Evercoin Review 2021 – Cryptocurrency Wallet Fordeler og ulemper

Den daglige bruken av kryptovaluta har blitt mer personlig ettersom vanlig bruk øker dramatisk. Og som sådan vokser behovet for mer personlig involvering i forvaltningen av digitale eiendeler. Imidlertid er det bare noen få lommebøker eller børser der ute som gir brukerne fleksibilitet til å håndtere sin digitale aktivaportefølje uten store avveininger mellom sikkerhet og likviditet. Her skal vi gjøre en Evercoin-gjennomgang for å vise frem noen av funksjonene som gjør at plattformen skiller seg ut, og gir innsikt i sikkerheten.

evercoin anmeldelse

Inntil nå vil brukere av kryptovaluta være pålagt å bruke forskjellige lommebøker for forskjellige eiendeler, noe som kan være tungvint å administrere. I tillegg kan det i mange tilfeller være ganske oppoverbakke å måtte bytte en eiendel mot en annen; si for eksempel at Bob og Alice har en transaksjon å utføre mellom dem og Bob ber om en spesifikk eiendel som Alice ikke eier for øyeblikket, hun måtte bruke en børs for å konvertere den eiendelen hun har til den relative eiendelen til Bob.

Det vanlige problemet med eksemplet ovenfor er behovet for å håndtere valutakostnader, blockchain-transaksjonsgebyrer, blockchain-bekreftelsestid, KYC-forsinkelser (der det er nødvendig, forutsatt at Alice for øyeblikket ikke har en konto med veksling av renter), valutakurser og endelig tiden det tar for hele prosessen. Dette kan gjøre bruken av kryptovaluta ganske lite tiltalende. Imidlertid, med slike som Evercoin, reduseres hindringen for å administrere og overføre digitale eiendeler blant jevnaldrende.

Hva er Evercoin?

hva er evercoin

Noen gang lurt på hvordan Coinbase ble go-to-app for innbyggere i USA når det gjelder bruk av kryptovaluta. Faktum er at det gjorde det enkelt for de fleste kryptovaluta-brukere å administrere, handle eller overføre sine digitale eiendeler i bare noen få enkle trinn, men det støtter bare noen få eiendeler og har de private nøklene til brukerens midler, og tar dermed kontrollen fra brukeren. 

Bortsett fra Coinbase, er det en rekke andre cryptocurrency-lommebøker der ute, men bare noen få med funksjonene som finnes på Evercoin plattform. Så hva er Evercoin, kan man spørre seg, spesielt når støttespillere som Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis, nylig samlet $ 1 million for å støtte utviklingen av plattformen? I denne Evercoin-gjennomgangen håper vi å utforske hva som gjør plattformen til en interesse for store navn i kryptovalutaindustrien.

Evercoin er et produkt av Silicon Valley, en som kan betraktes som en lommebokhybrid som tilbyr tjenestene til både en kryptovaluta-utveksling og en ikke-forsiktig lommebok. Den ble grunnlagt i 2017 av Talip Ozturk sammen med 5 andre lagkamerater. Talip sies å ha utnyttet sin erfaring med etableringen av Hazelcast – en åpen kildekode i minnet distribuert database populær blant mange finansinstitusjoner – for å utvikle Evercoin-appen, etter å ha sett hvor forstyrrende potensialet til åpen kildekode-teknologi kan være når det kombineres med distribuert teknologi.

Evercoin-plattformen tillater tilsynelatende brukere å ha kontroll over sine digitale eiendeler mens de er på farten. Foreløpig kan du få tilgang til den via en Android- eller iOS-app. Plattformen søker å konkurrere med de beste kryptovaluta-utvekslingene samt forvaringsplattformer for å gi den største opplevelsen for den ferdige kryptovaluta-brukeren.

Evercoin-appen

Evercoin-appen har en slank grønn design med et marked, lommebok, krypto-til-krypto-utveksling i sanntid og en aktivitetslogg som lar brukeren sømløst navigere gjennom brukshistorikken. Appen har også et støttesystem i appen som gjør det enkelt for en bruker å kommunisere med teknisk støtte på plattformen hvis de skulle få problemer med å administrere eiendelene sine..

Installer Evercoin på iOS

Installer Evercoin på iOS

I skrivende stund støtter appen for øyeblikket ca. 19 kryptovalutaer, inkludert: 

 • USD-mynt (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Dekret (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digibyte (DGB)
 • TRON (TRX)

Plattformen har også lovet å legge til støtte for flere ERC-20-tokens.

Evercoin Review: Fordelene

Det aller første som skiller seg ut er at appen er en ikke-forvarende lommebok som lar brukerne ha kontroll over pengene sine når de kontrollerer den private nøkkelen..

