PolkaDot Price Prediction (DOT) voor 2021, 2022 en 2025

Marktprijsactie is de basis voor de technische analyse van een munt. De meeste handelaren op korte termijn gebruiken prijsactie om te bepalen wanneer ze in en uit de handel moeten stappen met behulp van steun en weerstand. In plaats van zich te concentreren op de fundamentele factoren die de prijsbeweging van een markt beïnvloeden, richt prijsactie zich op de prijsgeschiedenis van de markt.

Deze methode is wat de meeste handelaren in signaalgroepen gebruiken om de prijs van een munt te voorspellen. In deze prijsvoorspellingsgids voor Polkadot zullen we echter zien hoe we prijsactie kunnen gebruiken om de langetermijnwaarde van DOT te bepalen. 

Polkadot-prijsvoorspelling

Laten we, voordat we in de prijsvoorspelling van Polkadot duiken, babystapjes nemen en eerst het project onderzoeken. Een van de eerste dingen waarmee u zich als langetermijnhouder van een munt moet bezighouden, is de integriteit van het project, aangezien dat de prijs in de komende jaren zou beïnvloeden.. 

Polkadot is een uniek blockchain-protocol dat is gebouwd om meerdere ketens binnen één netwerk te ondersteunen. Het protocol is specifiek gebouwd om de blockchain-trilemma op te lossen en ervoor te zorgen dat transacties gedecentraliseerd en veilig zijn, terwijl ze toch schaalbaar en interoperabel zijn. Polkadot wordt ondersteund door de Web3 Foundation en ontwikkeld door Parity Technologies.

Polkadot is opgericht door Gavin Wood en Jutta Steiner, beiden voormalige Ethereum-managers. Om de schaalbaarheid te verbeteren, beheert Polkadot twee soorten blockchains, de Relay Chain, die de belangrijkste is, en de Parachain, van waaruit gebruikers naar het hoofdnetwerk gaan. Dit ontwerp zorgt voor de veiligheid van het netwerk en zorgt ervoor dat transacties schaalbaar zijn. In deze prijsvoorspellingsgids voor Polkadot zullen we zien hoe marktprijsactie ons kan helpen de prijs van DOT in de nabije toekomst te bepalen. 

PolkaDot historische prijsanalyse 

De Polkadot Foundation lanceerde zijn eerste ICO-ronde in oktober 2017 en haalde ongeveer 140 miljoen dollar op. Na de verkoop van 10.000.000 DOT, de helft van zijn aandelen, liep het bedrijf echter verlies op en moest het nog twee verkooprondes uitvoeren in 2019 en 2020. Bij de lancering begon Dot zijn prijsreis bij $ 6 en crashte vervolgens naar $ 2,81. Hoewel de prijs van één DOT in september 2020 $ 6,11 bereikte, zou deze tegen december 2020 dalen tot $ 4,95.

Op 16 januari 2021 bereikte Dot echter een nieuw recordniveau en bereikte $ 19,05. Deze nieuwe ATH was echter het resultaat van de herbenoeming van DOT-tokens. Tijdens de ICO kregen gebruikers die een munt van $ 30 kochten $ 100 nieuwe munten aangeboden voor $ 6, waardoor de gemiddelde prijs voor een enkele munt $ 600 was. De marktkapitalisatie van DOT steeg binnen een dag van nul naar meer dan $ 5 miljard en bereikte zelfs de top 10 van cryptovaluta. 

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment van schrijven is de prijs van DOT $ 17,51, met een 24-uurs handelsvolume van $ 3.387.502.065 USD. DOT staat momenteel op nummer 4 op de marktkapitalisatie van munten en heeft de afgelopen 24 uur een neerwaartse trend van 3,95% gekend. DOT heeft een marktkapitalisatie van $ 14.499.126.403 en een circulerend aanbod van 902.337.018 DOT.

