OMG-netwerkprijsvoorspelling voor 2021, 2022, 2025

OMG Network, voorheen bekend als OmiseGo, heeft als doel een openbaar gedecentraliseerd financieel netwerk te worden dat snel wereldwijd geld en activa kan overboeken. OMG is een nakomeling van Omise, een betalingsdienstbedrijf (vergelijkbaar met PayPal) opgericht door Jun Hasegawa in 2013. Omise is actief in Thailand, Singapore en andere Aziatische landen.

Toen de cryptorevolutie de wereld begon over te nemen, gaf Omise Vansa Chatikavanij, een watervoorzieningsspecialist van beroep, de opdracht om op de codebase van Ethereum te creëren en samen te werken met de oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, een platform dat slimme contracten mogelijk maakt dat snelle, goedkope, beveiligde transacties over meerdere blockchains.

OMG Network prijsvoorspelling

Vergeleken met conventionele financiële transactiemiddelen (denk aan Visa, Mastercard, enz.), Is blockchain-technologie een traag en inefficiënt beest. Terwijl Visa en Mastercard duizenden transacties per seconde kunnen verwerken, verwerkt Ethereum minder dan twintig.

Elk cryptocurrency-netwerk dat hoopt te concurreren met deze gevestigde instellingen, moet zijn operaties honderdvoudig opschalen zonder de beveiliging in gevaar te brengen of ongewenste centralisatie te verwerven. Van de verschillende voorgestelde manieren om zichzelf op te schalen, koos OMG Network voor het ‘Plasma-protocol’: een proof-of-stake consensusmechanisme om transacties in batches te valideren in plaats van afzonderlijk.

OMG-netwerk is vele samenwerkingsverbanden aangegaan in de Zuidoost-Aziatische regio, waaronder McDonald’s in Thailand. Genesis Block, een in Hongkong gevestigd durfkapitaalbedrijf, heeft onlangs een OMG-netwerk verworven in een poging het te ontwikkelen tot een gedecentraliseerd financieringsplatform (DeFi).

OMG-netwerk historische prijsanalyse

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

De prijsgeschiedenis van OMG is volatiel geweest. Kort na de lancering in juli 2017 schoot de prijs omhoog en schommelde tussen $ 12 en $ 25 in de zomer van 2018. Na een groot deel van 2019 stabiel onder $ 2 te hebben gestaan, crashte het begin 2020 onder de $ 1-drempel. Sinds december 2020 is het licht gestegen tot iets meer dan $ 3.

Op het moment van schrijven is OMG met 4,25% gestegen en wordt verhandeld tegen $ 3,25. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 456,02 miljoen, met 140,25 miljoen OMG in omloop.

omisegoOMG-netwerk (OMG)

Rang: 88 4.98 Prijs (BTC) Ƀ 0.00009900 Marketcap 698,29 MVolume 566,29 M 24h Wijziging 2,55% Totaal aanbod 140,25 M OMG

OMG Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Door trends uit het verleden als leidraad te gebruiken, rekening houdend met de huidige historische context en rekening houdend met verwachte gebeurtenissen, kan de analist de toekomst nauwkeurig voorspellen. Om de gegevens en de juiste analytische hulpmiddelen te voltooien, profiteert de analist hier ook van een rustige gemoedstoestand die de juiste balans kan vinden tussen enerzijds ‘irrationele uitbundigheid’ en anderzijds buitensporig pessimisme..

De echte wereld van onbekende onbekenden, onverwachte gebeurtenissen en onbedoelde gevolgen is echter altijd buiten het toneel, wachtend om de projecties van onze geest in een hinderlaag te lokken; er is een kans dat de onzekerheid van de toekomst uiteindelijk de analist zal verslaan. En toch, met al deze voorbehouden, is een redelijke voorspelling gerechtvaardigd.

 Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 2,93 -9,00%
1 week $ 2,99 -7.14
1 maand $ 3,05 -5,27
1 jaar $ 8,47 163%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 8,47 163%
2 jaar $ 12,35 283%
3 jaar $ 15,55 382%
5 jaar $ 24,03 646%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

OMG-netwerkprijsvoorspelling 2021

Het OMG-netwerk kan populair blijken te zijn onder de niet-bankiers van Zuidoost-Azië, die graag van buitensporige transactiekosten af ​​willen. Voor die ontelbare miljoenen is OMG misschien wel de oplossing die ze nodig hebben. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de OMG-tokenprijs in 2021 mogelijk rond de $ 3,00 liggen.

OMG-netwerkprijsvoorspelling 2022

OMG Network zal een ietwat veelbelovende toekomst hebben als het met succes partnerschappen tussen bedrijven uitbreidt en steeds meer mensen zonder bank bereikt, zelfs als het zijn DeFi-mogelijkheden uitbreidt. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse zou de prijs van OMG in 2022 mogelijk rond de $ 8,47 kunnen liggen.

