Toast Wallet Review – Sikkerhet, funksjoner og installasjonsveiledning

I verden av kryptovaluta er det noen få nøkkelord du bør være nøye med …

“Lommebøker” er en av disse begrepene (forutsatt at du er interessert i å lagre kryptoinvesteringene dine trygt og sikkert).

Det er hundrevis av forskjellige lommebøker for hundrevis av forskjellige kryptovalutaer. Så hvordan skal du vite hvilke som er de beste og mest pålitelige lommebøkene å bruke?

Vel, i dag skal vi gjennomgå absolutt alt om en åpen kildekode digital lommebok som heter Toast Wallet.

I denne spesielle Toast Wallet-gjennomgangen vil vi gjennomgå lommeboken på følgende kriterier, og på slutten av gjennomgangen vil vi gi vår poengsum på tvers av alle evalueringskategoriene sammen med vår anbefaling om du skal bruke den eller ikke.

Våre kriterier for vurdering av Toast Wallet:

  1. Brukervennlighet: “Er Toast Wallet enkel å bruke?”
  2. Sikkerhet: “Er Toast Wallet Secure?”
  3. Kostnad: “Har Toast Wallet noen avgifter?”
  4. Team: “Hvem er teamet bak Toast Wallet og er de pålitelige”?

(Åh og også … til slutt skal vi gi deg en trinnvis veiledning om hvordan du aktiverer Toast Wallet slik at du kan sørge for at du har den nyeste og mest oppdaterte versjonen)

I et rush og vil ha TLDR; versjon?

TLDR; Toast Wallet, etter vår mening, er et godt (ikke bra) alternativ hvis du leter etter en gratis og beste Ripple-lommebok som er på tvers av enheter som har forskjellige sikkerhetstiltak for å sikre sikker lagring av XRP slik at du kan sove lett på natt å vite at noen hacker ikke en gang kan komme i nærheten av å stjele kryptoen din.

Når det er sagt, la oss komme inn i detaljene i vår Toast Wallet-gjennomgang.

Brukervennlighet: “Er Toast Wallet lett å bruke?”

For å oppsummere med ett ord; på en måte.

Når det gjelder den faktiske funksjonaliteten, kan den definitivt oppnå det du vil (som sikkert lagrer XRP åpenbart).

Men er opplevelsen like god som en lommebok som Trezor eller Ledger?

Ikke engang i nærheten.

Det er ikke rakettvitenskap å finne ut hvordan du setter opp en Toast Wallet (som du vil se i veiledningen på slutten av denne artikkelen). Men når det er sagt, er brukergrensesnittet ganske overveldende.

Du kjenner ordtaket “Du får det du betaler for”?

Vel, det ser ut til å være tilfelle med Toast Wallet også, i det minste når det gjelder brukergrensesnitt.

Det virker ikke som om det ble lagt ned mye arbeid i brukergrensesnittet for brukeropplevelsen, noe som er forståelig gitt at det er en gratis app.

Men la oss snakke om hvorvidt Toast Wallet er enkel å bruke, uansett om appen er stygg eller ikke.

Etter å ha installert Toast Wallet på iPhone, var det ganske enkelt å navigere.

På bunnmenyen er det tre faner; hjem, send & innstillinger.

Ganske intuitivt, så fulle poeng der.

Når det gjelder å opprette en ny konto, kan du også enkelt legge til flere Ripple-adresser med egne kallenavn og passord..

Så innrømmet, bortsett fra det stygge designet, ser det faktisk ut til å være ganske enkelt å bruke.

Sikkerhet: “Er Toast Wallet Secure?”

Når du leker med Toast Wallet, virker det sikkert som alle andre mobile kryptopunglommer jeg har kommet over.

For å være ærlig, krypteringssikkerhet koker ned til hvor ansvarlig du er som en kryptoinvestor.

Hvis du lagrer passordfraser, koder osv. … intelligent, øker du sjansene for å lagre kryptoen din på en sikker måte.

Men hvis du for eksempel mister telefonen din der du installerte Toast Wallet og også mister passordfrasen din, er du drit av lykke og kan kysse Ripple farvel..

Når det er sagt, har Toast Wallet et par sikkerhetsfunksjoner som gjør at jeg føler meg mer komfortabel med å bruke den …

  • Å få brukeren til å opprette en PIN-kode, gjenopprettingsfrase og passordfrase for å beskytte lommeboken din (igjen, disse er bare nyttige hvis du lagrer dem sikkert)
  • Ingen sikkerhetskopiering av brukerdata (hyggelig å vite at lommebokinformasjonen din ikke lagres på noen sentraliserte servere)
  • De gir deg en enkel måte å lage en sikkerhetskopi av lommebokadressene dine 
  • 20 XRP minimum balansekrav

La oss utdype det siste punktet …

20 XRP-reserven er spesielt for å forhindre at spammere åpner hundrevis eller tusenvis av unødvendige lommebøker. 

Når det gjelder sikkerheten din, tror jeg ikke det betyr mye, men det er hyggelig å vite at det er færre spammere som flyter rundt Ripple-økosystemet.

En annen ting jeg liker med Toast Wallet er at den er åpen kildekode, noe som betyr at alle i Ripple-samfunnet kan bidra til kodebasen for å forbedre lommeboken, få øye på feil raskt, fikse disse feilene og forbedre appen som helhet.

