PolkaDot Price Prediction (DOT) for 2021, 2022 og 2025

Markedsprisaksjon er det grunnleggende for den tekniske analysen av en mynt. De fleste kortsiktige handelsmenn bruker prishandling for å bestemme når de skal komme inn og ut av handel ved hjelp av støtte og motstand. I stedet for å fokusere på de grunnleggende faktorene som påvirker prisbevegelsen i et marked, fokuserer prishandling på markedets prishistorie.

Denne metoden er det de fleste handelsmenn bruker i signalgrupper for å forutsi prisen på en mynt. I denne Polkadot-prisforutsigelsesguiden vil vi imidlertid se hvordan vi kan bruke prishandling for å bestemme DOTs langsiktige verdi. 

Prediksjon for Polkadot

Før vi dykker inn i Polkadot-prisforutsigelse, la oss ta babysteg og først undersøke prosjektet. En av de første tingene du bør være opptatt av som en langsiktig innehaver av en mynt, er integriteten til prosjektet, da det vil påvirke prisen de neste årene.. 

Polkadot er en unik blockchain-protokoll bygget for å støtte flere kjeder innenfor et enkelt nettverk. Protokollen er spesielt utviklet for å løse blockchain-trilemmaet, og sørger for at transaksjoner er desentraliserte og sikre mens de fremdeles er skalerbare og interoperable. Polkadot støttes av Web3 Foundation og utvikles av Parity Technologies.

Polkadot er grunnlagt av Gavin Wood og Jutta Steiner, som begge er tidligere Ethereum-ledere. For å forbedre skalerbarheten, driver Polkadot to typer blokkeringer, Relay Chain, som er hoveddelen, og Parachain, hvorfra brukere vil mate inn i hovednettverket. Denne utformingen vil sikre sikkerheten i nettverket og sikre at transaksjonene er skalerbare. I denne Polkadot-prisforutsigelsesguiden vil vi se hvordan markedsprisaksjon kan hjelpe oss med å bestemme DOTs pris i nærmeste fremtid.. 

PolkaDot historisk prisanalyse 

Polkadot-stiftelsen lanserte sin første ICO-runde i oktober 2017 og samlet inn rundt 140 millioner dollar. Etter å ha solgt 10.000.000 DOT, halvparten av aksjen, gikk selskapet imidlertid med tap og måtte gjennomføre ytterligere to salgsrunder i 2019 og 2020. Ved lanseringen startet Dot sin prisreise på $ 6 og krasjet deretter til $ 2,81. Selv om prisen på en DOT i september 2020 nådde $ 6,11, vil den falle til så lavt som $ 4,95 innen desember 2020.

Men innen 16. januar 2021 nådde Dot en ny heltid, og nådde $ 19,05. Denne nye ATH var imidlertid et resultat av redominering av DOT-tokens. Under ICO ble brukere som kjøpte en mynt på $ 30 tilbudt $ 100 nye mynter for $ 6, noe som gjorde gjennomsnittsprisen for en enkelt mynt $ 600. DOTs markedsverdi økte fra null til over 5 milliarder dollar i løpet av en dag og nådde til og med topp 10 kryptorangering. 

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund er DOTs pris $ 17,51, med et døgnåpent handelsvolum på $ 3,387,502,065 USD. DOT er for tiden rangert som nummer 4 på markedet for myntmarkedet og har opplevd en nedadgående trend på 3,95% de siste 24 timene. DOT har en markedsverdi på $ 14,499,126,403 og en sirkulerende forsyning på 902,337,018 DOT.

