Tezos Price Prediction (XTZ) for 2021, 2022 og 2025

Kanskje du har hørt om dette symbolet og lurer på: “Er det en god investering?”, “Hvor mye vil Tezos være verdt?” eller “Kan Tezos nå 1000 USD?”. I så fall kan du lese videre for en Tezos-prisforutsigelse for 2021, 2022 og 2025.

Distribuerte Ledger Technology (DLT), også kjent som Blockchain Technology, er en av de mest forstyrrende tingene som har kommet de siste årene. Akkurat som internett og e-post endret måten vi kommuniserer på, akkurat som World Wide Web omformet internett ved å gjøre det mer behagelig å bla gjennom og tilgjengelig for alle, så er blokkeringer som omformer nettet mens vi snakker.

Ethereum-blockchain, lansert i 2015, var den første av andre generasjons blockchains, blockchains som hadde skriptspråk som tillot apper og smarte kontrakter å kjøre på blockchain. En annen andre generasjons blockchain er Tezos, lansert i 2018. Tezos er også navnet på Tezos blockchain sin opprinnelige kryptokurrency (også kjent som en “tezzie”).

tezos prisforutsigelse

Tezos historiske prisanalyse

Tezos blockchain ble lansert 30. juni 2018. ICO for Tezos løp fra 1. – 14. juli 2017 og var en av årets største ICOer.

Tokenens pris under ICO var 0,47 USD. Siden da har det vært betydelige variasjoner i pris, som med alle kryptovalutaer. Grafen nedenfor viser hele historien til XTZ:

XTZs pris ved lansering var 2,94 USD, og ​​den nådde sin heltid for noen uker siden, den 13. august 2020, da den var verdt 4,39 USD. All-time-low var 7. desember 2020. Den dagen var XTZ verdt 0,35 USD.

Gjeldende pris, markedsverdi & Forsyningsdetaljer

tezoerTezos (XTZ)

Rangering: 30$ 4.09Pris (BTC) Ƀ0.00008100 Markedskap$ 3.11 BVolume$ 399,49 M24h Endring5,87% Total forsyning0,00 XTZ

I skrivende stund var en Tezos-token (også kalt “tezzie”) verdt 2,60 USD med en markedsverdi på nesten 1,9 milliarder USD og et døgnåpent handelsvolum på over 122,5 millioner USD. Det sirkler allerede 723.980.684 tokens.

Siden Tezos bruker en Proof-of-Stake-konsensus, er det ingen gruvedrift av Tezos-tokens og ingen angitt maksimal forsyning; tezzies blir kontinuerlig produsert.

Tezos (XTZ) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Krystallkuler fungerer ikke, så det er ingen spesiell, idiotsikker måte å se fremtiden på. Men handelsmenn bruker unike matematiske algoritmer for å forutsi kryptovalutaers kortsiktige og langsiktige priser. Vi kan vende oss til disse algoritmene for å hjelpe oss med å avgjøre om et bestemt token virker som en god investering eller ikke.

La oss se hva algoritmene sier om Tezos:

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 2,56 -1,54%
1 uke $ 2,18 16,15%
1 måned $ 2,78 6,92%
6 måneder $ 2,93 12,69%
1 år $ 4,82 85,39%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 4,82 85,39%
2 år $ 6,10 134,61%
5 år $ 24,06 825,39%
10 år $ 34,77 1275,77%

Tezos prisforutsigelse 2021

***Kom tilbake snart***

Tezos-prisforutsigelse 2022

Prisforutsigelser for Tezos sier at den skulle overstige sin høyeste tid en gang i midten til slutten av 2021. Og innen slutten av 2022 forventes XTZ å være verdt ca 6,10 USD, en 134% økning i den nåværende prisen.

Tezos prisforutsigelse 2025

Ved slutten av 2025 forventes XTZ å ha tatt av. Prisen antas å være omtrent 24,06 USD. Dette representerer en økning på over 825% fra den nåværende prisen.

Beste stedet å kjøpe eller bytte Tezos

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

ChangeNOW

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Myntbryter

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

Beste lommebøker å oppbevare Tezos

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor en

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano X

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop-klient Vurdering: 4

Få lommebok

Er Tezos en god investering?

Som med alle kryptovalutaer, avhenger suksess som valuta av suksessen til blockchain den driver. Så vi må ta en titt på hva Tezos blockchain bringer til bordet.

For det første har den et skriptspråk som gjør det mulig å være vert for smarte kontrakter og dApps. Dette er bra, men Tezos er neppe unikt i det området.

Tezos hevder å tilby en mer stabil plattform som kan gjøre betydelige endringer uten å “forge” blockchain. Vil denne økte stabiliteten gjøre det mer attraktivt for utviklere?

Bare tiden vil vise, men prisforutsigelsesalgoritmer sier at tezzies vil øke i verdi med 825% innen fem år, så Tezos ser ut som en god investering, i det minste i det lange løp.

