Profit Trailer Review 2021 [Automated Crypto Trading Software]

Handel og investeringer i kryptovaluta har fått popularitet de siste årene ettersom flere vanlige deltakere uttrykker interesse for alternative markeder. Selv institusjonelle investorer har begynt å rette oppmerksomheten mot å inkludere digitale valutaer som en del av investeringsporteføljen.

For å maksimere inntjeningspotensialet har noen handelsmenn begynt å bruke handelsroboter for å optimalisere sine handelsaktiviteter. Handelsboter opererer i henhold til et definert sett med regler som operatøren (menneskelig) klart må definere og programmere i boten. Disse vilkårene gjør det mulig for boten å utføre enkle til svært komplekse kjøps- og salgsordrer.

Etablere et komplekst nett av sikringshandler og defensiv handel. Profittrailer er en handelsbot designet for nye og avanserte brukere. Profit Trailer kan være et kraftig verktøy i en traders bag med triks. Dette verktøyet lar deg sove, som alltid er mangelvare med et døgnåpent kryptomarked som ikke ser ut til å sove.

De har gitt en plattform med integrerte kartverktøy fra Trading view, som alene kan heve din handelsopplevelse hvis de utføres riktig med tilbaketesting. I denne artikkelen vil vi undersøke hva profit trading bot er, hvordan fungerer de, og hva er fordelene som kan utnyttes når du bruker dem.

Profit Trailer Review

Hva er Profit Trading Bot?

Profit Trailer kan være et kraftig verktøy i en traders bag med triks. Dette verktøyet lar deg sove, som alltid er mangelvare med et døgnåpent kryptomarked som ikke ser ut til å sove.

De har gitt en plattform med integrering fra handelsvisningen, som alene kan heve handelsprosessen din hvis den utføres riktig med tilbaketesting. Profit Trailer VPS er forhåndsinstallert og klar til handel, noe som fjerner mange hodepine fra å sette opp en handelsbot.

Overvåkingspanelet er godt lagt ut med muligheten for deg å konfigurere innstillinger fra mobiltelefonen. De har også en mulig kjøpslogg, som gjennomgår mulige handler og utførelser hvis prisen samsvarer med de oppgitte risikobelønningsforhold. Parloggen viser de kjøpte myntene dine rent og.

DCA Log (Dollar Cost Average) tillater flere kjøp, utløst av prosentvis tap. Vi liker ikke å snakke ned, aldri kaste gode penger etter dårlige penger som forventer å fikse handelen. Dette vil forsterke tapene dine på sikt og behandler handel som gambling mer enn risikostyring. Støvlogg registrerer usolgte deler av handler som ikke er utført.

Profit Trailer fungerer på følgende børser; Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, BinanceJersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX og Bybit. Dette er en imponerende liste over noe velrenommerte børser.

Vi har lønnsomt å teste denne handelsboten. Dette betyr imidlertid ikke at du vil være lønnsom. Vi har mange års erfaring i flere markeder og forstår hvordan vi bruker furuskript og Tradingview. Vi anbefaler den gratis versjonen til alle handelsmenn å eksperimentere med.

Hvem kan bruke Profit Trailer?

Profittrailer er en handelsbot designet for nye og avanserte brukere.

Det er forhåndskonfigurert for å begynne å handle umiddelbart; Som diskutert ovenfor, må operatørene ha definerte handelsplaner og programmere Profit Trailers på riktig måte og i henhold til markedsforholdene.

Alle innstillinger kan også tilpasses.

Profil Trailer Strategier

Handelsroboter har mange fordeler fremfor menneskelig handel. Handelsroboter kan handle på markedene 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for hele året, og vil ikke klage.

De trenger ikke sove, spise eller ha et sosialt liv. Dette gjør at brukerne kan få et noe normalt liv og høste fordelene for å sette opp et lønnsomt handelssystem.

For å sette opp et handelssystem på riktig måte, må du forstå hvordan markedene fungerer. Hvilke forhold vil føre til fortjeneste og hvilke forhold som kan medføre tap.

Når skal man akseptere et tap, og når skal man doble for et større overskudd. Problemet med en handelsbot er at de bare vil gjøre det du ber dem gjøre.

