Polymath Price Prediction (POLY) for 2021, 2022 og 2025

Med den økende veksten av kryptobevissthet kommer flere nyheter inn i kryptoindustrien, og mange av dem mangler erfaring med å vite de riktige myntene å kjøpe og hvorfor de i utgangspunktet skal kjøpe mynten. Prisforutsigelse hjelper nybegynnere å ha et futuristisk syn på mynten de investerer i, spesielt hvis de er langsiktige innehavere.

Varierende metoder har blitt brukt for å bestemme den fremtidige prisen på en mynt, fra teknisk / grunnleggende analyse til dyp læring og AI-prediksjon. For nybegynnere er imidlertid en av de enkle måtene å forutsi en mynts fremtidige pris ved å se på historien. Hvis det er noe kryptomarkedet er kjent for, er det kjent for å gjenta seg. Så i denne Polymath-prisforutsigelsesgjennomgangen skal vi se på hvordan POLYs tidligere ytelse kan bidra til å påvirke den fremtidige prisen. 

polymath pris prediksjon

En av de første tingene vi vil utforske i dette Polymath pris prediksjon guide er selve prosjektet. Hva er Polymath, hva handler prosjektet om, og hvordan påvirker brukssaken prisen? 

I motsetning til andre kryptovalutaer tok Polymath en annen vei når man bygde prosjektet. Polymath-token er bygget på Ethereum blockchain. Det er en sikkerhetstokenplattform med et strukturert regelverk. Polymath bruker ST-20-tokenstandarden og fokuserer på AML / KYC og andre regulatoriske retningslinjer for å sikre at den er myndighetskompatibel når den utsteder digitale verdipapirer. Mens blokkjeder som Ethereum fokuserer på å utstede ICO-tokens, handler Polymath om samsvar.

Siden året 2017/2018 var ICOs år, ble mange svindelprosjekter lansert, og ICO-er ble skutt. For å skape en gunstigere plattform ble Security Token Offerings (STO) introdusert, og Polymath steg raskt til toppen for å være en STO. I denne Polymath-prisforutsigelsesguiden vil vi se hvordan Ply-tokenstrukturen kan bestemme prisen i nærmeste fremtid. 

Polymath historisk prisanalyse 

Polymath droppet tegnet 24. januar 2018. Det begynte å handle til en verdi av USD 0,789. Den nådde raskt sin heltidshøyde den 20. februar 2018, på $ 1,59, og har for øyeblikket opplevd et tap på -94,2%. Polymath solgte verktøy- og sikkerhetstokener i 2017 og samlet inn 1,2 milliarder dollar i finansiering. Under ICO-lanseringen tidlig på 2018-tallet samlet Polymath med suksess $ 207,330,000 dollar, med POLY som solgte for $ 0,40 per token. Token ble notert på flere børser noen dager etter token-salget, noe som førte til at tokenprisen skyte i været. Fra 1. juni 2018 falt prisen på POLY fra $ 0,746 og forble lav og nådde $ 0,095 innen 18. januar 2021.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund ble den prisen på POLY er $ 0,093391 med et døgnåpent handelsvolum på $ 1,409,039 USD. POLY er for tiden rangert som nr. 186 på mynten og har opplevd en nedadgående trend på 1,40% de siste 24 timene. POLY har en markedsverdi på $ 51.894.753 og en sirkulerende forsyning på 555.670.901 POLY.

Imidlertid er maksimal forsyning ikke kjent. For å aktivt handle POLY, finner du det i børser som Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene og VCC Exchange. POLY hadde sin siste rekordhøye 18. februar 2018, på $ 1,59 og er for tiden nede med -94,2%, mens den laveste tiden var 13. mars 2020, på $ 0,01100606. 

polymath-nettverkPolymath Network (POLY)

Rangering: 125$ 0.423035 Pris (BTC) Ƀ0.00000800 Markedskap$ 341,06 MVolum$ 20,59 M24h Endring2,35% Total forsyning 1000,00 M POLY

Polymath (POLY) Prediksjoner for fremtidig prisvarsel

Å ha gode partnere kan bidra til å påvirke prisen på et token. Når symbolet får flere partnere, vokser brukssakene, og det vil også etterspørsel og tilbud og til slutt prisen. Polymath har partnere som t-Zero, BlockEstate og MintHealth. Selv om spådommer vanligvis ikke er idiotsikre, har flere eksperter spådd den fremtidige prisen på POLY. Denne Polymath-spådomsguiden vil se på noen av spådommene for POLY.  

