Jaxx VS Exodus 2021: [Sammenligning av myntlommebøker og anmeldelser]

Som om det er mange kryptovalutaer der ute, er det også mange kryptovaluta-lommebøker. Maskinvare eller programvare, stasjonær eller mobil, enkeltvaluta eller flervaluta, det er mye å velge i. Hvis du gjør litt undersøkelser om den beste kryptoboksen, er Jaxx og Exodus konsekvent blant de beste. Men hva er forskjellen mellom dem??

Hvem skulle komme på topp i en Jaxx VS Exodus-kamp? Les videre for en fullstendig sammenligningsguide og gjennomgang av hver mynt.

Jaxx vs Exodus sammenligningstabell

JaxxExodus
Jaxx Mosebok
Type: Desktop (Windows, macOS, Linux) Type: Desktop (Windows, macOS, Linux)
Kryptos som er oppført: 90+ Kryptos som er oppført: 100+
Hardware Wallet Support: Nei Hardware Wallet Support: Ja
Nybegynnervennlig grensesnitt: Ja Nybegynnervennlig grensesnitt: Ja
Mobilapp: Ja Mobilapp: Ja
Pris: Gratis Pris: Gratis
Besøk Wallet Besøk Wallet

Hovedforskjell

Hovedforskjellen mellom dem er at Exodus støtter Trezor hardware lommebok. Jaxx har ingen støtte for hardware-lommebøker på det tidspunktet, selv om de hevder at denne funksjonen kan legges til i fremtiden.

Begge lommebøkene er veldig like i de fleste andre aspekter.

Hva er Jaxx?

jaxx vs utvandring

Jaxx er en programvare lommebok med flere valutaer opprettet i 2014 av Anthony Diiorio, en av Ethereum blockchain medstiftere.

Denne gjennomgangen vil faktisk fokusere på Jaxx Liberty-lommeboken, som er den nyere versjonen som erstattet den gamle Jaxx-lommeboken, selv om begge fortsatt er rundt.

Det er gratis å laste ned og bruke og tilgjengelig for alle større stasjonære plattformer: macOS, Windows (32- og 64-bit) og Linux (32- og 64-bit). Det finnes også mobilapper for både Android og iOS. Den er også tilgjengelig som en Chrome-nettleserutvidelse.

Egenskaper:

 • Brukervennlig grensesnitt: Både stasjonære og mobile apper har et enkelt, rent grensesnitt som lar brukerne se saldoen (både generelt og for hver mynt), transaksjonshistorikk og annen relevant informasjon.
 • Flere valutaer støttes: For tiden støtter Jaxx over 90 kryptovalutaer, fra de mest kjente som Bitcoin, Litecoin og Ether til et godt utvalg av altcoins.
 • Kobling mellom enheter: Jaxx Liberty-lommeboken er tilgjengelig for alle større plattformer, både stasjonære og mobile. Dette betyr at du kan installere lommeboken på flere enheter samtidig. Jaxx lar deg koble alle enhetene dine sammen, noe som betyr at du får tilgang til kontoene dine fra datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.
 • Innebygd kryptobørs: Jaxx Liberty bruker Changelly og Shapeshift APIer for å drive en innebygd sentral som lar deg kjøpe, selge og utveksle kryptotokener..
 • Innebygd blokkutforsker: Jaxx har en innebygd blokkutforsker som lar deg se transaksjonsinformasjon på blokkjeden uten å forlate appen.
 • Innebygd nyhetsutforsker: Nyhetsmodulen til Jaxx Liberty leverer daglige overskriftsnyheter om kryptovaluta rett i lommeboken.

Jaxx Liberty Wallet-avgifter:

Jaxx er gratis å laste ned og bruke, og de tar ingen transaksjonsgebyrer. Det er selvfølgelig et transaksjonsgebyr hver gang du sender krypto til en annen lommebok.

Denne avgiften avhenger av det spesifikke tokenet du sender og hvor høy aktiviteten er på blockchain på det aktuelle tidspunktet. Men dette er et nettverksgebyr, betalt til blockchain og ikke til Jaxx.