Hvis du ikke forstår hvorfor tradingbots utfører visse handlinger, vil det bare være et spørsmål om tid før kontoen din blir avviklet.

Selv om du forstår hva en trading bot gjør, må du hele tiden utvikle din handelsmetode for å holde deg i tråd med markedene.

Hvis du har en effektiv handelsplan, kan handelsboten din utnytte dette til å handle hele tiden. Handelsplaner kan alltid forbedres, og markedene er dynamiske.

Alle vellykkede botoperatører benytter backtesting for å enten utvikle handelsplanene sine med markedene eller lage nye handelsplaner som fungerer under et annet sett med markedsforhold..

Vi anbefaler å bruke Tradingview og Backtest-Rookies. Tradingview bruker Pine-skript, en flott introduksjon til backtesting med et stort fellesskap, og mange tilgjengelige ressurser.

Bjørn og oksemarked har generelt sine egne betingelser. Det mest lønnsomme systemet for lang inn- og utkjøring vil ikke nødvendigvis gjøre det like bra å selge kort.

Handelssystemer kan være ekstremt komplekse, med flere inngangsbetingelser og fullstendig ikke-relaterte utgangsbetingelser.

Et datamaskin- og handelsprogram kan også handle flere markeder samtidig og reagere på alle endringer samtidig hvis det er nødvendig.

På den annen side kan et menneske bare utføre en inngang eller en utgang om gangen.

Profitt Trailer funksjoner og priser

Profit Trailer har 4 lisenser, gratis, enkeltutgave, grunnleggende og avansert. Vi anbefaler å starte med gratis lisens og gjøre deg kjent med programmet.

Prøv å miste papirhandelen med vilje. Se hvordan Profit Trailer-bot reagerer på markedene gitt forskjellige stimuli og forskjellige handelspar.

Avgiftene kan betales månedlig, noe vi anbefaler, eller livstidsmedlemskap kan kjøpes. Avgiftene varierer fra € 30,00 til € 999,00

Profit Trailer har tilleggsgebyrer som må vurderes. Profit Trailer kan installeres på VPS. For ekstra brukervennlighet kan du også bruke VPS-en til € 10,00 / måned. 1 API Key Slot koster € 250,00.

En API-nøkkel gir bot tilgang til byttekontoen din og handler. Multi Exchange Upgrade koster € 150,00 og lar deg bruke alle børser.

Config Save Slots varierer fra € 10,00 – € 50,00 solgt i pakker på 10. Det kan være lurt å opprette og lagre et stort antall konfigurasjonsfiler på serveren din for øyeblikkelig respons på raskt utviklende markedsforhold..

TradingView Integration for € 5,00 / måned er uten tvil den beste funksjonen.

Dette lar deg virkelig ha total kontroll, og utføre komplekse ordrer som legger inn markedsdata fra alle eiendeler som er tilgjengelige på Tradingview som en inngangs- eller utgangsbetingelse.

Institusjonelle handelsmenn utfører handler som gjennomgår flere markeder for mer innsikt i markedene.

Den siste Crypto-krasj så BTC-handel i takt med Dow Jones Industrial Average.

Det siste produktet som er tilgjengelig er materen til € 169,00. Dette verktøyet tillater dynamisk endring av handelsparametrene i sanntid, uten å sette opp en konfigurasjonsfil eller skrive et skript i Tradingview.

Selv om dette kan være nyttig, utgjør det en alvorlig risiko for handelskontoen din hvis det gjøres feil, ettersom operatører er utsatt for svikt under mange forhold.

Når du registrerer deg for et av medlemskapene, får du tilgang til deres handelssignaler, som vi ikke anbefaler.

Det er ingenting galt med produktet, men å tenke selv og rettferdiggjøre dine egne handler er viktigere.

Å bruke handelsplanen din til å generere dine egne signaler er den eneste måten å utvikle din forståelse av markedene og komplikasjonene ved å handle det spesifikke paret..

Slik konfigurerer du Profit Trailer

Profittrailer

Profit Trailer har noen fantastiske ressurser: Profit Trailer Wiki er godt lagt ut, og utforsker kompleksiteten til handelsboten på lesbar engelsk. De gjør prosessen med å sette opp og administrere sin bot gjennomførbar for den gjennomsnittlige ikke-tekniske personen. Deres Uenighet samfunnet er fullt av nyttige botoperatører; de har også en guide hvis du aldri har brukt splid før.