Toch is het maximale aanbod niet bekend. Om actief te handelen in XLM, vindt u het in beurzen zoals Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx en BitZ. DOT had zijn laatste hoogste punt ooit op 16 januari 2021, op $ 19,05 en is momenteel met -15,6% gedaald, terwijl zijn laagste punt ooit op 20 augustus was, op $ 2,70 496. 

stipPolkadot (DOT)

Rang: 6 34,00 Prijs (BTC) Ƀ0,00067400 Marketcap 33.10 BVolume 1,11 B24h Verandering 1,67% Totaal aanbod 1,05 B DOT

PolkaDot (DOT) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Een van de factoren die van invloed zijn op de bull run van een munt, afgezien van de grote vraag naar die munt, kunnen de activiteiten van het team zijn. Het Polkadot-team voerde een herverdeling van munten uit aan zijn eerdere investeerders en dit veroorzaakte een piek in de markt. Maar wat heeft de toekomst in petto voor dit token? Sommige experts hebben hun voorspellingen gebaseerd op verschillende factoren, van technische analyse tot op kunstmatige intelligentie gebaseerde voorspellingen.

Coinpedia gelooft dat DOT tegen de helft van het jaar 2021 verder zal stijgen met 25% en dan het jaar zal afsluiten op $ 10. In 2025 voorspelt Coinpedia echter dat DOT $ 42 zal bereiken, een stijging van meer dan 200% ten opzichte van de huidige prijs op het moment van schrijven. Aan de andere kant verwachten analisten bij Digitalcoinprice begin 2021 een stijging van meer dan $ 20, en tegen 2022 zal de prijs van DOT $ 26 bereiken..

Walletinvestor heeft een totaal andere voorspelling en ziet de komende jaren de prijs van DOT met meer dan 90% dalen. CoinArbitrageBot is positief in zijn voorspelling, aangezien het ziet dat DOT $ 40 bereikt in 2024. 

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 18,57 5,7%
1 week $ 16,98 -9,36%
1 maand $ 17,05 0,41%
6 maanden $ 10,17 67,64%
1 jaar $ 19,76 48,53%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
2022 $ 19,76 48,53%
2023 $ 23,25 15%
2024 $ 27,87 16,57%
2025 $ 35,77 22%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

PolkaDot-prijsvoorspelling 2021

Tegen het einde van het jaar 2021 voorspellen we met behulp van prognoses, algoritmische analyse en prijsactie dat één Polkadot (DOT) $ 19,76 zal bereiken, wat een indrukwekkende groei van 48,53% zal zijn binnen het jaar. 

PolkaDot-prijsvoorspelling 2022

We voorspellen een stijging van de DOT-prijs met 15% tegen het einde van 2022, en één Polkadot (DOT) zou ongeveer $ 23,25 waard kunnen zijn. Dit zal een prijsstijging van 15% zijn met meer verwachting van opwaartse groei. 

PolkaDot-prijsvoorspelling 2025

Polkadot streeft naar een netwerk waar meerdere blockchains kunnen communiceren en toch schaalbaar en veilig blijven en tegen het einde van het jaar 2025 voorspellen we dat de prijs van DOT $ 45,62 zou kunnen bereiken. Het mag dan een langzaam jaar zijn, maar het zou eindigen met een rustpauze van DOT met een stijging van 21,59%.

Is PolkaDot een goede investering?

Er zijn veel factoren die het succes van een munt bepalen, en deze factoren variëren van het team, use-cases tot de huidige staat van de markt. Er is echter geen bepaalde manier om te bepalen welke munt een goede investering is. Toch lijkt Polkadot een eerlijke investering. Het is erin geslaagd om gestaag te groeien sinds de lancering en heeft veel potentieel op het gebied van schaalbaarheid.

Houders op de lange termijn moeten er echter ook rekening mee houden dat de waarde van een munt zowel door FUD als FOMO kan worden beïnvloed en daarom hier rekening mee houden bij het inzetten op een munt voor beleggingsdoeleinden op de lange termijn.. 

Hoe PolkaDot te kopen?

Voordat een belegger overweegt een munt te kopen, moet hij de portemonnee sorteren waarin hij de munt zal bewaren. Hoewel kortetermijnhouders of handelaren hun munt meestal op een beurs houden om het gemak van de overdracht mogelijk te maken wanneer het tijd wordt om te verkopen. U kunt uw DOT echter opslaan op portemonnees zoals Cobo-portemonnee, Guarda-portemonnee, TokenPocket, Swipe-portemonnee, Trust-portemonnee, Lunie-portemonnee, PolkaWallet en Parity Signer.

U moet eraan denken uw privésleutels op te schrijven en uw wachtwoord veilig te bewaren. De volgende stap is om een ​​uitwisseling te krijgen om DOT te kopen. U kunt DOT krijgen op Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx en BitZ.

