VeChain-prijsvoorspelling (VET) voor 2021, 2023 en 2025.

Hoewel er veel enthousiaste ontwikkelaars en enthousiastelingen zijn die met hun knieën bezig zijn om te zien waarom, hoe en waar blockchain kan worden geïntegreerd in hun dagelijks leven, moeten grote ondernemingen er nog geen warming van maken..

Maar dit zou allemaal kunnen veranderen met VeChain, aangezien de door VET aangedreven blockchain tot doel heeft het probleem van acceptatie op te lossen in een branche waar efficiëntie, robuustheid, veiligheid en stabiliteit een grote zorg zijn. Omdat we zien hoe cruciaal het is voor oudere ondernemingen om aan boord te gaan van de digitaliseringstrein, hebben VeChain’s oplossingen om blockchain-transformatie direct voor de deur van bedrijven over de hele wereld te brengen, onze VeChain-prijsvoorspelling een gunstige vooruitzichten..

VeChain-prijsvoorspelling

Het maakt al een sterke indruk, aangezien VeChain onlangs door de Duitse TÜV werd genoemd als ‘s werelds eerste 5-sterren blockchain-dienstverlener. VeChain is een platform dat de middelen biedt voor ondernemingen in alle soorten en maten met als uiteindelijk doel het decentraliseren, beveiligen en verder verbeteren van zowel de efficiëntie als de waarde van de gegevensstroom voor bedrijven via het gedistribueerde grootboek..

VET is de eigen valuta van VeChainThor, VeChain’s krachtig veelzijdige blockchain die zich richt op het opzetten van de bouwstenen voor goedkope, snelle, gemakkelijke en waardevolle integratie met blockchain, of het nu gaat om multinationals, familiebedrijven of startups in de garage..

VeChain historische prijsanalyse

Het is vermeldenswaard dat VeChain een twee-token-oplossing gebruikt in de VeChainThor-blockchain; een wezen DIERENARTS, en de andere is VTHO. U kunt hieronder meer van de verschillen lezen, maar de huidige VeChain-prijsvoorspelling zal zich richten op het ‘smart money ‘VET-token dat is ontworpen om waarde over zijn netwerk over te dragen..

Historisch gezien was de prijs redelijk stabiel, met een geleidelijke opwaartse winst. Volgens gegevens van Messari, VeChain werd aanvankelijk bovenop Ethereum gebouwd, nadat het zijn ERC-20 standaard VEN-tokens had uitgegeven. Maar nadat VeChain zijn eigen blockchain had uitgebracht, werden alle VEN-tokens geruild met de nieuwere VET in een verhouding van 1: 100.

VeChain hield een ICO voor de eerdere VEN-tokens in augustus 2017. Het verkocht 410 miljoen VEN, maar werd later door de Chinese overheid gevraagd om ongeveer 133 miljoen VEN terug te betalen aan Chinese burgers die deelnamen aan de verkoop. Deze tokens werden later verbrand, hoewel de resterende 277 miljoen VEN $ 20 miljoen opbracht voor de voortdurende ontwikkeling van VeChain.

Na historische handelsgegevens bereikte het beroepsonderwijs op 13 maart 2020 een dieptepunt naar een historisch dieptepunt van $ 0,001678, wat samenviel met de bredere cryptocurrency-marktcrash op dat moment. Maar sindsdien heeft het een sterk momentum gekregen en was het op 6 januari 2021 gestegen naar een recordhoogte van $ 0,032240..

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails.

Momenteel staat het beroepsonderwijs nog steeds op een sterke basis op basis van zijn handels- en technische statistieken. Op het moment van schrijven (18 januari 2021) wordt de prijs van VeChain’s VET-tokens gewaardeerd op $ 0,027514, wat een winst van 6,66% in 24-uurshandel betekent. Ter vergelijking: dit is slechts een daling van 14,67% ten opzichte van zijn hoogste prijs ooit begin 2021 en maar liefst 1.540% winst ten opzichte van zijn laagste prijs ooit in maart 2020..

Na de distributieverhouding van 1: 100, werden de oorspronkelijk uitgegeven 1 miljard VEN-tokens vervolgens omgezet in 100 miljard VET, als het totale aanbodlimiet. Echter, na het verbranden van 13,3% van het totale aanbod van VEN (ongeveer 133 miljoen VEN = 13,3 miljard VET), is het huidige totale aanbod van VET gedaald van 100.000.000.000 VET naar 86.712.634.466 VET. Met een circulerend aanbod van 64.315.576.989 beroepsonderwijs en -opleiding, heeft dit het een marktkapitalisatiewaarde van $ 1.769.557.211 opgeleverd, waarmee het de 25e grootste cryptocurrency is.

vechainVeChain (VET)

Rang: 25 0,055639 Prijs (BTC) Ƀ 0,00000100 Marketcap 3,61 BVolume 811,68 M 24h Verandering 7,13% Totaal aanbod 86,71 B VET

VeChain (VET) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen.

