Napovedovanje cen XRP: Bo Ripple do konca leta 2021 dosegel 10 dolarjev?

Konec lanskega leta so kriptovalute po vsem svetu dosegle najvišje točke. Bitcoin je znašal skoraj 19.000 ameriških dolarjev, njegova vrednost pa je povzročila tudi skok v altcoinih. Ena izmed kriptovalut, ki je v tem času dosegla najvišjo vrednost in se zdaj bori, je Ripple (oznaka: XRP), ki je januarja letos dosegla najvišjo vrednost v višini 3,65 USD..

Ko se je leto iztekalo, so analitiki napovedovali, da bo cena bitcoinov dosegla celo 25.000 USD, če ne celo višje. Zaradi tega se marsikdo sprašuje, ali bo cena Ripplea višja kot lani.

Če napoved za ceno bitcoinov drži, lahko zlahka napovemo, da bo Ripple konec leta 2018 dosegel tudi 10 USD. Če se bo trend nadaljeval, bi lahko tudi cena do leta 2022 presegla 20 USD. je v skladu z napovedmi Thomasa Leeja, upravnega partnerja in vodje raziskav pri Fundstrat Global Advisors. Lee je eden najbolj cenjenih analitikov, kar zadeva kriptovalute.

Vendar se zdi, da se trenutna dogajanja na trgu trudijo, da bi se cena bitcoina premagala 6500 dolarjev. Upoštevati je treba tudi to, da cena BTC ne bo nujno vplivala na ceno XRP. To je zato, ker se platforma Ripple še vedno sooča s številnimi težavami in izzivi.

Za začetek je kovanec pred kratkim prišel pod nadzor ameriške komisije za varnost in menjavo, ki je ugotovila, da kovanec spada v kategorijo vrednostnih papirjev. To jim je omogočilo, da poostrijo predpise glede kovanca. Druga stvar, ki ji ljudje že dolgo nasprotujejo, je centralizirana narava kovanca v primerjavi z decentraliziranimi valutami, ki so zdaj na voljo na trgu.

Napovedovanje cen XRP 2021: Ali lahko XRP doseže te ravni?

Čeprav obstajajo nekatere težave z XRP, kot je navedeno zgoraj, je imel dober delež pozitivnega razvoja do leta 2018 in celo v začetku leta 2020. To kaže, da XRP velja za potencialno tehnologijo, ki bi lahko poenostavila finančni sektor posebej plačil.

Možno partnerstvo z JP Morgan

Medtem ko se partnerstva stalno povečujejo, so se ugibala o partnerstvu J.P Morgana z Rippleom, o tem pa je treba še ugibati, saj nobeno od podjetij ni uradno izjavilo. Vendar so govorice prišle na dan, ko je bila posodobljena na spletnem mestu zakladnice J.P Morgon. V posodobitvi piše, da J.P Morgans dela na novem plačilnem sistemu v realnem času, da bi zagotovil hitrejše transakcije.

Nasprotno, J.P Morgon je prav tako lansiral lastno verigo blokov, imenovano “Quorum”. Čeprav bi to lahko uporabili za lastne rešitve, se domneva, da bodo za čezmejne in medbančne plačilne rešitve morda še vedno morali sodelovati z Rippleom..

Začetek Xrapid

To pride kmalu po predstavitvi Xrapid by Ripple. Ripple meni, da je to najboljša bančna rešitev, ki lahko zmanjša čezmejna vprašanja glede likvidnosti, časa in provizij pri čezmejnih plačilih.

Čezmejna plačila so bila glavna težava večine bank in če Xrapid to težavo lahko reši, ni razloga, zakaj bi to lahko sprejela večina bank. Opozoriti je treba, da večina izdelkov / tehnologij, ki jih ponuja Ripple, ne zahteva uporabe XRP. Te izdelke lahko uporabljate neodvisno od žetona, to pa se bo spremenilo z Xrapidom.

