Brave Browser Review 2021: The Future of Secure & Private Web Browsing?

De fleste personvernnøtter har ikke sett annonser på mange år. Hva er oppstyret med Brave browser? Er Brave-nettleseren virkelig et skritt fremover for brukernes rettigheter til personvern eller bare en smart måte å velge at folk skal være slaver for bedriftsmarkedsføringsmaskinen? Dette er noe vi bør utforske, og det er derfor vi skrev denne grundige Brave Browser-gjennomgangen.

Internett er en integrert del av dagliglivet på mange måter. Den modige nettleseren gir brukerne en måte å surfe på internett uten reklame, ved å bare begrense dataeksponeringen til annonsører. Algoritmer eller algo’s kan ikke identifisere deg fordi sporingsdata ikke blir sendt til dem, så det er ikke verdt at en annonse blir gjengitt. Dette er det som sparer batterilevetid og laster sider raskere. Så, hva gjør denne tilnærmingen annerledes enn å legge til tillegg med din vanlige nettleser? Fortsett å lese på denne Brave Browser-gjennomgangen for å finne ut mer.

modig nettleseranmeldelse

Er modig nettleser gratis?

Ja, Brave-nettleseren er gratis, og kan også potensielt strekke lommene dine. Den modige nettleseren bruker et Ethereum ERC-20-token kalt Basic Attention Token eller BAT for å betale brukere for å bla i annonsene sine. Dette er et opt-in-program som betaler ut BAT for visning av Brave Browser-godkjente annonser. Dataene som samles inn av nettleseren, gjøres lokalt, de presenterer deretter annonser som er målrettet spesielt mot deg. Oppsettet er ikke påtrengende, og de har gjort en fantastisk jobb med å overbevise folk om at de er trygge.

Modig nettleser bruker sluttbrukere til å tilby en tjeneste, deres oppmerksomhet. Hvis du ikke vil delta, trenger du ikke det, og nettleseren deres er gratis å bruke, selv om du ikke vil se modige godkjente annonser.

Er modig en trygg nettleser?

Nei, men ingenting er trygt fra et sikkerhetsmessig synspunkt; det er alltid et våpenløp mellom låsedesignere og låsebrytere. Når det er sagt, hvis du er ute etter en ikke-sladder nettleser som ikke gir ut mye informasjon om deg, er Brave et godt valg, hvis du trenger noe plug and play.

Informasjonskapsler sporer alt du gjør online, det er hvordan internett ble designet for å fungere. Dessverre vet markedsføringsbudsjetter hvordan de skal utnytte dette. Facebook, Google, Microsoft, Amazon og ethvert nettsted kan danne et veldig robust bilde av hvem du er. Hvis de har et nettverk stort nok til å spore deg rundt på internett.

Mens Brave ikke direkte sprenger din operasjonelle sikkerhet (eller opsec), deres tredjeparts lommebokleverandør Opprettholde er glad for. Med kjedeanalyse vil du registrere deg for å få utbetalt og ta ut midler. Blokkjeder er gjennomsiktige og uforanderlige. KYC-prosessen vil knytte BAT-midlene dine til Ethereum Wallet, Exchange eller virksomhet du overfører dem til.

De superkjølige, personvernkrenkende, Brave advokatene hadde egentlig ikke noe annet valg enn å beskytte den interesse som Brave nettleseren hadde. Vi ser imidlertid ikke noe problem med dette, da det er en gratis opt-in-tjeneste som ikke diskriminerer bruk. De ansetter hvem som helst og utbetaler likt, bare basert på annonsevisning, i tillegg opprettet de en betalingskorridor for innholdsforbrukere for å belønne innholdsskapere.

modige nettleserfunksjoner

Bruker den modige nettleseren Google?

Den modige nettleseren ser ut til å bruke Google på 3 måter. Den første er Chromium, som er et googleeid testnett med åpen kildekode for Google Chrome. Brave er basert på Chromium som danner nettleserens grunnleggende kode.

De fjernet ganske enkelt google spyware, la til HTTPS overalt, blokkerte noen sporingsfunksjoner, la til Tor uten instruksjoner, en BAT-lommebok og tilfeldige bakgrunner for hver nye ubrukt fane.