VeChain‘S innovatieve en unieke oplossingen zijn gericht op een diverse groep van grote multinationale ondernemingen, bedreven en flexibele MKB-bedrijven en ambitieuze startups, waardoor het een opkomend project is om naar te kijken en mogelijk te investeren in.

VeChain biedt zijn blockchain-technologie ook aan als een abonnement op bedrijven, waarbij de blockchain-as-a-service (BaaS) een doorbraak is in de richting van meer massale acceptatie. Met de belofte van het optimaliseren van gestage on-chain governance, eenvoudige naleving van regelgeving, lage transactiekosten en interoperabiliteit met niet-blockchain-netwerken, verzamelt onze VeChain-prijsvoorspelling een zeer optimistisch sentiment in het verschiet.

Voorspelling op korte termijn.

AfterPriceChange
1 dag 0,028 $ 4,31%
1 week 0,030 $ 12,12%
1 maand 0,026 $ -2,96%
6 maanden 0,037 $ 35,57%
1 jaar 0,040 $ 46,47%

Voorspelling op lange termijn.

AfterPriceChange
2022 $ 0,040 46,47%
2023 $ 0,053 94,45%
2024 $ 0,066 142,06%
2025 $ 0,079 189,31%

VeChain-prijsvoorspelling 2021.

De algoritmische modellen die we hebben samengevat, hebben voorspeld dat we zeer binnenkort kunnen beginnen met het testen van de all-time highs van beroepsonderwijs en -opleiding, met de grote mogelijkheid om er alleen al in 2021 voorbij te komen. In 2021 hebben enorme institutionele investeerders geld gestort in cryptocurrencies, en dat zou een enorm rimpeleffect kunnen hebben door de acceptatie van blockchain in de schijnwerpers te zetten, vooral voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun gegevensbeheer, zoals toeleveringsketens van productlevenscycli, met blockchain-technologie.

VeChain-prijsvoorspelling 2023.

VeChain levert al de bouwstenen voor grote ondernemingen in verschillende industrieën en beroepen om hun digitale infrastructuur bovenop de blockchain te creëren.

Momenteel heeft VeChain meer dan 30 grote zakelijke partners. Deze selectie zal zeker nog groter worden tegen 2023, aangezien we zien dat meer ondernemingen, zowel grote als kleine, enthousiast zijn over een digitale transformatie die meer waarde, transparantie en innovatie zal brengen voor zowel bedrijven als consumenten. Daarom zouden we de VET-tokens die dit mogelijk maken, organisch mee moeten zien groeien.

VeChain-prijsvoorspelling 2025.

Verwacht wordt dat de meeste grote bedrijven tegen 2025 enige blockchain-integratie in hun ecosysteem hebben, of het nu gaat om het beheren van hun werknemers, het verzamelen van nuttige feedback van hun klanten of het optimaliseren van hun goederen- en dienstenstroom. VeChain heeft plannen om de veelzijdigheid van zijn blockchain in de komende toekomst op te schalen, waardoor ondernemingen en ontwikkelaars meer connectiviteit en macht krijgen over zijn al uitgebreide Internet-of-Things (IoT) -oplossingen.

Ze zijn ook van plan om netwerkdeelnemers toe te voegen aan VeChain om hun eigen IPO’s te lanceren of om een ​​uitgebreide reeks gedecentraliseerde applicaties te bouwen..

VeChain-prijsvoorspelling

Is VeChain een goede investering?

Blockchain-acceptatie maakt snel vorderingen in het leven van veel consumenten en ontwikkelaars, inclusief jonge bedrijven die vanaf de geboorte zijn gebouwd op het idee van decentralisatie. De meeste van de bestaande bedrijven die tegenwoordig bestaan, en sommige die al eeuwen bestaan, beschikken echter niet over de middelen, knowhow, het vertrouwen of de rechtvaardiging om blockchain op grote schaal toe te passen. De innovatie die door VeChain wordt aangeboden, is echter bedoeld om dat te veranderen, om een ​​snelle, gemakkelijke en pijnloze overgang naar een nieuw digitaal tijdperk mogelijk te maken..

