VeChain VS Walton: 2021 Sammenligningsguide for VET & WTC

Blockchain er et distribuert programvarenettverk som fungerer både som en digital hovedbok og en mekanisme som muliggjør sikker overføring av eiendeler uten en mellommann. Alt fra valuta til landtittel til stemmer kan tokeniseres, lagres og byttes på et blockchain-nettverk.

VeChain og Walton er begge blokkjeder. VeChain er en blockchain-plattform designet for å forbedre supply chain management og forretningsprosesser. Målet er å effektivisere disse prosessene og informasjonsflyten for komplekse forsyningskjeder gjennom distribuert hovedboksteknologi (DLT).

På den annen side er Waltonchain en blockchain som sporer radiofrekvensidentifikasjonsdata (RFID) i hele forsyningskjeden. Waltoncoin (WTC) er det opprinnelige kryptovaluta-tokenet til hovedkjeden, og brukere kan lage sine egne tokens på underkjeder.

I dette VeChain vs Walton artikkel, vil vi vise forskjellen mellom disse to blokkjedene, hva de er, deres bruk, og deres fordeler og ulemper.

VeChain VS Walton Sammenligning

JaxxExodus
Vechain Waltonchain
Teknologi: NFC og RFID fungerer på POS (Proof of Stack) Teknologi: RFID-arbeid på POST (Proof of Stack and trust) er litt mer avansert POS
Transaksjonshastighet / blokkeringstid: 220 Transaksjonshastighet / blokkeringstid: 100
Type: Mynt Type: Token
Nåværende pris (USD): vainain

VeChain (VET)

$ 0,055639

Nåværende pris (USD):waltonchain

Waltonchain (WTC)

$ 1.01

Hva er VeChain?

Vechain vs Walton

VeChain er en blokkjede bygget for å gjøre administrasjon av forsyningskjeden enklere. Det ble opprinnelig unnfanget for å avgjøre om et virkelig produkt er falskt eller ikke – forhindrer svindel og avslag. Siden den gang har den blitt brukt av store selskaper for å spore alt fra vinproduksjon til bilproduksjon.

Måten det gjør på er enkelt: gi hvert produkt en unik identitet, og bruk deretter sensorer til å spore hva som skjer i hvert trinn i forsyningskjeden. På den måten kan selskaper være sikre på at produktene blir håndtert riktig, og forbrukerne kan bekrefte at kjøpene deres er legitime.

Viktige funksjoner i Vechain

Det er en offentlig blockchain hvor alle kan lese, skrive og distribuere desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter på VeChainThor blockchain.

Den har intern IOT- og supply chain management-teknologi, en påvist blockchain-implementering brukt i bransjer som luksusvarer, brennevin og jordbruk.

Vechain støtter også implementeringen av native fee-delegering, noe som betyr at dApp-brukere ikke trenger å holde VET eller VTHO for å skrive transaksjoner hvis tilknyttede bensinkostnader er spesifisert av utviklerne som skal sponses..

Hvordan kjøpe VeChain (VET)?

VeChain handles på forskjellige kryptobørser. Foruten børser kan Vechain også selges gjennom meglertjenester, med sikte på å lette kjøpsprosessen for ikke-eksperter. Disse meglerne tillater kjøp av VeChain til en fast pris og har ofte flere betalingsløsninger, og er lettere å bruke for nybegynnere.

Her er noen av hensynene før du velger en markedsplass for å kjøpe VeChain:

Avgifter: Børser krever vanligvis en relativt lav handelsavgift mellom 0,1 og 0,3 prosent på hver handel, mens meglertjenester vanligvis krever høyere kjøpsgebyrer på opptil 10 prosent. Foruten handelsgebyrer, er det ofte gebyrer for innskudd og uttak.

Bekreftelse: De fleste børser og meglertjenester krever at du bekrefter identiteten din før du kan begynne å sette inn fiat-valutaer som dollar eller euro. Bekreftelsesmetodene varierer mellom forskjellige leverandører, men du vil vanligvis bli bedt om å laste opp en kopi av passet ditt (eller et annet identitetsdokument) og et gyldig bevis på opphold (f.eks. En regning).

Bekreftelsesprosessen kan ta mellom 10 minutter (ved hjelp av verktøy for videokonferanser) og flere uker.