Den andre er standardsøkemotoren. Du kan angi Google som standardsøkemotor. Dette anbefales imidlertid ikke. Den tredje er, Brave nettleser kan bare bruke Chrome-utvidelser, dette muliggjør enklere migrering ettersom Google kontrollerer markedsandelen til internettbrukere, og det er grunn til at også hovedparten av utviklere oppretter nettleserapper..

Modige nettlesere kan også bruke Google-tjenester indirekte hvis brukeren trenger tilgang til Gmail, se på YouTube eller andre Google-tjenester.

Alle annonser, inkludert Google-annonser, vil ikke vises, da sporingsdata er deaktivert av Brave Shields. Brave Shield blokkerer ikke bare annonser, men har informasjonskapselkontroller, HTTPS-oppgraderinger, blokkerer skript, forebygging av fingeravtrykk, og disse tjenestene kan tilpasses per nettsted eller globalt for hvert nettsted. Noen egenskaper er ikke tilgjengelig for alle plattformer, så gjør alltid din egen undersøkelse.

Modig nedlasting av nettleser

Så nå, etter en liten introduksjon, tenker du at du kanskje vil prøve Brave? Gå til Brave.com og velg Last ned. Dette minner meg om den gamle Internet Explorer og Bing-vitsen. Den eneste gangen du noen gang vil bruke IE og Bing, er hvis du trenger å slå opp en annen nettleser etter at du har installert Windows. Når vi snakker om IE, bruker de også Chromium til basiskoden.

Alle bør prøve den modige nettleseren. Utnyttelsen av minne eller RAM er imponerende og gjør en fantastisk jobb med å ikke stresse eldre datamaskiner. Vi vil imidlertid ikke kjøre dette på et Pentium 3-system, ikke le for hardt, dette er en legitim bekymring for veldedige organisasjoner som tilbyr datamaskintrening til barn og voksne.

Mange mennesker over hele verden har ikke råd til bedre datamaskiner, og Brave browser er ikke noe for dem. Ubankede banker av en grunn. De har ikke papirer og vil aldri få lov til å KYC. Som sådan kan de aldri få noen økonomisk gevinst ved å bruke den ene nettleseren som kunne ha hjulpet dem med å oppgradere sine aldrende datamaskiner.

Hvordan bruke Brave browser

Brave-nettleseren er intuitiv og enkel å bruke. Hvis du kan bruke Internet Explorer, kan du bruke modig. De har en enkel å sette opp grensesnittet som stiller noen spørsmål om hvordan du vil bla. Når Internett er fullført, er det lett tilgjengelig på en semi-privat til privat måte, avhengig av ditt valg.

Når du har fått nettleseren i gang, vil du umiddelbart merke at noen få ting er forskjellige. Når du åpner en ny fane, får du et fantastisk bilde av noe kult, i det minste tror vi det. De gir deg noen få statistikker øverst til venstre, som inkluderer; Annonser og sporere blokkert.

Denne statistikken er den viktigste grunnen til å bruke Brave. De lar ikke visse detaljer avsløres om deg til nettstedene du besøker, dette inkluderer internettloggen din og plasseringen din. Dette begrenser annonsører fra å direkte identifisere interesser du liker og ikke liker, noe som betyr at de ikke kan markedsføre deg.

HTTPS-oppgraderinger beskytter også dataene dine ytterligere ved å kryptere økten din. Gjør det vanskeligere for trafikken din å bli analysert. Den siste beregningen er din sparte tid, dette er direkte et resultat av at du ikke laster inn annonser og ikke svarer på trackere. Tenk deg å prøve å komme deg ut av kontoret, men det er bursdagen din, og alle vil ønske deg. Dette er surfing med annonser.

Tenk deg dagen du endelig trekker deg fra en jobb du hater, du bare går inn, gir sjefen din oppsigelse og går ut. Rask, enkel og virkelig tilfredsstillende. Slik er det å surfe uten annonser. Annonsefri surfing forlenger batterilevetiden dramatisk, ettersom nettleseren din rett og slett ikke gjør disse oppgavene lenger.

