OMG Network Price Prediction for 2021, 2022, 2025

OMG Network, tidligere kjent som OmiseGo, har som mål å bli et offentlig desentralisert finansnettverk som raskt kan overføre penger og eiendeler over hele verden. OMG er et avkom fra Omise, et betalingstjenesteselskap (sammenlignbart med PayPal) grunnlagt av Jun Hasegawa i 2013. Omise opererer i Thailand, Singapore og andre asiatiske nasjoner.

Da kryptorevolusjonen begynte å ta over verden, ga Omise i oppdrag Vansa Chatikavanij, en vannressursspesialist av yrke, til å lage, på Ethereum-kodebase, og samarbeide med Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin, en plattform med smart kontrakt som muliggjør rask, billig, sikre transaksjoner på tvers av flere blokkjeder.

OMG Network prisforutsigelse

Sammenlignet med konvensjonelle midler for økonomisk transaksjon (tenk Visa, Mastercard, etc.), er blockchain-teknologi et sakte og ineffektivt dyr. Mens Visa og Mastercard kan behandle tusenvis av transaksjoner per sekund, behandler Ethereum mindre enn tjue.

Ethvert kryptovaluta-nettverk som håper å konkurrere med disse etablerte institusjonene, må øke sin virksomhet hundre ganger uten å være sikker på eller få uønsket sentralisering. Blant ulike foreslåtte måter å skalere seg på, valgte OMG Network “Plasma-protokollen:” en konsensusmekanisme for å validere transaksjoner i batcher i stedet for individuelt..

OMG Network har inngått mange partnerskap i den sørøstasiatiske regionen, inkludert McDonald’s i Thailand. Genesis Block, et Hong Kong-basert venturefirma, kjøpte nylig et OMG-nettverk i et forsøk på å utvikle det til en desentralisert økonomiplattform (DeFi).

OMG Network historisk prisanalyse

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

Prishistorikken til OMG har vært ustabil. Rett etter lanseringen i juli 2017 skjøt prisen opp og svingte mellom $ 12 og $ 25 i løpet av sommeren 2018. Etter å ha holdt seg stabilt under $ 2 store deler av 2019, krasjet den, i begynnelsen av 2020, under $ 1-terskelen. Siden desember 2020 har den økt litt og avgjort like over $ 3.

I skrivende stund er OMG opp med 4,25% og handler til 3,25 $. Den har en markedsverdi på $ 456,02 millioner, med 140,25 millioner OMG i omløp.

omisegoOMG Network (OMG)

Rangering: 88$ 5.15Pris (BTC) Ƀ0.00010300 Markedskap$ 721.02 MVolum$ 510,77 M24h Endring10,94% Total forsyning 140,25 M OMG

Herregud Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Ved å bruke tidligere trender som en guide, med tanke på den nåværende historiske konteksten og med tanke på forventede hendelser, kan analytikeren projisere fremtiden med nøyaktighet. For å fullføre data og de rette analytiske verktøyene, har analytikeren her nytte av en rolig tankegang som kan finne den rette balansen mellom “irrasjonell overflod” på den ene siden og unødig pessimisme på den andre.

Imidlertid er den virkelige verden av ukjente ukjente, uventede hendelser og utilsiktet konsekvens alltid utenfor scenen, og venter på å bakhold på vårt sinns fremskrivninger; det er en sjanse for at fremtidens veldig usikkerhet til slutt vil beseire analytikeren. Og likevel, med alle disse forbeholdene, er en rimelig prognose berettiget.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 2,93 -9,00%
1 uke $ 2,99 -7.14
1 måned $ 3,05 -5.27
1 år $ 8,47 163%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 8,47 163%
2 år $ 12,35 283%
3 år $ 15,55 382%
5 år $ 24,03 646%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

OMG Network Price Prediction 2021

OMG-nettverket kan vise seg å være populært blant de ikke-bankede innbyggerne i Sørøst-Asia, som gjerne vil kvitte seg med ublu transaksjonsgebyrer. For de utallige millionene kan OMG være løsningen de trenger. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan OMG-tokenprisen potensielt være rundt $ 3,00 i 2021.

OMG Network Price Prediction 2022

OMG Network vil ha en noe lovende fremtid hvis det lykkes å utvide partnerskap på tvers av selskaper og når mer og mer av de ikke-bankede, selv mens de utvider sine DeFi-muligheter. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på OMG potensielt være rundt $ 8,47 i 2022.

