Odpovej napoved cen (UNI) za leta 2021, 2022 in 2025

Trgovanje in zamenjava kovancev za drugega je lahko mučno, zmedeno, dolgotrajno in ne poceni. Ali ne bi bilo super, če bi tam obstajal protokol, ki vam ne omogoča le izmenjave ali zamenjave žetonov, temveč je tudi zelo enostaven za uporabo? Oh počakaj. Tukaj je! Imenuje se Uniswap, njihov žeton pa je UNI.

Če rečemo, da se je o tem projektu in žetonu začelo govoriti septembra 2020, je podcenjevanje. Okoli predhodnega projekta je vladala velika prefinjenost, njegov žeton je bil v nekaj urah uvrščen na več borz in obseg trgovanja je na dan dosegel več kot 5 milijard dolarjev! Ampak zakaj? Kaj je pri Uniswapu tako navdušilo vse??

Ta članek bo poskušal odgovoriti na to vprašanje in zagotoviti kratkoročno in dolgoročno napoved cene zamenjave za svoj žeton, da bi dobili boljše razumevanje, zakaj je žeton UNI še vedno tako bikovski.

Uniswap Price Napoved

Odstrani zgodovinsko analizo cen

Čeprav decentralizirana izmenjava (dex) obstaja že od leta 2018, je šele leta 2020 zaživel žeton UNI. Ko je bil prvič izdan 16. septembra, je imel začetno ceno le 3,00 USD. Vendar zaradi divjega hype, ki ga obkroža, Odstrani Po navedbah CoinMarketCap se je cena do 19. septembra 2020 drastično zvišala na 7,00 USD.

Potem ko so hrup in vznemirjenje začeli upadati, je tudi cena začela padati, vendar ni doživela drastičnega padca kot drugi žetoni, prav tako ni bila dejansko najnižja. Najnižja najnižja vrednost je bila 17. septembra 2020 pri 1,03 ameriških dolarjev, preden se je povišala, pravi CoinGecko. Čeprav CoinMarketCap navaja najnižjo najnižjo vrednost v istem dnevu 0,4190 USD. Najvišjih rekordnih 8,44 dolarjev je doživel le dan po tem, ko se je začel umirjati in upadati.

Cena UNI-ja se je še naprej zniževala, ko so se meseci spreminjali, čeprav ni nikoli padla pod 2 USD, preden je spet začela počasi naraščati, zahvaljujoč bikovskemu teku leta 2020. UNI je leto 2020 končal s ceno 5,00 USD. Od takrat se je še povečeval, zdaj pa je na robu, da preseže nekdanji vrhunec vseh časov.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

V času pisanja tega članka je cena enega žetona UNI trenutno 7,44 USD. Trenutno se uvršča na 20. mesto na celotnem kripto trgu. Ima a tržna kapitalizacija od 2.070.905.210 USD z 277.250.381 UNI-ji, ki so trenutno v obtoku. Največja ponudba znaša 1.000.000.000.

uniswapUniswap (UNI)

Uvrstitev: 8$ 30,69Cena (BTC) Ƀ0,00061700Trgovinska kap$ 16.08 BVolumen$ 1,17 B24h Sprememba 8,82% Skupna dobava 1.000,00 M UNI

Uniswap (UNI) Napovedi napovedi prihodnjih cen

Zdi se, da hrup okoli Uniswap-a nikoli ni zares popustil. Wallet Investor trenutno skalira žeton UNI zelo bikovsko. To ni presenetljivo glede na priljubljenost platforme. Tudi ko je na začetku septembra 2020 doživel razcep, je rodil tekmeca in kontroverznega igralca, imenovanega Sushiswap, avtomatizirani tržni proizvajalec (AMM) se še vedno zelo uporablja, saj je to priročnik za vsakega novega uporabnika, ki šele vstopa na kripto trg.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 mesec 10,48 USD 40,97%
2 meseca 12 dolarjev 61,45%
3 mesece 10,09 USD 35,78%
6 mesecev 10,6 USD 42,6%
1 leto 11,11 USD 49,39%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
2022 12,15 USD 63,37%
2023 13,7 USD 84,28%
2024 20,37 USD 173,98%
2025 24,84 USD 234,06%

Odpovej napoved cene 2021

Napoved cen za leto 2021 je videti zelo pozitivna. Pričakuje se, da lahko do konca leta kateri koli UNI holer pričakuje 49,39-odstotno povišanje glede na trenutno ceno.

