PancakeSwap Price Prediction (CAKE) For 2021, 2023 og 2025

Desentralisert økonomi, eller bedre kjent som ‘DeFi’, fortsetter å gjøre større fremskritt i å gi rettferdig, tilgjengelig, rettferdig og gjennomsiktig tilgang til penger for alle, og uten tvil er PancakeSwap blant de mest spennende prosjektene som kommer ut av dette rommet.

Introdusert akkurat sent i fjor, PannekakeSwap er en begynnende desentralisert kryptokursutveksling (DEX) bygget på Binance Smart Chain blockchain og har raskt blitt en av de mest populære desentraliserte appene (dAPP) på BSC. Likevel har den fremdeles blomstrende tilstanden betydd at vår CAKE-prisforutsigelse har kommet med noen ganske interessante prognoser.

Den unike økonomien hjelper til med å lage PancakeSwap sin egen nisje i DeFi-sektoren ved å gi brukerne muligheten til å handle med en smart AMM-algoritme (Automated Market Maker) sammen med et ekspansivt digitalt og desentralisert økosystem for bedre å skape og hente ut verdi fra et mangfoldig utvalg av kryptovalutaer.

Til sammen viser PancakeSwap løfte. Imidlertid går denne unge plattformen inn i et veldig overfylt marked fylt med andre, mer kjente blockchains. Så fortsett å lese for å finne ut mer om vår CAKE-prisforutsigelse og hvorfor du burde være forsiktig optimistisk.

Prediksjon av PancakeSwap

PancakeSwap Historisk prisanalyse

Som et ganske nytt token har PancakeSwap ennå ikke hatt en ICO for sin opprinnelige valuta, CAKE. Det er imidlertid verdt å merke seg at andre tokens ble opprettet for bruk på PancakeSwap desentraliserte sentral, for eksempel FLIP og SYRUP. Foreløpig holder vi oss til CAKE, men du kan lære mer om forskjellene nedenfor. Det er for tiden det umodne markedet har også betydd at historiske data om prisen er minimal.

De tidligste handelsdataene for CAKE som samlet inn av CoinMarketCap var 29. september 2020. Ikke lenge etter at den begynte å handle, nådde CAKE en heltidshøyde på $ 1.170000 den 12. oktober 2020. Deretter falt CAKE til et helt lavt nivå på $ 0,198,000 den 3. november 2020 – mindre enn en måned etter at den hadde lagt ut sine høyeste tider.

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

CAKE handler for $ 0,728056 i skrivende stund (20. januar 2021), som er et tap på 2,86% i 24-timers handel. Til sammenligning vil denne prisen gi et tap på 38,00% sammenlignet med all-time high og en respektabel 267,70% gevinst fra all-time lav.

PancakeSwap har historisk handlet på en ganske volatil måte – noe som forventes av en nylig lansert kryptovaluta – så det er verdt å være ekstra forsiktig når du kjøper inn i dette markedet.

CAKE har fått et samlet forsyningsgrense på 150 908 916 CAKE, med 97 042 544 CAKE-tokens sirkulert. Gitt sin pris, vil dette verdsette CAKEs markedsverdi til $ 70,652,427, noe som gjør den til den 266. mest verdifulle kryptovalutaen.

pancakeswap-tokenPancakeSwap (CAKE)

Rangering: 52$ 11.53 Pris (BTC) Ƀ0.00022800 Markedskap$ 1,52 BVolume$ 201,68 M24h Endring4,81% Totalforsyning0,00 KAKE

PancakeSwap (CAKE) Prediksjoner for fremtidig prisvarsel

Selv om det er et økende antall desentraliserte kryptokursutvekslinger, med enda flere på vei, er PancakeSwap unikt ettersom det bygges på Binance Smart Chain.

