Freewallet anmeldelse: Beste mobile iOS og Android Crypto Wallet?

I denne Freewallet-gjennomgangen vil vi evaluere de beryktede krypto-lommebøkene basert på kriterier som; funksjoner, avgifter, sikkerhet, veikart og mye mer …

Med det sagt, la oss hoppe rett inn i det!

Hva er Freewallet?

Freewallet er en nett-, iOS- og Android-støttet lommebok med digital valuta, bygget for å lagre og administrere flere støttede kryptovalutaer, og også med en innebygd sentral som ble utviklet av Freewallet, en Tallinn, Estland-basert utvikler og kan nås online på freewallet. org.

Freewallet er blant de få i lommebokfamilien som startet den første mobil-kryptovaluta-lommeboken, med både innebygd kryptoutveksling og fryselager.

Freewallet er for kryptobrukere og tradere. Den ble først utgitt i januar 2016 i Tallinn, Estland. Freewallet-teamet opprettet først en lommebok de kalte “FantomCoin Wallet”, som de brukte for å teste deres tekniske dyktighet, tilpasningsevne og standarder, og også for å redusere risikoen for de tidlige fuglene..

Etter testen fortsatte Freewallet-teamet med å lage et par lommebøker for populære kryptovalutaer, og deretter lansere enkeltlommebøker for mynter som Bitcoin, Monero, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, etcetera. De lanserte også Freewallet-lommeboken med flere valutaer, Freewallet Lite og Freewallet Tokens-lommeboken for Ethereum blockchain-baserte tokens.

Utviklingshistorie for frikvarter:

Fra begynnelsen av 2016 ble Ethereum-lommeboken av Freewallet rangert som nummer én på Google Play. Så i juli 2016 godkjente Apple at det var Bitcoin, Monero og Ethereum lommebøker og publiserte dem på iOS App Store. Freewallet har gjennomgått et par oppgraderinger og har registrert mange milepæler og utviklingssuksesser.

Freewallet var det første lommeboklaget som designet en bestemt Bitcoin Cash (BCH) lommebok for Android og iOS og en spesifikk Bitcoin Gold (BTG) lommebok for Android-brukere. Innen 2017 lanserte Freewallet-teamet nettversjonen av Freewallets multivaluta-lommebok-app, og innen 2018 ble Freewallets lommebøker generelt rangert som nummer tre i kategorien “mest populære online lommebøker” for Android.

I 2018 lanserte Freewallet-teamet den aller første spesifikke TRON (TRX) lommeboken for Android umiddelbart etter at TRONs uavhengige blockchain-økosystemmigrasjon ble utgitt. Samme 2018 registrerte Freewallet et offisielt white label-prosjekt kalt “Multiwallet”.

Om gangen hadde Freewallet en rekord på 23 583 APK-nedlastinger for Freewallet hver måned.

Hva er inkludert i Freewallet?

En Freewallet-gjennomgang skal kunne begynne med det som er inkludert;

De viktigste tilleggene som er inkludert i samlingen av Freewallet-lommebøker, er tilstedeværelsen av den innebygde utvekslingen, effektiv fryselager, en personlig side for innskudd, og det er lett å gjøre funksjonen kjent uten å måtte gjøre brukerne bekymret for ulike spesifikke tekniske funksjoner og komplekse innstillinger.

Freewallet-familien har et bredt spekter, startende fra sin krypto-lommebok med flere valutaer til lommebøker med én valuta for Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, TRON, Bitcoin Gold og også Tether.

Utvalget av lommebøker som Freewallet hoster inkluderer sin web-lommebok med flere valutaer, det er iOS og Android Freewallet APK med flere valutaer, 22 lommebøker med én valuta for Android og 8 lommebøker for en valuta.

Freewallets lommebok med flere valutaer støtter over 30 digitale valutaer som kan lagres, overføres og byttes. Den har Freewallet-lommebok-funksjoner og enda mer, som inkluderer høydepunktene av valutaer som er på rask vei med hensyn til vekst i hvert enkelt øyeblikk, det viser også brukerens aktive lommebøker i ‘Favoritter’.

Freewallet har også sin Token lommebok, spesielt laget for tokens bygget under Ethereum blockchain økosystemet. Den mottar, lagrer og overfører Ethereum-baserte tokens. Denne Token-lommeboken støtter over 350 ERC20-tokens, og selvfølgelig også Ethereum. Den er for øyeblikket bare tilgjengelig for Android-brukere.