Likevel er den maksimale forsyningen ikke kjent. For å aktivt handle XLM, vil du finne den i børser som Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx og BitZ. DOT hadde sin siste rekordhøye 16. januar 2021 på $ 19,05 og er for øyeblikket nede med -15,6%, mens den laveste tiden var 20. august, til $ 2,70 496. 

polkadotPolkadot (DOT)

Rangering: 6$ 34,00 Pris (BTC) .0000,00067400 Markedskap$ 33.10 BVolume$ 1,11 B24h Endring1,67% Totalforsyning1,05 B DOT

PolkaDot (DOT) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

En av faktorene som påvirker oksekjøringen av en mynt bortsett fra stor etterspørsel etter den mynten, kan være teamets aktiviteter. Polkadot-teamet gjennomførte en omfordeling av mynter til sine tidligere investorer, og dette utløste en økning i markedet. Men hva har fremtiden for dette symbolet? Noen eksperter har basert sine spådommer på forskjellige faktorer, fra teknisk analyse til kunstig intelligens-baserte spådommer.

Coinpedia mener at innen halvparten av året 2021 vil DOT øke ytterligere med 25% og deretter lukke året på $ 10. Imidlertid spår Coinpedia i 2025 at DOT vil nå $ 42, en økning over 200% fra den nåværende prisen i skrivende stund. På den annen side forventer analytikere hos Digitalcoinprice en økning over $ 20 tidlig i 2021, og innen 2022 vil prisen på DOT nå $ 26.

Walletinvestor har en helt annen spådom og ser et fall i prisen på DOT over 90% de neste årene. CoinArbitrageBot er positiv i sin spådom da den ser DOT slå $ 40 i 2024. 

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 18,57 5,7%
1 uke $ 16,98 -9,36%
1 måned $ 17,05 0,41%
6 måneder $ 10,17 67,64%
1 år $ 19,76 48,53%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 19,76 48,53%
2023 $ 23,25 15%
2024 $ 27,87 16,57%
2025 $ 35,77 22%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon av PolkaDot 2021

Ved slutten av året 2021, med prognose, algoritmisk analyse og prishandling, spår vi at en Polkadot (DOT) vil nå $ 19,76, noe som vil være en imponerende vekst på 48,53% i løpet av året. 

Prediksjon av PolkaDot 2022

Vi spår en 15% økning i DOTs pris innen utgangen av 2022, og en Polkadot (DOT) kan være verdt rundt $ 23,25. Dette vil være en prisøkning på 15 %% med større forventning om vekst oppover. 

Prediksjon av PolkaDot 2025

Polkadot tar sikte på å skape et nettverk der flere blokkeringer kan samhandle og fortsatt være skalerbare og sikre, og innen utgangen av året 2025 spår vi at prisen på DOT kan slå $ 45,62. Det kan være et tregt år, men det vil ende med at DOT hviler med en økning på 21,59%.

Er PolkaDot en god investering?

Mange faktorer bestemmer suksessen til en mynt, og disse faktorene spenner fra teamet, bruker saker ned til den nåværende tilstanden på markedet. Det er imidlertid ingen sikker måte å bestemme hvilken mynt som vil være en god investering. Likevel ser Polkadot ut til å være en rettferdig investering. Det har klart å få jevn vekst siden lanseringen og har mye potensiale når det gjelder skalerbarhet.

Langtidsholdere må imidlertid også merke seg at verdien av en mynt kan påvirkes av FUD så vel som FOMO, og derfor ta dette i betraktning når de satser på en mynt for langsiktige investeringsformål.. 

Hvordan kjøpe PolkaDot?

Før en investor vurderer å kjøpe en mynt, må en investor sortere lommeboken som mynten skal lagres med. Selv om kortsiktige holdere eller handelsmenn vanligvis holder mynten sin på en børs for å gjøre det enkelt å overføre når det er på tide å selge. Du kan imidlertid lagre DOT på lommebøker som Cobo lommebok, Guarda lommebok, TokenPocket, Sveip lommebok, Trust lommebok, Lunie lommebok, PolkaWallet og Parity Signer..

Du bør huske å skrive ned dine private nøkler og holde passordet ditt sikkert. Det neste trinnet er å få en bytte for å kjøpe DOT. Du kan få DOT på Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx og BitZ.

TRINN 1: Opprett en Binance-konto og fullfør installasjonsprosessen inkludert 2FA-bekreftelsesprosessen for sikkerhet.