Å koble til Binances ekspansive nettverk er en stor fordel, ettersom PancakeSwap kan utnytte allsidigheten av høyhastighets transaksjoner, skalerbarhet og lave transaksjonsgebyrer. Imidlertid, som allerede nevnt, er PancakeSwap fortsatt et veldig ungt prosjekt like utenfor livmoren. Som sådan viser vår CAKE-prisforutsigelse at du bør være veldig forsiktig med din tilnærming.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag 0,734 dollar 0,82%
1 uke $ 0,787 8,10%
1 måned $ 0,680 -6,60%
6 måneder $ 0,607 -16,56%
1 år $ 0,468 -35,72%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 0,468 -35,72%
2023 $ 0,279 -61,68%
2024 $ 0,094 -87,06%
2025 $ 0,068 -90,56%

Prediksjon for PancakeSwap 2021

Selv om du bare trenger et veldig kort glimt av kartene våre for å se at CAKE er forventet å ha en bearish fremtid, bør det tas i betraktning at vår CAKE-prisforutsigelse bare er i stand til å samle algoritmiske modeller basert på tekniske faktorer. Videre er det ikke mye tekniske data å finne et sterkt grunnlag på i utgangspunktet.

Nøkkelfaktoren bak organisk vekst er gode grunnleggende forhold, og det er absolutt mye løfte for PancakeSwaps plattform å tilby mer for fremtidige DeFi-deltakere, så ikke ta disse tallene til pålydende alene.

Prediksjon for PancakeSwap 2023

Selv om PancakeSwap har en allerede ekspansiv desentralisert finansiell plattform, satser den høyt med en ambisiøs plan om å implementere enda flere tjenester for å utnytte bedre CAKE-kryptokurrency, og potensielt utvide verdien enda mer.

Det er mest øyeblikkelig oppmerksomhet er noen kontrovers over PancakeSwaps revisjonsprosess, tilsynelatende avsløre potensielt skadelige feil i sine smarte kontrakter. Bekymringer som disse bør adresseres for at PancakeSwap skal forfølge en mer håpefull fremtid, forsterket med å vokse til en mer selvsikker og entusiastisk brukerbase.

Prediksjon for PancakeSwap 2025.

Det er utvilsomt vanskelig å se dette langt inn i fremtiden, men nå kunne vi allerede ha opplevd et break-it-or-make-it-scenario for PancakeSwap. Det er ingen tvil om at desentralisert finansiering (DeFi) vil være fremtiden for massene å få tilgang til finansielle tjenester.

Det er et spørsmål om når fremtiden kan komme, før eller senere, og om plattformer som PancakeSwap kan ha en plass i den. Målene deres er veldig ambisiøse, men det vil kreve mye innsats fra PancakeSwap for å danne et sterkt grunnlag i et allerede svært konkurransedyktig rom..

Er PancakeSwap en god investering?

Vår CAKE-prisforutsigelse har vist en veldig bearish følelse for sin opprinnelige CAKE-kryptokurrency basert på tilgjengelige tekniske data. Imidlertid foreslår en studie av det grunnleggende aspektet et mer rosenrødt utsyn i månedene og årene som kommer.

En blandet mottakelse har gjort det mulig for oss å konkludere med at PancakeSwap’s CAKE er et interessant tegn å vurdere å investere i hvis du er ivrig etter å være en tidlig adopterer i det utrolig mangfoldige DeFi-økosystemet for å støtte nye prosjekter gitt sine løfter og potensial..

Husk at store kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum på et tidspunkt var i lignende posisjoner som CAKE er i dag. Men selv for erfarne investorer er det bra for deg å være svært forsiktig med å vite at PancakeSwaps fremdeles modne tilstand betyr at det er fremtidig og langsiktig bærekraft ennå ikke helt holdbar.

Det er også bekymring for at andre store plattformer med større eksponering og erfaring innen det desentraliserte markedsplassen, for eksempel Uniswap og det like allsidige økosystemet, kan føre til sterk konkurranse mot nye aktører som PancakeSwap.

Når det er sagt, er folkene på PancakeSwap allerede opptatt av å planlegge målene sine foran seg. Foreløpig er den største USP den unike AMM-modellen (Automated Market Maker) som kan bytte et bredt utvalg av Binance-drevne BEP-20 standardtegn ved hjelp av PancakeSwaps spesialiserte prisalgoritme..

Brukere kan også enkelt tjene belønninger ved å bli en likviditetsleverandør og utvide bruken av CAKE-tokens over hele plattformen staking, gi oppdrett, en lotteritjeneste, en innebygd NFT-markedsplass og til og med en unikt opprettet Initial Farm som tilbyr token-lanseringsplattform for å drive andre BEP-20-kryptokurver.

