PancakeSwap-prijsvoorspelling (CAKE) voor 2021, 2023 en 2025

Gedecentraliseerde financiering, of beter bekend als ‘DeFi’, blijft vooruitgang boeken bij het bieden van eerlijke, toegankelijke, rechtvaardige en transparante toegang tot geld voor iedereen, en ongetwijfeld is PancakeSwap een van de meest intrigerende projecten die uit deze ruimte voortkomen..

Eind vorig jaar geïntroduceerd, PannenkoekRuil is een ontluikende gedecentraliseerde cryptocurrency exchange (DEX) gebouwd op de Binance Smart Chain blockchain en is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire gedecentraliseerde apps (dAPP’s) op BSC. Desalniettemin heeft zijn nog prille toestand ertoe geleid dat onze CAKE-prijsvoorspelling met een aantal nogal interessante voorspellingen is gekomen..

Zijn unieke economie helpt PancakeSwap zijn eigen niche in de DeFi-sector te creëren door gebruikers de mogelijkheid te bieden om te handelen met een slim geautomatiseerd market maker (AMM) -algoritme, samen met een uitgebreid digitaal en gedecentraliseerd ecosysteem om beter waarde te creëren en te extraheren uit een divers reeks cryptocurrencies.

Al met al is PancakeSwap veelbelovend. Dit jonge platform betreedt echter een erg drukke markt vol met andere, meer bekende blockchains. Blijf dus lezen om meer te weten te komen over onze CAKE-prijsvoorspelling en waarom u voorzichtig optimistisch moet zijn.

PancakeSwap prijsvoorspelling

PancakeSwap historische prijsanalyse

Als een vrij nieuw token heeft PancakeSwap nog geen ICO voor zijn eigen valuta, CAKE. Het is echter vermeldenswaard dat andere tokens zijn gemaakt voor gebruik op de gedecentraliseerde centrale van PancakeSwap, zoals FLIP en STROOP. Voorlopig blijven we bij CAKE, maar je kunt hieronder meer leren over de verschillen. Het is momenteel de onvolwassen markt die er ook voor zorgt dat historische gegevens over de prijs minimaal zijn.

De vroegste handelsgegevens voor CAKE zoals verzameld door CoinMarketCap waren op 29 september 2020. Niet lang nadat het begon met handelen, bereikte CAKE op 12 oktober 2020 een hoogtepunt van $ 1,170000. Daarna kelderde CAKE naar een historisch dieptepunt. van $ 0,198000 op 3 november 2020 – minder dan een maand nadat het zijn hoogste punt ooit had gepost.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

CAKE handelt voor $ 0,728056 op het moment van schrijven (20 januari 2021), wat een verlies is van 2,86% in 24-uurs handel. Ter vergelijking: deze prijs zou het op een verlies van 38,00% zetten in vergelijking met zijn hoogste punt ooit en een respectabele winst van 267,70% ten opzichte van zijn laagste punt ooit..

PancakeSwap handelde van oudsher op een vrij vluchtige manier – wat wordt verwacht van een nieuw gelanceerde cryptocurrency – dus het is de moeite waard om extra voorzichtig te zijn bij het kopen op deze markt.

CAKE heeft een totale voorraadlimiet gekregen van 150.908.916 CAKE, met 97.042.544 CAKE-tokens die in omloop zijn. Gezien de prijs zou dit de marktkapitalisatie van CAKE waarderen op $ 70.652.427, waarmee het de 266e meest waardevolle cryptocurrency wordt.

pancakeswap-tokenPancakeSwap (CAKE)

Rang: 52 11.53 Prijs (BTC) Ƀ0.00022800 Marketcap 1,52 BVolume 201,68 M24h Wijziging 4,81% Totaal aanbod 0,00 CAKE

PancakeSwap (CAKE) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Hoewel er een groeiend aantal gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen is, met nog meer onderweg, is PancakeSwap uniek omdat het wordt gebouwd op de Binance Smart Chain.

Verbinding maken met het uitgebreide netwerk van Binance is een groot voordeel, aangezien PancakeSwap gebruik kan maken van de veelzijdigheid van snelle transacties, schaalbaarheid en lage transactiekosten. Zoals reeds vermeld, is PancakeSwap echter nog een heel jong project, net uit de baarmoeder. Als zodanig laat onze CAKE-prijsvoorspelling zien dat u zeer op uw hoede moet zijn voor uw aanpak.