Kryptovaluta-spådomseksperter Walletinvestor spår at mynten vil være verdt $ 0,346 de neste 5 årene. Imidlertid har Digitalcoinprice et annet syn og ser at mynten treffer $ 0.1407 i 2025. På den annen side deler Crypto-rating lignende synspunkter med Walletinvestor som ser prisen på POLY nå $ 0.3435 på fem år.. 

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag 0,0943 0,97%
1 uke 0,0964 2,25%
1 måned 0,1008 0,85%
1 år 0.1504 31,3%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år 0.1504 31,3%
2 år 0,2849 47,1%
3 år 0,1424 -100%
5 år 0,7205 80,2%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder kun ment for utdanningsformål og bør ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon for Polymath-pris 2021

Ved slutten av året 2021, med prognose, algoritmisk analyse og prishandling, spår vi at en Polymath (POLY) vil nå $ 0.150542, en imponerende vekst på 31,3% i løpet av året. 

Prediksjon for Polymath-pris 2022

Vi spår en 47,1% økning i POLY-prisen innen utgangen av 2022, og en Polymath (POLY) kan være verdt rundt $ 0,284954. Dette vil være nesten 50% prisvekst og forhåpentligvis mer oppadgående vekst.

Prediksjon av Polymath 2025

Mens vi forventer en nedadgående trend for POLY i 2023, som fører til et tap på -100% i pris, kan året oppleve et skifte. Det vil trolig være flere sikkerhetstokener de neste årene, og Polymath kan være i sentrum av ting igjen, noe som vil føre til en prisøkning innen 2025. En POLY kan trolig være verdt $ 1,146349. Forhåpentligvis vil det på slutten av året presse $ 2-merket. 

Er Polymath en god investering?

Siden kryptomarkedet er ustabilt, ser mange investorer på poletter som gir litt sikkerhet. Siden POLY er i samsvar med SEC-regelverk, gjør det det til et trygt bud. Det tilbyr også innflytelse for forsikring av sikkerhetstokener. Siden PolyMath er en pioner innen etableringen av Security Token-tilbud, eliminerer det behovet for mellommenn for å lage sikkerhetstokener. Imidlertid bestemmer mange faktorer suksessen til et token på lang sikt.

Selskapet kan ta den riktige avgjørelsen i fremtiden som vil snu prisen på symbolet eller ta en dum beslutning og kaste verdien av symbolet ut av vinduet. Imidlertid kan det å vite hva et prosjekt står for, teamet og partnerne som er involvert, samt veikartet til symbolet, bidra til å påvirke myntets investeringspotensial. I tilfelle POLY er det rimelig å si at det har alt potensialet til å være en god investering.

Hvordan kjøpe Polymath?

For langsiktige holdere er det viktig å finne en passende lommebok til å lagre myntene dine. Det er ikke trygt å holde en mynt på lang sikt på en børs. Selv om kortsiktige innehavere eller handelsmenn kan bruke børser for enkel overføring av eiendeler, er det fortsatt viktig å ha en lommebok. Du kan bruke MyEtherWallet til å lagre POLY siden det er et ERC20-token. Du kan også se POLY-tokens på MetaMask, Parity, Ethereum Wallet / Mist, imToken og Exodus. Det er også bestemmelser for harde lommebøker som Ledger Nano S. 

Du kan kjøpe POLY fra følgende børser Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene og VCC Exchange. Du kan kjøpe POLY på Binance ved å følge trinnene nedenfor. 