Betalingsmetoder: For å kjøpe Bitcoin, Ethereum eller andre valutaer, må du sette inn penger på en markedsplass. De fleste børser gir deg bare muligheten til å sette inn penger ved hjelp av bankoverføring, som kan ta opptil 5 dager.

Imidlertid tilbyr meglertjenester ofte ekstra betalingsmåter som VISA eller MasterCard mot et ekstra betalingsgebyr.

Sikkerhet: Sikkerhet spiller også en viktig rolle når du handler kryptovalutaer – Det har allerede vært flere hack av markedsplasser for kryptovaluta.

Cryptoradar hjelper med å filtrere leverandører ved å tilby sikkerhetsfunksjoner som 2FA, fryselager eller multi-sig lommebøker. Vi oppfordrer deg også til ikke å beholde betydelige mengder fiat eller digitale valutaer på børser, da disse kan bli påvirket i tilfelle hack.

VeChain-partnerskap

DNV GL

DNV GL ble grunnlagt i 1864 og har 300 kontorer over hele verden. De tilbyr kvalitetssikringstjenester til selskaper i maritim industri, olje og gass samt kraft og fornybar industri.

DNV GL utsteder ledelsessertifikater på slutten av inspeksjons- og sertifiseringsprosessen. Dette viser at selskapets prosesser og produkter oppfyller internasjonale standarder.

DNV GL er partner og aksjonær i VeChain. Begge selskapene deler troen på at fremtiden for forsikring ligger i blockchain-teknologien VeChain Summit 2019, DNVGL kunngjorde at den fullstendig har migrert sin private blockchain til VechainThor.

Siden partnerskapsutlysningen har DNV GL i fellesskap utviklet flere produkter, inkludert Low Carbon Ecosystem og MyStory, en sporbarhets- og markedsføringsløsning. DNV GL har også bekreftet sin forpliktelse til VeChain-økosystemet ved å migrere sin private blockchain til VeChainThor offentlige blockchain for sine kunder..

DNV GL ga også hver klient en digital Non-Fungible Token (NFT) lommebok slik at hver kunde har en digital identitet og kan få tilgang til og samhandle med DNV GL-økosystemet. Gjennom dette har DNV GL gitt ut mer enn 900.000 lommebøker, sammenlignet med Ethereum, som bare har 400.000 lommebøker.

BMW

I mars 2018 bekreftet BMW VeChains deltakelse i BMW Startup Garage Program, et partnerskapsprogram der BMW vil samarbeide med deltakeren om å utvikle teknologien og kjøpe den til BMWs bruk..

Under VeChain-toppmøtet i 2019 ble det bekreftet at VeChain og BMW i fellesskap ville utvikle en DApp kalt VerifyCar for BMW-biler.

VerifyCar vil registrere kjøretøyinformasjon på VeChainThor blockchain. Eksempler på informasjon som blir registrert inkluderer kjøretøyets kjørelengde, forsikring og serviceposter.

Fordeler & Ulemper med VeChain

Vechain Pros

 • VeChain har mange fungerende dApps på sine plattformer som fungerer på den tillatte Blockchain.
 • VeChain-merkevaren har etablert mange anerkjente partnerskap med noen av de ledende merkevarene i verden.
 • Når THOR-nettstedet er lansert, vil alle VeChains partnere migrere til THOR-myntsystemet.
 • Selskapet ledes av et sterkt team som har flere års erfaring innen kryptodomenet.

Vechain Cons

 • I motsetning til andre kryptovalutaer, er ikke VeChain ikke helt desentralisert ettersom det tar en sem-sentralisert tilnærming.
 • Nye oppgraderinger og tiltak tar mer tid å materialisere seg på grunn av den store størrelsen på utviklingsteamet.
 • Supply chain management og dApps-kategorien er to sektorer der VeChain møter intens konkurranse fra allerede etablerte kryptovalutaer.

Besøk nettsiden

Hva er Waltonchain?

Waltonchain er en blokkjede som sporer radiofrekvensidentifikasjons (RFID) data i hele forsyningskjeden. Walton-mynt (WTC) er det opprinnelige kryptovaluta-token til hovedkjeden, og brukere kan lage sine egne tokens på underkjeder.

Supply chain management er en av de mest fremtredende og åpenbare bruksområder for blockchain-teknologi. Alle fra FedEx til Walmart jobber med blockchain-løsninger for å øke effektiviteten ved å redusere kostnader og friksjon.

Prosjekter som VeChain Thor er også dypt fokusert på problemet, inkludert NFC- og QR-koder, sammen med utvidelse til andre forretningsdriftesaker..