Det er også en klokke som ikke er om 24 timer, så den er ubrukelig etter vår mening. De har prøvd å fastsette dette problemet i nesten 2 år og har rett og slett gitt opp. Den siste tingen å nevne er lommeboken som vi nevnte ovenfor. Mens de også har gitt ut en Binance lommebok i Nattlig versjon dette er ikke tilgjengelig i den stabile utgivelsen, så vi kommer ikke til å kommentere ennå.

Modige belønningsannonser

Mens vi er helt imot å bruke Uphold lommeboken. Måten de har valgt å tjene penger på dette prosjektet er respektabel. Modig nettleser selger målrettet markedsføring til annonsører. Brukere som velger å se annonser får betalt for sin tid i Basic Attention Token eller BAT. Det er vinn-vinn for alle involverte parter.

En annen funksjon i tjenesten er å tippe innholdsskaperen for innholdet. Dette gjør at alle utgivere og skapere også kan dra nytte av oppmerksomheten din, selv om du fjernet deres økonomiske insentiv til å lage innhold.

Markedsføringsgeniet bak Brave and BAT er fantastisk. Det er som et virus. Hvis du tipser en skaper som ikke har registrert seg, blir de økonomisk stimulert til å registrere seg, og overlater KYC-data for å ta ut penger fordi gratis penger er tilgjengelige og de fleste verdsetter penger fremfor personvern.

Er Brave browser bedre enn Chrome?

Ja. Modig nettleser er bedre enn standard Google Chrome. Google Chrome er designet som et direkte markedsføringsverktøy, som kontrollerer 64,45% av markedsandelen. Chrome har innebygde plugins som kan deaktiveres. Chrome samler inn data om brukere, behandler disse dataene ved hjelp av algo og leverer innhold direkte i synsfeltet mens du surfer på internett. Å samle milliarder av dollar i prosessen, det gamle ordtaket “hvis det er gratis, er du produktet” kommer til å tenke på deg.

Når det brukes på denne måten, laster Chrome sakte inn sider. Det blir en prosessor og minnehog, som tømmer batteriet eller skyver strømforsyningsenhetene eller PSU-en hardere enn nødvendig. Koster deg tid og strøm.

Modig nettleser vs Safari

Safari er designet av Apple Inc. Den eneste bruken for Safari er å laste ned en annen nettleser. Gitt Safari er mye bedre enn IE, med en total markedsandel på 17,5%. Safari gjør det ganske bra for seg selv å komme på andreplass.

I tillegg vil Apple prøve å beskytte dine digitale rettigheter og gå til retten for ikke å overlevere dataene dine til offentlige etater hvis og hvor kryptering brukes, men hvis de blir tvunget til en rettskjennelse, vil de overholde.

Modig mot Firefox

Nåværende administrerende direktør i Brave Brendan Eich var også skaperen av Javascript og tidligere administrerende direktør i Mozilla Corporation. Mozilla Corporation opprettet og administrerer Firefox. Mozilla tjener pengene sine på … Du gjettet det, annonser. Vel, liksom. Søkemotorer betaler Mozilla royalty for å bruke nettleseren for å få tilgang til brukernes data. Firefox er gratis og åpen med et utviklingssamfunn basert over hele verden. Det eies fortsatt av Mozilla, som er et kommersielt selskap.

Tor-nettleseren er basert på Firefox av en grunn, det er svært tilpassbare tilleggsprogrammer er ikke innebygde, men tilgjengelige for installasjon og bruk. I en rettferdig kamp med plugins har Brave det vanskelig mot Firefox. Vi tror ikke Brave-nettleseren bruker Tor fullt ut og mangler de nødvendige tilleggene som er tilgjengelige i Tor-nettleseren for å endre identitet mens du surfer mens du fremdeles kan oppnå dette ved å lukke alle Tor-økter, vinduer og faner og åpne en ny Tor-økt, vindu eller fane.

Firefox kontrollerer 4,58% av nettleserens markedsandel med rundt en kvart milliard aktive månedlige brukere, fortløpende er de 20 ganger større enn Brave Browser, som har 12 millioner aktive månedlige brukere.

Modige nettleser Fordeler og ulemper

Modig nettleser har flere fordeler enn ulemper. Det er et bedre nettleservalg når det gjelder personvern og sporer mindre, sammenlignet med standard nettleserinstallasjoner. Den leveres standard med en innebygd Adblocker og er raskere og mer effektiv når du surfer på internett.

