TradeSatoshi Review 2021: Crypto Exchange Security & Costs

TTradeSatoshi er en kryptobørs som slår konkurrentene på mange måter. Du kan handle opptil 200 mynter på plattformen. Gjør det til en av de mest lesbare kryptobørsene i bransjen. Videre ble børsen lansert i 2015 i Storbritannia, et sted som gir det et konkurransefortrinn mot andre plattformer. Børsen kommanderer også en brukerbase på opptil 300 000 registrerte brukere. Følgende Tradesatoshi-gjennomgang inneholder detaljer som vil hjelpe deg med å avgjøre om plattformen passer for deg.

tradesatoshi anmeldelse

Å velge riktig kryptovalutautveksling avhenger av flere faktorer. Nemlig: pålitelighet, sikkerhet, personvern, mangfold av mynter, innskudd og uttakskostnader. Denne TradeSatoshi-gjennomgangen vil dekke mer av disse grundige.

TradeSatoshi-oppføringen består av følgende populære mynter.

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Komodo (KMD)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Verge XVG, Bytom BTM
 • Stratis (STRAT)
 • Hcash (HSR)
 • ReddCoin (RDD)
 • Zcash (ZEC)
 • Zcoin (XZC)
 • ZClassic (ZCL)
 • Dash (DASH)
 • Monero (XMR)

Du kan sjekke Tradesatoshis nettsted for andre mynter som du kan handle på plattformen deres. 

Er TradeSatoshi riktig for deg?

Jeg antar at du vurderer Trade Satoshi som din one-stop krypto-utvekslingsløsning. Hvis dette er tilfelle, vil jeg gi detaljer om brukervennligheten til plattformen. I mellomtiden vil vi basere disse detaljene på brukervennlighet og tilhørende kostnader. 

Brukergrensesnitt

Registrering 

 Nye medlemmer får tilgang til plattformen gjennom en enkel registreringsprosess som bare krever e-postbekreftelse. I motsetning til flere andre børser krever Trade Satoshi ikke ID- og adresseverifisering. Resultatet er et nivå av anonymitet. For å forbedre sikkerheten under Trade Satoshi-innloggingen, har børsen implementert den berømte tofaktorautentiseringen (2FA). 

Navigasjon

Børsen har et intuitivt moderne nettstedsdesign som umiddelbart lander deg på hjemmesiden etter registrering. På hjemmesiden er det flere faner for handel og de beste handelsparene. En rullegardinmeny gir deg tilgang til live chat, en kran for å tjene gratis mynter, de siste nyhetene og supportteamet. I tillegg kan token prosjektledere også finne en knapp for å evaluere listen på rullegardinmenyen. Rullegardinmenyen gir deg også tilgang til Trade satoshi-saldoen. 

Trading-faner 

Børsen har to opsjoner for handel. Grunnleggende og avansert. Bruk basisfanen når du vil utføre raske handler og vise alle relevante detaljer. På den annen side gir det avanserte alternativet ytterligere detaljer for eksperthandel. Hver av fanene lar deg se sanntids grafer fra TradingView. 

Tilknyttede kostnader

Den samme handelsavgiften kutter på tvers av alle markeder. Trading Satoshi krever en av de minste handelsavgiftene i markedet på 0,1%. 

Uttak

Det er en daglig uttaksgrense som er helt avhengig av medlemsnivået. 

Innskudd

Innskuddsavgiften for handel Satoshi er 0% for alle mynter. Kryptovalutaoverføring er den eneste måten å sette inn penger i Trade Satoshi-lommeboken din. Dette er fordi børsen ikke godtar fiat-valuta. 

Merk

Handlere med alle nivåer av tekniske ferdigheter kan enkelt navigere i børsen og dra nytte av tjenestene. Nettstedet er enkelt å bruke og appellerer til både begynnende og erfarne handelsmenn. 

Hvordan bruke TradeSatoshi

Å bruke Trade Satoshi er ganske greit, bortsett fra noen få forsiktighetsregler du bør ta. Mens du registrerer kontoen din, må du kontrollere følgende detaljer: Fullstendige navn, fødselsdato og e-postadresse.

I tillegg aktiverer du tofaktorautentisering for å beskytte kontoen din mot DDoS-angrep (Denial of Service-angrep). Legg merke til følgende tilleggsfunksjoner, for eksempel offline lagring av private nøkler, live-sikkerhetskopier for å hjelpe til med gjenoppretting av midler i krisesituasjoner og DDoS-reduseringsfunksjoner for å beskytte servere. 