Voorspelling op korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 0,734 0,82%
1 week $ 0,787 8,10%
1 maand $ 0,680 -6,60%
6 maanden $ 0,607 -16,56%
1 jaar $ 0,468 -35,72%

Voorspelling op lange termijn

AfterPriceChange
2022 $ 0,468 -35,72%
2023 $ 0,279 -61,68%
2024 $ 0,094 -87,06%
2025 $ 0,068 -90,56%

PancakeSwap Prijsvoorspelling 2021

Hoewel u slechts een korte blik op onze grafieken hoeft te werpen om te zien dat er naar verwachting een bearish toekomst voor CAKE zal zijn, moet u er rekening mee houden dat onze CAKE-prijsvoorspelling alleen algoritmische modellen kan samenvoegen op basis van technische factoren. Bovendien zijn er in de eerste plaats niet veel technische gegevens om een ​​sterke basis op te vinden.

De sleutelfactor achter organische groei zijn de goede fundamenten, en er is zeker veel belofte voor het PancakeSwap-platform om meer te bieden voor potentiële DeFi-deelnemers, dus neem die cijfers niet alleen voor hun nominale waarde..

PancakeSwap prijsvoorspelling 2023

PancakeSwap, hoewel met een al uitgebreid gedecentraliseerd financieel platform, mikt hoog op met een ambitieus plan om nog meer diensten te implementeren om beter gebruik te maken van zijn CAKE-cryptocurrency, waardoor de waarde ervan mogelijk nog groter wordt..

Het is de meest directe aandacht controverse over het controleproces van PancakeSwap, schijnbaar mogelijk schadelijke tekortkomingen in zijn slimme contracten aan het licht brengen. Zulke zorgen moeten worden aangepakt voor PancakeSwap om een ​​hoopvollere toekomst na te streven, verergerd met een meer zelfverzekerde en enthousiaste gebruikersbasis.

PancakeSwap Prijsvoorspelling 2025.

Het is ongetwijfeld moeilijk om zo ver in de toekomst te zien, maar inmiddels hadden we al een break-it-or-make-it-scenario voor PancakeSwap kunnen ervaren. Het lijdt geen twijfel dat gedecentraliseerde financiering (DeFi) de toekomst zal zijn voor de massa om toegang te krijgen tot financiële diensten.

Het is een kwestie van wanneer die toekomst kan komen, vroeg of laat, en of platforms zoals PancakeSwap daar een plaats in kunnen krijgen. Hun doelen zijn zeer ambitieus, maar het zal veel moeite kosten van PancakeSwap om een ​​stevige basis te vormen in een toch al zeer competitieve ruimte..

Is PancakeSwap een goede investering?

Onze CAKE-prijsvoorspelling heeft een zeer bearish sentiment laten zien voor zijn eigen CAKE-cryptocurrency op basis van beschikbare technische gegevens. Een studie van het fundamentele aspect stelt echter een rooskleuriger vooruitzicht voor in de komende maanden en jaren.

Een gemengde ontvangst heeft ons laten concluderen dat PancakeSwap’s CAKE een interessant teken is om te overwegen om in te investeren als je graag een early adopter bent binnen het ongelooflijk diverse DeFi-ecosysteem om nieuwe projecten te helpen ondersteunen, gezien de beloften en het potentieel ervan..

Onthoud dat grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum zich ooit in vergelijkbare posities bevonden als CAKE nu is. Maar zelfs voor doorgewinterde investeerders is het goed voor u om buitengewoon voorzichtig te zijn, wetende dat de nog steeds volwassen wordende staat van PancakeSwap betekent dat de duurzaamheid op de toekomst en op de lange termijn nog niet helemaal houdbaar is..

Er is ook de zorg dat andere grote platforms met een grotere bekendheid en ervaring binnen de gedecentraliseerde marktruimte, zoals Uniswap en zijn al even veelzijdige ecosysteem, zou zware concurrentie kunnen opleveren tegen nieuwkomers zoals PancakeSwap.

Dat gezegd hebbende, zijn de mensen bij PancakeSwap al bezig met het plannen van hun doelen. Momenteel is zijn grootste USP zijn unieke geautomatiseerde market maker (AMM) -model dat een breed scala aan Binance-aangedreven, BEP-20-standaardtokens kan uitwisselen met behulp van het gespecialiseerde prijsalgoritme van PancakeSwap..

Gebruikers kunnen ook gemakkelijk beloningen verdienen door een liquiditeitsverschaffer te worden en het gebruik van CAKE-tokens over het hele platform uit te breiden uitzetten, opbrengstlandbouw, een loterijdienst, een ingebouwde NFT-marktplaats en zelfs een uniek gecreëerd Initial Farm Offering-tokenlanceringsplatform om andere BEP-20-cryptocurrencies van stroom te voorzien.

Deze synergie tussen PancakeSwap’s CAKE en de rest van de Binance Smart Chain zal blijven groeien, volgens de roadmap van PancakeSwap. Er zijn meer Initial Farm Offering (IFO) -lanceringen gepland om geld in te zamelen voor nieuwe projecten, mogelijk gemaakt door CAKE.

