QTUM-prijsvoorspelling voor 2021, 2022 en 2025

Elke cryptohandelaar, of het nu een beginner of een veteraan is, is altijd op zoek naar het volgende opkomende token om in te investeren. Het selecteren van een of een handvol tokens uit de honderdduizenden die er zijn, kan ontmoedigend zijn. Sommige cryptocurrencies zullen waarschijnlijk nooit van de grond komen.

Maar mensen zeiden dat ooit over Bitcoin. En het is ook heel goed mogelijk dat een van de vele centcrypto’s uiteindelijk hun waarde zal zien stijgen tot recordhoogtes.

QTUM (uitgesproken als ‘kwantum’) is een van die tokens die de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen, en misschien vraag je je af of het een goede investeringsoptie is.

Lees verder voor een QTUM-prijsvoorspelling voor 2020, 2022 & 2025. Het kan u misschien helpen beslissen of het de moeite waard is om te kopen.

QTUM-prijsvoorspelling

QTUM historische prijsanalyse

QTUM is de cryptocurrency die de Qtum-blockchain aandrijft. Qtum is een opwindend concept omdat het een blockchain is die geschikt is voor slimme contracten, zoals Ethereum of EOS, gemaakt met het idee om de beste eigenschappen van de twee grootste namen in de cryptowereld te combineren: Bitcoin en Ethereum..

QTUM’s Initial Coin Offering (ICO) vond plaats in maart 2017 en bracht iets meer dan 15,6 miljoen SD op. Volgens gegevens van cmc.io was de prijs van QTUM tijdens de ICO 0,31 USD, het hoogste punt ooit was op 6 januari 2018 (met een piek van 100,22 USD) en het laagste punt ooit was 0,77 USD, ongeveer op 13 maart. , 2020. Ongeveer twee maanden voordat je dit artikel schrijft.

Huidige prijs, marktkapitalisatie en aanbodgegevens

Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er 96.686.828 QTUM-tokens in omloop (89,7% van de maximale 107.822.406 tokens). De prijs van 1 QTUM vandaag, 11 mei 2020, is 1,41 USD, met een 24-uurs handelsvolume van iets minder dan 425,5 miljoen USD en een marktkapitalisatie van iets meer dan 136,5 miljoen USD..

qtumQtum (QTUM)

Positie: 93 6.14 Prijs (BTC) Ƀ0.00012200 Marketcap 633,94 MVolume 552,53 M 24h Wijziging 3,3% Totaal aanbod 107,82 M QTUM

QTUM-prijsvoorspelling

Niemand kan de toekomst nauwkeurig voorspellen en aangezien het moederbord van mijn kristallen bol moet worden vervangen, kan ik niet eens proberen te voorspellen hoeveel QTUM morgen waard zal zijn, laat staan ​​over vijf jaar.

Maar experts in zowel handel als wiskunde hebben algoritmen voor prijsvoorspelling ontwikkeld en deze toegepast op zowat elk token dat er is.

Deze algoritmen zijn ook toegepast op de cryptocurrency-markt als geheel. Laten we eens kijken naar enkele QTUM-prijsvoorspellingen, zowel op korte als op lange termijn.

Voorspelling op korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 1,25 -11,35%
1 week $ 1,48 +4,96%
1 maand $ 1,74 +23,4%
6 maanden $ 1,28 -9,31%
1 jaar $ 1,07 -24,25%

Voorspelling op lange termijn

AfterPriceChange
1 jaar $ 1,07 -24,25%
2 jaar $ 1,17 -16,68%
3 jaar $ 2,13 +51,15%
4 jaar $ 3,35 +137,86%
5 jaar $ 3,69 +161,65%

QTUM-prijsvoorspelling voor 2020

De cryptovalutamarkt als geheel had een moeilijk jaar in 2019, maar vertoont begin 2020 tekenen van verbetering ondanks de wereldwijde COVID-19-pandemie.

Met name QTUM trok de aandacht van veel handelaren omdat het niet al te hard werd getroffen door de neerwaartse trend van vorig jaar.

Ondanks deze interesse laten prijsvoorspellingsalgoritmen een neerwaartse trend zien voor QTUM in 2020, in de verwachting dat het aan het einde van het jaar 1,07 USD waard zal zijn..

Dat zou een afname van ongeveer 24% betekenen. QTUM ziet er dus op korte termijn niet uit als een goede optie.

