SushiSwap-prisforutsigelse (SUSHI) for 2021, 2022 og 2025

Selv om Bitcoin har eksistert siden 2009, er kryptovalutamarkedet nytt. Så nytt, faktisk, at mange nye terminologier og navn måtte oppfunnes og brukes. Begreper som hodling, tokenomics, FOMO blir nå mainstream.

Navn på mange kryptoer som Ethereum, Polkadot, Litecoin, VeChain, Uniswap, etc. blir også godt kjent. Når det er sagt, utviklere eller oppfinnere av nye prosjekter og protokoller noen ganger med noen ganske fengende eller til og med søte navn.

Denne SUSHI-prisforutsigelsesartikkelen vil undersøke funksjonene til Sushiswap og hva som gjør den så unik og kontroversiell. Det vil også ta en titt på prisvarselet for symbolet, SUSHI (igjen, ingenting å gjøre med maten), både på kort og lang sikt for å finne ut om dette symbolet virkelig er friskt og bra for porteføljens helse.

SUSHI Prediksjon

Andre prosjektnavn er imidlertid ganske rare, om ikke forvirrende. Slike navn har noen ganger egentlig ikke noe å gjøre med kryptovaluta eller desentralisert finansiering (defi).

Så hva om det er et desentralisert exchange (dex) plattformprosjekt som ikke bare er nytt, men som har et så rart navn? Enda mer så har denne dexen, bortsett fra navnet, også generert noen alvorlige kontroverser rundt fødselen og hvem den konkurrerer mot. Denne dexen er ingen ringere enn Sushiswap, og nei, det har ingenting å gjøre med den japanske matdelikatessen som denne forfatteren opprinnelig trodde..

Sushiswap Historisk prisanalyse 

Sushiswap har ikke engang eksistert i ett år. Gitt sin manglende historie, kan det være litt vanskelig å analysere det for en prediktiv prognose. Det som imidlertid kan sies om det er hvor prisen hadde vært.

SUSHI-token ble lansert 28. august 2020. Det startet med en pris på $ 3,44. Kort tid etter opplevde den en umiddelbar økning i både pris og markedsverdi. Prisen økte opp til $ 10,19 innen 1. september, ifølge CoinMarketcap.

Etter det begynte prisen for SUSHI å se en langsom, men jevn nedgang i månedene etter (mer om det litt). Det begynte bare å oppleve en ny prisøkning en gang i midten av november. I følge effektene av et oksemarked fortsatte prisen for SUSHI å øke, og avsluttet året 2020 med en pris på $ 2,687.

Prisen stoppet derimot ikke. Da vi gikk inn i det nye året fortsatte prisen å øke. 9. januar opplevde det et raskt fall fra $ 4,62 den dagen til ca $ 3,40 innen 11. januar, bare for raskt å øke igjen til $ 7,37 innen 16. januar 2021. På grunn av at prisen på Bitcoin stadig falt, begynte også prisen for en SUSHI å gå ned jevnt og trutt.

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

Når du skriver denne artikkelen, er prisen for en SUSHI $ 6,13. Ifølge CoinMarketCap er det rangert som nr. 47 i hele kryptomarkedet. Den har en markedsverdi på $ 787 456 067, med en sirkulerende forsyning på 127 244 443 SUSHI. Maks forsyning er 250.000.000.

SUSHI har opplevd -5,18% i pris det siste døgnet. I løpet av de siste 7 dagene har den imidlertid opplevd en økning på 12,85%.

sushiSushi (SUSHI)

Rangering: 43$ 16,92 Pris (BTC) .000 0,00033500 Markedskap$ 2.17 BVolume$ 722,04 M24h Endring2,37% Total forsyning202,59 M SUSHI

Sushiswap (SUSHI) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Etter å ha analysert flere kilder og deres grunnleggende ser SUSHI-token ut til å ha et veldig positivt syn. For eksempel har Wallet Investor ikke bare skalert Sushiswap til å være veldig bullish, men har også spådd at prisen vil øke + 86,61% på bare ett år, en pris på $ 11,44.