Uniswap Price Napoved 2022

Leto 2022 je videti še bolj pozitivno, saj je napovedano, da bo cena še naprej rasla. Predvideva se, da lahko do junija vsak vlagatelj pričakuje skoraj dvojno povišanje cen.

Uniswap Price Napoved 2025

Zdi se, da leto 2025 ni drugače, razen bolj pozitivno. Vlagatelji lahko pričakujejo povprečno 194,45-odstotno rast glede na trenutno ceno.

Je Sprostite dobro naložbo?

Po pregledu več virov napovedi cen in preučitvi osnov protokola lahko z veliko zaupanja trdimo, da je naložba v Uniswap dobra naložba. Čeprav je hype okoli žetona precej upadlo, to še ni pomenilo, da je upadlo tudi povpraševanje po njem. Wallet Investor, Digitalcoin, Tradingbest in drugi so napovedali zelo pozitivne napovedi cen UNI. Če imate priložnost pogledati osnove protokola in žetona, ni težko razumeti, zakaj je tako.

Kako kupiti Uniswap?

UNI lahko kupite na več različnih borzah. Trenutno ga najdete na seznamu Binance, Coinbase Pro, Uniswap dex same (V2), Bithumb itd. Mnoge od teh borz imajo visoko UNI likvidnost, zato vam ni treba skrbeti zaradi nenadnega zdrsa cen. Lahko skočite do CoinMarketCap ali CoinGecko da dobite popoln seznam borz, ki navajajo UNI.

Več informacij o Uniswap

Kaj je Uniswap?

Uniswap je decentralizirana platforma za izmenjavo (DEX), kjer lahko uporabniki storijo dve stvari; zamenjati ali zamenjati žetone za drugega in / ali zagotoviti likvidnost.

Če želite zamenjati ali zamenjati, se najprej prepričajte, da ste v razdelku za zamenjavo platforme. Nato platformo povežete z denarnico, kliknete žetone, ki jih želite zamenjati, plačate minimalno pristojbino in to je to! Tako enostavno je.

Uporabniki lahko platformi dodajo tudi likvidnost, tako da preidejo v razdelek o likvidnosti. Nato lahko dodate likvidnost že obstoječemu združenju ali ustvarite svoj likvidnostni par. Provizije, ki jih uporabniki plačajo, ko zamenjajo žetone, preidejo na ponudnike likvidnosti, ki zaslužijo 0,30% provizij, sorazmerno s količino likvidnosti, ki jo zagotavljajo. Za umik teh provizij, ki zdaj predstavljajo obresti, morajo uporabniki umakniti žeton, ki so mu dodali likvidnost. Spet je tako preprosto!

Pošteno opozorilo! Uporabniki, ki dodajajo likvidnost, so lahko v nevarnosti izguba pomanjkanja. Kaj je to? Takrat se ponudniki likvidnosti soočajo z izgubo zaradi razhajanja cen. Kot že ime pove, je to izgubo mogoče obrniti, ko se ena od žetonov omili. Vendar to ni jamstvo in lahko povzroči trajno izgubo.

Uniswap dex je bil predstavljen novembra 2018. Uniswap je bil avtomatiziran in je odvisno od pametnih pogodb rešil številna začetna vprašanja, ki so pestila prve decentralizirane borze. 16. septembra 2020 je protokol šel še korak dlje, ko je številnim preteklim uporabnikom začel izdajati žeton za upravljanje UNI. To je povečalo donosnost in vsem imetnikom UNI omogočilo, da imajo besedo pri upravljanju protokola, kar zagotavlja nadaljnjo decentralizacijo.

UNI kot znak nagrajevanja in upravljanja

Ko je bila Uniswap prvič ustvarjena, ni imela žetona in razen zagotavljanja likvidnosti ni imela druge spodbude. Šele po vilicah Sushiswap in metodi vampirskega rudarstva je Uniswap napovedal lastno izdajo žetonov, imenovano UNI.

