Wat is de beste cryptocurrency om in te investeren? [2021 BIJGEWERKT]

Cryptocurrencies zijn de toekomst van geld en veel mensen beginnen de trend te begrijpen. Zoals je waarschijnlijk de laatste tijd op de markt hebt gezien, is Crypto opnieuw in waarde aan het stijgen. Maar wat is de beste cryptocurrency om in te investeren? Het antwoord kan variëren, afhankelijk van wat u wilt bereiken.

De meesten denken dat Bitcoin de beste cryptocurrency om in te investeren, maar er zijn tal van andere altcoins op de markt die het waard zijn om in te investeren om aan uw portefeuille toe te voegen. Lees dit artikel verder om meer te weten te komen over de verschillende opties, zodat u deze geweldige opkomende markt niet mist!

Beste vergelijkingstabel voor cryptovaluta

BitcoinLitecoinEthereumBinance Coin
Onze waardering: 5 Onze waardering: 4 Onze waardering: 4 Onze waardering: 5
Genesis Datum: 03 januari 2009 Genesis Datum: 08 oktober 2011 Genesis Datum: 30 juli 2015 Genesis Datum:  08 juli 2017
Totaal aanbod: 21.000.000 Totaal aanbod: 84.000.000 Totaal aanbod: Oneindig Totaal aanbod: 179.883.948
All-time high: $ 19.665,39 All-time high: $ 360 All-time high: $ 1.448,18 All-time high: $ 39,68
Hoogste liquiditeit Lagere transactiekosten Maakt het dApp-ecosysteem mogelijk Hoge snelheid van transacties
Meest stabiele cryptocurrency Snellere bevestigingstijden Koning van slimme contracten Lage transactiekosten
Koop Bitcoin Koop Litecoin Koop Ethereum Koop BNB

Wat is de beste cryptocurrency om in te investeren?

Vanaf nu zijn er meer dan 5000 cryptocurrencies om te investeren in 2020. Maar we zullen je de 4 beste cryptocurrencies geven om in 2020 te investeren, en daarbuiten, zal je zeker winst opleveren. Investeren in cryptocurrency is riskant, maar investeren in slechts één ervan is veel riskanter. Zorg er dus voor dat u uw cryptoportefeuille diversifieert en alleen investeert wat u zich kunt veroorloven te verliezen.

# 1: Bitcoin (BTC)

Beste cryptocurrency om in te investeren

Bij het bespreken van waar te investeren in crypto, leiden alle gesprekken meestal tot Bitcoin. Waarom zou dat zijn? Alles bij elkaar genomen komt dit omdat Bitcoin tot nu toe het meest gebruikte cryptografische geld is. Het heeft ook een robuust en sterk blockchain-netwerk dat nooit is uitgeschakeld of gecompromitteerd.

Bitcoin is digitaal geld dat in 2009 werd verdiend door een obscuur persoon die het pseudoniem gebruikte Satoshi Nakamoto. Transacties werden uitgevoerd zonder dat er een centrale autoriteit nodig was – dus geen banken!

Bitcoin kan worden gebruikt om herbergen op Expedia te boeken, meubels te zoeken op Overstock en Xbox-games te kopen. Toch houdt een aanzienlijk deel van de promotie verband met rijk worden door het te ruilen. De kosten van bitcoin stijgen in 2017 in grote aantallen en zijn de afgelopen weken klaar om het hoogste niveau ooit te overschrijden na verschillende bullish ontwikkelingen in de cryptocurrency-markt..

Bitcoin is een goede investering vanwege zijn marktaandeel. Bitcoin vertegenwoordigt meer dan 60% van de totale marktkapitalisatie van digitale valuta. Dit impliceert sterk dat het een gigantische kracht heeft, waardoor het het beste cryptografische geld is om middelen in te steken in 2020 voor het geval je een beginneling bent of in het geval dat je in wezen niet veel ruilt.

Bitcoin-voordelen

 • Hoogste liquiditeit
 • Meest bekende cryptocurrency
 • Bitcoin draait op een ultraveilig PoW (Proof-of-Work) -systeem

Bitcoin Nadelen

 • Zeer vluchtige prijs
 • Bitcoin is niet schaalbaar
 • Hoge transactiekosten

Koop Bitcoin

# 2: Litecoin (LTC)

investeer in litecoin

Litecoin is een gedecentraliseerde, gedeelde digitale valuta die op 7 oktober 2011 werd gelanceerd en op 13 oktober 2011 live ging. Het is net als Bitcoin, maar met meer munten beschikbaar voor gebruik, een snellere bevestigingstijd en een onderscheidend hash-algoritme.

Wat maakt het een goede investering? Litecoin is het zilver voor het goud van Bitcoin. Het is een van de eerste altcoins en heeft in tegenstelling tot different een enorme marktkapitalisatie altcoins. Het heeft een nut, het is sneller en goedkoper dan Bitcoin.

Het is een van de meest gevestigde altcoins in de branche, waardoor het in 2020 een van de beste crypto’s is om aan te schaffen. Litecoin is tegenwoordig een van de meest vertrouwde en gebruikte digitale valuta, ongeacht de sterke concurrentie..

Litecoin Pros

 • Litecoin is erg liquide.

 • Litecoin is betrouwbaarder van een hold in tegenstelling tot munten met een hoger gevaar met meer bescheiden marktdekking en netwerken.
 • Transacties bevestigen veel sneller dan Bitcoin.
 • Lagere kosten dan andere cryptocurrencies.
 • Heeft een langdurige reputatie in de top tien van de cryptomarkt.
 • Explosieve rendementen zijn mogelijk tijdens uptrends.

Litecoin Cons

 • De verkoop van activa van de oprichter heeft de reputatie bij vroege investeerders aangetast.
 • Het recente sentiment is licht bearish geworden.
 • De halvering van het activum heeft niet dezelfde impact als die van Bitcoin.