På den annen side har Tradingbeast spådd at gjennomsnittsprisen for et SUSHI-token innen utgangen av 2024 vil være $ 14,08.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 måned $ 9,72 61,98%
2 måneder $ 8,42 40,34%
3 måneder $ 7,97 32,88%
6 måneder $ 8,44 40,75%
1 år $ 11,57 92,92%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 11,57 92,92%
2023 $ 13,7 128,4%
2024 $ 17,65 194,26%
2025 $ 15,17 152,9%

SushiSwap Prisforutsigelse 2021

2021 forventes å bli et veldig, veldig spennende år for krypto. Ikke bare med det nåværende oksemarkedet, men antall institusjoner, bedrifter og detaljistinvestorer som gjør sitt til markedet, er det ingen tvil om at prisen på Sushiswap vil fortsette sin oppadgående trend.

2021 er spådd å være positiv med prisen, med en gjennomsnittlig + 45,53% økning. Tatt i betraktning at dette bare er ett år, det er ikke så loslitt.

SushiSwap Prisforutsigelse 2022

2022 vil også ha en positiv prosentvis økning, selv om det ser ut til at prisen mer eller mindre vil forbli der den nådde i 2021, mellom $ 9,00 – $ 10,50. Likevel, for alle som er interessert i å kjøpe flere SUSHI-tokens, synes 2022 å være en god tid før toget virkelig forlater stasjonen.

SushiSwap Prisforutsigelse 2025

Når vi kommer til 2025, er prisen spådd til mer enn det dobbelte. Med en enorm økning i gjennomsnitt på + 185,32%, kan en investor som holder en betydelig mengde sushi i vesken sin (igjen, ikke maten.) Forvente en veldig ryddig fortjeneste.

Er Sushiswap en god investering?

Med så sterke prisvarsler, og med den desentraliserte finanssektoren (defi) som stadig blomstrer, kan det være liten tvil om at det å investere en del av porteføljefondene dine for SUSHI-tokens er en god investering. Etter hvert som årene fortsetter å rulle forbi, kan investorer forvente at en del av fondene vil mer enn dobles. Ikke bare det, men enhver Sushi token hodler kan forvente å si noe om styringen av Sushiswap-plattformen.

Så det ser ut til at Sushiswap dex-prosjektet ser ut til å ha det bra med utseendet til ting. Token er sett på som veldig positiv økonomisk. Folk styrter inn i defi-rommet for å gjøre formuer. Alt er bra, ikke sant? Vel, ikke helt. Hvis Sushiswap ser ut til å være en god investering, hvorfor har den da et beryktet rykte? Det er der vi vil dykke videre.

Hvordan kjøpe Sushiswap?

Du kan token SUSHI-token fra et bredt utvalg av sentraler. De som har mest volum er Binance, OKEx, Huobi Global, Sushiswap, Bitfinex og BKEX. Du kan gå til CoinMarketCap eller CoinGecko for å få en fullstendig liste over børser.

Mer informasjon om Sushiswap

Hva er Sushiswap?

Sushiswap er en gaffel fra Uniswap med sitt eget styringstoken, SUSHI. Lansert 28. august 2020, den automatiserte markedsføreren (AMM) ble raskt populært sammen med foreldredeksen, Uniswap. I motsetning til Uniswap gir det imidlertid flere funksjoner, for eksempel økt belønning for likviditetsleverandører.

Med Uniswap-koden utviklet den seg til en helt ny plattform. De tilbød insentiver som var mer samfunnsorientert enn Uniswap, slik at enhver SUSHI token hodler får mer å si om styringen av prosjektet enn det Uniswap ga.

For å stimulere brukerne til å bruke plattformen, i tillegg til å gjøre den mer samfunnsorientert, justerte de belønningsfunksjonene. Uniswap gir 0,30% av gebyrene generert fra bytte til likviditetsleverandører (LP) i samsvar med hvor mye likviditet hver bruker har gitt. Som du kan se, passet dette store LP-er godt, men ikke de som bare var i stand til å gi små mengder.