OMG Network Price Prediction 2025

Innen 2025 forventes det at raske fremskritt innen blockchain-teknologi vil føre til at kryptovaluta opplever en vedvarende bull run, som kanskje bare kan sammenlignes med dot-com boom på slutten av 90-tallet. På den tiden anslås det at Ethereum og dets forskjellige apper vil være en billion dollar aktiva. Som en sekundær kjede av Ethereum kan det forutses at plasma sammen med OMG vil ha nytte av vedvarende vekst. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan 1 OMG-tokenprisen potensielt være rundt $ 21,85 i 2025.

Er OMG en god investering?

Alderen til DeFi (desentralisert økonomi) er i horisonten ettersom blockchain-teknologien gjennomgår rask utvikling. Det handler ikke bare om gruvedrift av bitcoin lenger; I stedet, basert på den første eller generasjonskodebasen (Bitcoin og Ethereum), blir hundrevis av nye og innovative alternativer utviklet, og truer med å gi tradisjonelle finansinstitusjoner (banker, kredittkort, Paypal, etc.) et løp for pengene.

I dette spennende miljøet, hvor passer OMG Network inn? Her er virkeligheten vanskelig og enkel: konkurransen er hard, og andre er mye foran i deres DeFi-funksjoner. Alternativer til Plasma-protokoll som zkRollup (immun, i motsetning til plasma, for hot wallet-utnyttelser og krypto-økonomiske angrep) er mye brukt i bransjen.

Cosmos, som regner seg som “internett for blokkjeder”, er godt på vei til å tilby et skalert og interoperabelt økosystem som gjør det mulig for brukere å gjøre forretninger på tvers av blokkjeder. REN, ved hjelp av Republic Protocol, gjør det mulig for handelsmenn å plassere skjult ordrer i kryptomørke bassenger. For å bevise seg selv en god investering, må OMG Network bevege seg raskt for å innhente sine konkurrenter som disse.

Hvordan kjøpe OMG?

OMG kan kjøpes i de fleste ordinære børser som Coinbase, Binance, Kraken og andre. I mange av disse børsene må du først åpne en konto og sikre den med tofaktorautentisering. Før noen handel kan gjøres, må man kjøpe bitcoin eller ethereum, som man kan bytte for OMG, i henhold til den løpende markedsrenten.

Mer informasjon om OMG Network

Teamet

Jun Hasegawa, grunnleggeren av Omise, ga Vansa Chatikavanij i oppdrag å lage OmiseGo, som senere ble merket som OMG Network. Duoen rekrutterte Vitalik Buterin, grunnleggeren av Ethereum, til å samarbeide om prosjektet. Teamet og Joseph Poon, Ethereum-utvikler, skrev en hvitt papir angående prosjektet i juni 2017. Teamet fortsatte deretter med å lage programmet på tilpasset plasmaprotokoll. OMG ble nylig kjøpt opp av Genesis Block, mens Buterin og Poon har drevet inn i andre prosjekter.

Konklusjon

Desentralisert økonomi er over oss, og mange blockchain-selskaper konkurrerer med hverandre om å gi plattformen for å drive virksomhet over reelle og virtuelle grenser. Imidlertid, i forhold til konvensjonelle finansinstitusjoner, er blockchain som Ethereum treg og ineffektiv. OMG Network prøver å skalere opp Ethereum slik at flere transaksjoner kan gjennomføres og registreres på plattformen uten å ofre sikkerhet eller desentralisering.

OMG, her tilbyr en genial løsning. Den bruker Plasma for å flytte transaksjonene til den sekundære kjeden, der, uten å tilstoppe hovedkjeden, kan registreres og valideres i grupper. For å være sikker, for å skalere Ethereum opp på denne måten, må man enten ofre sikkerhet eller desentralisering; utviklere kan velge å understreke hverandre i henhold til deres preferanser.

OMG Network er derfor en lovende teknologi. For å avgjøre om det virkelig er blockchain-fremtiden, må man imidlertid se på konkurrentene som også ønsker å gjennomføre transaksjoner på tvers av blockchains. Alternativer florerer med Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren og mer. Vil OMG kunne følge med i konkurransen?

Hva tilbyr det andre ikke? Har det samme rom for vekst som andre har? Dette er alle spørsmålene som investorer må takle hvis de ønsker å evaluere den spesielle nisje i det spennende nye landskapet med desentralisert finansiering. Det er foreløpig et åpent spørsmål hvilke av disse som vil åpne den bredeste døren til fremtiden, ellers gjør de alle i like stor grad på forskjellige måter. Dette spørsmålet vil være stadig mer akutt når kryptokurver trer dypere inn i samfunnet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me