Profit Trailer har basert deres støtteapparat i Discord. For å tilby en rask, rask oppløsning tar VPS-støttesvaret ikke lenger enn 30 minutter. Profit Trailer har også en flott YouTube-kanal lastet med å komme i gang ressurser. Profit Trailer har sin markedsføring på punktet. Facebook-kontoen deres har et klart mål og en strategi, og de har også Twitter for å gi brukerne klare synspunkter om selve handelsboten.

Crypto Trading Bot-alternativer

Profit Trailer er ikke den eneste handelsboten. Zenbot er et åpen kildekode, helt gratis alternativ for handel med bot, men læringskurven er bratt, og krever en sterk forståelse av markeder og koding, og er ikke for nybegynnere.

Kryptohopper

Denne bot er plug and play, gir mulighet for tilpassede strategier og backtesting. Strategier er også til salgs. Vi anbefaler alltid å tenke selv, men ideene kan gi inspirasjon eller føre til kreativ tenkning, arbeide med det som er gitt. Flott for nybegynnere.

Cryptotrader

Lader flere avgifter og avtaler bare i krypto. De tvinger deg også til å oppgradere planen når kontostørrelsen øker. Denne plattformen gir deg ikke et program.

De tilbyr en nettbasert portal der du instruerer bot om hvordan du skal utføre handler. De har en strategi markedsplass og støtter backtesting.

Gunbot

Har bare en engangsbetaling og er kjent og klarert. De har en strategi markedsplass, som er litt dyrt. De anbefaler å bruke din egen VPS eller server, og de konfigurerer ikke dette for deg. Den har også et Tradingview-tillegg, som også tillater backtesting.

De har et stort utvalg av produkter, inkludert arbitragehandel. Gunbot er ikke for nybegynnere.

Hassbot

Dyrere, men har mange funksjoner; de har også arbitragehandel, backtesting, automatisk tuning og sikkerhetstiltak, som er utmerket beskyttelse. De anbefaler en server, og vi føler ikke at de er for nybegynnere. Deres støtte er også fantastisk.

Er Profit Trailer Legit?

Profit Trailer er legitim og en veldig lukrativ måte å handle på. Hvis du vet hvordan du skal handle, kan planlegge og utføre handel i henhold til forhåndsdefinerte regler og kunnskap om å kode.

Hvis du kan gjøre disse tre tingene, bør du se fortjeneste. Hvis du ikke kan gjøre de tre tingene, vil du ikke tjene så mye fortjeneste eller kan miste all handelskapitalen din på kryptovalutabørsekoblede kontoer.

Konklusjon

Handelsroboter jobber hardere og lenger enn mennesker, de er ikke emosjonelle og vil ikke få panikk. Dessverre vil de bare gjøre det du forteller dem, og kan raskt tømme kontoen din hvis de er konfigurert feil. Før du tenker på å se på en handelsbot, må du først bli en lønnsom handelsmann over en definert periode.

Vi anbefaler 1 til 2 år, og selv da vil du kanskje ikke bli utsatt for kompleksiteten i alt det oksemarkedet har å tilby. Mange beregningshandlere bruker år på å foredle matematikk, programmering og markedskunnskap for å bli lønnsomme. Gjennomgang av utallige diagrammer og tilbaketesting av alle tenkelige variabler.

Husk alltid; Hvis de gratis strategiene var så gode, ville en finansinstitusjon ha kjøpt hele selskapet for et beløp på 8 til 10 tall. Selv betalte handelsstrategier er ikke like nyttige av samme grunn. Ha alltid din egen handelsplan. Vi anbefaler på det sterkeste å prøve den gratis versjonen, selv om du ikke har tenkt å handle med en bot.

Funksjonene og markedsinnsikten kan hjelpe deg med å formulere en handelsstrategi eller ytterligere definere markedsforståelsen din. Til slutt, hold aldri all kryptovalutaen din på en bothandlet konto på en børs. Bruk flere børser for å diversifisere risikoen og bruk en maskinvarepungebok for reservekapitalen din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me