Sushiswap, likviditetsleverandører vil få 0,25% av disse avgiftene, mens de resterende 0,05% vil bli konvertert tilbake til SUSHI og distribuert til Sushi tokenholdere. Dette betydde at tidlige likviditetsleverandører, uansett hvor mye de bidro til bassenget, ville få betalt renter fra gebyrer og få lov til å bli tidlige medlemmer i styringen av plattformen.

Ikke bare det, hvis en bruker bestemte seg for å ta ut pengene sine fra bassenget, ville de fremdeles kunne tjene en del av det 0,05% gebyret i SUSHI fordi de tidligere var SUSHI-tokenholdere. Som du ser var denne ordningen veldig attraktiv, og antall midler som ble låst eksploderte! Hvordan Sushiswap klarte å anskaffe $ 1 milliard på to uker var imidlertid ekstremt kontroversielt.

Sushiswap nærmet seg var egentlig et vampyrangrep på Uniswap. Hva er det? For å få brukerne til å migrere til plattformen ved å ta likviditetstokenene sine og sette dem på Sushiswap, opprettet Sushi svært insentiv belønninger for de tidlige migratorene. Disse belønningene var i form av å gi disse migratorene store mengder SUSHI-tokens. De gjorde dette ved å lage 1000 SUSHI per blokk de første to ukene etter lanseringen. Dette suget i hovedsak livet ut av Uniswap i både brukere, likviditetsbassenger og handelsvolum. Det ble anslått at over 90% av brukerne tok tokens og migrerte over til Sushiswap.

Til stimulere ytterligere brukere å bruke plattformen, ble de tidlige tokenbelønningene redusert til 100 tokens per blokk for senere migratorer. De som satset SUSHI-tokens, fikk også ekstra avgifter.

For de som ønsker å gi likviditet, har de to valg. Når du hopper over til sushiswap nettsted, du kan velge å tilby likviditet på gårdsdelen eller deres nye Onsen-meny. Gårdsdelen er et vanlig likviditetsbasseng. Onsen-menyen er imidlertid et rotasjonsbelønningssystem. Det betyr at de i styresett stemmer om hvilke par som skal vises, hvilke som forblir de samme, og hvilke som ikke vil.

Når det gjelder SUSHI tokenomics, skulle token opprinnelig ikke ha maksimal forsyning. Etter lanseringen av to uker var antallet SUSHI som ble produsert per blokk 100. Det var imidlertid senere besluttet å ha en faktisk hard hette på antall SUSHI som blir preget og noen andre endringer. Den maksimale forsyningen er 250.000.000, og den forventes å være nådd innen november 2023.

I tillegg ble antall SUSHI-tokens som ble preget per blokk satt til å reduseres. For øyeblikket blir bare 60 SUSHI / blokker myntet, og det vil reduseres igjen til 50 innen 1. februar 2021. Dette vil utvilsomt hjelpe til med å avverge inflasjonen, da det sannsynligvis var hovedårsaken til at disse endringene skjedde.

Når det gjelder styring av Sushiswap-økosystemet, er enhver SUSHI hodler berettiget til å være en del av dets styresett.  Som det står, blir alle større strukturelle endringer og bruk av devfund (forkortelse for utviklerfond) stemt av samfunnet, mens OxMaki og kjerneteamet vil bestemme seg for eventuelle mindre endringer. Vente. Hvem pokker er OxMaki?

Teamet

Kontroversen rundt Sushiswap ender ikke med vampyrangrepet. Mens andre defi-protokoller som Aave, Compound og Uniswap hadde grunnleggere som var velkjente, grunnleggere av Sushiswap var ikke. Faktisk er deres eksakte identitet fortsatt ikke kjent. Noen med pseudonymet Chef Nomi grunnla Sushiswap. To andre medstiftere var sushiswap og OxMaki. Alle mennesker visste om dem var deres Twitter-håndtak.