STEG 2: Finansier lommeboken din ved å sette inn USD i lommeboken din ved hjelp av en bankoverføring eller kredittkortet ditt.

TRINN 3: Konverter USD til BTC eller ETH, og kjøp deretter DOT med den. 

Du kan nå beholde eller bytte DOT. For langtidsholdere kan du overføre DOT til hvilken som helst lommebok du ønsker. Kortsiktige innehavere kan handle DOT på børser ved å bruke prishandling for å bestemme bevegelsen av prisen. 

Mer informasjon om Polkadot

Hva er PolkaDot?

Polkadot er en multikjede blockchain-protokoll som gjør det mulig for sidekjeder å koble seg til offentlige blokkjeder ved å forenkle kommunikasjon og interoperabilitet. Polkadot tillater flere sidekjeder kalt Parachains å koble seg til hovednettverket kalt Relay chain, og derved sikre at transaksjonene er skalerbare og sikre.

Polkadot ble grunnlagt i 2016 av Gavin Wood (en medstifter av Ethereum), Peter Czaban og Robert Habermeier. Polkadot er utviklet av Parity Technologies, et selskap grunnlagt av Gavin Wood og Jutta Steiner i 2015. Den første koden for Polkadot ble publisert i 2017 på GitHub, og i 2018 ble to proof-of-concept mens Polkadots første fallskjerm ble distribuert i juli 2018 Aktiv handel med DOT startet imidlertid i august 2020.

For å sikre skalerbarhet avsluttes transaksjoner i Relay Chain, Polkadots viktigste blockchain. I henhold til 2020-testing kan Polkadot behandle over 1000 transaksjoner per sekund ved å bruke sin relékjede for å skille tillegg av nye transaksjoner fra den faktiske valideringen av disse transaksjonene..

På den annen side bruker Parachains Relay-kjedens databehandlingsressurser for å bekrefte at transaksjonene er nøyaktige. For å koble til andre blokkjeder tillater Bridges Polkadot å kommunisere og utveksle tokens med andre blokkjeder som Ethereum, EOS, Cosmos og Bitcoin. Fra denne Polkadot-prisforutsigelsen har vi sett at aktivitetene til 

Teamet

Polkadot har et team av erfarne medstiftere og er flaggskipsprosjektet til Web3 Foundation, en sveitsisk stiftelse som fokuserer på å tilrettelegge for et desentralisert og funksjonelt nett. Polkadot har også forskere fra Inria Paris og ETH Zurich, partnere fra Polychain Capital, samt utviklere fra Parity Technologies som arbeider med kjernen med tillatelse til Web3 Foundation.

Polkadot har tre medstiftere, Thiel Fellow og mangeårig medlem av Rust-samfunnet, Robert Habermeier, Dr. Gavin Wood, som også er medstifter og CTO for Ethereum, og Peter Czaban, teknologidirektør for Web3 Foundation. Fra denne Polkadot-prisforutsigelsen kan vi se hvordan aktivitetene til teamet kan påvirke prisen på et token.

Endelig dom 

Polkadot hadde en god start for en mynt som begynte å handle mot slutten av 2020. Den har et stort potensial, og selv om den ikke er et ERC-20-token, steg den imponerende til nummer 4 på markedsrangeringen. Polkadot jobber for tiden mot å oppfylle planene på veikartet.

Forhåpentligvis kan fullføring av veikartet påvirke prisen mot en oppadgående samling. PolkaDot får allerede gode anmeldelser og ble omtalt som et av de 10 forskjellige prosjektene i ‘Skanning av det europeiske økosystemet for distribuerte ledgerteknologier for sosialt og offentlig gode’. av DOT som sannsynligvis ville nå en heltidshøyde på nesten $ 45. Forhåpentligvis forbedrer Polkadot på å oppfylle sitt skalerbarhetsløfte, da dette vil resultere i lave transaksjonsgebyrer og raskere transaksjoner blant blokkjeder.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me