Verder is het de bedoeling om een ​​uitleen- en leenservice te creëren, margehandel met andere door BSC aangestuurde tokens, uitbreiding van hun NFT-marktplaats om digitale activa te tokeniseren met CAKE om reële waarde te bereiken, staking op vaste termijn en zelfs binaire opties..

Hoe PancakeSwap (CAKE) te kopen?

Als een heel nieuwe cryptocurrency zijn de marktplaatsopties voor het kopen van CAKE-tokens voorlopig zeer beperkt. Omdat PancakeSwap is gebouwd op de BSC-blockchain, worden zijn CAKE-tokens natuurlijk genoteerd op de Binance Exchange, met een handelspaar voor zowel BNB als BUSD. PancakeSwap biedt CAKE aan met verschillende BEP-20 standaard handelsparen.

Uitwisselingen van derden zijn onder meer Hotbit, BKEX en Bithumb. U kunt altijd een site gebruiken zoals CoinMarketCap, of CoinGecko om een ​​uitgebreidere lijst te vinden wanneer deze zich uitbreidt naar nieuwe uitwisselingen.

Meer informatie over PancakeSwap.

PannenkoekRuil is een gedecentraliseerde centrale (DEX) die is gebouwd op de Binance Smart Chain. De belangrijkste dienst van het platform is een geautomatiseerde marktmaker (AMM) die slimme contracten gebruikt om een ​​cryptocurrency-handelspaar te creëren – in wezen een markt – zonder dat een andere tegenpartij nodig is om mee te handelen, zoals bij een typische orderboekuitwisseling..

Met een AMM kunnen prijsalgoritmen de nodige handelsparen creëren die u op een vertrouwensloze manier kunt uitwisselen, met behulp van tokens die zijn gereserveerd in liquiditeitspools. In wezen handelt u in plaats van tegen een andere persoon te handelen tegen de liquiditeitspool.

Als handelaar betekent dit dat u tegen een eerlijke prijs kunt handelen zonder dat u de prijs hoeft te evenaren die door het orderboek wordt bepaald, overgeleverd aan een andere handelaar. Dit is een grote zorg voor handelsparen met een laag volume, omdat speculanten kunnen profiteren van de volatiliteit ervan.

Als belegger kunt u op PancakeSwap gemakkelijk market maker of liquidity provider (LP) worden. Door geselecteerde tokens in liquiditeitspools op de beurs te plaatsen, wordt u beloond met tokens.

Er zijn 3 soorten tokens die zijn gebouwd door PancakeSwap en worden gebruikt voor verschillende functies op de centrale. FLIP-tokens worden verdiend door liquiditeitsverschaffers (LP) voor het plaatsen van geselecteerde tokens in de liquiditeitspools over de beurs die nodig is of voor het aandrijven van transacties.

CAKE-tokens – de focus voor deze CAKE-prijsvoorspelling – worden verdiend als beloning voor het inzetten van FLIP-tokens en is ook de belangrijkste transactievaluta voor andere services op de uitwisseling. SYRUP-tokens worden verdiend door CAKE in te zetten in de SYRUP-pool, waar houders 25% van elke CAKE-blokbeloning kunnen verdienen en hen toegang kunnen geven tot nieuwe tokens die op BSC zijn gelanceerd.

Gevolgtrekking

De oude doctrine van risico versus beloning klopt nog steeds met onze CAKE-prijsvoorspelling – je zou alleen in PancakeSwap moeten investeren wat je bereid bent te verliezen, maar met een even gezonde dosis optimisme.

Hoewel PancakeSwap op een zeer competitieve markt springt, brengt het iets vreugdevols en interessants in de DeFi-sector, met een gedecentraliseerde uitwisseling die is gebouwd op de belofte van een snelle, grootschalige en goedkope structuur van Binance’s Smart Chain, in tegenstelling tot zijn concurrenten die zijn gebouwd op andere blockchain-netwerken zoals Ethereum.

Bijgevolg is het succes van PancakeSwap veel afhankelijk van Binance en is het gebaseerd op de hoop op meer synergie tussen hen en verbinding met het bredere gedecentraliseerde ecosysteem door middel van cross-chain compatibiliteit. Alles heeft een begin en er is in de loop van de geschiedenis een soortgelijk scepticisme geweest tegen een groot deel van de blockchain-ruimte, vooral tijdens de komst van DeFi. PancakeSwap is niet anders dan DeFi niet zo lang geleden, en ondanks de verhitte rivaliteit is dit een intrigerend project dat de moeite waard zou kunnen zijn om eens goed naar te kijken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me