Ifølge TradeSatoshi CoinMarket-hette, plattformen har for øyeblikket et Bitcoin-handelsvolum på $ 89, 472. 

Kundeservice

Flere kunder har klaget over at TradeSatoshi-støtte gir langsomme svar på spørsmål. Likevel kan du sende inn en brukerforespørsel gjennom plattformens spesifikke Discord-, online-billett-, twitter- og facebook-profiler. Hvis informasjonen på børsens side er noe å gå etter; Trade Satoshi tilbyr kundestøtte på heltid gjennom hele året. 

TradeSatoshi anmeldelse: Fordeler og ulemper

tradesatoshi fordeler og ulemper

Fordeler

 • 2-faktor autentisering
 • Nedstigningssikkerhetsfunksjoner
 • Lett å bruke
 • Et variert utvalg av kryptovalutaer
 • Lav handelsavgift
 • Kran tokens 

Ulemper

 • Kundestøtte under gjennomsnittet
 • Støtter ikke gearing
 • fiat-innskudd aksepteres ikke
 • Støtter ikke Ethereum
 • Lavt handelsvolum

Hva er noteringsgebyrene for å ha et prosjekt på TradeSatoshi?

Tradesatoshi noteringsgebyrer for å legge til mynten din på plattformen er en beskjeden 0,150000 BTC. En lav avgift sammenlignet med andre ledende kryptobørser. Det har vært beskyldninger om at Binance tar opptil 2,6 millioner dollar i noteringsgebyrer. 

Fordeler med å bruke TradeSatoshi

Anonym handel 

De fleste kryptokursutvekslinger er underlagt Know-Your-Customer (KYC) -politikk. Trade Satoshi har imidlertid ikke implementert noen av retningslinjene. Derfor blir ikke brukerne bedt om å sende inn noen identifikasjonsmåter som pass, kredittkort eller ID. Noe som gjør det mulig å handle på plattformen anonymt. Hvis personvern er din topprioritet når du kjøper og selger krypto; Handel Satoshi bør toppe listen din. 

Ingen innskuddsgebyrer

Det er bytter som krever at du betaler depositum. Mens uttaksgebyrer er de vanligste gebyrene ved kryptobørs. Det er verdt å merke seg at Trade Satoshi tar ingen gebyrer, til tross for beløpet du setter inn. 

Flere Altcoins-plattformer

Det faktum at Trade Satoshi tror på prinsippene for et fritt marked; de har listet hundrevis av altcoins. I tillegg til å oppføre store mynter som bitcoin, Ethereum og bitcoin cash, viser Trade Satoshi også en rekke små mynter. Små mynter kan appellere til begynnende handelsmenn siden de koster mye mindre å kjøpe. 

Lave avgifter

Kostnader bør ikke være et problem mens du handler på Trade Satoshi. Plattformen tar svært lave avgifter for både kjøpere og selgere av kryptovalutaer. Selv om noen få andre børser er litt billigere, er Trade Satoshi langt billigere enn 80% av kryptobørsene. Plattformen tar 0,1% av alle mynter for både kjøp og salg av krypto. 

Alternativer til TradeSatoshi Exchange

De fleste som leter etter et TradeSatoshi-alternativ, vil dra nytte av rask kundestøtte, lavere avgifter og en mer variert liste over mynter. Kryptoutvekslingsalternativer med den beste kundeservicen inkluderer Binance, Bitfinex og Paxful. På den annen side, hvis du er ute etter lavere handelsavgifter; Coinbase, Huobi Exchange og Binance er gode løsninger. 

TradeSatoshi anmeldelse

Ovennevnte TradeSatoshi Review viser at børsen er trygg, enkel å bruke og krever lave avgifter. I tillegg til direkte støtte for å gi refusjon i tilfelle muligheter, gir sentralen også anonymitet. I motsetning til de fleste børser som er underlagt KYC-policyer (Know-Your-Customer), tillater Trade Satoshi deg å opprettholde solid anonymitet på plattformen. Bortsett fra den langsomme kundeservicen som til slutt vil svare på spørsmålet ditt, er TradeSatoshi fortsatt en fantastisk kryptobørs. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me