Z Xrapidom bo Ripple uporabljen kot posrednik med menjalnima valutama. Glavna težava, s katero se soočajo banke, je ta, da morajo imeti olajšave za lažje čezmejno poslovanje. To je povzročilo zamudo pri obdelavi transakcij in tudi dodatne stroške za banko, ki so bili nazadnje preneseni na potrošnike. Xrapid ponuja rešitev za to težavo, saj bi lahko XRP uporabili kot posrednika za obdelavo transakcije in pretvorbe v lokalne valute lahko izvedli brez odlašanja.

To je lahko zelo pomembno za XRP, ker prvič XRP postaja ključni del delovanja storitve. Ker opažamo povečano uporabo zdravila Xrapid, obstaja velika verjetnost, da bi to lahko pozitivno vplivalo na ceno zdravila XRP. To je eden od razlogov, zakaj mnogi verjamejo, da je napoved XRP 10 USD leta 2020 dosegljiva.

XRP: Prijatelj bank

Medtem ko vsi pozdravljajo inovacije tehnologije veriženja blokov, so številne države in institucije zaradi številnih razlogov proti ideji kriptovalut. Dejstvo je, da večina vlad ne bi podprla ideje o decentralizaciji. Med pogovorom lahko rečejo, da so vsi za decentralizacijo institucij, načeloma nasprotujejo tej ideji. Razlogi so preprosti – vlade bodo izgubile nadzor nad večino premoženja in lahko počasi postanejo nepomembne.

Tu Ripple med drugimi kriptovalutami izstopa, banke ga ne vidijo kot grožnjo. pravzaprav je na stotine finančnih institucij sodelovalo z Rippleom, da bi olajšalo finančne transakcije. Ripple je jasno izjavil, da ne želi nadomestiti ideje bank, njen edini cilj je olajšati lažje, hitrejše in trdnejše transakcije.

Prejšnje napovedi o XRP

Medtem ko dostopamo do trenutnega razvoja, da bi napovedali prihodnjo ceno, je zelo pomembno, da preverimo nekatere prejšnje napovedi glede cene XRP. V letu 2018 je bilo podanih veliko napovedi glede cene XRP, nobena se ni uresničila. Opozoriti je treba, da leto 2018 ni bilo čudovito za nobeno od kriptovalut.

Soočili so se z regulativnimi ovirami po vsem svetu, nekatere države, kot je Indija, pa so prepovedale kriptovalute. Prav tako je bilo več primerov, ko so bile večje borze vdrte ali zlorabljene, kar je privedlo do velike izgube sredstev. Vse to vodi do negativnega razpoloženja okoli kriptovalut in s tem cene nenehno padajo.

Primer SEC

Nedavni primer družbe Ripple, ki ga je izvedla družba SEC, je družbo prizadel. Rippleova prihodnost je popolnoma odvisna od izida primera. Zato bi bila tudi cena žetona odvisna od istega. Če se stroški poravnajo, bi lahko šel v bikovsko vožnjo ali pa bi se vrednost v prihodnosti zmanjšala, odvisno od poteka primera.

Kje kupiti Ripple

Ripple lahko kupite na večini glavnih platform za kripto trgovanje, kot sta Coinbase in Binance.

CEX.IO_kupi valovanjeKo gre za varen in varen nakup XRP, CEX.io naredi rez. Imajo trden sistem preverjanja in izmenjava platforme je uporabniku prijazna. Več možnosti za nakup XRP olajša nove uporabnike, ko so preverjeni. Ta borza ima veliko likvidnost in jo podpira izkušena ekipa.

Njihova aplikacija vsem olajša začetek uporabe platforme, kar pomeni tudi varno shranjevanje žetonov. Če pa nameravate XRP hraniti dolgoročno, predlagamo, da ga shranite v denarnico strojne opreme, kot je Ledger.

KLIKNITE TUKAJ, DA KUPITE XRP NA CEX.IO!

  • Binance

Binance je poleg Coinbase še ena večja platforma za kripto trgovanje. Z njimi lahko trgujete s številnimi valutami, kot so bitcoin, Ethereum, Chainlink, 1 inch, Ripple itd. Bitcoin zaupa milijonom uporabnikov in velja za varnega..

