Nebeus Review: Bridging Crypto to Cash på en enkel og sikker måte

I den følgende Nebeus-gjennomgangen skal vi ta en upartisk titt på kryptolåneplattformen og se hvordan den stabler seg sammenlignet med noen av de store guttene som crypto.com eller Celcius Network. Vi vil se nøye på alle de viktige elementene når vi velger en kryptolåneplattform for å satse på Bitcoin eller Etherum som; KYC, årlige avkastninger, sikkerhet og mye mer … Så når det er sagt, la oss hoppe rett inn i det!

Nebeus anmeldelse

Etter hvert som verden har innledet et nytt tiår, blir digitale valutaer sakte fremtidens penger. Når det er sagt, vokser populariteten til kryptovaluta fortsatt raskere enn den noen gang har gjort. Flere tjenester lar deg betale via forskjellige typer krypto, og økningen i DeFi har introdusert hundrevis av nye investeringsmuligheter i kryptorommet.

Spol frem til i dag, og du kan til og med utføre enkle oppgaver som å bestille hotell med Bitcoin.

Det neste trinnet etter å ha opprettet hverdagsverktøy for krypto er å tilby tradisjonelle banktjenester som lån og sparekontoer. Det er hundrevis av millioner ubankede mennesker over hele denne verdenen, noe som sannsynligvis forklarer (i det minste delvis) eksplosjonen av DeFi de siste årene.

Plattformer som Nebeus lar brukerne i over 100 land motta faktiske kontantlån som er støttet av kryptovaluta. Mens tidligere, en persons evne til å sikre et lån, var basert på flere faktorer som kredittpoeng, harde eiendeler osv … nå kan nesten alle få tilgang til et lån forutsatt at de har nok av en spesifikk kryptovaluta til å stille som sikkerhet.

Så la oss se nærmere på denne nye kryptolåneplattformen for å se hva den tilbyr!

Så hva er Nebeus?

Nebeus ble etablert i 2014 og er en fullverdig kryptovaluta-plattform som ble etablert for kryptovaluta-brukere og har vokst siden den gang.

Selskapet er kjent for å tilby et bredt spekter av tjenester relatert til kryptovaluta, som for eksempel hvelvlagring, kryptolommebok, sparekontoer, kryptobaserte lån og muligheten til å handle kryptovaluta enkelt og raskt.

Hva er tjenestene som tilbys av Nebeus?

I et nøtteskall tilbyr Nebeus tre hovedtyper av tjenester:

Peer-to-peer Bitcoin-lån

Nebeus Review - Bitcoin-lån

Nebeus gir peer-to-peer Bitcoin lån uten å måtte gjennomgå noen godkjenningsprosess.

Hvis du ikke vil ha kryptovalutaen din i en standard lommebok, kan Nebeus hjelpe deg med å konvertere den til kontanter. Selskapet bruker kryptovalutaen din som sikkerhet og gir deg det påfølgende kontantbeløpet satt inn på bankkontoen din. Det beste aspektet er at du ikke en gang trenger en kredittsjekk – du vil bare få fiat-pengene.

Nebeus lånetyper

Alle lånene gjøres på peer-to-peer-basis. Dette betyr at en annen part tilbød kontantene du mottar uten at banken spiller midtmannen. Selvfølgelig er den eneste ulempen her at prosessen kan ta litt tid og ikke er øyeblikkelig.

I likhet med ethvert lån kan det å være ugunstig å unnlate å betale gjelden din. Du kan ende opp med å miste all kryptovalutaen din hvis du ikke klarer å betale i tide.

I tillegg får du bare halvparten av kontantverdien av din Bitcoin; for å få et kontantlån på $ 3000, må du gjøre et Bitcoin-innskudd på $ 1500.

Men hvis du kan utføre betaler i tide og følge vilkårene, er dette en god lånetjeneste for folk som trenger å laste ned kryptovalutaen sin..