QTUM-prijsvoorspelling voor 2022

De algoritmen schatten dat QTUM een licht prijsherstel zal zien tot ongeveer 1,17 USD tegen het einde van 2022. Dat zou nog steeds ongeveer 17% lager zijn dan de huidige prijs. Prijsvoorspellingen beginnen er echter beter uit te zien na 2022.

QTUM-prijsvoorspelling voor 2025

Volgens het prijsvoorspellingsalgoritme zal QTUM zijn prijsstijging zien beginnen in 2023 en eindigen in 2025 op 3,69 USD / QTUM, een stijging van 161% ten opzichte van de huidige prijs..

Is QTUM een goede investering?

Het succes van QTUM hangt sterk af van hoe succesvol de Qtum-blockchain is. Het combineren van de beste functies van Bitcoin en Ethereum klinkt als een uitstekend concept, maar veel gebruikers zien het als een ander smart-contractplatform waarop dApps kunnen worden gebouwd, en meer niet.

De blockchain is al online en er draaien een handvol dApps op, maar ze worden geconfronteerd met hevige concurrentie van andere blockchains zoals Ethereum, EOS, NEO en anderen, die ook een aantal geweldige, bekendere dApps hosten.

Dit is op korte termijn geen gemakkelijk scenario, dus de prijs van QTUM zal naar verwachting de komende jaren hieronder lijden, dus het ziet er niet uit als een goede investering op korte termijn. Het langetermijnbeeld voor QTUM ziet er echter een stuk beter uit.

Hoe QTUM te kopen?

Als u geïnteresseerd bent in het bemachtigen van QTUM-tokens, moet u eerst uitzoeken waar u ze kunt kopen. Sites zoals cmc.io en coincodex.com kunnen u vertellen op welke beurzen QTUM staat en welke handelsparen beschikbaar zijn.

Een snelle scan leert ons twee cruciale dingen: ten eerste bieden de meeste beurzen alleen Crypto / QTUM-handelsparen aan. QTUM / USD-handel is alleen beschikbaar op Binance.us, Kraken en B Liquid. Ten tweede is Binance de grootste beurs in QTUM-handelsvolume (niet te verwarren met Binance.us), waar u QTUM kunt kopen met USD Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance USD (BUSD) of Binance-tokens (BNB).

QTUM-prijsvoorspelling

Stel dat u QTUM met BTC op Binance wilt kopen. Log eerst in op uw Binance-account en als uw BTC zich in een persoonlijke portemonnee bevindt (zoals het hoort), moet u Bitcoin overzetten van uw persoonlijke portemonnee naar uw Binance-portemonnee..

Zodra uw tokens er zijn, klikt u op “Markten” in het bovenste lint.

Klik op deze pagina op het tabblad BTC Markets en typ QTUM in het zoekvak aan de rechterkant. U zou het handelspaar QTUM / BTC moeten zien. Klik erop.

Dit brengt u naar de juiste marktpagina waar u kunt typen hoeveel BTC u wilt uitgeven en ten slotte onderaan op de knop QTUM KOPEN klikken. Dat is het! Uw QTUM-tokens zouden binnen een paar minuten in uw portemonnee moeten zitten.

Meer informatie over QTUM

Zoals we eerder al zeiden, probeert Qtum de beste functies van Bitcoin en Ethereum te combineren in een enkele blockchain die geschikt is voor slimme contracten..

Voor de meer technisch georiënteerde gebruikers is Qtum gebaseerd op het UTXO-protocol van Bitcoin en heeft het een Proof-of-Stake consensusmechanisme aangenomen. Het Qtum-team heeft zichzelf het ambitieuze doel gesteld om gezien te worden als een upgrade naar Bitcoin.

Qtum wordt geleid door een team dat niet alleen afkomstig is van de Bitcoin- en Ethereum-gemeenschappen, maar ook van bekende bedrijven zoals NASDAQ, Alibaba, Baidu, Tencent en anderen.

Het team

Het team van Power Ledger bestaat uit:

 • Patrick Dal: een voormalige Alibaba-medewerker, hij stopte met zijn Ph.D. programma aan de Chinese Academy of Sciences en zet zich met ruime kennis en ervaring nu in voor blockchain-ontwikkeling.
 • Neil Mahl: Een afgestudeerde bedrijfskundige met 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling.
 • Jordan Earls: Begon met het ontwikkelen van software op 13-jarige leeftijd en is nu een bekende en gerespecteerde naam in de cryptowereld.
 • Miguel Palencia: een systeemingenieur met vijf jaar ervaring in blockchains. Hij heeft verschillende block explorers en mining pools ontwikkeld.
 • Yi Lv: een gecertificeerde gekwalificeerde juridische professional met meer dan vijf jaar ervaring in zowel recht als financiën.
 • Yunqi “Caspal” Ouyang: Een ervaren webontwikkelaar met ervaring bij Baidu.
 • Baiqiang Dong: Studeerde theoretische mechanica en werkte voor Cheetah mobile en verschillende andere softwarebedrijven.
 • Weiyu Qi: afgestudeerd in post en communicatie, hij had al ervaring als senior software engineer voordat hij bij Qtum kwam.
 • Jun “Codeface” Chen: een student aan de Anhui University, hij is een iOS-ontwikkelaar en productmanager.
 • Huaming He: heeft algoritmen en protocollen ontwikkeld voor verschillende draadloze netwerken, waaronder 4G LTE en MANET, en bestudeert al bijna vijf jaar blockchains.
 • Wenbin Zhong: een master in informatie- en communicatiesystemen met vier jaar ervaring in grootschalige softwareontwikkeling.
 • Howard Yeh: auteur van “Deep Dive Into Ethereum Virtual Machine”, hij is nu de belangrijkste dApp-platformingenieur voor Qtum.
 • David Jaenson: een voormalige NASDAQ-stagiair die onlangs zijn master in gedistribueerde systemen heeft afgerond.
 • Stella Kung: voormalig marketingdirecteur voor ChainB, zij is een van de eerste marketing- en PR-beoefenaars van blockchain.
 • John Scianna: lid van de cryptogemeenschap sinds 2013, hij is mijnwerker, journalist en werknemer geweest voor verschillende startups.
 • Brett Fincaryk: een Linux-systeembeheerder van 1999 tot 2004 en ter ondersteuning van een Linux-desktopbedrijf van 2005 tot 2014.
 • Mark Cen: een ervaren blockchain-productontwerper, gericht op UI / UX-werk.
 • Zhen Li: een master in kwantitatieve analyse met vier jaar ervaring met programmeren in Java en bekend met data-analyse in talen als Python en MATLAB.
 • Alan Yu: Afgestudeerd in International Business and Economics met ruime kennis van financiële en economische modellen. Hij was voorheen productmanager bij Alibaba en heeft nu de leiding over producten en innovatieve zakelijke verkenning voor Qtum.
 • Rouzi Li: Met acht jaar ervaring in de ontwikkeling van technologie en internet, heeft ze nu de leiding over de bedrijfsontwikkeling voor Qtum.
 • Qi Li: afgestudeerd aan de Xidian University met een rijke achtergrond in blockchain-ontwikkeling.
 • Isaac Lee: een master Internationale Betrekkingen van Renmin University met ervaring in digitale marketing voor de Olympische en Paralympische Winterspelen van 2018.
 • John Beyler: werkte voorheen in risicobeoordeling, informatiebeveiliging, apps voor videostreaming en opkomende technologieën voor WarnerMedia, Starz en CBS.
 • Alex Dulub: Hij heeft verschillende wiskunde- / programmeerwedstrijden gewonnen en is al 15 jaar betrokken bij softwareontwikkeling. Hij werkt al drie jaar in blockchain-frameworks, cryptobibliotheken en cryptografische protocollen.
 • Anzhy: een master in softwareontwikkeling met zes jaar ervaring in blockchain-ontwikkeling.

Ten slotte

Qtum is zeker een ambitieus project. Het is geen gemakkelijke taak om het beste van de twee beste blockchains ter wereld op één platform te brengen. En het team heeft ongetwijfeld geleverd.

De Qtum-blockchain is live en er draaien al enkele dApps op. Maar de concurrentie waarmee Qtum wordt geconfronteerd van Ethereum (de blockchain die slimme contracten introduceerde in de cryptowereld) en andere slimme contractplatforms zoals NEO, EOS en TRON is erg stijf..

De weg naar succes van QTUM is niet gemakkelijk, maar het is ook niet gedoemd te mislukken. QTUM-algoritmen voor prijsvoorspelling wijzen erop dat het op korte termijn waarschijnlijk geen goede investering is.

Maar het token heeft één ding: vanaf nu is bijna 90% van alle QTUM-tokens al uitgegeven. Dus als de Qtum-blockchain begint te stijgen, zullen de tokens behoorlijk schaars zijn, en dat kan de prijs omhoog drijven.

Het goede nieuws over QTUM-munten is dat het eruitziet als een uitstekende langetermijninvestering, maar misschien moet u geduld hebben.

Lees ook: Golem (GNT) prijsvoorspelling

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me