BitMix Review: hoe het te gebruiken – de complete gids [2020]

In de opgewaardeerde wereld van vandaag heeft digitale technologie alles in beslag genomen en daarmee worden steeds meer mensen professionele gebruikers van cryptocurrency. Maar wat in gedachten moet worden gehouden, is dat, aangezien cryptocurrency een trend aan het worden is, de veiligheid ook moet worden gegarandeerd. Hacking en frauduleuze activiteiten zoals diefstal, afpersing, enz. Hebben daarom overal de overhand, om onze crypto-portefeuilles te beschermen, hebben we Bitcoin-mixdiensten nodig.. Bitcoin-mixer helpt ons bij het anoniem houden van onze activa. Deze Bitcoin-blenders “mixen” uw munten en geven gebruikers een andere set munten terug in plaats van de originele, om goed schudden en anonimiteit te garanderen..

Wat is Bitcoin Mixing Service

Bitcoin-mengservice is een service die gebruikers helpt anoniem en dus veilig te blijven door de link tussen oude en nieuwe portefeuilles te verbreken door hun munten te schudden.

Net als elke andere technologie is Bitcoin niet zo veilig als gebruikers verwachten, omdat Bitcoin-activiteiten openbaar worden geregistreerd en gemakkelijk toegankelijk zijn via blockchain. Hackers kunnen de afzender en ontvanger van tokens die naar het netwerk zijn overgebracht volgen door de cryptocurrency-portemonnee en uw naam te koppelen en dit kan u ook in gevaar brengen, aangezien deze hackers de crypto voor gevaarlijke misdrijven onder uw naam kunnen gebruiken.

Waarom zou ik een Bitcoin-mixservice gebruiken??

De meeste mensen geloven dat Bitcoin veilig en terecht is, tenzij u uw portemonnee niet aan uw persoonlijke gegevens koppelt en dit zal zeker gebeuren. Zelfs als u uw e-mailadres een keer bij uw portemonnee of andere belangrijke informatie plaatst, bent u in de zee, klaar om te worden gepakt door een zee van hackers. Omdat uw portemonnee een spoor naar uw identiteit kan geven, kan dit u in de problemen brengen, aangezien u door criminelen kunt worden geschaad en door wetshandhavingsinstanties kunt worden onderzocht.

Bovendien, als een gebruiker crypto probeert te kopen via een bitcoin-uitwisseling die om KYC / AML-verificatie vraagt, moet men de foto uploaden voor identiteit en dat is waar uw persoonlijke gegevens openbaar worden weergegeven terwijl u aankopen doet bij die uitwisseling.

 Hoe BitMix werkt?

BitMix belooft je identiteit te verbergen door je munten te schudden en op te schonen. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en werkt overzichtelijk. Het heeft al een aanbetaling van “gemengde munten” die al wordt gebruikt. Wat u hoeft te doen, is gewoon het gegeven formulier invullen en vervolgens het vereiste bedrag naar het adres sturen dat door de server is opgegeven.

LEES Hoe je Ripple (XRP) gebruikt voor Crypto-weddenschappen | Beginners gids

Bitcoin Blender schudt vervolgens automatisch uw munten door ze te mixen met de cryptocurrency van iemand anders op een centraal account om een ​​nieuwe set munten vrij te geven die zijn verzameld van willekeurige adressen. Gebruikers ontvangen dezelfde hoeveelheid bitcoin die ze eerder hadden verzonden minus de servicekosten, maar deze keer met heel veel extra beveiliging.

Het geeft u ook een garantiebrief die een digitaal ondertekende bevestiging is en zorgt ervoor dat dit adres authentiek is en door de server wordt gegenereerd..

De drie belangrijkste stappen voor het mixen van munten zijn als volgt:

Stap 1: Maak een bestelling

De gebruiker moet het aantal munten invullen dat hij wil mengen en dit vervolgens naar BitMix sturen. Als u een speciale code ontvangt, kunt u die ook invoeren en de functie “randomisatie” inschakelen.

Stap 2: munten verzenden

Vervolgens moet de gebruiker die munten naar het adres sturen dat door de server is opgegeven.

Stap 3: Clear Coins ontvangen

Ten slotte hoeft u nog even te wachten, en uw nieuwe en vervangen anonieme munten worden automatisch overgebracht naar uw portemonnee met een garantiebrief als bewijs..

Kiest u voor een partnerprogramma, je kunt een commissie verdienen voor elke uitgenodigde gebruiker. Op de afbeelding staan ​​de voorwaarden voor het partnerprogramma vermeld.