Plattformen eliminerer registreringshinderet, og ofte begrenser de fleste brukere som ikke vil dele sine private data med sentraler. Med andre ord, brukere kan bruke plattformstjenesten mens du er på farten, da den ble designet for å gi et visst nivå av anonymitet. Imidlertid er det kontobegrensninger som bare kan låses opp når KYC-nivåer fjernes.

I motsetning til de fleste kryptokursutvekslinger eller lommeboktjenester som ber om registrering og verifisering av identitet før de bruker tjenestene på plattformen, tillater Evercoin-appen brukere å kunne bruke tjenesten ved nedlasting uten å måtte gå gjennom smerten ved å vente på registreringen eller KYC. bekreftelsesprosessen skal fullføres.

En annen viktig funksjon er en begrensningsordre, et alternativ som lar brukerne sette hvilken pris en eiendel skal handles til hvis den nåværende markedsprisen er ugunstig, som å kjøpe lavt og selge høyt, en kul måte å tjene på et flyktig seil. Denne funksjonen er en sjelden vare på de fleste mobile lommebøker og skiller absolutt denne hybridlommeboken fra hverandre.

Tradere kan dra nytte av prisvarselfunksjonen for å gjøre det mulig for dem å holde rede på prisendringer i stedet for å stirre hele dagen på diagrammet. Live-støtte i appen som lar brukerne kommunisere problemene sine i sanntid, og ikke nødvendigvis å måtte avslutte appen.

Evercoin Review: Ulempene

Gebyrstrukturen er ikke godt stavet, ettersom bytteavgiftene ofte blir priset inn i kursene mens de bytter eiendeler, og en misforståelse av nybegynnere i kryptovaluta-verdenen kan være en stor avvikling. Hvem vil tross alt betale høyere avgifter? Ingen!

Den andre avstengningen kan være det faktum at det er begrensede gateways å konvertere mellom fiat og kryptovaluta. Å kjøpe kryptovalutaer med fiat (USD) er for øyeblikket bare tilgjengelig av 10 amerikanske stater ved å koble brukerens bankinnskudd. Selv om plattformen lover å rulle ut flere banker i fremtiden, kan dette imidlertid i mellomtiden sende brukere til andre plattformer for å kjøpe sine eiendeler og deretter komme tilbake og lagre på Evercoin-appen – litt for mye bry.

Er Evercoin trygt?

Som en del av de store utfordringene i kryptovalutaindustrien – til tross for løftet om desentralisering, og den uendelige muligheten for å gjennomføre sømløst med større hastighet og lavere avgifter enn sittende finansielle systemer; sikkerhet og kontroll av digitale eiendeler på en sentralisert kryptokursutveksling har alltid vært en bekymring for nåværende brukere og en stor avskrekkende effekt også for nye brukere.

Før ravisen med mobile lommebokapper, eller harde lommebøker, måtte de fleste kryptovalutaeiere stole på kryptobørsene for å holde pengene sine, og dette kom med mange problemer, da det utsetter brukeren for risikoer som tap av midler gjennom hacking eller kanskje på grunn til illikviditet. Derfor bør enhver forvaring eller utvekslingstjeneste for kryptovaluta oppfylle en bestemt standard for å bli ansett som trygg for bruk.

Så, er Evercoin trygt for bruk? Etter å ha gått gjennom denne Evercoin-gjennomgangen, er den beste måten å bestemme dette helt sikkert å vurdere hva plattformen foreslår, og deretter matche dem med sanntids brukeropplevelser, som kan være den perfekte måleren for å understreke styrken eller svakheten til plattformen.

IOS-versjonen av appen har fått mange utmerkelser med en rangering på 4,7 av 5 fra 2,6 000 rangeringer på Apple App Store. På Android-plattformen kunne en gjennomsnittlig vurdering på 4,0 av 5 fra 132 anmeldelser, med bare noen få klager på feil som støttet adressert kunne løses ved å oppdatere appen, og andre klaget også over å miste penger på grunn av høye avgifter, kanskje på grunn av manglende klarhet i hvordan gebyrstrukturen fungerer på plattformen.

Samlet dom

Brukergrensesnitt: Vennlig og enkel å bruke.

Sikkerhet av midler: Brukerne eier og har kontroll over den private nøkkelen.

Likviditet: Øyeblikkelig fylling av ordre, bortsett fra funksjonen Begrens ordre, brukes.

Brukerstøtte: Live og aktiv støtte.

KYC Krav: Ja, for høyere transaksjoner.

Transaksjonsgrenser:

 • For nivå 1, bytt $ 0 / daglig
 • For nivå 2, bytt $ 100.000 / daglig; Bank kjøper $ 1000 / ukentlig; Bankuttak $ 1000 / daglig [ID-bekreftelse kreves].

Evercoin-avgifter: Avgift er innlemmet i valutakursen, og varierer fra 0,5-0,8% av transaksjonen.

Les mer: Hvordan kjøpe krypto ved hjelp av USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me