Til slutt synes Toast Wallet å ha et ganske anstendig samfunn på Discord (https://discordapp.com/invite/VXrDsX7) og deres støtte virker ganske aktiv i å svare på brukerne sine på Google Play og iOS App Store.

Kostnad: “Har Toast Wallet noen avgifter?”

Nei.

Fantastisk, 5 stjerner der. 

Men seriøst, Toast Wallet helt gratis å bruke. Selve Ripple-nettverket har avgifter for å kommunisere med det, men Toast Wallet ikke.

Team: “Hvem er teamet bak Toast Wallet?”

Toast lommebok ser ut til å være grunnlagt av et selskap som heter StarStone Software.

Da jeg gjorde et raskt Google-søk, fant jeg et nettsted som ser slik ut:

starstone-programvare

Etter å ha sett på LinkedIn kunne jeg heller ikke finne noe på teamet deres.

Så som noen som skal stole på denne lommeboken med min hardt opptjente XRP, ville jeg nølt med å gjøre det uten å kjenne teamet.

Gitt at prosjektet er åpen kildekode, og å vite hvem det faktiske grunnlagsteamet ikke er så bekymringsfullt, men likevel, ville det være mer betryggende hvis de var offentlige om deres identitet.

Hva er vår endelige mening om Toast Wallet?

Vel for meg personlig, ville jeg heller valgt Trezor-lommeboken.

Min generelle filosofi mot investering ligner min filosofi mot helsen min – det er ikke noe du virkelig vil billig ut på, ellers kan det komme tilbake for å bite deg i rumpa senere.

Når det er sagt, hvis du har et budsjett, virker det som en anstendig gratis lommebok å bruke, med et godt fellesskap og anstendig samfunn / støtte for å starte.

Men hvis du er seriøs med å investere i kryptovaluta og diversifisere porteføljen din utenfor bare Ripple, vil jeg bare hoppe over Toast Wallet og gå rett til Trezor.io og kjøpe deres siste lommebok.

Det handler om å pakke det inn for vår Toast Wallet-gjennomgang. Forhåpentligvis har du ikke forstått alt om denne lommeboken etter å ha lest denne.

Oh … og hvis du vil fortsette med Toast Wallet, her er en installasjons- og installasjonsveiledning du kan følge!

Hvordan sette opp & Installer Toast Wallet …

Trinnene gir trinnvise instruksjoner for hvordan du konfigurerer Toast Wallet på din mobile enhet:

Trinn 1: Toast Wallet Download

Last ned og installer Toast Wallet fra Google Play eller Apple App Store. Etter installasjonen vil du bli presentert for lisensavtalen, og bli informert om at det er et minimumskrav på 20 XRP (for tiden ca. 6 USD) for å aktivere og begynne å bruke kontoen din. Denne minimumsbalansen kreves ikke av Toast Wallet-utviklerne, men av selve Ripple Network som en måte å forhindre spam-kontoer på. Etter å ha godtatt kan du enten opprette en ny lommebokadresse eller legge til en eksisterende XRP-lommebokadresse.

toast lommebok gjennomgang

toast lommebok gjennomgang

Trinn 2: Sikkerhetskopier og sikre kontoen din

Deretter må du beskytte lommeboken din ved å angi en PIN-kode. Etter det vil programvaren generere en gjenopprettingsfrase, som du må beholde trygt (den vises i den prikkede ruten vist nedenfor). Til slutt må du angi passordfrasen. Denne passordfrasen krypterer lommeboken din fullstendig, så sørg for å oppbevare den på et trygt og sikkert sted, slik at du aldri mister den.

crypto lommebøker

kryptovaluta lommebok

toast lommebok guide

Disse tre sikkerhetstiltakene (PIN, gjenopprettingsfrase og passordfrase), som er særegne for Toast Wallet, er den viktigste delen av lommebokens sikkerhet. 

Trinn 3: Generer en lommebokadresse

Når lommeboken din er sikker, kan du generere en ny adresse, legge til en eksisterende eller få en forfengelighetsadresse (ikke bekymre deg, alle prosessene er veldig enkle å følge).

På dette tidspunktet kan du begynne å nyte Toast Wallet-opplevelsen. Grensesnittet er veldig enkelt og gir en god brukeropplevelse.

toast lommebok oppsett

toast lommebok oppsett

Når du har generert en adresse, kan du sende litt XRP for å finansiere den nylig genererte lommeboken din, samt sende tokens til andre lommebøker og bytter..

beste XRP ripple lommebok

 Trinn 4: Gjør testtransaksjoner (anbefalt)

For å teste at den nyopprettede lommeboken din fungerer perfekt, anbefales det at du sender mer enn den nødvendige minimumsbalansen på 20 XRP slik at du kan gjøre en testtransaksjon. For eksempel kan du laste lommeboken din med 40 XRP (fordi 20 XRP må forbli i lommeboken for at den skal være aktiv) og sende de ekstra 20 XRP til en annen adresse for å sikre at alt fungerer som det skal.

Før du tenker på å bytte Toast Wallet for en annen lommebok for å unngå 20 XRP-reserven, må du huske at dette kravet er satt av selve Ripple Network, så det gjelder alle Ripple-lommebøker! 

Legg igjen en kommentar nedenfor hvis du har spørsmål!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me