Als zodanig heeft onze VeChain-prijsvoorspelling een zeer optimistische prognose als u van plan bent om in beroepsonderwijs en -opleiding te investeren als onderdeel van uw portefeuille, hoewel het vanuit het oogpunt van een gewone consument misschien niet zo veel gebruikt. Als een van de eerste bedrijven die een grootschalige en schaalbare blockchain op ondernemingsniveau aanbiedt, heeft VeChain zijn ervaringen en bekendheid kunnen benutten om de weg voorwaarts in deze ruimte te leiden..

Ze werken momenteel samen met bekende merken en grote spelers in de industrie, zoals PricewaterhouseCoopers (PWC), BMW, Groupe Renault, BYD, LVMH, Haier, DB Schenker en meer..

VeChain biedt niet alleen zijn blockchain voor gebruik, maar ook een breed bedrijf dat advies biedt van experts over de hele wereld en op maat gemaakte hardware die specifiek is voor de behoeften van een bedrijf.

Zijn oplossingen zijn in realtime gebruikt voor de snelle en veilige verzending en opslag van gegevens – niet alleen proof-of-concept of tests – in een breed scala van sectoren; inclusief emissie-indexering en de-carbonisatie, consumentenevaluaties en -ondersteuning, auto-industrie, detailhandel, logistiek en grote toeleveringsketens, vloeibare natuurlijke gassen, delen van digitale inhoud, elektronische documentatie en landbouw.

Een van de nieuwste en meest populaire services is ToolChain, een blockchain-as-a-service-abonnement dat wordt aangeboden aan bedrijven en ontwikkelaars die het netwerk van VeChain met hun eigen netwerk willen integreren of het massaal in een heel bedrijfsimperium willen inzetten. Het omvat het verwerken van grote hoeveelheden informatie, zoals beheer van de productlevenscyclus, procescontrole van de toeleveringsketen, gegevensopslag, gegevenscertificering en procescertificering.

Dit verhoogt niet alleen de merkperceptie van een bedrijf onder technisch onderlegde en bewuste consumenten, maar het stelt bedrijven ook in staat uit te breiden naar nieuwe bedrijfsmodellen met onveranderlijke gegevens die worden aangedreven en beveiligd door de VeChainThor-blockchain..

ToolChain kan snel worden geschaald, met eenvoudige integratie en met weinig tot geen codering. Het is kosteneffectief met een pay-as-you-go-prijsmodel en biedt extra tools om alternatieve datastromen aan te boren – inclusief niet-blockchain-data – met VeChain’s krachtige API’s en SDK-kits.

ToolChain verbindt de blockchain van VeChain binnen een enterprise-suite, niet alleen met de software, maar ook met hardware-oplossingen. De desktop- en mobiele apps kunnen verbinding maken met IoT-chips en sensoren – NFC-, RFID- en QR-codes – en vervolgens informatie terugsturen, zoals het monitoren van goederen die via een bedrijfsnetwerk worden vervoerd, helemaal van materiaalinkoop, productie en verwerking, logistiek, opslag. , opslag, distributie naar de eindgebruiker en dan gedurende de hele levensduur.

Hoe VeChain te kopen?

Aangezien VET is ontworpen om een ​​meer ondernemingsvriendelijke cryptocurrency te zijn, is het niet zo algemeen beschikbaar op beurzen als sommige andere large-cap-tokens met een meer consumentgerichte focus. U kunt ze echter gemakkelijk vinden op marktplaatsen zoals Binance, OceanEx, HitBTC, Bitcoin.com, KuCoin, Upbit, Huobi, Crypto.com, MXC, enzovoort. U kunt altijd sites zoals CoinMarketCap, of CoinGecko voor een uitgebreidere lijst.

Meer informatie over VeChain

VeChain is een breder ecosysteem van services dat zich richt op het leveren van blockchain-technologie, mogelijk gemaakt door VeChainThor, aan zakelijke klanten. De blockchain draait op een Proof-of-Authority consensus-algoritme via Authority Masternode Operators die zijn geverifieerd en gescreend door de VeChain Foundation, in lijn met de doelstellingen van het netwerk.

Dit is beter geschikt voor een grote organisatie die meer efficiëntie wil, aangezien VeChain’s PoF slechts een laag rekenvermogen nodig heeft om de blockchain te beveiligen. Bovendien hoeven die grote organisaties en ondernemingen zich geen zorgen te maken over de instabiliteit van hardforks of kettingaanvallen die hun workflow zouden kunnen verstoren..

Voor een voorbeeld van de use-case kan een autobedrijf VeChainThor gebruiken om het productieproces, de verkoop, de implementatie en het levenscyclusbeheer van hun auto bij te houden. De kale materialen worden in de fabriek in vorm gegoten en verschillende onderdelen worden in de productielijnen geassembleerd.