BitMix.Biz-functies

Bitcoin Mixer biedt je een heleboel voordelen en het is letterlijk de beste optie die er is voor elke vorm van crypto, of het nu Bitcoin, Ethereum of Litecoin is. Het heeft veel voordelen zoals: 

 1. Meertalige ondersteuning:

Deze Bitcoin Blender is een diverse mixer met ondersteuning voor allerlei gemeenschappen, behorend tot elke etniciteit. Het ondersteunt alle talen, waaronder Engels, Rusland, Hindi, Portugees, Chinees, Koreaans, Indonesisch, Duits, Nederlands en Pools.

 1. Meerdere Crypto-ondersteuning

Veel Bitcoin-tuimelaars ondersteunen alleen Bitcoin, maar in het geval van BitMix ondersteunt het niet alleen Bitcoin, maar ook Ethereum, Litecoin en Dash, dat zojuist is geïntroduceerd.

 1. Ondersteuning voor Clearnet, Tor en NoJS

Het breidt zijn steun uit naar Clearnet, Tor, en NoJS zonder de JavaScript-versie, wat het gebruik gemakkelijker maakt.

 1. Minimale hoeveelheid nodig voor het mengen

BitMix.Biz vereist geen grote sommen crypto om te kunnen werken. U kunt het gebruiken met zo laag als 0.005 BTC \ LTC \ DASH.

 1. Directe overdrachtsservice

Via deze Bitcoin Blender hoef je niet te wachten tot munten worden overgemaakt, want ze worden direct overgedragen. Na de transactie wordt voor de goede orde ook een ontvangstbewijs naar de gebruiker gestuurd.

 1. Volledige anonimiteit

Het beste van deze Bitcoin Mixer is dat u niet al uw persoonlijke gegevens hoeft op te geven. Het vraagt ​​de minimale hoeveelheid informatie en ook dat wordt na 72 uur of zelfs onmiddellijk uit uw invoer verwijderd met een verzoek om de bestelpagina.

 1. Mogelijkheid om een ​​aangepast tarief in te stellen

Bitcoin Mixer heeft de aanvallers misleid door u zelf de aangepaste vergoeding in te stellen. Als de hackers de servicekosten kennen, dan is het voor hen erg handig om de blockchain te analyseren en transacties te traceren.

 1. Code om uw vorige munten te vergrendelen

Na uw eerste transactie krijgt u een speciale code die ervoor zorgt dat u nooit meer uw vorige munten terugkrijgt na het gebruik van BitMix en dit maakt uw portemonnee onvindbaar..

 1. Ondersteuning van gerandomiseerde optie

Dit is slechts een extra beveiligingslaag die u helpt om minimaal 2 of meer transacties op elk uitvoeradres te ontvangen. Dit maakt het moeilijk voor de hackers om de transactie te analyseren, maar het minimale bedrag dat nodig is om deze functie in te schakelen is 0,1 BTC of 1 LTC.

 1. Flexibele instellingen

Met behulp van de Bitcoin-tuimelaar heeft u de mogelijkheid om handmatige of automatische instellingen te kiezen om maximaal voordeel te behalen volgens uw keuze.

 1. API en partners voor uw projecten

Je kunt ook de ondersteuning krijgen van onze API’s om je eigen mixer te ontwikkelen en direct uitbetalingen te ontvangen van elke uitgenodigde gebruiker voor elke transactie. U kunt deze API naar uw eigen voordelen gebruiken om uw klanten te voorzien van vervangen munten.

 1. Garantiebrief

BitMix.Biz begrijpt echt de beveiligingsproblemen en aangezien het volledige anonimiteit en veiligheid zou moeten bieden, hoe kan het zijn services achterlaten met een maas in de wet? Om een ​​record bij te houden en voor authenticiteit, verstrekt het een digitaal ondertekende bevestiging aan zijn klanten na elke transactie waarin wordt beweerd dat het specifieke adres is gegenereerd door onze server.

LEES BestMixer.io Is de beste Bitcoin-mixer van 2019

Gevolgtrekking

De cryptomarkt is enorm en er zijn veel andere opties om uw munten anoniem te krijgen door middel van shuffelen, maar de meeste hebben een keerzijde. BitMix is een legitieme optie die volledige anonimiteit biedt en in tegenstelling tot andere mixers een hoge liquiditeit biedt, wat erg cruciaal is om ervoor te zorgen dat de munten aan de andere kant volledig losgekoppeld zijn van de portemonnee en anoniem blijven.

Om de vertrouwelijkheid in de wereld van vandaag te garanderen, is het anoniem omwisselen van munten via een Bitcoin-mixer de meest effectieve manier om te beschermen tegen hackers en indringers..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me