Waltonchain-teamet er velutstyrt for kamp, ​​skjønt – medstiftere Do Sanghyuk og Xu Fangcheng har stamtavler som henholdsvis direktørene for Korean Standard Products Association og Septwolves Group Ltd. Og Kim Sukku, en tidligere Samsung VP, fungerer som Chief Scientist Advisor.

Waltonchain er oppkalt etter Charlie Walton, som oppfant RFID-teknologi. Det er også et akronym for Wisdom Alters Label, Trade Organization og Network. Det er ikke relatert til Walmart eller Walton-familien som eier den forhandleren.

Ved å fokusere på en av de mest brukte teknologiene i forsyningskjeden, kan Waltonchain bygge en bærekraftig virksomhet.

Vi starter vår forskning på prosjektet med et dypdykk i Walton-mynt (WTC), den proprietære kryptovaluta-mynten til Waltonchain-blockchain.

Waltonchain TEAM

Å bygge et nytt forretningsøkosystem som integrerer Blockchain med IoT. Teamet vårt er en gruppe pionerer som spesialiserer seg på integrering av blockchain, Internet of Things og RFID-teknologi. Det inkluderer kinesisk og koreansk virksomhet, akademia og investeringstalenter. Vi utvider blockchain-teknologien til Internet of Things, da denne kombinasjonen vil føre til neste teknologiske revolusjon.

Prosjektet vårt har sterk støtte fra senior blockchain-utviklere, anerkjente investeringsinstitusjoner, prestisjetunge advokater, finanseksperter, chipdesigneksperter i verdensklasse og toppledere i Kinas beste teknologi- og klesbedrifter.

Waltonchain eier et profesjonelt, kraftig og mangfoldig team som engineering, forretningsutvikling, detaljhandel.

Ledelsen til Waltonchain:

Gjør Sanghyuk: Prosjektinitiatoren i Korea. Han er for tiden styreleder for Kina – Korea kulturutviklingskomite og direktør for Korean Manufacturing Standards Association.

Xu Fangcheng: Prosjektinitiatoren i Kina. Han er tidligere Supply Chain Manager i Septowves Group. Han har for tiden stillingen som direktør for Shenzhen Silicon og er for tiden styreleder for Quanzhou Silicon Board.

Fordeler & Ulemper med WaltonChain

Waltonchain Pros

 • Erfaren team
 • Forsknings- / opplæringsplattform tilknyttet mange kjente kinesiske og koreanske universiteter
 • Fysiske produkter hjelper til med å verifisere resultatene
 • Industriell tilkobling, spesielt klærteknologi i Kina (takket være tidligere arbeidserfaring)
 • God interoperabilitet

Waltoncain Cons

 • Informasjon om prosjektet er ufullstendig og uklar
 • Blockchain er ikke testet, er for tiden under utvikling
 • Nettsted med skrivefeil (fast).

Besøk nettsiden

VeChain VS Walton: Konklusjon

Ved å sammenligne VeChain vs Walton Chain er det tydelig at de har to veldig forskjellige tilnærminger til det samme problemet. Mens de underliggende tekniske løsningene er like, er implementeringene i motsatte ender av spekteret.

VeChain er en plattformbasert plattform som registrerer sannheten om hva som skjer i alle ledd i forsyningskjeden. Den kombinerer fysisk sporing med blockchain-poster for å holde oversikt over virkelige produkter fra produksjon til levering, forhindrer svindel og øker gjennomsiktigheten. Mens Waltonchain er et solid prosjekt med et team på mer enn 20 erfarne medlemmer. Selskapet har hatt noen betydelige partnerskap med offentlige organisasjoner og selskaper i den private sektoren.

Mer enn bare en forsyningskjedeplattform, tilbyr Waltonchain teknologivirksomheter til å lage sine egne underkjeder og dra nytte av Waltons mors kjede.

Selv om det for øyeblikket ikke er verdsatt som en konkurrent, ser Waltonchain ut til å gjøre et gjennombrudd de neste årene med sine ambisiøse partnerskap og utviklingskart.

Selv om både VeChain og Walton Chain har sine respektive styrker og svakheter, er VeChain til slutt den bedre blockchain ved hjelp av disse beregningene. Dette kan endre seg i fremtiden, men Walton Chain har mye å ta igjen, da VeChain blir verdsatt til 12 ganger størrelsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me