Mens kokk Nomi opprinnelig fikk administrasjonsnøklene til migrasjonskontrakten sendt til en tidslåsekontrakt, og forhindret ham i å ha full tilgang til et basseng, og inviterte enhver organisasjon til å revidere protokollen for å sikre verifisering og sikkerhet, var den virkelige skremmen i ferd med å ta plass.

Avslutt svindel

Som å spise et stykke sushi med en stor del wasabi fast på, forsøkte kokken Nomi å initiere det som så ut som en utgangssvindel. Mens kokk Nomi ikke hadde tilgang til bassengfondene, hadde han tilgang til devfund, som hadde tildelt 10% av alle distribuerte SUSHI-tokens. 5. september fjernet han all sin likviditet fra Uniswap og solgte plutselig alle SUSHI-tokens i devfund for 70 000 ETH, på det tidspunktet verdt $ 30 millioner dollar!

Kokk Nomi forsøkte å rettferdiggjøre sine handlinger, men samfunnet var redd for at en ukjent person hadde for mye makt og mistet tilliten. Tokene inne i devfunden skulle finansiere videre utvikling og forskning for prosjektet. De var ikke personlige tokens. Selv medstifter OxMaki ga uttrykk for sjokk og skuffelse over kokken Nomis handlinger. Ikke overraskende førte dette opprøret til at prisen for SUSHI tanket.

Heldigvis hoppet Sam Bankman-Freid (SBF), administrerende direktør i Ameida Research, som også hadde en av de største posene med SUSHI, inn og reddet praktisk talt prosjektet. Han tilbød seg å kontrollere prosjektet for å tillate en jevn og vellykket av den pågående migrasjonen av brukere til prosjektet. Kjøkkensjef Nomi godkjente og overlot nøklene til ham. SBF opprettet deretter en multi-signatur lommebok for å gjøre den desentralisert.

Ikke lenge etter returnerte kokk Nomi overraskende pengene han hadde tatt! I sin egen tweet hadde han “F **** up.” Om han handlet ut av skyld eller frykt for å være en etterlyst mann av myndighetene, er ikke kjent.

Alt dette skjedde innen en måned etter at prosjektet ble lansert!

Konklusjon

Sushiswap har en av de mest kontroversielle og ustabile opprinnelseshistoriene noensinne. Midt i defi-hypen som var og fortsatt eksploderer, beviste hendelsen med Chef Nomi at kontroll og saldo og desentralisert autoritet er en sterk forutsetning for enhver desentralisert protokoll. Denne hendelsen etterlot utvilsomt en ekkel, wasabisk smak i manges munn og kunne ha vært et dødsslag for prosjektet.

Til tross for alt kom Sushiswap sterkere enn noensinne ut av denne kaotiske usikkerheten. Det er nå mer samfunnsorientert, med brukere lov til å sende inn forslag og stemme på det, i tillegg til at mange kontroller og balanser nå blir plassert for å sikre at en slik hendelse aldri skjer igjen.

Fra et investorperspektiv burde det faktum at et prosjekt var i stand til å komme ut fra en så alvorlig hendelse tjene som bevis på prosjektets og samfunnets sterke motstandskraft for å sikre overlevelse. Til tross for redselen det skapte, er det av den oppfatning at denne leksjonen skal sees på med et positivt syn.

Mot det hele overlevde prosjektet og blomstrer nå. Dets samfunn beviste sin styrke til å mobilisere mot enhver trussel mot både deres økonomiske interesser og interessen for desentralisert finans som helhet, selv om det nesten sugde livet ut av et annet defi-prosjekt.

Uansett hvordan man kan se prosjektet, er det sterk konkurranse mellom mange kryptoer og defi-protokoller, hver med sin egen måte å sikre at prosjektet deres fortsetter å være relevant i et så ungt marked. Når det er sagt, bør enhver investor som ønsker å ha en sunn investeringsportefølje, vurdere å legge til litt sushi i kostholdet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me