STAP 1: Stel een Binance-account in en voltooi het installatieproces, inclusief uw 2FA-verificatieproces voor beveiliging.

STAP 2: Financier uw portemonnee door USD in uw portemonnee te storten via een bankoverschrijving of uw creditcard.

STAP 3: Converteer uw USD naar BTC of ETH en koop er vervolgens DOT mee. 

U kunt nu uw DOT vasthouden of verhandelen. Voor houders op lange termijn kunt u uw DOT overzetten naar elke portemonnee van uw keuze. Houders op korte termijn kunnen DOT op beurzen verhandelen door prijsactie te gebruiken om de beweging van de prijs te bepalen. 

Meer informatie over Polkadot

Wat is PolkaDot?

Polkadot is een multichain blockchain-protocol waarmee zijketens verbinding kunnen maken met openbare blockchains door communicatie en interoperabiliteit te vereenvoudigen. Met Polkadot kunnen meerdere zijketens, Parachains genaamd, verbinding maken met het hoofdnetwerk, de Relay-keten, waardoor transacties schaalbaar en veilig zijn.

Polkadot werd in 2016 opgericht door Gavin Wood (medeoprichter van Ethereum), Peter Czaban en Robert Habermeier. Polkadot is ontwikkeld door Parity Technologies, een bedrijf opgericht door Gavin Wood en Jutta Steiner in 2015. De eerste code voor Polkadot werd in 2017 gepubliceerd op GitHub en in 2018 twee proofs-of-concept terwijl Polkadot’s eerste parachain in juli 2018 werd ingezet. De actieve handel in de DOT begon echter in augustus 2020.

Om schaalbaarheid te garanderen, worden transacties afgerond in de Relay Chain, de belangrijkste blockchain van Polkadot. Volgens 2020-tests kan Polkadot meer dan 1.000 transacties per seconde verwerken door de relaisketen te gebruiken om de toevoeging van nieuwe transacties te scheiden van de feitelijke handeling van het valideren van die transacties..

Aan de andere kant gebruiken de Parachains de computerbronnen van de Relay-keten om te bevestigen dat transacties nauwkeurig zijn. Om verbinding te maken met andere blockchains, stelt Bridges Polkadot in staat om te communiceren en tokens uit te wisselen met andere blockchains zoals Ethereum, EOS, Cosmos en Bitcoin. Uit deze Polkadot-prijsvoorspelling hebben we gezien dat de activiteiten van de 

Het team

Polkadot heeft een team van ervaren medeoprichters en is het vlaggenschipproject van Web3 Foundation, een Zwitserse Stichting gericht op het faciliteren van een gedecentraliseerd en functioneel web. Polkadot heeft ook onderzoekers van Inria Paris en ETH Zürich, partners van Polychain Capital en ontwikkelaars van Parity Technologies die aan de kern werken met dank aan Web3 Foundation.

Polkadot heeft drie mede-oprichters, Thiel Fellow en langdurig lid van de Rust-gemeenschap, Robert Habermeier, Dr. Gavin Wood, die ook mede-oprichter en CTO van Ethereum is, en Peter Czaban, Technology Director van de Web3 Foundation. Uit deze Polkadot-prijsvoorspelling kunnen we zien hoe de activiteiten van het team de prijs van een token kunnen beïnvloeden.

Eindoordeel 

Polkadot had een goede start voor een munt die tegen het einde van 2020 begon te handelen. Het heeft een groot potentieel en hoewel het geen ERC-20-token is, is het indrukwekkend gestegen naar nummer 4 op de marktkapitalisatie. Polkadot werkt momenteel aan het vervullen van zijn plannen op zijn roadmap.

Hopelijk kan de voltooiing van de routekaart de prijs naar een opwaartse rally beïnvloeden. PolkaDot krijgt al geweldige recensies en werd gekenmerkt als een van de 10 diverse projecten in ‘Scanning the European Ecosystem of Distributed Ledger Technologies for Social and Public Good’. In de komende jaren voorspelt deze Polkadot-prijsvoorspellingsgids echter een prijsstijging van DOT dat waarschijnlijk een recordhoogte van bijna $ 45 zou bereiken. Hopelijk verbetert Polkadot zijn schaalbaarheidsbelofte, aangezien dit zal resulteren in lage transactiekosten en snellere transacties tussen blockchains.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me