Koop Litecoin

# 3: Ethereum (ETH)

investeer in ethereum

Ethereum is de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Het breidt de ontwikkeling van Bitcoin uit. Als bitcoin programmeerbaar geld was, dan is het ‘s werelds eerste programmeerbare blockchain met de introductie van slimme contracten. Dit breidt de toepassing van blockchain-technologie aanzienlijk uit buiten het financiële domein.

Ethereum leidt momenteel het slimme contractplatform. Het enorme aantal applicaties dat op Ethereum kan worden gebouwd en het aantal blockchain-ontwikkelaars dat bovenop Ethereum bouwt, maakt het een van de beste keuzes om in 2020 te kopen.

Opgemerkt moet worden dat schaalbaarheid en transactiekosten in zijn huidige vorm een ​​uitdaging blijven. Een protocolupgrade net voorbij de horizon probeert echter specifiek deze problemen op te lossen.

Ethereum Pros

 • Ethereum is ook zeer liquide, over het algemeen gerangschikt als # 2 of # 3 direct onder Bitcoin.
 • Ethereum heeft een trouw netwerk en een trouwe groep.
 • Ethereum drijft het dApp-ecosysteem aan.

Ethereum Cons

 • Ethereum worstelt met schaalvergroting
 • Ethereum gebruikt een gecompliceerde programmeertaal
 • Ether lijkt meer op gas
 • Investeren in Ethereum kan riskant zijn

Koop Ethereum

# 4: BNB (Binance Coin)

binance munt

Binance Coin is de utility-munt van de Binance. een van de grootste en meest succesvolle beurzen ter wereld. De naam “Binance” is afkomstig van het woord binair en financieel, de eerste zinspeelt op het woordpaar, terwijl de laatste de branche beschrijft waarin het zaken doet.

Is Binance Coin een goede investering? In plaats van de meeste utility-tokens heeft Binance veel gebruiksscenario’s voor BNB-tokens ontdekt (en ze blijven routinematig nieuwe use-cases toevoegen), die interesse voor het token zouden moeten wekken – en op deze manier, de kosten.

Binance is een van ‘s werelds snelst ontwikkelende blockchain. Omdat Binance Coin wordt gebruikt om te betalen voor uitwisselingen in de handel en voor tal van verschillende doeleinden, is BNB een van de snelst ontwikkelende digitale valuta’s in 2020 wat betreft het uitwisselingsvolume.

Als u hoopt uw ​​digitale valutaportfolio te differentiëren door een utility-token toe te voegen dat is gegeven door een organisatie met een sterke zakelijke geschiedenis en een volleerde groep, denk dan aan Binance-munt. Binance is een van ‘s werelds snelst ontwikkelende transacties.

Omdat Binance Coin wordt gebruikt om te betalen voor uitwisselingen in de handel en voor tal van verschillende doeleinden, is BNB een van de snelst ontwikkelende digitale valuta’s in 2020 wat betreft het uitwisselingsvolume.

Als u hoopt uw ​​digitale valutaportfolio te differentiëren door een utility-token toe te voegen dat is gegeven door een organisatie met een sterke zakelijke geschiedenis en een volleerde groep, denk dan aan Binance-munt.

Binance Coin Pros

 • Binance Coin is momenteel een van de meest liquide cryptocurrencies
 • De kosten hebben een opmerkelijke veiligheid aangetoond (in tegenstelling tot verschillende digitale valuta’s), naast een gestage ontwikkeling.
 • De kosten zijn ongetwijfeld halverwege 2019, tijdens de bearmarkt, met x3 verhoogd.
 • BNB is afgeleid van de reputatie van Binance Exchange
 • Hoge snelheid van transacties

Binance Coin Cons

 • Beperkt tot Binance Exchange
 • Lage transactiekosten
 • Gevolgen van het Chinese regelgevingsbeleid
 • Binance-gebruikers krijgen kortingen met BNB-munten

Koop BNB

Gevolgtrekking

Hopelijk heb je nu een basiskennis van waarin cryptocurrencies het beste zijn om in te investeren. Investeren in cryptocurrency is speculatief. De kosten zijn erg onvoorspelbaar en de gevaren zijn onmiskenbaar wanneer middelen in gebruikelijke middelen worden gestoken. Het geld wordt bijvoorbeeld normaal opgeborgen in een computergestuurde portemonnee – en dat betekent dat handige programmeurs het zouden kunnen nemen.

Het belangrijkste is dat de munten die worden gemarkeerd in de gids voor het beste cryptografische geld om bij te dragen 2020 onze favoriete geautomatiseerde monetaire normen zijn. De digitale valutamarkt wordt vooralsnog overweldigd door een hoge onvoorspelbaarheid, dus u moet hier en daar wat schommelingen in uw portefeuille verwachten.

Voordat u cryptografische vormen van geld koopt, moet u ervoor zorgen dat u de digitale valuta onderzoekt door de whitepaper te lezen en te controleren of deze flexibel en kostbaar stroomt..

Hier zijn onze belangrijkste digitale valuta’s die u nu en in de toekomst kunt kopen (zonder specifiek verzoek):

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) en Binance Coin (BNB)

Cryptocurrencies kunnen nog steeds als speculatieve investeringen worden beschouwd, maar ze bieden ook de mogelijkheid van enorme opbrengsten. De hoeveelheid investeringen die al in de industrie is gedaan, betekent dat innovaties vrijwel zeker zijn en dat er waarschijnlijk een nieuw type economie zal ontstaan.

Dit is op zijn minst een activaklasse die het waard is om over te leren, hoewel beleggers voorzichtig moeten zijn en niet te veel risico moeten nemen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me