Na de volledige montage en kwaliteitscontroles, vertrekt de auto om via een dealer te worden verkocht. Na de aankoop en het besturen van de auto, heeft het autobedrijf anoniem toegang tot de gegevens die veilig zijn opgeslagen in de blackbox van de auto en kan het deze analyseren, allemaal verzameld door verschillende IoT-sensoren..

Als autobezitter kunt u eenvoudig informatie controleren, zoals of het productieproces van de auto ecologisch duurzaam is of dat het materialen bevat die op verantwoorde wijze zijn verkregen. Ondertussen kan het bedrijf de gegevens beter gebruiken om zijn bedrijf te optimaliseren en de klanttevredenheid te garanderen, zoals het snel informeren van eigenaren over een terugroepactie, het beter bepalen van onderhoudsintervallen, vooraf weten welke onderdelen nodig zijn voor onderhoud en plannen hoe hun toekomstige auto’s kunnen evolueren..

Andere voorbeelden van het gebruik van VeChain zijn het combineren van IoT-berekening en het VeChainThor-netwerk om u beter te informeren over de kwaliteit van de druiven die in uw wijn worden gebruikt, of een fles medicijn op de juiste manier is bewaard, of door Covid-19 (Coronavirus) vaccinaties bij te houden..

Om ervoor te zorgen dat ondernemingen en netwerkdeelnemers VeChainThor effectiever in hun systemen kunnen aanpassen, heeft VeChain een unieke twee-token-oplossing aangenomen voor het uitvoeren van de blockchain en een grotere extractiewaarde zonder de typische onzekerheid opkomende technologie op te lopen..

Dit leidde tot de creatie van twee tokens; VeChain (VET) en VeChainThor Energy (VTHO). VET is het belangrijkste token om waarde uit te wisselen via het VeChain-netwerk, inclusief het aandrijven van slimme contracten of andere transacties die plaatsvinden binnen een door VeChain aangedreven gedecentraliseerde applicatie (dAPP).

Ondertussen wordt VTHO gebruikt voor gasbetalingen, stroomvoorziening en betalingen voor transacties op de blockchain zelf. Dit wordt gedaan om de kosten van het runnen van de VeChainThor-blockchain te scheiden van de prijsvolatiliteit en marktspeculatie die de kosten van het simpelweg verifiëren van transacties zouden kunnen opdrijven..

Dit zorgt voor een goedkope infrastructuur, in tegenstelling tot de vluchtige gasvergoedingen die op het Ethereum-netwerk worden gemaakt vanwege de torenhoge kosten (ETH) van ether. De kosten van VTHO zijn voorspelbaarder, aangezien VeChain een stablecoin-achtig algoritme heeft aangenomen om de prijs van VTHO te bewaken en te beheren via vraag en aanbod, zodat de prijs zonder wilde schommelingen blijft..

Gevolgtrekking

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor dit jonge project, zoals onze VeChain-prijsvoorspelling heeft aangetoond. Hoewel het nut ervan het best wordt geëxtraheerd door de grote bedrijven en entiteiten die actief vertrouwen op VeChain’s VeChainThor-blockchain voor hun enorme gegevenssnelweg, is het ook een goed investeringsvoorstel als u erover denkt om nog een token aan uw portefeuille toe te voegen. Aangezien de acceptatie van blockchain steeds dieper in meer aspecten van het leven doordringt, is het van cruciaal belang dat legacy-ondernemingen zich nu meer dan ooit aanpassen aan een meer gedigitaliseerde omgeving..

Wat is een betere manier om te beginnen dan een gedistribueerd grootboek te gebruiken om grote hoeveelheden informatie veilig op te slaan en te verzenden tussen een bedrijf en de consument, waardoor beide een betere ervaring krijgen? Het belangrijkste risico dat VeChain voorstaat, is sterke concurrentie. IBM breidt zijn gevestigde ervaringen en klanten uit met zijn eigen blockchain-technologie, en bedrijven zoals IOTA groeien en verbeteren hun IoT-gerichte blockchain.

Niettemin is VeChain’s USP te danken aan zijn toewijding om grootschalige ondernemingen beter voor te bereiden met een blockchain-integratie die snel, gemakkelijk en pijnloos is en overvloedige beloningen zal opleveren bij het creëren van waarde op de lange termijn. Als zodanig zullen VeChain en het VET dat zijn krachtige blockchain voedt, een behoorlijk interessant project zijn om naar te kijken.

Zie ook: Vechain VS Walton

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me