vse od nabave materiala, proizvodnje in predelave, logistike, skladiščenja , skladiščenje, distribucija končnemu potrošniku in nato v celotni življenjski dobi.

Kako kupiti VeChain?

Ker je bil VET zasnovan kot podjetju prijaznejša kriptovaluta, na borzah ni na voljo tako široko kot nekateri drugi žetoni z veliko kapico, ki so bolj usmerjeni k potrošnikom. Lahko pa jih zlahka najdete na tržnicah, kot so Binance, OceanEx, HitBTC, Bitcoin.com, KuCoin, Upbit, Huobi, Crypto.com, MXC itd. Vedno lahko uporabite spletna mesta, kot so CoinMarketCap, ali CoinGecko najti bolj izčrpen seznam.

Več informacij o podjetju VeChain

VeChain je širši ekosistem storitev, ki skrbi za zagotavljanje tehnologije veriženja blokov, ki jo poganja VeChainThor, za poslovne stranke. Blockchain deluje na algoritmu soglasja Proof-of-Authority prek operaterjev Masternode Authority, ki jih je preverila in preverila fundacija VeChain, v skladu s cilji mreže.

To je bolj primerno za veliko organizacijo, ki želi večjo učinkovitost, saj VeChain-ov PoF zahteva le majhno računsko moč za zaščito verige blokov. Poleg tega tem velikim organizacijam in podjetjem ni treba skrbeti zaradi nestabilnosti hardforkov ali verižnih napadov, ki bi lahko motili njihov potek dela.

Kot primer primera uporabe lahko avtomobilsko podjetje uporablja VeChainThor za spremljanje proizvodnega procesa, prodaje, uvajanja in upravljanja življenjskega cikla svojih avtomobilov. Goli materiali so oblikovani v tovarni, različni sestavni deli pa so sestavljeni znotraj proizvodnih linij.

Po popolnem preverjanju sestave in nadzora kakovosti bo avtomobil odšel v prodajo prek prodajalca. Po nakupu in vožnji avtomobila lahko avtomobilsko podjetje anonimno dostopa do podatkov, ki so varno shranjeni v črni skrinji avtomobila, in jih analizira, vse pa zberejo različni senzorji IoT.

Kot lastnik avtomobila lahko enostavno preverite informacije, na primer, ali je proizvodni postopek avtomobila okolju prijazen ali vsebuje materiale, ki so odgovorno pridobljeni. Medtem lahko podjetje podatke bolje uporabi za optimizacijo poslovanja in zagotavljanje zadovoljstva kupcev, na primer hitro obveščanje lastnikov o odpoklicu, natančnejše določanje servisnih intervalov, predhodno vedenje, kateri deli so potrebni za servisiranje, in načrtovanje razvoja njihovih prihodnjih avtomobilov.

Drugi primeri uporabe VeChaina vključujejo kombiniranje računanja IoT in omrežja VeChainThor, da vas bolje informiramo o kakovosti grozdja, uporabljenem v vašem vinu, ali je bila steklenica zdravila pravilno shranjena, ali s sledenjem cepljenju proti Covid-19 (Coronavirus).

Da bi zagotovili, da lahko podjetja in udeleženci v omrežju učinkoviteje prilagodijo VeChainThor v svoje sisteme, je VeChain sprejel edinstveno dvoznakovno rešitev za zagon verige blokov in večjo vrednost ekstrakta, ne da bi pri tem nastala tipična negotovost, ki se poraja.

To je privedlo do ustvarjanja dveh žetonov; VeChain (VET) in VeChainThor Energy (VTHO). PIU je glavni žeton za izmenjavo vrednosti v omrežju VeChain, vključno z vključevanjem pametnih pogodb ali drugih transakcij, ki se zgodijo v decentralizirani aplikaciji, ki jo poganja VeChain (dAPP)..

Medtem se VTHO uporablja za plačila s plinom, za napajanje in plačevanje transakcij na sami verigi blokov. To se naredi za ločevanje stroškov delovanja verige VeChainThor od nestanovitnosti cen in špekulacij na trgu, ki bi lahko povečale stroške preprostega preverjanja transakcij.

To zagotavlja poceni infrastrukturo, za razliko od stroškov za hlapljivi plin, ki nastanejo v omrežju Ethereum zaradi naraščajočih stroškov etra (ETH). Stroški VTHO so bolj predvidljivi, saj je VeChain sprejel stabilencoin podoben algoritem za spremljanje in upravljanje cene VTHO s svojo ponudbo in povpraševanjem, s čimer zagotavlja, da cena ostane brez divjih nihanj.

Zaključek

Kot je pokazala naša napoved cen VeChain, je prihodnost tega mladega projekta svetla. Čeprav njegovo uporabnost najbolje izkoristijo velike korporacije in subjekti, ki se za svojo obsežno podatkovno cesto aktivno zanašajo na VeChain-ov blok VeChainThor, je to tudi dober predlog za naložbo, če razmišljate o dodajanju drugega žetona v svoj portfelj. Ker sprejetje verige blokov še naprej sega globlje v več vidikov življenja, je ključnega pomena, da se zdaj bolj kot kdaj koli prej stara podjetja prilagodijo bolj digitaliziranemu okolju..

Kakšen boljši način za začetek kot uporaba porazdeljene knjige za varno shranjevanje in posredovanje velikih količin informacij med podjetjem in potrošnikom, kar obojim prinaša boljše izkušnje? Glavno tveganje, ki je pred VeChainom, je močna konkurenca. IBM s svojo lastno tehnologijo veriženja blokov širi svoje dobro uveljavljene izkušnje in stranke, podjetja, kot je IOTA, pa razvijajo in izboljšujejo svojo verigo blokov, usmerjeno v IoT..

Kljub temu VeChainov USP dolguje svoji zavezi, da bo bolje pripravil velika podjetja z integracijo verig blokov, ki je hitra, enostavna, neboleča in bo prinesla obilne koristi pri dolgoročnem ustvarjanju vrednosti. Kot taka bosta VeChain in poklicno izobraževanje, ki poganja njegov močan blockchain, zelo zanimiv projekt, ki ga je treba preučiti.

Glej tudi: Vechain VS Walton

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me