Krypto lommebok

Som navnet antyder, er kryptolommeboken det rommet der du kan holde all din kryptovaluta i et trygt og sikkert hvelv. Det lar deg også investere tilsvarende.

Ved hjelp av dette kryptolommebok, du kan overføre kryptovaluta blant andre Nebeus-brukere gratis.

Selv om du vil overføre krypto til eksterne kontoer, kan du gjøre det med lave avgifter; alle disse funksjonene kan du gjøre trygt i hjemmet.

I tillegg lagres alle kryptovalutaene dine i kalde (offline) kontoer, og holder den utenfor rekkevidde fra hackere. 

 

Sparekonto

I følge nyhetsrapporter har bankene begynt å innføre negative renter.

Dette betyr at i stedet for å motta penger som renter for å sette inn kontanter, må du betale penger til banken for å lagre pengene dine.

Sammen med den høyere inflasjonen som forventes i fremtiden på grunn av COVID-19 økonomiske skader, kan den samlede verdien av besparelsene din reduseres ytterligere.

For å bekjempe dette spesielle problemet tilbyr Nebeus sin kryptovaluta-sparekonto. Denne sparekontoen gir deg en årlig rente på 8,25% direkte inn på kontoen din (i EUR) hver måned. Midlene kan bli sammensatt eller trukket ut umiddelbart.

Du finner to spareplattformer du kan velge, basert på tidspunktet du vil holde kontoen åpen og mengden krypto.

Sparkontoen vil tillate deg å tjene ekstra passiv inntekt mens du holder kryptovaluta.

Kryptovaluta

Dette er den mest primære funksjonen til Nebeus – kjøp og salg av kryptovaluta. Kryptovalutaen kan handles via Nebeus ‘utvekslingsfunksjon.

Som nevnt tidligere kan du konvertere pengene dine til krypto eller endre en type krypto til en annen. Nebeus lar deg også kjøpe kryptovaluta via debet- / kredittkortet ditt eller bruke bankoverføring, slik at du gir deg mange måter å investere i kryptovaluta på.

Mens bankinnskudd kan gjøres gratis, vil debet- / kredittkortinnskudd kreve et lite gebyr.

Videre kan du også flytte kontanter direkte fra Nebeus-kontoen din til bankkontoen din.

Hvordan registrerer du deg hos Nebeus??

Å registrere seg hos Nebeus er ekstremt enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å legge til navn og e-postadresse, nasjonalitet og passord. det er det! Imidlertid er bekreftelsesprosessen litt vanskelig. Kontoen din må bekreftes via SMS – du må fylle ut et skjema, legge ved eventuelle strømregninger, og Nebeus-kontoen din er klar!

Hva er prosessen med å søke om et lån?

Det er veldig enkelt å søke om lån. Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene som er nevnt nedenfor:

  • Gå til Nebeus-plattformen; her, trykk på ‘Utsted et lån. ‘
  • Trykk på knappen ‘Opprett låneforespørsel’ og deretter på ‘Låneforespørsel’.
  • Når du er ferdig, trenger du bare å fylle ut skjemaet.

Det vil hjelpe hvis du husker at alle vilkårene også vises for potensielle långivere. Derfor må du fylle ut så mye informasjon som mulig, slik at långivere blir bedre kjent med dine økonomiske forhold. Samlet sett vil dette bare øke sjansene dine for å få et lån.

Konklusjon om Nebeus gjennomgang

Nebeus er en av de nyeste kryptoplattformene som er enkle å forstå og bruke, og dermed gjør det til et perfekt sted for både nybegynnere og profesjonelle. Nettstedet har noen gode funksjoner som sparekontoer, etc. De fleste brukere har imidlertid en tendens til å bruke Nebeus for å sikre lån takket være den raske og enkle metoden. Nebeus er definitivt et nettsted som fungerer som en sjarm, en anbefalt plattform hvis du handler med kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me