YouHodler anmeldelse 2021: Det beste stedet å få kryptovaluta lån?

Denne artikkelen dekker detaljerte detaljer om YouHodler-utlånsplattformen, inkludert viktig informasjon som renter, låneordninger, kryptovalutaer godkjent for bruk som sikkerhet på plattformen osv..

Betraktet som en stor potensiell forstyrrer for tradisjonelle finansielle systemer, får kryptokurver verden over trekk daglig.

Til tross for de store potensialene som er innebygd i denne teknologien, synes brukerne det ofte er utfordrende å investere i dette rommet. Dette skyldes hovedsakelig den svært ustabile karakteren til hele kryptovalutaøkosystemet.

Suksess i kryptorommet krever at brukerne holder på kryptoaktiva til tross for ugunstige prissvingninger. Dette store aspektet av kryptorommet inspirerte lanseringen av YouHodler.

Denne YouHodler-gjennomgangen kaster mer lys over de intrikate detaljene til plattformen, dens funksjonalitet, rente, funksjoner og hvor sikker plattformen er, blant flere andre viktige detaljer.

YouHodler anmeldelse

Hva er YouHodler?

YouHodler ble lansert i 2019 og er et fintech-firma som fokuserer på å tilby kryptostøtte lån med fiat-valutaer. Plattformen kan skryte av å legge til rette for krypto-krypto- og krypto-fiat-konverteringer sammen med sparekontoer med høy rente.

Støttede fiat-valutaer på plattformen inkluderer USD, EUR, CHF, GBP. YouHodler støtter også flere kryptovalutaer, hvorav noen inkluderer BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, XLM, DASH, HT, REP, etc.

Stablecoins blir heller ikke utelatt på plattformen. Brukere kan få tilgang til lån med stabile mynter som USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI og HUSD. YouHodler er et EU, sveitsisk selskap med kontorer i Sveits og Kypros.

Plattformen gir en effektiv løsning på Fear Of Missing Out (FOMO) populært blant kryptoholdere. YouHodler, brukere kan enkelt holde på kryptoaktiva mens de beholder muligheten for å utnytte den til lån.

På grunn av den ustabile karakteren av kryptovaluta, er plattformen en kjærkommen utvikling for kryptoinvestorer.

Denne YouHodler-gjennomgangen viser at plattformen over tid har opplevd eksponentiell vekst og global masseadopsjon. Det blir for tiden sett på som en robust og allsidig finansiell plattform for crypto-fiat.

Plattformen kan skryte av flere funksjoner som er finjustert for å låse opp verdien av kryptoaktiva. Noen av slike funksjoner inkluderer kryptobaserte lån, integrering av flere betalingskanaler (stablecoins, bankkabler, kredittkort), handelsløsninger osv..

En av de fascinerende funksjonene knyttet til plattformen er muligheten for å ta ut fiat til en personlig bankkonto. Plattformen tilbyr også brukere muligheten til å holde sine kryptoaktiva på en YouHodler-sparekonto.

I følge plattformens hjemmeside er YouHodlers oppdrag å hjelpe brukere med å få slutt på den passive “hodling” av kryptoaktiva..

Hvem er YouHodler for?

Plattformen er designet spesielt for å imøtekomme behovet til kryptoinvestorer så vel som kryptoeiere som ønsker å få lån uten å gi fra seg eierskapet til sine digitale eiendeler..

Det hjelper med å beskytte kryptoinvestorer og “hodlers” mot volatilitet, noe som er et viktig kjennetegn ved kryptovalutaindustrien.

Er YouHodler trygt?

Uregelmessigheter, manipulasjoner, svindel, hack og falske aktiviteter er ikke nye hendelser i kryptorommet. Siden oppstarten har krypto- og blockchain-økosystemet lidd av onde individer.

Brukere har over tid mistet kryptoaktiver for millioner av dollar til skandaløse og skyggefulle ordninger og enkeltpersoner. Dette store problemet knyttet til kryptorommet reiser spørsmålet, er YouHodler trygt?

I følge rapporter bygger YouHodler på faste juridiske prinsipper. Firmaet er helt i samsvar med EUs lover og har også flere andre sikkerhetsforpliktelser på plass for å sikre topp sikkerhet.

Plattformen bruker både lagringsmetoder for kalde og varme lommebøker. Dette betyr i hovedsak at brukernes midler lagres både offline (vekk fra servere) og online.

YouHodler avslørte også at plattformen er utstyrt med 3FA-nivå sikkerhet. Denne sikkerhetsoppdateringen gjør det mulig for brukere å låse pengene sine og til og med deaktivere uttaksfunksjoner på plattformen.

For å forhindre enhver form for manipulasjon, vil tilbaketrekningen bare bli mulig etter identitetsbekreftelse og til eieren av lommebokens adresse alene.

Brukere får videre ekstra beskyttelse fra den uavhengige finanskommisjonens effektive tvisteløsningsprosess. I tilfelle uenighet har brukere rett til å sende inn en klage til foreningen.

Tvisteløsningsplattformen vil helt sikkert tilby raske, rettferdige og ikke-bindende løsninger. YouHodler benytter tjenestene til CipherTrace og Elliptic.

Begge plattformene overvåker nøye transaksjoner på låneplattformen, sporer opp og analyserer enhver form for mistenkelig oppførsel. Elliptisk og Identity Mind tilbyr Anti Money Laundering (AML) kompatible tjenester til låneplattformen.