Denne synergien mellom PancakeSwap’s CAKE og resten av Binance Smart Chain vil fortsette å utvides, ifølge PancakeSwaps veikart. Flere lanseringer av innledende gårdstilbud (IFO) er planlagt for å skaffe midler til nye prosjekter drevet av CAKE.

Videre er det en intensjon om å opprette en utlåns- og lånetjeneste, marginhandel med andre BSC-drevne tokens, utvidelse av deres NFT-markedsplass for å tokenisere digitale eiendeler med CAKE for å oppnå reell verdi, tidsbegrenset innsats og til og med binære opsjoner.

Hvordan kjøpe PancakeSwap (CAKE)?

Som en veldig ny kryptovaluta er markedsplassalternativene for å kjøpe CAKE-tokens veldig begrenset foreløpig. Å være bygget på BSC-blockchain, har PancakeSwap naturlig nok at CAKE-tokens blir notert på Binance Exchange, med et handelspar for både BNB og BUSD. PancakeSwap tilbyr CAKE med flere BEP-20 standard handelspar.

Tredjeparts utveksling inkluderer Hotbit, BKEX og Bithumb. Du kan alltid bruke et nettsted som CoinMarketCap, eller CoinGecko for å finne en mer omfattende liste når den utvides til nye børser.

Mer informasjon om PancakeSwap.

PannekakeSwap er en desentralisert sentral (DEX) bygget på Binance Smart Chain. Plattformens hovedtjeneste er en automatisert market maker (AMM) som bruker smarte kontrakter for å lage et kryptovalutahandelspar – i hovedsak et marked – uten å trenge en annen motpart å handle med, som i en typisk ordrebørs.

Med en AMM er prisingsalgoritmer i stand til å lage de nødvendige handelsparene som du kan bytte på en tillitsløs måte ved hjelp av tokens som er satt av i likviditetsbassenger. I hovedsak handler du mot likviditetsbassenget i stedet for å handle mot en annen person.

Som handelsmann betyr dette at du er i stand til å handle til en rimelig pris uten å måtte matche prisen som er satt av ordreboka, prisgitt en annen handelsmann. Dette er en stor bekymring for å handle par med lite volum, ettersom spekulanter er i stand til å dra nytte av volatiliteten.

Som investor kan du enkelt bli en market maker eller en likviditetsleverandør (LP) på PancakeSwap. Ved å sette utvalgte tokens i likviditetsbassenger på børsen, blir du belønnet med tokens.

Det er 3 typer tokens som er bygget av PancakeSwap og brukes til forskjellige funksjoner på sentralen. FLIP-tokens opptjenes av likviditetsleverandører (LP) for å sette utvalgte tokens i likviditetsbassengene på tvers av den børsen som trengs eller driver handler.

CAKE-tokens – fokus for denne CAKE-prisforutsigelsen – tjenes som en belønning for å sette FLIP-tokens og er også den viktigste transaksjonsvalutaen for andre tjenester på børsen. SYRUP-tokens opptjenes ved å stikke CAKE inn i SYRUP-bassenget, der innehavere kan tjene 25% av hver CAKE-blokkbelønning og gi dem tilgang til nye tokens lansert på BSC.

Konklusjon

Den gamle doktrinen om risiko-mot-belønning stemmer fortsatt med vår CAKE-prisforutsigelse – du bør bare investere i PancakeSwap det du er villig til å tape, men med en like sunn dose optimisme.

Selv om PancakeSwap hopper inn i et svært konkurransedyktig marked, bringer det noe gledelig og interessant inn i DeFi-sektoren, med en desentralisert børs bygget på løftet om høyhastighetsstruktur i høy skala og lave avgifter i Binances Smart Chain, i motsetning til konkurrentene som har blitt bygget på andre blockchain-nettverk som Ethereum.

Følgelig er suksessen til PancakeSwap mye avhengig av Binance og er knyttet til håpet om større synergi mellom dem og forbindelse med det bredere desentraliserte økosystemet gjennom kompatibilitet på tvers av kjeder. Alt har en begynnelse, og det har vært lignende skepsis mot mye av blockchain-rommet gjennom hele historien, spesielt i løpet av DeFi. PancakeSwap er ikke annerledes enn DeFi for ikke så lenge siden, og til tross for den opphetede rivaliseringen, er dette et spennende prosjekt som kan være verdt for deg å se nøye på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me