Hvordan kjøpe Tezos

Hvis du ønsker å få tak i noen tezzies, vil du oppdage at det ikke er forskjellig fra å kjøpe noe annet altcoin.

Først må du finne ut av det hvor du kan kjøpe dem (hvilken børs liste XTZ) og deretter se hva du kan bruke til å betale for dem (hvilke handelspar som er tilgjengelige).

Du kan se at Tezos er oppført på de beste kryptovaluta-børsene, som Kraken, Binance, Bitfinex og Coinbase Pro.

På Kraken inkluderer tilgjengelige handelspar XTZ / USD, XTZ / EUR, XTZ / XBT og XTZ / ETH, noe som betyr at du kan kjøpe tezzies med amerikanske dollar, Euro, Bricktox og Ether.

Når du vet hvor du skal dra, må du logge på kontoen din på den børsen, finansiere kontoen og foreta kjøpet.

Mer informasjon om Tezos

Hva er Tezos?

Tezos er både navnet på en smart-kontrakt-kompatibel blockchain og kryptovalutaen som driver plattformen. Kryptovalutaen er også kjent av og til som en “tez” eller “tezzie.”

Tezos blockchain er en smart-contract-kompatibel blockchain, noe som betyr at den kan være vert for smarte kontrakter og dApps. Selv om dette utvilsomt er et pluss, er Tezos neppe unik i så måte.

Det er stor konkurranse fra banebrytende blockchain Ethereum med smarte kontrakter og andre plattformer som EOS, TRON eller Neo. Det Tezos bringer til bordet er at beslutningstaking er innebygd i selve blockchain.

Alle tokenholdere stemmer om avgjørelser relatert til blockchain, inkludert protokollendringer. Godkjente endringer blir deretter automatisk brukt, ettersom blockchain er i stand til å endre seg selv.

Dette kan gjøre blockchain veldig stabil, i stand til store protokollendringer uten å måtte forkaste nye blockchains.

Er Tezos bedre enn Ethereum?

I noen tekniske aspekter kan vi si at Tezos er bedre enn Ethereum. For det første gjør bruk av konsensusbevis i stedet for bevis på arbeid blockchain mindre ressurskrevende, noe som betyr at transaksjonsgebyrene kan være lavere.

Gasspriser på Ethereum kan bli veldig høye i tider med høy nettverksaktivitet. Også fordi beslutningstaking er innebygd i selve blokkjeden, er Tezos mye mer motstandsdyktig mot gafler og dermed mer stabil.

På den annen side er Ethereum fremdeles den klart mest vellykkede blockchain med smart kontrakt, med over 2600 dApps som kjører i skrivende stund..

Utviklere er naturlig mer tiltrukket av de mer vellykkede plattformene. På dette tidspunktet er det som å sammenligne antall utviklere for Windows eller macOS-apper til antall utviklere for Haiku OS.

Teamet

Tezos Foundation Council består av:

 • Huberthus Thonhauser (leder)
 • Alexis Bonte (medlem)
 • Lars Haussmann (leder av revisjonskomiteen)
 • Alice Lloyd George (Medlem)
 • Daniel Masters (medlem)
 • Marylène Micheloud (medlem)

Den operasjonelle ledelsen av Tezos Foundation håndteres av en Executive Committee dannet av:

 • Huberthus Thonhauser (leder av stiftelsesrådet)
 • Ulrich Sauter (generalråd)
 • Roman Schnider (CFO)

Konklusjon

Blokkjeder har potensial til å endre måten vi bruker internett på, og kan også gjøre positive endringer på mange områder, inkludert utdanning og helsetjenester. Men som enhver ny teknologi, har blokkjeder fortsatt noen problemer å løse, inkludert skalerbarhet og stabilitet.

Noen ganger trenger en blockchain en stor endring i protokollen for å løse et problem, men blockchain-utviklerne kan ikke bli enige om den beste måten å gå videre. Når dette skjer, ender det med at en blockchain deler seg i to kjeder, hver implementerer et annet alternativ.

Dette er det som er kjent som “forking” blockchain. Tezos ser ut til å unngå dette problemet ved å bygge beslutningsprosessen i selve blockchain.

Så, hva er fremtiden til Tezos? Vil denne beslutningstakingen i kjeden være nok til å tiltrekke seg utviklere til å bygge gode dApps på Tezos?

Hvis du ser på Tezos som en investering, hvis du leter etter et raskt svar på spørsmålet “Hvilken kryptovaluta vil eksplodere i 2020?” så er ikke Tezos svaret ditt.

For nå har prisforutsigelsesalgoritmer en tendens til å peke mot en verdiøkning på lang sikt. Så hvis du har noen ekstra dollar som ligger rundt og er villig til å investere dem i omtrent fem år, så er Tezos noe du kanskje vil se på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me