Det er også Freewallet Lite, bygget av Freewallet-teamet. Denne lommeboken kom åpenbart etter de forskjellige negative vurderingene om at Freewallet var en forvaringslommebok som inneholder brukernes private nøkler. Denne lommeboken sikrer at det opprettes en ny adresse for hver transaksjon automatisk, og den totale saldoen og transaksjonsaktiviteten er vanskelig å spore. Det er en hierarkisk deterministisk lommebok som ikke krever noen registrering, har total anonymitet, klientstyrt privat nøkkellagring og 100% privatliv. Denne utviklingen er en stor prestasjon laget av Freewallet-teamet. Freewallet Lite støtter for øyeblikket Bitcoin-, Ethereum- og ERC20-tokens og er tilgjengelig for både Android- og iOS-mobilbrukere.

Freewallet-partnere:

Som en del av utviklingen og oppgraderingene, og selvfølgelig for å muliggjøre støtte for flere populære mynter over tid, har Freewallet gått inn i forskjellige partnerskap med forskjellige ledende mynter, krypto / digitale prosjekter og finansielle firmaer som Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , EOSDT og Decent Wallet, for bare å nevne noen få.

partnere for gjennomgang av freewallet

Freewallet Review: Funksjoner

Freewallet som familie har et par identifiserbare funksjoner blant dem som skiller dem ut sammenlignet med andre lommebøker, de inkluderer;

Mulighet for å kjøpe støttede mynter ved hjelp av et kredittkort.

freewallet gjennomgang kredittkort kjøp

  • Forhåndsbetalt telefon kan fylles på med bitcoin direkte fra Freewallet
  • Tilstedeværelse av fire forskjellige gebyralternativer mens du overfører Bitcoin og andre mynter
  • Tilgjengelighet av 13 forskjellige språkfunksjoner, inkludert engelsk, tysk, fransk, spansk, russisk, italiensk og forenklet kinesisk
  • Avgiftsfrie øyeblikkelige transaksjoner mellom Freewallet-brukere

Freewallet anmeldelse: avgifter

Det er vanskelig å finne mye gebyrinformasjon på Freewallet. På forsiden er alt gratis å bruke. Ingen registreringsavgifter, abonnement eller mye spredning på valutakurser.

Gebyrer for frikvarter er like mye. Det kommer med et standardgebyr for hvert gebyralternativ, avhengig av hvor presserende overføringen er som endres når beløpet som skal overføres tilregnes. Den har alternativene for lav, normal, rask og presserende avgift.

Gebyret som belastes for hvert gebyralternativ, avhenger utelukkende av transaksjonsmengden og gjeldende nettverksbelastning. Standardavgiftsalternativet forblir faktisk på “Normal”.

Funksjonen med å måtte velge mellom forskjellige gebyralternativområder gir deg muligheten til å regulere hastigheten på din digitale valutatransaksjon selv.

Er Freewallet trygt?

Man vil svare ja. Freewallet har aldri hatt noen negativ sikkerhetsrekord. Teamet sørger for sikkerheten til brukernes midler og har satt forskjellige sikkerhetsfunksjoner på plass for å muliggjøre det, som inkluderer;

  • Tilstedeværelse av PIN-kode og Touch ID.
  • Aktiv 2faktorautentisering.
  • Multisignatur av transaksjoner før bekreftelser.
  • Kjølerom for midler.
  • Mulighet for regelmessig å gjennomgå alle påloggede økter og avslutte ukjente.
  • Tilstedeværelse av transaksjonsgrenser ved uttak, som kan tilpasses av brukeren.

Er Freewallet den beste krypteringslommeboken?

Freewallet blir kanskje ikke rangert som den aller beste krypto lommeboken, men etter funksjonene, historien og vurderingene, skiller den seg ut som en enestående kryptolommebok for kryptobrukere og handelsmenn. Freewallet er også enkelt å installere, sette opp og bruke, med veldig enkle og brukervennlige grensesnitt (som du kan se nedenfor).

freewallet anmeldelse dashbord

Alternativer til Freewallet:

En Freewallet-gjennomgang vil være ufullstendig uten å gi noen få alternativer til Freewallet basert på deres funksjoner, sikkerhetsbase og tilbudte tjenester. De inkluderer ESR-lommebok, Electrum, Blockchain-lommebok, Coinomi, Jaxx, Cryptonator, UnifyPay, GuardaWallet og Monerujo.

Du kan alltid kontakte Freewallets support for mer informasjon om teamet og dets produkter, inkludert utviklingsoppdateringer, eller sjekk det er hjemmesiden for mer informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me