Binance ima tudi aplikacije za Android in IOS za mobilne telefone ter različice Windows in Mac za namizja. Za integracijo z vašim spletnim mestom lahko uporabite tudi Binance API. Če šele vstopate v svet kripto trgovanja, so Binance Blogs vedno odličen kraj za začetek.

KLIKNITE TUKAJ ZA BINANCE KUPITI RIPPLE!

  • Coinbase [trenutno suspendiran XRP]

Coinbase je morda največja svetovna platforma za kripto trgovanje z največ dnevnimi aktivnimi uporabniki. Ripple lahko kupujete in prodajate na Coinbase skupaj s številnimi drugimi kriptovalutami. Na tej platformi lahko za Ripple zamenjate tudi druge kriptovalute.

Če radi vlagate v več kriptovalut glede na ceno in številne druge dejavnike, bi bila Coinbase idealna platforma za vas. Naložbo lahko vedno unovčite in znova naložite v druge kriptovalute, tudi če kateri od njih ne gre dobro.

KLIKNITE TUKAJ ZA KUPOVO RIPPLE NA COINBASE!

Varno shranite Ripple

Nakup Ripple je ena stvar, vendar jih morate shraniti na čim varnejši lokaciji. Ker kriptovalute ne morejo prepoznati lastnika, lahko vaš Ripple uporablja kdor koli z vašimi dostopnimi kodami. Da bi se temu izognili, jih morate shraniti v varen trezor.

  • Ledger

Ledger je fantastičen trezor za shranjevanje vseh vaših kriptovalut. Ima tako strojno denarnico kot tudi denarnico v živo. Denarnica strojne opreme je varnejša, saj bodo informacije lahko pridobivali samo ljudje s fizičnim dostopom do nje.

Denarnice Ledger so na voljo v različnih velikostih z veliko paleto funkcij. Z denarnico Ledger lahko upravljate bitcoin, Ethereum, Ripple in številne druge kriptovalute.

SHRANITE RIPPLE NA LEDGER!

  • Trezor

Trezor je drugo veliko ime v industriji strojne denarnice. Prednost denarnice Trevor je v tem, da jo morate le fizično zaščititi. Ni ga mogoče uporabiti kot vozlišče za dostop do interneta in je odporen na večino znanih napadov ransomware.

Trezor podpira številne kriptovalute, vključno z Ripple, Bitcoin in Ethereum. Za razliko od Ledgerja je Trezor na voljo le v dveh modelih. Vendar sta oba modela enako kompetentna in sta ena najboljših denarnic za strojno opremo v industriji.

SHRANITE RIPPLE NA TREZORJU!

Ali se bo napoved XRP za leto 2021 uresničila?

Pri napovedih cen sta zelo pomembna dva dejavnika. Eno je uspešnost podjetja, v tem primeru je Ripple in drugo, ki je splošno tržno razpoloženje. Medtem ko Ripple ustvarja vse prave zapiske, kot je razloženo zgoraj, se zdi, da se celotni kripto trg še vedno ne povečuje. Vendar izvršni direktor podjetja Ripple Garlinghouse napoveduje, da bo leto 2021 dobro za kriptovalute in verigo blokov.

Za bitcoin ni podal napovedi cene, v kateri je dejal, da bi bilo to zelo težko storiti. Vendar meni, da bo z večjo preglednostjo kriptografskih projektov in številnih držav, ki oblikujejo predpise za množično prilagajanje kriptovalut, leto 2021 dobro leto za vse glavne kriptovalute, vključno z XRP. Zaradi nenadnega primera SEC na Ripple pa so vse napovedi cen valovanja nezanesljive.

V podjetju Bitcongress se vzdržali napovedi natančne cene za XRP. Kljub temu pa se zdi, da je XRP na dobrem mestu. S številnimi partnerstvi in ​​sprejetjem bank je v preteklih letih dosegel velik napredek. Ripple ni prenehal z inovacijami in nenehno inovira nove izdelke, kar je spet odličen znak. Glede na te dejavnike se zdi XRP dobra naložba, če se primer SEC zaključi pozitivno.

Čeprav bi radi, da XRP doseže 1 USD do konca leta 2021, poglejmo, ali se bo uspel povzpeti na to strmo goro.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me