Medtem ko je dobršen del te ponudbe šel razvijalcem in vlagateljem, je pozornost vseh pritegnila, ko je Uniswap objavil, da je treba 15% od celotne 1 milijarde kovanih žetonov UNI predvajati in dati vsem, ki imajo zgodovinske podatke o z uporabo uniswap pred 1. septembrom 2020. To je omogočilo, da je kateri koli naslov zahteval 400 UNI-jev.

Poleg tega je bil vsakomur, ki je zagotavljal preteklo likvidnost, dodan tudi sorazmerni delež glede na čas in količino likvidnosti, ki je bila zagotovljena.

Vendar je bilo to le 15% celotne ponudbe. Kdor je hotel dobiti v roke nekatere UNI-je, jih je moral bodisi kupiti na borzi bodisi zagotoviti likvidnost. Kdorkoli stori slednje, obstajajo le štirje likvidni skladi, ki bi uporabnike nagradili z UNi:

  • ETH – USDT (Tether)
  • ETH – USDC
  • ETH – DAI
  • ETH – WBTC (zaviti Bitcoin)

Ta program deluje le dva meseca, in sicer do 17. novembra 2020. Še več, če želite biti nagrajeni z znatnim zneskom tega UNI-ja, bi morali dobaviti precej veliko količino ETH ali stabilkoinov ali čakati zelo dolgo. Zato je veliko preprosteje kupiti UNI na borzi, kar omogoča ustvarjanje povpraševanja, kar je privedlo do njegovega povečanja. Tako lahko razumete, koliko navdušenja je bilo okoli kripto skupnosti glede Uniswap-a.

Poleg tega ima Uniswap v rezervi še precejšnjo količino UNI za spodbujanje uporabnikov kot nagrado za zagotavljanje likvidnosti in sodelovanje pri upravljanju protokola. Imetniki UNI imajo besedo, v katero smer naj želijo Uniswap. Tisti, ki imajo približno 1% celotne zaloge UNI, lahko celo predložijo predloge. Predpostavlja se, da bi tiste, ki imajo besedo pri upravljanju, spodbudili, da bi protokol naredili privlačnejši, povečali njegov obseg trgovine in ustvarili nadaljnje povpraševanje po žetonu, ki bo očitno podražilo.

Ekipa

Razvijalec Hayden Adams je ustvaril Uniswap. Nekdanji avtomobilski inženir je bil Hayden odpuščen s službe in prepuščen čistilnici, dokler ga prijatelj ni seznanil s kriptovalutami, zlasti z Ethereumom. Zanimiv se je naučil razvijati kodo in delal pri mnogih projektih, preden je naletel na prej prevladujočo decentralizirano borzo, imenovano EtherDelta.

Hayden nad dexom ni bil navdušen. Videti je bilo … zapleteno in surovo in mislil je, da ga je mogoče izboljšati. Vendar ga je dejansko začelo delati pri lastnem projektu, ko je naletel na članek Reddita, ki ga je ustanovil Eethereum Vitalik Buterin, da preberite, „Zaženimo decentralizirane borze na verigi tako, kot vodimo trge napovedi.“

Navdihnjen je začel delati na svojem lastnem Dexu in po dolgih mesecih intenzivnega kodiranja in le 65.000 dolarjev od fundacije Ethereum izdal svojo prvo različico Uniswap novembra 2018. A različica 2 je bil lansiran marca 2020, zaradi česar je bolj varen in robusten, zaradi česar je ikona platforme dex mogoča v vseh ekosistemih Ethereum.

Zaključek

Glede na potencial nagrajevanja za nakup in držanje UNI ni presenetljivo, da se njegova cena nenehno povečuje. In s trenutnim bikovskim trgom v polnem razmahu je mogoče z zaupanjem trditi, da bo cena UNI-ja pretirana. Ker je protokol tako enostaven za uporabo, je uporabnikom alternativni vir za pasivni dohodek, tako s honorarji kot z UNI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me