OmiseGO-prisforutsigelse (OMG) for 2021, 2022 og 2025

Hvis du følger kryptovalutaverdenen, har du kanskje hørt om OmiseGO. Jeg lærte deg faktisk hvordan du kjøper OmiseGO for en stund tilbake.

For de av dere som bare hopper inn, er OmiseGo en blockchain-basert betalingsplattform designet for å la ikke-bankede foreta betalinger online. Med andre ord vil OmiseGO være som PayPal, men med kryptovaluta.

Det har gått noen måneder siden sist vi snakket om OmiseGO (OMG) -tegnet, og mange av dere lurer nok på: “Er OmiseGO en god investering?” Les videre for en grundig OmeseGO-prisforutsigelse for 2020, 2022 og 2025.

omisego pris prediksjon

OmiseGO historisk prisanalyse

OmiseGO-blokkjeden ble lansert 6. juli 2017. ICO for OMG-token løp 23. juni 2017 med en pris på 0,24 USD / OMG. Som med alle kryptovalutaer har det vært noen betydelige svingninger i OMGs pris. Grafen nedenfor viser hele historien til OMG:

OMGs pris ved lansering var 0,39 USD, og ​​den nådde sin heltid den 13. januar 2018, da den var verdt 25,62 USD.

All-time-low var for litt over fem måneder siden 13. mars 2020; dette var en ganske dårlig dag for kryptovalutaer generelt og er kjent som “dagen kryptomarkedet brøt.” Den dagen var en OMG verdt 0,35 USD

Gjeldende pris, markedsverdi & Forsyningsdetaljer

OmiseGOs pris er for tiden 1,60 USD, med en markedsverdi på over 223 millioner USD og et døgnåpent handelsvolum på nesten 51 millioner USD.

Et bemerkelsesverdig aspekt av OMG er at 100% av de 140 245 398 tokens allerede sirkulerer. Dette betyr at det ikke er flere poletter igjen som skal utvinnes.

Hvis OmiseGO-prosjektet tar av, vil eventuelle tokens du eier øke verdien betydelig.

omisegoOMG Network (OMG)

Rangering: 88$ 4.98Pris (BTC) .000.00009900 Markedskap$ 698,29 MVolum$ 566,29 M24h Endring2,55% Total forsyning140,25 M OMG

OmiseGO-prisforutsigelse (fremtid)

Selvfølgelig kan ingen vite fremtiden med absolutt sikkerhet. Men kryptovalutahandlere har utviklet unike algoritmer som analyserer tidligere priser, trender og annen informasjon for å forutsi kryptovalutas kort- og langsiktige priser.

Vi kan vende oss til disse algoritmene for å hjelpe oss med å avgjøre om et bestemt token virker som en god investering eller ikke.

La oss se hvordan OmiseGO-prisforutsigelsen ser ut:

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 1,62 1,25%
1 uke $ 1,83 14,38%
1 måned $ 1,79 11,88%
6 måneder $ 2,83 76,88%
1 år $ 3,60 125%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 3,60 125%
2 år $ 5,64 252,5%
3 år $ 8,94 458,75%
4 år $ 16,60 937,5%
5 år 28,90 dollar 1706%

OmiseGO-prisforutsigelse 2020

I følge algoritmer for prisforutsigelser bør OMGs pris være rundt 2,8 USD innen utgangen av 2020 eller begynnelsen av 2021. Dette vil bety en 75% økning i verdi.

OmiseGO-prisforutsigelse 2022

I midten av 2022 forventes OMG å være verdt ca 3,6 USD, en økning på 125% i den nåværende prisen.

Prediksjon av OmiseGO 2025

Innen 2025 forventes OMG å ha tatt av. Prisen antas å være omtrent 28,90 USD. Høyere til og med enn dagens heltid, og representerer en økning på over 1700% av den nåværende prisen.

Er OmiseGO en god investering?

Som med ethvert blockchain-prosjekt, er masseadopsjon nøkkelen til tokens suksess og verdi. Ideen om å tilby finansielle tjenester til ikke-bankerte mennesker virker solid.

Hvis dette kan oversettes til virkelige applikasjoner som peer-to-peer-betalinger, internasjonale fondoverføringer, debetkort eller tjenestetillegg, sammen med integrering i eksisterende betalingsmåter, kan det øke OmiseGO.

Og vi kan se at skritt blir tatt i den retningen. Den potensielle brukervennligheten til OmiseGO-plattformen, sammen med algoritmeprisforutsigelsene, får OMG til å se ut som en god investering i det lange løp.

Hvordan kjøpe OmiseGO?

Hvis du har bestemt deg for å få tak i noen OMG-tokens, vil du oppdage at å kjøpe dem ikke er forskjellig fra å kjøpe andre kryptovalutaer. Det er bare å finne riktig børs, finansiere kontoen din og foreta kjøpet.

Du kan sjekke ut en full artikkel med detaljerte trinn for hvordan du kjøper OMG ved å klikke her.

Mer informasjon om OmiseGO

Hva er OmiseGO?

OmiseGO er både navnet på en blockchain-basert plattform og kryptotokenet som driver den aktuelle plattformen. OmiseGO-blockchain har som mål å skape en betalingsplattform (noe som ligner på PayPal) for millioner av mennesker over hele verden som ikke har bankkontoer..

Teamet

OmiseGO ble grunnlagt i Thailand og har for tiden operasjonelle knutepunkter i Thailand, Japan, Indonesia, Singapore og Malaysia. Teamet deres består av:

  • Ezra Don Harinsut: administrerende direktør / medstifter
  • Jun Hasegawa: konsernsjef / medstifter
  • Anuchit Chitpirom: Chief Operating Officer
  • Frederico Araujo: Chief Information Officer
  • Robin Clart: teknologidirektør
  • June Seah: Chief Business Development Officer
  • Kazuhiro Koiso: Finansdirektør

Hvor kan jeg gå for OmiseGO-nyheter?

Forstå at OmiseGOs suksess er sterkt avhengig av hvordan de kan integreres i eksisterende tjenester og andre partnerskap, kan teamet etablere betyr at du vil holde deg oppdatert med de siste nyhetene.

En kilde til informasjon er deres offisielle Twitter-feed, @Omise.

Du kan også lese OMG Network News Feed ved å klikke her.

Menneskene på Cointelegraph har også en side for OmiseGO-nyheter, som du kan lese her.

Konklusjon

OmiseGO er et spennende prosjekt. Millioner av mennesker over hele kloden, spesielt i Asia, Afrika eller Latin-Amerika, er uten bank. Hvis du ikke har en bankkonto, har du ikke tilgang til kreditt- / debetkort, og du kan ikke foreta elektroniske overføringer.

OmiseGO ønsker å tilby betalingstjenester til disse menneskene uten at de trenger å åpne bankkontoer. Men de ønsker også å tilby overlegne tjenester til de som har kontoer for å “banke ut bankene” som de sier.

I en verden der desentralisert økonomi blir mer populært, er dette virkelig et attraktivt forslag. De langsiktige spådommene for OMG ser bra ut.

For øyeblikket er OMG et billig kryptotoken å få tak i. Hvis du har noen ekstra dollar som ligger rundt, er OMG utvilsomt verdt å se på.

Og hvis du tilfeldigvis har en liten bedrift, kan du vurdere å godta betalinger i OMG. Husk at all mynttilførselen allerede sirkulerer, noe som betyr at hvis prosjektet fanger opp, vil eventuelle tokens du eier ende opp med å være verdt mye.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me