Tjen interesse på Crypto

YouHodler gir interesserte personer øyeblikkelig kryptolån. Som tidligere nevnt tilbyr det et 90% belåningsgrad, som for tiden er det beste i bransjen i dag.

Cirka 15 forskjellige kryptovalutaer aksepteres som sikkerhet på plattformen. Lån kan mottas som fiat, Bitcoin eller Tether. Rentesatsen er 12% i april. Imidlertid kan renter gå så lite som 2,5% for kortsiktige lån.

YouHodler forsikring

Selv om YouHodler har fått på plass topp sikkerhetsprotokoll, kan låneplattformen fremdeles skryte av 1 million dollar i økonomiske reserver. I hovedsak øker utlånerens tillit til plattformen.

Plattformen har også integrert Ledger Vault-teknologien for å gi brukerne muligheter for smart forvaring.

Ledger Vault gir dekning for forskjellige risikoer forbundet med kryptorommet. Plattformen hjelper YouHodler med å unngå hackrisiko, reduserer menneskelige feil drastisk, sikrer systemfleksibilitet, øyeblikkelig tilgang til midler og har ingen skalerbarhetsgrenser.

Hvordan fungerer YouHodler?

Denne YouHodler-gjennomgangen gir detaljer om hvordan plattformen fungerer. For det første er det viktig å merke seg at plattformen er ganske interessert i å forbedre brukernes opplevelse.

Deretter får du et bredt spekter av tjenester som tillater “kryptoholdere” enorme fordeler fra kryptoaktiva.

Den første tingen å gjøre er å lage en YouHodler-lommebok. Pålitelig, effektiv og enkel å bruke, YouHodler lommebok hjelper den naturlige konverteringen av midler fra krypto til fiat.

Brukere kan også bruke lommeboken til å holde og overføre penger. Bortsett fra de ovennevnte funksjonene, hjelper lommeboken også med kontoadministrasjon.

For å få lån må brukerne først sette inn kryptovaluta som sikkerhet. YouHodler publiserte at plattformen fungerer ved midlertidig å kjøpe kryptoaktiver fra långivere og returnere eiendelen når lånet er tilbakebetalt.

Plattformen støtter uttak gjort med SEPA og SWIFT. Mastercard- og Visa-uttak er imidlertid bare tilgjengelig i noen land.

Plattformen kan for tiden skryte av Loan-to-Value (LTV) ratio så høyt som 90%. Ifølge administrerende direktør Ilya Volkov, “fleksibel LTV lar kundene våre få mest mulig verdi for deres kryptosikkerhet sammenlignet med konkurrerende utlånsplattformer.”

Alternativer tilgjengelig

Flere alternativer til YouHodler finnes i markedet i dag. De inkluderer; Nexo, BlockFi, CoinLoan, Celsius Network, Crypto.com, Unchained Capital, ETHLend, SALT Lending blant flere andre.

YouHodler-lån

For å få en lån på YouHolder, brukerne må først velge hvilken form for sikkerhet de ønsker å tilby. Når dette trinnet er fullført, mottar brukerne øyeblikkelig den avtalte lånesummen enten som fiat-valuta, bitcoin eller hvilken som helst stablecoin etter eget valg..

Lånekvalifisering på plattformen er imidlertid knyttet til å ha tilstrekkelig sikkerhet samt en bekreftet konto.

brukerens kryptolån

Plattformen har flere lånepakker, nemlig;

30 dager – 90% LTV

60 dager – 70% LTV

180 dager – 50% LTV

Rentene på plattformen er de samme for alle brukere. Imidlertid forventes rentene å synke når brukerne på plattformen øker.

I tilfelle kan ikke brukerne betale tilbake lån mottatt på angitt tidspunkt; de har tre forskjellige muligheter for å betale opp.

  • Avslutt lån uten tilbakebetaling – Med dette alternativet kan brukere avslutte lånet sitt uten å betale det helt. YouHolder trekker i dette tilfellet alle utestående lån fra sikkerheten og krediterer utlåneren umiddelbart det gjenværende beløpet.
  • Øk lånets varighet – brukere har muligheten til å forlenge lånetiden når den nærmer seg modningsdatoen.
  • Gå bort – Med en LTV-rente på 90% kan brukerne motta lånet uten intensjon om å betale tilbake. De går rett og slett bort med omtrent 85% av låneverdien.

I tilfelle en massiv reduksjon i kryptoprisen utover “Price Down Limit”, forbeholder YouHodler seg retten til å selge sikkerheten og lukke lånet.  

På den annen side, hvis sikkerhetsmidlet opplever prisøkning utover Take Profit-terskelen, selger plattformen sikkerheten og krediterer deretter fortjenesten til brukerens lommebok.

Konklusjon

Mens volatilitet er et kritisk problem i kryptorommet, gir YouHodler en sikker løsning på dette problemet. Oppsummert gir plattformen brukere muligheten til å utnytte sine krypto eiendeler sikkert. I motsetning til de fleste kryptoplattformer, unngår YouHodler ikke banker. Plattformen har over tid samarbeidet med toppbanker i Europa og Sveits. Utstyrt med 24/7 kundesupport, er det trygt å si at “YouHodler sover aldri”.

Plattformen gir sikkerhet og lån med lave renter. Det er imidlertid ikke den beste plattformen for brukere som ønsker å kjøpe langsiktige lån når renten øker over tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me