OMG-netwerkprijsvoorspelling 2025

Verwacht wordt dat tegen 2025 snelle vooruitgang in blockchain-technologie ervoor zal zorgen dat cryptocurrency een aanhoudende bull-run meemaakt, die misschien alleen kan worden vergeleken met de dotcom-boom van de late jaren 90. Tegen die tijd wordt geschat dat Ethereum en de bijbehorende apps een aanwinst van een biljoen dollar zullen zijn. Als secundaire keten van Ethereum kan worden verwacht dat Plasma, samen met OMG, zal profiteren van aanhoudende groei. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse zou de 1 OMG-tokenprijs in 2025 mogelijk rond de $ 21,85 kunnen liggen.

Is OMG een goede investering?

Het tijdperk van DeFi (gedecentraliseerde financiering) ligt aan de horizon nu blockchain-technologie een snelle evolutie ondergaat. Het gaat niet alleen meer om het delven van bitcoin; veeleer, gebaseerd op de eerste of generatie blockchain codebase (Bitcoin en Ethereum), worden honderden nieuwe en innovatieve alternatieven ontwikkeld, die traditionele financiële instellingen (banken, creditcards, Paypal, etc.) dreigen te rennen voor hun geld..

Waar past OMG Network in deze opwindende omgeving? Hier is de realiteit moeilijk en eenvoudig: de concurrentie is hevig en anderen lopen ver voor op hun DeFi-functionaliteiten. Alternatieven voor het Plasma-protocol zoals zkRollup (immuun, in tegenstelling tot Plasma, voor exploits van hot wallet-sleutels en crypto-economische aanvallen) worden veel gebruikt in de industrie.

Cosmos, dat zichzelf ‘internet van blockchains’ noemt, is hard op weg om een ​​geschaald en interoperabel ecosysteem aan te bieden dat gebruikers in staat stelt zaken te doen via blockchains. REN, met behulp van Republic Protocol, stelt handelaren in staat om stealth-orders te plaatsen in crypto dark pools. Om te bewijzen dat het een goede investering is, moet OMG Network snel handelen om zijn concurrenten zoals deze in te halen.

Hoe OMG te kopen?

OMG kan worden gekocht op de meeste reguliere beurzen zoals Coinbase, Binance, Kraken en anderen. Bij veel van deze uitwisselingen moet u eerst een account openen en deze beveiligen met tweefactorauthenticatie. Voordat er kan worden gehandeld, moet men bitcoin of ethereum kopen, die men kan inwisselen voor OMG, volgens de gangbare marktkoers.

Meer informatie over OMG-netwerk

Het team

Jun Hasegawa, de oprichter van Omise, gaf Vansa Chatikavanij de opdracht om OmiseGo te creëren, dat later werd gebrandmerkt als OMG Network. Het duo rekruteerde Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum, om samen aan het project te werken. Het team en Joseph Poon, Ethereum-ontwikkelaar, schreven een wit papier met betrekking tot het project in juni 2017. Het team ging vervolgens verder met het maken van het programma op basis van een aangepast plasmaprotocol. OMG is onlangs overgenomen door Genesis Block, terwijl Buterin en Poon zijn afgedreven in andere projecten.

Gevolgtrekking

Gedecentraliseerde financiering staat voor de deur en veel blockchain-bedrijven concurreren met elkaar om het platform te bieden om zaken over echte en virtuele grenzen heen te doen. In vergelijking met conventionele financiële instellingen is blockchain zoals Ethereum echter traag en inefficiënt. OMG Network probeert Ethereum op te schalen zodat meer transacties kunnen worden uitgevoerd en vastgelegd op het platform zonder in te boeten aan beveiliging of decentralisatie.

OMG biedt hier een ingenieuze oplossing. Het gebruikt Plasma om de transacties naar de secundaire keten te verplaatsen, waar ze, zonder de hoofdketen te verstoppen, in batches kunnen worden geregistreerd en gevalideerd. Om zeker te zijn, om Ethereum op deze manier op te schalen, moet men ofwel veiligheid ofwel decentralisatie opofferen; ontwikkelaars kunnen ervoor kiezen om de ene boven de andere te benadrukken, afhankelijk van hun voorkeur.

OMG Network is daarom een ​​veelbelovende technologie. Om echter te bepalen of het echt de toekomst van blockchain is, moet men kijken naar zijn concurrenten die ook transacties tussen blockchains willen uitvoeren. Opties in overvloed Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren en meer. Zal OMG de concurrentie kunnen bijhouden?

Wat biedt het dat anderen niet bieden? Heeft het dezelfde groeiruimte als anderen? Dit zijn allemaal vragen waarmee beleggers moeten worstelen als ze de specifieke niche in het opwindende nieuwe landschap van gedecentraliseerde financiering willen evalueren. Het is nog een open vraag welke hiervan de breedste deur naar de toekomst zal openen, of ze doen het allemaal in gelijke mate op verschillende manieren. Deze vraag zal steeds acuter worden naarmate cryptocurrencies dieper in de samenleving doordringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me