På den andre siden er Brave nettleser prisgitt Googles når det gjelder utvidelser, da den ikke har sitt eget bibliotek med tilleggsprogrammer og må følge dikteringen fra en tredjepart. Tredjepartsutvidelser blir heller ikke undersøkt av Brave individuelt, heldigvis vil Brave-nettleseren gi råd om den legger merke til uønsket aktivitet fra tillegget. Det er Tor-tjenesten fungerer, men sammenligner ikke med den originale Tor-nettleseren, og dette er rett og slett en markedsføringsgimmick, etter vår mening.

Importfunksjonen for modig nettleser er nyttig for bokmerker og historikken din, og det er det. Brave kan ikke importere passordene dine. Det er en smerte for de fleste sluttbrukere. Man kan hevde at du ikke bør lagre passordene dine i nettleseren din, men ingen følger rådene, bortsett fra folk som har blitt hacket og lært av feilene sine, disse brukerne er få og langt mellom.

Ulemper

Elefanten i rommet med Brave Rewards og deres opt-in markedsføring er at du godtar en tjeneste der du er produktet. Dette kan være greit for visse mennesker, men det er et halvt mål.

For å utbetale BAT-tokens for ekte penger, må du gjøre KYC, som beseirer poenget med online personvern. Folk trenger færre pålogginger knyttet til deres virkelige identiteter. Hvert selskap som har KYC-dataene dine, er en ekstra angrepsvektor for hackere.

Hvorfor skal du bruke?

Brave-nettleseren leverer det som er lovet, de er uten tvil best i klassen for strømutnyttelse og vil dramatisk forlenge batterilevetiden. Personlig har vi ikke sett annonser på mange år, og vet ikke hva oppstyret handler om. Vi kommer ikke til å liste opp pluginene våre på grunn av opsec og hva ikke.

modig nettleseranmeldelse

Brave Browser Review: Konklusjon

Å surfe privat er et ansvar, ikke en rettighet. Mens Brave-nettleseren er et skritt i riktig retning. Det er bare ok, det tilbyr ikke noe spesielt på personvernfronten og er ikke det beste verktøyet. Selv om Tor er bedre, ikke la deg villede til å tro at du er trygg å bruke den heller.

Privat surfing handler om et utvidet sett med protokoller, ikke bare ved hjelp av en magisk nettleser som vil beskytte deg. For det første, få en VPN, tenk på å formatere den nåværende maskinen din med DBAN og starter med en ny installasjon. Det er noen få personvern opplæringsprogrammer som virkelig kan hjelpe til og med virkelig gamle. Noen trinn er ekstreme og avhenger av hva du prøver å gjøre.

Våre KYC-data er verdt mer penger for oss enn Brave browser kan tilby, alt som trengs er en lekkasje for å få identiteten din stjålet og bli tvunget til å kaste bort år av livet ditt og kjempe for din egen identitet. I denne limbo-perioden kan du ikke kjøpe et hus, skaffe deg en ny bil, og politiet kan holde deg i tankene om at du er identitetstyven.

Selv om vi ikke føler at Brave-nettleseren skiller seg ut sammenlignet med mengden, er det et flott sted for brukere å starte når det gjelder sikkerhet og personvern. Brukere som ikke vet noe om beste praksis på nettet trenger et solid utgangspunkt, og modige gir dette i spar. Dessverre er personvernsikkerhet som en lastet pistol, og sluttbrukere kan skyte seg i foten.

Brave er den beste strømsparingsleseren som er tilgjengelig. Vi har vært og kommer til å fortsette å bruke Brave browser når vi bruker enheter som kjører på batterier. Det er en fantastisk energisparer, og vi anbefaler alle å prøve dem.

Fanen tilfeldig bakgrunn er den beste funksjonen denne nettleseren har, den bremser deg ned for å virkelig reflektere over hva du skal søke etter eller hvilket nettsted du er i ferd med å besøke. Å ta et øyeblikk for å reflektere og observere ekte skjønnhet er et hyggelig avbrekk fra det digitale livets grind.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me