TRINN 1: Sett opp en Binance-konto og fullfør installasjonsprosessen, inkludert 2FA-bekreftelsesprosessen for sikkerhet.

STEG 2: Finansier lommeboken din ved å sette inn USD i lommeboken din ved hjelp av en bankoverføring eller kredittkortet ditt.

TRINN 3: Konverter USD til BTC eller ETH, og kjøp deretter POLY med den. 

Du kan også kopiere trinnene ovenfor for andre børser og kjøpe, holde eller handle POLY. Du kan også overføre POLY til hvilken som helst lommebok du velger hvis du er en langsiktig holder. Korttidsholdere kan handle POLY på børser ved å bruke prishandling for å bestemme bevegelsen av prisen. 

Hvis dette høres ut som for mye arbeid, kan du alltid bytte raskt på steder som Changelly eller ChangeNOW!

Mer informasjon om Polymath

Hva er Polymath?

Polymath ble opprettet som et resultat av ICO-krisen 2017/2018 som resulterte i mange svindelprosjekter som befolket kryptorommet. Polymath mener at blockchain er bedre egnet for verdipapirer og forenkler derfor den juridiske prosessen med å lage og selge sikkerhetstokener.

Det ble også opprettet en ny tokenstandard, STO2, og den håndhever myndighetens samsvar takket være sin pioner, Polymath. Bortsett fra STO2, Polymath, inkluderer også andre understandarder for sikkerhetstokener som blant annet ERC1594, ERC1643, ERC1644. Polymath betjener et sårt tiltrengt behov i finansmarkedet ved å gi regelverksoverensstemmelse og identitet på blockchain. 

Polymath Inc. er innlemmet i Barbados stat og registrert hos U.S. Security and Exchange Commission (SEC). Den ble grunnlagt av Trevor Koverko, som også er direktør for Polymath Inc. og medstifter, Chris Housser. Polymath sendte inn en kunngjøring som unntok seg fra å tilby verdipapirer via ICO til SEC den 25. januar 2018. Plattformen er unik designet for å huse fire lag i blockchain, og de inkluderer Protocol, Application, Legal og Exchange.

Protokolllaget representerer smartkontrakten som inneholder alle vilkårene som er bygget i blockchain. Sikkerhetstokenene opprettes på applikasjonslaget mens det juridiske laget huser nettverksstyringslaget, og byttekanten fungerer som bitcoin-hovedbok. Så nettverket er et tett strikket nettverk med fokus på investorsikkerhet der maler blir opprettet og brukt av akkrediterte advokater. Utvekslingslaget fungerer som Bitcoins digitale hovedbok. Poly er en full-stack ST-plattform og er designet på en slik måte at alle kan utstede sikkerhet ved hjelp av den. 

Teamet

Polymath har et team av dedikerte eksperter som jobber med prosjektet. Medstifterne inkluderer Trevor Koverko og Chris Housser, Thomas Borrel har stillingen som CPO, Pablo Ruiz er VP, ENGINEERING, Michael Buchanan (VP, FINANS), Adam Dossa (Director of blockchain), Rachel Kuper (VP marketing), og Jesse Lancaster (forskningssjef)

Endelig dom 

Polymath ser frem til å skape et marked for programmerbare tokens. Å skape en verden der bedrifter kan få kapital og investorer kan investere på en sikker og rimelig måte. Polymath har allerede over 200 tokens distribuert på sitt Ethereum-baserte nettverk og er i ferd med å lansere sitt produkt Polymesh som kun vil være for regulerte eiendeler..

Polymath fokuserer på å skape en infrastruktur som lar investorer holde tokens i et identifiserbart, kompatibelt og sikkert blockchain-økosystem. I denne Polymath Price prediction Guide ser vi at innen utgangen av 2025 kan POLY bare skyve $ 2. Imidlertid har teamet mange roller å spille for å oppfylle løftet om deres veikart er bekymret. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me