Om nettverksgebyrer, når du sender krypto til en annen lommebok, lar Jaxx deg velge om du skal betale mellom “høye”, “middels” eller “lave” avgifter. Å betale høyere avgifter betyr at transaksjonen din vil gå raskere, men de to andre alternativene er tilgjengelige for deg hvis du ikke har noe imot å vente.

Så hvordan tjener Jaxx penger? De tar et transaksjonsgebyr når du bytter. Med andre ord når de bruker Changelly eller Shapeshift API til å bytte ett token mot et annet.

Jaxx sikkerhet

Ingen omtale av Jaxx kan være komplett uten å ta opp det grunnleggende spørsmålet, “Er Jaxx Liberty Wallet trygt?”. Jaxx Liberty lagrer dine private nøkler på enheten din og ikke på noen online servere.

Og det er bra fordi det betyr at bare du har kontroll over nøklene dine, selv om nettstedet deres er kompromittert på noen måte.

Å få tilbake nøklene dine hvis enheten din er skadet, oppnås via en frøfrase (som er som et passord) som du bør lagre trygt.

På baksiden er det ingen støtte for 2FA, noe som vil tillate et ekstra sikkerhetslag.

Jaxx Liberty Review

Jaxx Liberty Wallet er ofte rangert som en av de beste bitcoin lommebokappene der ute. Og det krysser av for mange av de riktige boksene; det er en lommebok med flere valutaer, noe som betyr at du ikke trenger å laste opp datamaskinen eller telefonen din med hundrevis av apper hvis du skal håndtere mange tokens.

Dine private nøkler er trygt lagret offline. Den har en innebygd kryptoutveksling, nyhetsfeed og block explorer, og den synkroniseres på tvers av alle dine forskjellige enheter.

Selv om det har mye å gjøre for det, er det to problemer knyttet til sikkerhet. For det første har Jaxx Liberty Wallet ingen støtte for 2FA, og å ha det vil legge til et ekstra ekstra sikkerhetslag som alltid er velkommen.

Men den sikreste måten å lagre kryptovalutaen din på, er uten tvil en maskinvarelommebok, spesielt hvis du håndterer store mengder. Evnen til å koble til og synkronisere med en hardware wallet er en annen funksjon som mangler i Jaxx.

Fordeler & Ulemper

Jaxx Pros

 • Brukervennlig grensesnitt for nybegynnere
 • Multi-valuta lommebok
 • Tilgjengelig for de fleste stasjonære og mobile plattformer
 • Kobling på tvers av enheter
 • Innebygd blokkutforsker
 • Innebygd bytte
 • Innebygd nyhetsfeed

Jaxx Cons

 • Ingen 2FA
 • Ingen støtte for hardware lommebøker

Besøk Wallet

Hva er Exodus?

Jaxx vs Exodus

Som den forrige oppføringen i denne anmeldelsen, er Exodus også en programvare lommebok med flere valutaer. Den ble opprettet i 2015 av JP Richardson og Daniel Castagnoli for å gi en brukervennlig kryptovaluta-lommebok som selv nybegynnere ikke kunne håndtere uten problemer..

Mosebok er gratis å laste ned og bruke og tilgjengelig på skrivebordet for Linux, Windows og macOS og mobile enheter som kjører iOS og Android.

Egenskaper

 • Brukervennlig grensesnitt: Exodus ’designere ønsket å bygge en enkel lommebok som selv nykommere i kryptoverdenen enkelt kunne bruke. Og de lyktes absolutt. Selv om det er andre nybegynnervennlige lommebøker der ute, kommer Exodus ut på toppen for sitt rene, enkle brukergrensesnitt
 • Flere valutaer støttes: I skrivende stund støtter Exodus over 100 kryptovalutaer. Topptegn som Bitcoin, Litecoin, Ether eller Ripple er gitt, men du kan også lagre noen interessante altcoins der inne.
 • Innebygd kryptobørs: Jaxx Liberty bruker Changelly og Shapeshift APIer for å drive en innebygd sentral som lar deg kjøpe, selge og utveksle kryptotokener..
 • Kobling mellom enheter: Hvis du installerer Exodus på flere enheter (for eksempel den bærbare datamaskinen, smarttelefonen og nettbrettet), vil du kunne synkronisere dem alle sammen og få tilgang til krypten din fra hvilken som helst av dem.

Utreisegebyr:

Exodus er gratis å laste ned og bruke, og mens de tar et transaksjonsgebyr når de bruker den innebygde sentralen, må du betale nettverksavgiften hver gang du sender krypto til en annen lommebok..

I motsetning til Jaxx lar Exodus deg ikke velge mellom “høye”, “middels” eller “lave” nettverksavgifter, så du kan forvente å betale høye avgifter hvis du sender krypto på et tidspunkt da blockchain er veldig opptatt..

Exodus Security

Her må vi igjen stille det grunnleggende spørsmålet, “Er Exodus trygt?”. I likhet med Jaxx lagrer Exodus dine private nøkler på enheten din og ikke på noen online servere. Å få tilbake nøklene dine hvis enheten din er skadet, oppnås via en frøfrase (som er som et passord) som du bør lagre trygt.

I likhet med Jaxx er det ingen støtte for 2FA, noe som vil tillate et ekstra sikkerhetslag. Et stort pluss for Exodus når det gjelder sikkerhet er at den kan sammenkobles med en Trezor-maskinvarebok. Maskinvarelommebøker tilbyr det høyeste sikkerhetsnivået for lagring av krypto.

Hvis du skal håndtere store mengder, bør du definitivt vurdere å kjøpe en maskinvarepungebok. Og hvis du kjøper en Trezor, kan du enkelt koble den med Exodus.

Exodus Review

Exodus rangerer konsekvent blant de beste lommebøkene for kryptovaluta, og det er en god grunn til det. Designet med tanke på brukervennlighet, og tilbyr et av de reneste, enkleste brukergrensesnittene der ute.

Kobling mellom enheter og innebygd utvekslingsfunksjonalitet gjør det bra for handelsmenn som er på farten eller for de som bruker kryptotokener som valutaer i virkeligheten.

Selv om det ikke mangler det ekstra sikkerhetslaget som 2FA tilbyr, gir muligheten for å bruke det sammenkoblet med en hardware lommebok det et forsprang på noen av sine konkurrenter..

Fordeler & Ulemper

Exodus Pros

 • Brukervennlig grensesnitt for nybegynnere
 • Multi-valuta lommebok
 • Tilgjengelig for de fleste stasjonære og mobile plattformer
 • Kobling på tvers av enheter
 • Innebygd bytte

Exodus Cons

 • Ingen 2FA
 • Ingen innebygd blokkutforsker
 • Ingen innebygd nyhetsfeed

Besøk Wallet

Jaxx vs Exodus: Konklusjon

Sammenligning av to av de beste programvarene, er ikke crypto-lommebøker lett. Det er en grunn til at både Jaxx Liberty og Exodus konsekvent er rangert blant de beste. Etter å ha lest denne Jaxx vs Exodus-sammenligningen, kan du se at begge lommebøkene har veldig like funksjonssett: de er lommebøker med flere valutaer, tilgjengelige for de fleste store stasjonære og mobile operativsystemer, er nybegynnervennlige og har innebygde børser..

Verken støtter 2FA. Jaxx tilbyr en innebygd blokkutforsker og nyhetsleser. Exodus støtter flere kryptovalutaer (men ikke så mye) og har fordelen av å støtte lommebøker for maskinvare.

Hvis du er nybegynner, bare kommer inn i krypto, kan du sette pris på Jaxxs nyhetsleser og blokkutforsker. Men hvis du skal håndtere mange kryptoer eller bare vil ha den ekstra sikkerheten hardware-lommebøker tilbyr, så har Exodus kanten.

Når alt kommer til alt, hvis du vil følge med på Exodus lommeboknyheter, kan du alltid gå til deres nettside eller sosiale medier. Hva synes du? Hvilken av disse to lommebøkene passer bedre for deg? Gi meningene dine i kommentarene nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me